NRK Super

NRK Super

NRK Super er NRKs tilbud for barn fra 2 til 12 år.

Norway

ТВ водич - среда, 15.05.2024.

06:30
Fantorangen
nb
07:00
Supermorgen
nb
09:04
Interstellar Ella: Vandreplanet
Ella, Sigurd og Madhu kommer bort for hverandre på en vandrerplanet.
nb
09:14
Gusse - den bitte lille ridderen: Gusse rydder opp
Ting går ikke så bra når Gusse skal rydde rommet sitt.
nb
09:24
Bli med heim: Boksarfamilie
Nesten heile familien til Oline driv med boksing. Oline vil bli skikkeleg god, men då må ho trene mykje. Då er det kjekt å ha storesøsken som kan hjelpe henne.
nb
09:41
Hummer og kanari: Muldvarpen og meitemarken
På leting etter mat oppdager en ensom muldvarp at formen til en meitemark kan lure deg.
nb
09:44
ORPS
Norsk dramaserie. (5:8) Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps, men da dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull, blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.
nb
10:10
Mysteriegata: Gåtemakeren
En mystisk hacker tar loven i egne hender og angriper den bortskjemte kjæledyrbefolkningen i London ved å fjernstyre elektroniske apparater.
nb
10:30
Bli med heim: Vi er muslimar
Norsk dokumentarserie. Mohaned er muslim. Han trur på ein annan gud enn dei fleste av skulekameratane. Ein gong i året er det Ramadan, og då et ikkje foreldra om dagen, berre om natta. Familien feirar ikkje jul, men noko som heiter ID. Mohaned gler seg til feiringa med mat og gåver.
nb
10:45
Esther og Roy: Huten mistar tuten
Huten skal vere sjef for Bråkeparaden, men har øvd så mykje at han mistar lyden i tuten. Esther og Roy får ein kjempeidè. Kanadisk animasjonsserie.
nb
10:55
Min nye søster: Mitt godteri
Kvar andre helg tek Christian toget ut på landet for å bu hos pappa si nye familie. Der bur også Katrine, den nye søstera hans. Christian får to poser med godteri av mamma. Men han vil ikkje dele med Kathrine.
nb
11:00
Karlas fantalastiske klasse: Det perfekte kupp
Karla, Othello og Alex skyt med Mega Blasters på bussen, heilt til bussjåføren tek dei. Karla legg ein perfekt plan for å stele dei tilbake!
nb
11:10
Ricky Zoom: Trafikkaos
Scootio vil gjerne hjelpe med å måle linjer på vegen, og får til slutt fikse racerbana med hjelp av sykkelgjengen. Britisk animasjonsserie.
nb
11:20
Dyra i Dyrebo: Alle er forskjellige
Fløyte er liten og føler seg annleis. Men alle er jo annleis på sitt vis. Og når kaka blir borte, viser det seg at Fløyte er veldig god å ha.
nb
11:30
Petter Kanin: Eventyret om det søvnige pinnsvinet
Når Petter melder seg frivillig til å følge fru Tinkel-Vinkel heim, før ho går i vinterdvale, veit han ikkje kor vanskeleg det kan verte.
nb
11:40
Eg går på: Stuping
Johanna vil lære seg å stupe, men det er så kjekt i vatnet at ho av og til gløymer å følgje med på stupetrenarane. Det må ho om ho skal lære seg å stupe.
nb
11:50
Heidi: Skattejakt
Tysk animasjonsserie. (32:39) Skattejakt. Herr Traber har fått ny jobb i Mayenfield, og då må han og Peter flytte. Peter vil gjerne gje fossilsamlinga si til venane sine, og arrangerer skattejakt med fossilsamlinga som premie.
nb
12:15
Ville vedunderlege dyr: Sjøørreten si lange reise
Ein sjøørret skal svømme fleire kilometer mot straumen, frå sjøen og opp eit vassdrag, for å legge egg i ein bekk. På vegen må ho hoppe opp ein foss.
nb
12:20
Blinky Bill: Pingleløpet
Blinky og faren hans deltek i Pingleløpet når dei vert utfordra av borgarmeister Gretten.
nb
12:30
Tilde Møfrø: Tilde sine gåver
Tilde lagar til presangar til Robert, froskeungane og tante Edel, men postmusa Tulla blandar dei saman og leverer alle pakkane feil.
nb
12:35
Varg på eventyr: Musikaren og det stille kongeriket
Innbyggjarane i eit musikalsk kongerike får ein nyttelaus ordre om å vere stille. Varg tek plassen til ein musikar som prøvar å nå kongen.
nb
12:45
Bing!: Ha det bra
Bing blir lei seg då han øydelegg ballongen sin. Flopp hjelper ham med ein minneeske. Britisk animasjonsserie.
nb
12:50
Bing!: Dissa
Flopp skubbar Bing på dissa, men så kjem Pando og han vil og prøve. Britisk animasjonsserie.
nb
13:00
Supermiks
nb
15:00
Bablo: Endelig kommer pakken
Odd blir veldig glad når pakken kommer, men den er ikke helt som han forventet …
nb
15:10
Mummidalen: Den siste dragen i verden
Mummitrollet blir glad når han finner en ekte drage som kan bli kjæledyret hans. Men hvordan temmer man en så vill skapning?
nb
15:30
Hos mormor: Bare en smak
Norsk dramaserie. (7:8) Maja er fem år og ofte på besøk hos mormoren sin. I dag får mormor kaffebesøk og skal servere kaker. Maja klarer ikke vente med å smake.
nb
15:35
Øisteins blyant
Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.
nb
15:45
Blinky Bill: Pingleløpet
Blinky og faren hans deltek i Pingleløpet når dei vert utfordra av borgarmeister Gretten.
nb
15:55
Vikingskolen: Levende legender
Erik prøver å bli med i en hemmelig forening og er villig til å gjøre alt for å bli et fullverdig medlem.
nb
16:20
Geronimo Stilton: Magiske mus
Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.
nb
16:45
Tinga Tinga-fortellinger: Hvorfor slange ikke har noen ben
Her får du spennende afrikanske eventyr om hvorfor de forskjellige dyrene ble som de ble.
nb
16:55
Mumenvággi: Golleseaibi - Den gylne halen
Mumenáhčči movttáska hutkat čájálmasa nuorravuođa fearániin. Go Mumenstállu iská čájáhallat Mumenáhči, son stressaluvvá nu sakka, ahte seaibi navválišgoahtá! - Mummipappa blir inspirert til å sette opp et teaterstykke om hans eventyrlige ungdomstid.
nb
17:20
Odo: Fjørvekst
Det er tid for «Jungelelitens Store Hinderløype-Utfordring»! Men Odo er for liten til å få vere med. Korleis skal ei lita ugle bli stor nok?
nb
17:30
Fantorangen
nb
18:00
Barne-TV
nb
18:35
ORPS
Norsk dramaserie. (6:8) Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps, men da dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull, blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.
nb
19:05
Mysteriegata: Knaskeren
McSnut oppsøker Klara for å få hjelp til å spore opp den rømte kjeltringen, Knaskeren. Men Klara har rett og slett forsvunnet!
nb

ТВ водич - четвртак, 16.05.2024.

06:30
Fantorangen
nb
07:00
Supermorgen
nb
09:04
Brannmann Sam: Finn fossilet
Peter finner noe som ser ut som et dinosaurfossil – men hunden Nipper stikker av med beinet og setter seg fast på en hylle over kanten av et stup
nb
09:14
Planetpatruljen: Mygg
Tullerud vil fjerne alle myggene, men mygg er mat for mange andre dyr. Planetpatruljen og Kråka må stoppe han.
nb
09:24
Presto!: Det skjulte trylletrikset
Når Dylan får vite at han skal opptre foran Sparessene, kommer sceneskrekken hans tilbake for fullt. Kan han få hjelp av teknologien?
nb
09:37
Gjør det sjøl: 17. mai-dessert
Hipp hurra for 17. mai! Håkon lager dessert i rødt, hvitt og blått.
nb
09:44
ORPS
Norsk dramaserie. (6:8) Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps, men da dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull, blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.
nb
10:09
Mysteriegata: Knaskeren
McSnut oppsøker Klara for å få hjelp til å spore opp den rømte kjeltringen, Knaskeren. Men Klara har rett og slett forsvunnet!
nb
10:30
Bli med heim: Pappa jobbar båt
Norsk dokumentarserie. Når pappa reiser på jobb får Sarah Elise klump i magen og gruar seg, for han blir så lenge vekke! Pappa er styrmann på ein stor båt, og er borte i fire veker før han kjem heim. Sarah Elise synes vekene går veldig sakte mens ho ventar på at han skal komme heim igjen.
nb
10:45
Esther og Roy: Tildesaurus
Tilde blir lei seg då ho finn ut at dinosaurar ikkje finnast lenger, men då han Esther og Roy ein kul idè! Kanadisk animasjonsserie.
nb
11:00
Karlas fantalastiske klasse: Karla lagar drama
Klassen førebur teaterstykket "Den stygge andungen" som teaterstykke, og Karla vil ha hovudrolla.
nb
11:05
Ricky Zoom: Ricky i farta
Svingstad har fått ei ny sykkelkule, og sykkelgjengen vil teste den. Britisk animasjonsserie.
nb
11:15
Dyra i Dyrebo: Slåsting
Av og til blir Dyrebo-ungane så sinte at dei berre vil mose til.
nb
11:25
Petter Kanin: Eventyret om julestjerna
Når Tom Grevling tek dokka til Dunhale, finn Petter ut at einaste måten å få den tilbake på, er å gi alle det dei vil ha til jul.
nb
11:40
Eg går på: Korps
Hedda begynner i korps og må lære seg å spele eit heilt nytt instrument. Det er vanskeleg å få rett lyd, og snart skal ho spele konsert.
nb
11:50
Heidi: Geitetid
Tysk animasjonsserie. (33:39) Geitetid. Klara og fru Rottenmeier kjem for å besøke Heidi i Dörfli. Klara likar den vesle landsbyen og fjella rundt kjempegodt, men fru Rottenmeier sliter med å tilpasse seg.
nb
12:10
Ville vedunderlege dyr: Den kjøtetande planta
I myra står det ei plante med vassdråpar på, eller det ser i alle fall sånn ut. I verkelegheita er det klister, som ho brukar til å fange insekt med.
nb
12:15
Blinky Bill: Grunnleggardagen
Blinky dukkar ned i historia for å finne sanninga om grunnlegginga av Grønlapp som Gretten lagar eit teaterstykke om kvart år.
nb
12:30
Tilde Møfrø: Ein herleg piknik
Robert sin sjette sans fortel han at det blir nydeleg vêr i morgon, og dyra bestemmer seg for å ha piknik.
nb
12:35
Varg på eventyr: Valkyrja, vikingen og smeden
Varg erstattar ei valkyrje som - saman med dei to hjelparane sine, vikingen og smeden - må overvinne Elrik, ein vond trollmann.
nb
12:40
Bing!: Klossar
Bing prøvar å byggje eit tårn som er like stort som han, men det vert vanskeleg når Lolo vil ha same klossane som han. Britisk animasjonsserie.
nb
12:50
Bing!: Ender
Bing og Sulla skal mate endene i parken. Bing kastar all maten på vatnet samtidig, men så kjem ei stor skummel gås. Britisk animasjonsserie.
nb
13:00
Supermiks
nb
15:00
Bablo: Hvem er impostoren
Bo har funnet på en ny lek, eller har han egentlig det?
nb
15:10
Mummidalen: Farlig midtsommer
Når det blir flom i dalen, finner mummiene seg et nytt sted å bo: på et flytende teater! Men bor det noen der fra før?
nb
15:30
Hos mormor: Pene ben
Norsk dramaserie. (8:8) Maja er fem år og ofte på besøk hos mormoren sin. I dag hjelper Maja å stelle de vonde bena til mormor. Maja synes bena trenger litt ekstra pynt.
nb
15:35
Øisteins blyant
Norsk serie. Finn frem tegnesakene og tegn alt fra krusedullhekser til løkkeansikter sammen med Øistein.
nb
15:45
Blinky Bill: Grunnleggardagen
Blinky dukkar ned i historia for å finne sanninga om grunnlegginga av Grønlapp som Gretten lagar eit teaterstykke om kvart år.
nb
15:55
Kodetropp O: Kodetropp O trenger deg
Kodetropp O blir bedt om å lage en reklamefilm. Det viser det seg at Frøken O ikke alltid er så enkel å jobbe med. Kanadisk dramaserie. Sesong 3.
nb
16:10
Geronimo Stilton: Hvis jeg kunne snakke med dyrene
Eventyr med den berømte musa Geronimo Stilton og hans fryktløse nevø Benjamin.
nb
16:35
Interstellar Ella: Bursdagsgaven
Ella prøver å finne en bursdagsgave til moren sin.
nb
16:45
Tinga Tinga-fortellinger: Hvorfor flodhest ikke har hår
Her får du spennende afrikanske eventyr om hvorfor de forskjellige dyrene ble som de ble.
nb
16:55
Dollaalmmái Sam: Vulgot guvddiin borjjastit
Peter divvu Jørna stuora guovddi ja dat loktana áibmui. Muhto dađibahábut lea Jørna juolgi sorron báddái ja son maid loktana áibmui. - Peter fikser Jørns gigantiske drage og får den opp fra bakken, dessverre vikler tauet seg til føttene hans og han blir trukket opp i luften!
nb
17:10
Elleville Elfrid: Det gøyale musikkorpset
Norsk animasjonsserie. Lille Elfrid er fem år og en gledesspreder. Når hun endelig får lov til å utforske verden på egenhånd blir vi med på en oppdagelsesferd som er både skummel og fantastisk.
nb
17:15
Odo: Superugla
Odo tar på seg ei kappe og kallar seg Superugla. Men når Dudel treng hjelp, mistar Superugla kappa si. Då må Odo hjelpe Dudel ved å vere seg sjølv.
nb
17:30
Fantorangen
nb
18:00
Barne-TV
nb
18:40
ORPS
Norsk dramaserie. (7:8) Ikko, Amalie, Ling, Murmel og Babb elsker å spille i Gamle Tomter skolekorps, men da dirigenten deres får sparken og erstattes av den kjente kornettisten Elsebeth Bull, blir det nye takter. Det er ikke plass til å være annerledes i det nye korpset, og våre helter blir snart pekt ut som bråkmakere.
nb
19:05
Mysteriegata: Lynets mester
Strømmen går på uvanlig vis i London. Klara befinner seg på åstedet for et bankran, og der er det minst like merkverdig.
nb