Film+

Film+

A 2003-ban indult Film+ dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország vezető filmcsatornája lett. A Cool mellett az RTL Csoport másik zászlós hajója. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

Hungary

ТВ водич - среда, 15.05.2024.

01:30
Kapzsiság
Hivatalos vizsgálat indul a divatmogul, Sir Richard McCreadie (Steve Coogan) ellen, akivel szemben több pénzügyi csalás és etikai vétség is felmerül.Hivatalos vizsgálat indul a divatmogul, Sir Richard McCreadie (Steve Coogan) ellen, akivel szemben több pénzügyi csalás és etikai vétség is felmerül. Hogy imázsát megmentse a hírességek és milliárdosok körében, McCreadie úgy dönt, hogy egy minden eddigit felülmúló extravagáns partival ünnepli meg a 60. születésnapját. A megalomán terv eszelős valóságba csap át, amelynek tragikomikus végkifejletét sem ő, sem a családtagjai nem láthatták előre.
mk
05:55
Umami, a boldogság íze
Gabriel Carvin (Gerard Depardieu), Franciaország leghíresebb séfje nem tud örülni a sikernek, és hiába van családja, még sosem volt boldog.Gabriel Carvin (Gerard Depardieu), Franciaország leghíresebb séfje nem tud örülni a sikernek, és hiába van családja, még sosem volt boldog. Amikor legjobb barátja, Rufus (Pierre Richard) hipnózissal próbálkozik, Gabriel rájön, hogy egy japán szakács (Kyôzô Nagatsuka) az oka mindennek, aki egykor egy tál tésztával győzte le. Gabriel kész azonnal a tettek mezejére lépni, hogy visszaszerezze az élet örömét.
mk
08:10
Шпионот со лавовско срце
mk
09:55
Гол натрапни
mk
11:55
Bajnokszív
Megalázó vereséget szenved az Ivy League főiskola evezős csapata a Harvarddal szemben.Megalázó vereséget szenved az Ivy League főiskola evezős csapata a Harvarddal szemben. A következő versenyen az olimpia a tét, ezért a szponzor leszerződteti egykori katonatársát, az ország egyik legjobb edzőjét. A gond csak az, hogy Murphy (Michael Shannon) azonnal lecseréli a szponzor fiát, Alexet (Alexander Ludwig) az irányítói posztról, és a csapattársak körében népszerű Johnt (Alex MacNicoll) ülteti a helyére. A kiváló eredmények ellenére a két versenyző közötti rivalizálás tragikus fordulatot vesz.
mk
14:25
Vas
Cary (Martin Henderson) több motort is ellopott az egyik motoros banda főnökétől, Henrytől (Matt Schulze).Cary (Martin Henderson) több motort is ellopott az egyik motoros banda főnökétől, Henrytől (Matt Schulze). Csakhogy a motorokban elrejtve ott lapult valami, ami nagyon értékes volt, ezért Henry meg akarja leckéztetni azt, aki túljárt az eszén. Amikor megölnek egy rivális motorost, Carynek menekülnie kell, mivel minden nyom hozzá vezet. Hogy tisztázza magát, el kell kapnia az igazi gyilkost, persze úgy, hogy közben elkerülje a nyomában járó FBI-ügynököt és a bosszúszomjas Henryt is.
mk
16:15
Ловец убиец
mk
18:40
Падот на ангелот
mk
21:00
Механичар
mk
23:00
Врелина
mk

ТВ водич - четвртак, 16.05.2024.

02:30
Инвазија
mk
05:00
6:3 avagy, Játszd újra Tutti
Tutti (Eperjes Károly) becsületes munkás, aki kukásautójával mindennap rója az utcákat, és gyűjti a szemetet. Munka közben állandóan a legendás Aranycsapatról ábrándozik.Tutti (Eperjes Károly) becsületes munkás, aki kukásautójával mindennap rója az utcákat, és gyűjti a szemetet. Munka közben állandóan a legendás Aranycsapatról ábrándozik. Egy szép napon, egy lerobbant házhoz hívják, ahol a sok limlom között hatalmas kincsre lel: egy mezre, amelyet 1953. november 25-én, azon a bizonyos 6:3-as álommérkőzésen viselt a magyar csapat egyik jeles focistája. Tutti felpróbálja a mezt, és valami csoda folytán visszarepül a múltba, egészen pontosan az évszázad mérkőzésén landol? És a történet csak itt kezdődik?.
mk
07:00
Гол натрапни
mk
09:00
Bajnokszív
Megalázó vereséget szenved az Ivy League főiskola evezős csapata a Harvarddal szemben.Megalázó vereséget szenved az Ivy League főiskola evezős csapata a Harvarddal szemben. A következő versenyen az olimpia a tét, ezért a szponzor leszerződteti egykori katonatársát, az ország egyik legjobb edzőjét. A gond csak az, hogy Murphy (Michael Shannon) azonnal lecseréli a szponzor fiát, Alexet (Alexander Ludwig) az irányítói posztról, és a csapattársak körében népszerű Johnt (Alex MacNicoll) ülteti a helyére. A kiváló eredmények ellenére a két versenyző közötti rivalizálás tragikus fordulatot vesz.
mk
11:25
Idegroncs derbi
Két férfi élete és szakmai karrierje legfontosabb napján: az egyik üzletember, a másik útonálló.Két férfi élete és szakmai karrierje legfontosabb napján: az egyik üzletember, a másik útonálló. Az, hogy találkoznak, sőt muszáj egy teljes napot egy autóban tölteniük, mindkettejük számára katasztrófa. Az üzletember fontos tárgyalása előtt kénytelen saját és a szomszédja összes nyamvadt csemetéjét elfuvarozni az iskolába. A rabló pedig egy sikertelen bankrablás helyszínéről menekülve éppen az ő kocsijukba ugrik be túszokat szedni. Az még hagyján, hogy nyomában a rendőrség, de most a háta mögött, a hátsó ülésen még öt elviselhetetlen takonypóc is terpeszkedik.
mk
13:20
Чевлар
Чевлар кој има прилично здодевен живот, наидува на магично наследство што му овозможува да стане поинаков човек и да го гледа светот на поинаков начин.Чевлар кој има прилично здодевен живот, наидува на магично наследство што му овозможува да стане поинаков човек и да го гледа светот на поинаков начин.
mk
15:25
Сезона на лов 2
Во оваа анимирана авантура, повторно се среќаваме со гризли мечката Баг и еленот Елиот кои повторно се во неволја.Во оваа анимирана авантура, повторно се среќаваме со гризли мечката Баг и еленот Елиот кои повторно се во неволја. Овој пат, нивниот пријател, јазовичар Вини, ја треба нивната помош затоа што беше киднапиран од домашни миленици. Но, тоа не е с?: се јавува и љубовта меѓу Елиот и најубавата шумска срна, Џизел. Уживајте во забавните минути на овој филм и дознајте што ќе се случи со овие палави суштества!
mk
17:00
Szuperhekusok
Három bűnöző kifosztja az egyik detroiti bankot. Bár az egyik tettest még a helyszínen ártalmatlanítják, másikukat pedig börtönbe dugják, a harmadiknak sikerül eltűnnie a húszmillió dollárral.Három bűnöző kifosztja az egyik detroiti bankot. Bár az egyik tettest még a helyszínen ártalmatlanítják, másikukat pedig börtönbe dugják, a harmadiknak sikerül eltűnnie a húszmillió dollárral. Hét évvel később a börtönből frissen szabadult bankrablót holttan találják Miamaiban. Mivel a rendőrök tehetetlenek, két FBI-ügynök veszi át a nyomozást. Forest (Bud Spencer) és Bennet (Terence Hill) minden tehetségére szükség van, hogy a hét éve eltűnt dollármilliókat és a pénzzel bujkáló gazfickót kézre kerítsék.
mk
19:00
Хенкок
Саркастичниот Ханкок (Вил Смит) сам не разбира дека со голема моќ доаѓа голема одговорност.Саркастичниот Ханкок (Вил Смит) сам не разбира дека со голема моќ доаѓа голема одговорност. Тој стана најомразениот човек во Лос Анџелес поради алкохолизам и несмасност бидејќи и покрај тоа што спаси многу животи, му нанесе мултимилионски штета на градот.
mk
21:00
Halálos fegyver 4.
Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz (Joe Pesci) segítségével újra romba döntik a várost.Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz (Joe Pesci) segítségével újra romba döntik a várost. Ezúttal a kínai triádokkal kerülnek összetűzésbe, melynek kíméletlen vezetője (Jet Li) Amerikában akar illegális pénzügyleteket bonyolítani. Ráadásul ezúttal minden szülésre képes nő terhes: Lorna Riggs gyermekét várja, míg Murtaugh lánya egy zsarutól állapotos.
mk