ТВ водич - четвртак, 16.05.2024.

00:00
Η Γοητεία της Τεχνητής Νοημοσύνης
Σειρά ντοκιμαντέρ. Ο καθηγητής κβαντικής φυσικής Τζιμ Αλ-Καλίλι διερευνά την επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης.
el
01:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Ηχος. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
01:20
Futuris
Αναζήτηση και Ρομπότ. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
01:25
Futuris
Εγώ και το Αβαταρ. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
01:30
Το Γνωρίζατε;
Battery Man και Απίστευτα Ζώα. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
01:55
Το Γνωρίζατε;
Παιδική σειρά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:00
No information
el
03:00
No information
el
04:00
No information
el
05:00
No information
el
06:00
No information
el
07:00
No information
el
08:00
No information
el
09:00
No information
el
10:00
No information
el
11:00
No information
el
11:30
Επιχείριση Αουτς!
Γλίτσα και Μύξα!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
12:00
Κάνε Με Υπεράνθρωπο
Σούπερ Αισθήσεις και Σούπερ Κάμερες. Η Ντοκ Κέι και ο βοηθός της, Νας, προσπαθούν να αποκτήσουν υπερδυνάμεις με τη βοήθεια διασκεδαστικών επιστημονικών πειραμάτων.
el
12:25
Horrible Histories
Χαοτικές Συνεργασίες.
el
12:55
Μετεωήρωες
Χιονοστιβάδα!. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:00
Μετεωήρωες
Τρομακτικά Απόβλητα. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:10
Aυτό Eίναι Kαταπληκτικό!
Το Κέντρο της Βαρύτητας. Ετοιμαστείτε για παζλ, μαγικά κόλπα και συναρπαστικά επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.
el
13:35
Siyaya - Το πιο Αγριο Ακρωτήριο
Ρόμπεργκ - Η Εξερεύνηση Συνεχίζεται. Ενας εκκεντρικός επιστήμονας περιπλανιέται σε όλο τον κόσμο αναζητώντας την περιπέτεια με ομάδες νεαρών εξερευνητών.
el
14:00
Διασώστες Κατοικιδίων
Αίσιο Τέλος. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
14:25
Μάθετε Τα Πάντα
Ποιο είναι το πιο Ψυχεδελικό Λαχανικό;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:30
Ντόκι
Κολλημένος με το Στιλ.
el
14:45
Critters TV
Φοξ. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:00
Critters TV
Λάμπραινα. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:15
Ακρως Επιστημονικό
Πρόκληση Φωτός. Σε κάθε επεισόδιο αυτής της επιστημονικής σειράς, ο Φιλ παρουσιάζει απλά πειράματα και δείχνει στο κοινό πώς μπορούν να γίνουν στο σπίτι.
el
15:40
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές για Κολλητούς.
el
16:00
Επιχείριση Αουτς!
Φωνητικές Χορδές Και Τρενάκι. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
16:30
Στα Βαθιά
Προσοχή στους Φρουρούς. Οι περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον, μιας πανέξυπνης ομάδας υποβρύχιων εξερευνητών, που ζουν σε ένα υπερσύγχρονο υποβρύχιο και εξερευνούν άγνωστες περιοχές των ωκεανών.
el
16:50
Εκρηξη Επιστήμης
Εκρηξη Χρωμάτων.
el
16:55
Gaming Show
iRoboto. Ο Τζέσι, η Τζούλια και ο Ιαν αποφάσισαν να μετατρέψουν την αγάπη τους για το gaming σε ένα δημοφιλές κανάλι.
el
17:15
Μάθετε Τα Πάντα
Εχουν τα Εντομα Τυχερούς Αριθμούς;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
17:20
Μία Εβδομάδα για να Νικήσεις τον Κόσμο
Ιαπωνία, 3η Μέρα.
el
17:35
Εξερεύνηση ενός Απίστευτου Πλανήτη
Ανεμος. Ο Φιλίπ Κουστώ Τζούνιορ, εγγονός του θρυλικού Ζακ Κουστώ, εξερευνά τα πιο εντυπωσιακά μέρη μέσα στη γη και πάνω από τη γη.
el
18:00
Κάτι το Ξεχωριστό
Αντρια Μ: Χούλα Χουπ. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:10
Κάτι το Ξεχωριστό
Λόρα Μπιόντο: Ποδόσφαιρο Freestyle. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:25
Μάθετε Τα Πάντα
Τι το Σπουδαίο Εχει η Μούχλα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
18:30
Απίθανες Περιπέτειες
Παναμάς. Εξερευνήστε διεθνείς προορισμούς, ακολουθώντας τους ντόπιους σε περιπέτειες στη φύση και σε πανέμορφα τοπία.
el
18:50
Αναρχικά Ζώα
Γονείς σε Αγριες Οικογένειες. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
18:55
Υπέροχες Κατασκευές
Στο Κάμπινγκ των Πρωταθλητών.
el
19:15
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Το Λεύκωμα των Ράμσεϊ. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
19:30
Εκπαιδευόμενοι Κτηνίατροι
Μια Γάτα που Τραγουδά. Εξι παιδιά συνεργάζονται με κορυφαίους κτηνιάτρους, ενώ ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον αγώνα για την ανάδειξη του επικεφαλής κτηνιάτρου. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.
el
19:55
Τα Μαθηματικά Είναι Παντού
Πού Είναι τα Μαθηματικά στον Χρόνο;. Αυτή η σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους παρουσιάζει πώς με τα μαθηματικά μπορούν κάποια πράγματα να γίνουν εφικτά. Τα μαθηματικά είναι παντού.
el
20:00
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Ο Πρόεδρος και η Πρωτοπόρος. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
20:25
Τζιμ Σταρς
Μόνο Ενας Μπορεί να Προχωρήσει. Μπαίνουμε στα παρασκήνια και παρακολουθούμε τις δοκιμασίες πολλά υποσχόμενων νεαρών αθλητών.
el
20:50
Αστέρια στον Πάγο
Ποτέ μην τα Παρατάς. Μία ομάδα αφοσιωμένων νεαρών αθλητών με εξαιρετικές ικανότητες στο πατινάζ προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο και τις φιλίες με τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.
el
21:20
Διασώστες Κατοικιδίων
Πολυάσχολη Μέρα. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
21:40
Αναρχικά Ζώα
Απίθανο Σαλιγκάρι. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:45
Αναρχικά Ζώα
Φονική Κάμπια. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:50
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Τετράγωνο Πορτρέτο. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
21:55
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Βιβλίο-Ακορντεόν. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
22:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Πύραυλοι. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:20
Futuris
Ευρωπαϊκές Ερευνητικές Ομάδες.
el
22:25
Futuris
Αντιμετώπιση Μόλυνσης Μικροπλαστικών.
el
22:30
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Χημεία Kουζίνας. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:50
Futuris
Απόβλητα Αλουμινίου. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
22:55
Futuris
Εγώ και ο Μάριο: Τα Ρομπότ Φροντίζουν.
el
23:00
Το Γνωρίζατε;
Η Επιστήμη της Επιβίωσης. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:25
Καινοτομία
Ενα Ρομπότ στο Μυαλό σας.
el
23:30
Το Γνωρίζατε;
Ανδρες και Γυναίκες. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:55
Καινοτομία
Γλυκιά Λύση.
el

ТВ водич - петак, 17.05.2024.

00:00
Η Μυστική Ιστορία των Πραγμάτων
Επιστήμη.
el
01:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Μαγνήτες. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
01:20
Futuris
Via Lactea. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
01:25
Futuris
Βαθιά στο Εδαφος. Η εκπομπή παρουσιάζει τις τελευταίες εξελίξεις στα πιο σημαντικά ερευνητικά έργα στην Ευρώπη και "ξεκλειδώνει" τα μυστικά της έρευνας στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας.
el
01:30
Το Γνωρίζατε;
Ασθένειες και Γιατροσόφια. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
01:55
Το Γνωρίζατε;
Παιδική σειρά. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
02:00
No information
el
03:00
No information
el
04:00
No information
el
05:00
No information
el
06:00
No information
el
07:00
No information
el
08:00
No information
el
09:00
No information
el
10:00
No information
el
11:00
No information
el
11:30
Επιχείριση Αουτς!
Ευλύγιστα Χέρια και Τριπλούν!. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
12:00
Κάνε Με Υπεράνθρωπο
Υφανση Ιστών με τη Δύναμη της Αράχνης. Η Ντοκ Κέι και ο βοηθός της, Νας, προσπαθούν να αποκτήσουν υπερδυνάμεις με τη βοήθεια διασκεδαστικών επιστημονικών πειραμάτων.
el
12:25
Horrible Histories
Πρόσεχε τους Τρόπους σου!.
el
12:55
Μετεωήρωες
Η Μαύρη Διαρροή. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:05
Μετεωήρωες
Μπλε Χρυσάφι. Μια παρέα έξι φαινομενικά φυσιολογικών παιδιών ανακαλύπτει ξαφνικά ότι έχει υπερδυνάμεις, ώστε να μπορεί να ελέγχει τα φυσικά φαινόμενα.
el
13:10
Aυτό Eίναι Kαταπληκτικό!
Ταυτόχρονο Κοντράστ. Ετοιμαστείτε για παζλ, μαγικά κόλπα και συναρπαστικά επιστημονικά πειράματα που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι.
el
13:35
Siyaya - Το πιο Αγριο Ακρωτήριο
Ανισμπεργκ. Ενας εκκεντρικός επιστήμονας περιπλανιέται σε όλο τον κόσμο αναζητώντας την περιπέτεια με ομάδες νεαρών εξερευνητών.
el
14:00
Διασώστες Κατοικιδίων
Μια Δεύτερη Ευκαιρία. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
14:20
Μάθετε Τα Πάντα
Γιατί Είναι ο Ουρανός Γαλάζιος;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:25
Μάθετε Τα Πάντα
Μπορεί Ενα Ζώο να Ζήσει στο Διάστημα;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
14:30
Ντόκι
Η Μεγάλη Ζωή. Ο Ντόκι και οι καλύτεροι φίλοι του είναι η "Ομάδα Ντόκι" και ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη για να βρουν απαντήσεις σχετικά με την επιστήμη, τη φύση και τον κόσμο στον οποίο ζούμε.
el
14:45
Critters TV
Δενδροκούναβο. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:00
Critters TV
Φρύνος και Βάτραχος. Συναντάμε ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί - από την άνεση του σπιτιού μας, παρακολουθώντας ντοκιμαντέρ του Critters TV.
el
15:15
Ακρως Επιστημονικό
Μηχανή Ρουμπ Γκόλντμπεργκ. Σε κάθε επεισόδιο αυτής της επιστημονικής σειράς, ο Φιλ παρουσιάζει απλά πειράματα και δείχνει στο κοινό πώς μπορούν να γίνουν στο σπίτι.
el
15:40
Υπέροχες Κατασκευές
Ταξιδιωτικές Κατασκευές.
el
15:55
Εργαστήρια Καινοτομίας Ντα Βίντσι
Επανάληψη. Θέλεις να γίνεις έξυπνο παιδί; Μάθε τα πάντα για την πληροφορική και τη ρομποτική μέσα από αυτές τις ενδιαφέρουσες ιστορίες κινουμένων σχεδίων.
el
16:00
Επιχείριση Αουτς!
Πίνετε Αρκετό Νερό;. Σε αυτή τη σειρά, οι γιατροί κατευθύνονται στο νέο τους εργαστήριο για να κάνουν τα πιο τρελά πειράματά τους.
el
16:30
Τα Μυστικά της Αβύσσου
Κρυμμένα Μυστικά. Οι περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον, μιας πανέξυπνης ομάδας υποβρύχιων εξερευνητών, που ζουν σε ένα υπερσύγχρονο υποβρύχιο και εξερευνούν άγνωστες περιοχές των ωκεανών.
el
16:50
Εκρηξη Επιστήμης
Ο Ερικ, Ο Χάρτης Και Η Πυξίδα.
el
16:55
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές για Πιτζάμα Πάρτι.
el
17:10
Αναρχικά Ζώα
Απίθανο Σαλιγκάρι. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
17:15
Αναρχικά Ζώα
Φονική Κάμπια. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
17:20
Μία Εβδομάδα για να Νικήσεις τον Κόσμο
Ιαπωνία, 4η Μέρα.
el
17:35
Εξερεύνηση ενός Απίστευτου Πλανήτη
Εξερευνητής Φοιτητής. Ο Φιλίπ Κουστώ Τζούνιορ, εγγονός του θρυλικού Ζακ Κουστώ, εξερευνά τα πιο εντυπωσιακά μέρη μέσα στη γη και πάνω από τη γη.
el
18:00
Κάτι το Ξεχωριστό
Τσουκουεμπούκα και Τσινόνσο. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:10
Κάτι το Ξεχωριστό
Μελίσα Μίλετ: Απίστευτα Κατοικίδια. Ποιο είναι αυτό που μπορείτε να κάνετε καλύτερα από όλους τους άλλους; Οι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες μοιράζονται τα απίστευτα ταλέντα και τις δεξιότητές τους.
el
18:25
Μάθετε Τα Πάντα
Τι Κάνει το Ψωμί να Φουσκώνει;. Καλύπτοντας πτυχές της φυσικής, της χημείας, της βιολογίας και των μαθηματικών, η σειρά απαντά σε δημοφιλείς επιστημονικές ερωτήσεις με διασκεδαστικό τρόπο.
el
18:30
Απίθανες Περιπέτειες
Χαβάη. Εξερευνήστε διεθνείς προορισμούς, ακολουθώντας τους ντόπιους σε περιπέτειες στη φύση και σε πανέμορφα τοπία.
el
18:50
Αναρχικά Ζώα
Το Δείπνο της Βδέλλας. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
18:55
Υπέροχες Κατασκευές
Κατασκευές Διάσωσης του Πλανήτη.
el
19:15
Η Ματίλντα και το Τσούρμο των Ράμσεϊ
Κυριακάτικο Γεύμα. Η Ματίλντα κληρονόμησε την αγάπη για τη μαγειρική από τον πατέρα της, τον διάσημο σεφ, Γκόρντον Ράμσεϊ.
el
19:30
Εκπαιδευόμενοι Κτηνίατροι
Εξιχνίαση Μυστηρίου. Εξι παιδιά συνεργάζονται με κορυφαίους κτηνιάτρους, ενώ ανταγωνίζονται μεταξύ τους στον αγώνα για την ανάδειξη του επικεφαλής κτηνιάτρου. Μόνο ένας μπορεί να είναι ο νικητής.
el
20:00
Ξεπεράστε τον Εαυτό σας
Το Χρυσό Κορίτσι και ο Αστροναύτης. Μάθετε ιστορίες σημαντικών προσωπικοτήτων και ανακαλύψτε τα βασικά συστατικά της επιτυχίας.
el
20:25
Τζιμ Σταρς
Οταν τα Πράγματα Δυσκολεύουν. Μπαίνουμε στα παρασκήνια και παρακολουθούμε τις δοκιμασίες πολλά υποσχόμενων νεαρών αθλητών.
el
20:50
Αστέρια στον Πάγο
Τώρα ή Ποτέ. Μία ομάδα αφοσιωμένων νεαρών αθλητών με εξαιρετικές ικανότητες στο πατινάζ προσπαθεί να συνδυάσει το σχολείο και τις φιλίες με τη συμμετοχή σε διεθνείς διοργανώσεις.
el
21:20
Διασώστες Κατοικιδίων
Παράξενες Συνήθειες. Οι περιπέτειες και οι προκλήσεις μιας ομάδας αφοσιωμένης να δώσει στα εγκαταλελειμμένα κατοικίδια ζώα μια ακόμη ευκαιρία για μια ευτυχισμένη ζωή.
el
21:40
Αναρχικά Ζώα
Ο Κακός Μεγάλος Αδερφός. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:45
Αναρχικά Ζώα
Η Παγίδα του Ελέφαντα. Δείτε τις πιο απίστευτες τακτικές επιβίωσης που έχουν υιοθετήσει διάφορα πλάσματα και οργανισμοί.
el
21:50
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Κόλλα. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
21:55
100 Τρόποι να Ζωγραφίσουμε
Το Μεγάλο Κύμα. Χρησιμοποίησε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σου για να ζωγραφίσεις. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει ένα θέμα, μία ιδέα, ένα παιχνίδι και μία τεχνική που θα σου δώσει έμπνευση.
el
22:00
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Γκάζι. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:20
Futuris
Νέα Γενιά Υβριδικών Οχημάτων.
el
22:25
Futuris
Νέα Εναλλακτική στα Ορυκτά Καύσιμα.
el
22:30
Εξερεύνηση ΚΜΣ Επιστήμη
Καιρός. Ο παρουσιαστής Στιβ Σπάνγκλερ αναμιγνύει την εκπαίδευση με το χιούμορ σε μία διασκεδαστική σειρά.
el
22:50
Futuris
Αεροπλάνα και Υλικά Οφέλη.
el
22:55
Futuris
Πιο Βιώσιμες Ιχθυοκαλλιέργειες.
el
23:00
Το Γνωρίζατε;
Γέλιο, Κλάμα, Φωνές. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:25
Καινοτομία
Επανάσταση Ελαστικών.
el
23:30
Το Γνωρίζατε;
Τα Απίστευτα Μυστικά των Γλυκών. Εξερευνήστε τον κόσμο μέσα από την επιστήμη. Παρουσιάζοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της έρευνας, η σειρά μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ζωής γύρω μας.
el
23:55
Καινοτομία
Σακούλες Νερού.
el