TV 2 FRI

TV 2 FRI

Vi sender gode danske programmer og de bedste af de bedste udenlandske programmer - om alt fra middagsretter, rejser, gør-det-selv-tip og andre livsstilsprogrammer.

Denmark

ТВ водич - недеља, 12.05.2024.

00:35
Verdens dyreste krydstogt
Krydstogtskibet er i Island for første gang nogensinde. Det er starten på et cruise i nogle af Skandinaviens smukkeste landskaber.
da
01:25
Sommer med Ernst
Ernst begynder at forberede spisestue og køkken inde i orangeriet. Ernst blander gammelt og nyt og får også lavet en lysekrone af sølvbestik. Fortløbende episodenummer: 3:8
da
02:05
Sommer med Ernst
Ernst er gået i gang med det nye drivhus, der skal hænge sammen med resten af huset via en lounge. Ernst laver desuden et espalier af glas, og så byder han selvfølgelig sine medhjælpere på morgenmad i det fri. Fortløbende episodenummer: 4:8
da
02:50
Havemagasinet
Monty lægger planer for foråret og planter nogle vilde blomster, og så giver han os forskellige opskrifter på gode kompostblandinger.
da
03:50
Havemagasinet
Kæmpe stikkelsbær, slikærter og smukke dahliaer. Monty hylder nogle af de ekstraordinære gartnere, de har mødt igennem tiden.
da
04:50
Bagedysten - Creme de la creme UK
Der står chokolade på menuen og en hemmelig udfordring, inden deltagerne skal lave et skyline-inspireret mesterværk og geometriske chokoladetærter med bevægelige dele.
da
05:35
Godnat
da
05:50
Karl Fredrik og alle hans blomster
Der kommer hortensia både på langs og på tværs, når Karl Fredrik bygger den store indgang om til en hortensiatrappe. Han laver en smuk krans og fortæller om et førstehjælpskursus til hortensia. Derudover fejrer Karl Fredrik og Petter fem år sammen.
da
06:40
Karl Fredrik og alle hans blomster
Det er blevet efterår, og det nye orangeri skal indvies, men en sen byggetilladelse og styrtregn får det til at se mørkt ud, og Karl Fredrik er ved at bryde sammen. Heldigvis holder et par dahliaknolde og en smuk efterårsbuket ham beskæftiget.
da
07:30
Bagedronningens nye have
Den kendte vært Prue Leith er en sand mester i et køkken, men hun brænder også for havearbejde. I samarbejde med ægtemanden John forvandler hun her sin nye have til en sand oase. I første omgang skal de have styr på, hvordan haven skal indrettes.
da
08:20
Bagedronningens nye have
Prue og John forvandler et sandt vildnis til en blomsterfyldt forhave, hvor man kan sidde og nyde udsigten.
da
09:15
Den store britiske bagedyst
Det hvide bagetelt og de to dommere Paul Hollywood og Prue Leith tager imod 12 amatørbagere, der alle har samme drøm: at vinde 'Den store britiske bagedyst'. For første gang i programmets engelske historie lægger vi ud med at byde på småkager - og tre udfordringer senere kan dommerne afsløre, hvem der er mesterbager, og hvem der må smide forklædet.
da
10:15
Den store britiske bagedyst
Kage, kage, kage. De 11 amatørbagere bliver kastet ud i tre udfordringer, hvoraf en af dem kræver en meget usædvanlig ingrediens. Hvem klarer presset, og hvem falder sammen som mislykkede vandbakkelser?
da
11:20
Den store britiske bagedyst
Ti deltagere står tilbage i teltet, når det denne gang handler om brød. Kun en kan bliver kåret til mesterbager, mens en anden må se i øjnene, at der nok blevet slået et lidt for stort brød op.
da
12:20
Den store britiske bagedyst
Der er desserter på programmet, når Prue og Paul denne gang serverer de tre klistrede udfordringer til amatørbagerne. De er ni tilbage, men hvem imponerer mest, og hvem må vende snuden hjemad?
da
13:25
Den store britiske bagedyst
Der bliver varmt i teltet, når dommerne Paul og Prue præsenterer de otte amatørbagere for de tre udfordringer med krydderier, hvor især den tekniske volder deltagerne problemer.
da
14:30
Den store britiske bagedyst
Paul og Prue kræver perfektion, når de syv tilbageværende amatørbagere møder op i teltet for at bage med en ganske særlig dej. Vi er over halvvejs i konkurrencen, og for første gang kan deltagerne dufte finalen foran sig.
da
15:30
Den store britiske bagedyst
Seks amatørbagere står tilbage i konkurrencen, og for første gang nogensinde er der vegansk tema i bagedysten. Prue og Paul har tre forskellige udfordringer klar - en uden smør, en med en ganske særlig ingrediens og så den sidste store udfordring, der er lige ved at ende galt.
da
16:35
Den store britiske bagedyst
Velkommen til dansk tema i teltet hos de britiske bagere. De fem, der er tilbage i konkurrencen, får præsenteret opskrifter, som de aldrig har set før. Men der er noget at bage for - dem, der går videre, er nemlig i semifinalen.
da
17:40
Den store britiske bagedyst
Fire dygtige amatørbagere står klar til en semifinale, hvor dommerne har tårnhøje forventninger. Hvem formår at indfri dem bedst muligt - og hvem må bage af for denne gang?
da
18:40
Den store britiske bagedyst
Først var de 12. Nu er de tre. Og snart står bare én tilbage som den endelige vinder af 'Den store britiske bagedyst 2018'! Dommerne Paul Hollywood og Prue Leith har de tre sidste udfordringer klar til finalisterne, der denne gang også skal imponere familie og venner med deres bagværk
da
19:50
Værkstedet UK
Denne gang i værkstedet har en træt babyseng, et legetøj fra barndommen og en indisk kogebog brug for håndværkernes ekspertise.
da
20:40
Værkstedet UK
Legetøjseksperterne Amanda og Julie får en mindeværdig opgave. Steve har brug for hjælp til at reparere et ur, og en pokal sætter sølvsmeden Brenton i arbejde.
da
21:25
Franske drømmeslotte - kronen på værket
At renovere et slot er ikke lutter eventyr. Ikke desto mindre har Tim og Krys gjort det hele to gange. Efter en renovering af Château Monteil har de nu kastet deres kærlighed på et nyt slot, der har stået tomt i mere end et årti.
da
22:20
Min mors dag
Den kærlige, den krævende, den sjove, den ambitiøse, den omsorgsfulde, den søde... Hvordan er - eller var - din mor? Uanset, så har mor en helt særlig betydning for langt de fleste af os, og derfor skal 'Mors dag' fejres på FRI. Cecilie Hother overrasker tre skønne mødre med blomster og en hilsen fra deres allernærmeste, og så fortæller en række kendte danskere om de mest fantastiske, pinlige, sjove og fine ting ved netop deres mor. Mød blandt andre Sebastian Klein, Julie Berthelsen og Lasse Spang Olsen, når de fortæller om netop deres mødre.
da
22:50
Franske drømmeslotte
I Pyrenæerne erfarer Trish, at det ikke er så nemt at bygge en buet bro, som hun troede. Og mon det lykkes de kræsne Andrea og David at finde deres drømmehjem?
da
23:40
Franske drømmeslotte
Terry og Ashley finder sig en ubehagelig overraskelse bag deres slots træpaneler, og Belinda og Lee afholder et mordmysterium med et særligt tema.
da

ТВ водич - понедељак, 13.05.2024.

00:30
Sommer med Ernst
Drivhuset bliver indviet med stor festivitas - og Ernst skal selvfølgelig have fundet de helt rigtige planter at putte i det, så han tager af sted for at finde dem. En gammel sofa får nyt liv, og Ernst viser, hvordan man nemt kan sy nye puder. Fortløbende episodenummer: 5:8
da
01:15
Sommer med Ernst
Ernst og hans medhjælpere arbejder videre med orangeriet, der blandt andet får to tårne ved indgangen. Ernst går også i gang med et andet stort projekt; et vægmaleri til soveværelset. Fortløbende episodenummer: 6:8
da
02:00
Havemagasinet
Adam Frost følger op på sit terrasseprojekt og går i gang med at lægge planer for efteråret. Arit Anderson rejser til Somerset for at møde en landskabsarkitekt.
da
03:00
Havemagasinet
Det er blevet tid til at høste grøntsagerne fra køkkenhaven i Longmeadow, og bagefter giver Monty os opskriften på den perfekte kompostblanding.
da
04:00
Bagedysten - Creme de la creme UK
Nye udfordringer venter deltagerne, når de bliver præsenteret for opgaverne: kouign-amann, der er en form for wienerbrød fra Bretagne og en baba, en gennemvædet gærkage.
da
04:45
Godnat
da
05:50
Skat eller skrammel
Både Fredrik og Tommy drømte om at blive auktionarius, da de var små. Nu vil det vise sig, om de har styr på værdierne.
da
06:35
Skat eller skrammel
I Malmø bor Valbona og Dardan. De skal giftes om to uger. Derfor håber de at vinde de 500.000 kroner, så de skal få en gigantisk bryllupsfest. Karin er vurderingsekspert og giver parret kamp til stregen, når de skal vælge, hvad der er dyrest: er det en hund, et par solbriller eller et stort spejl?
da
07:25
Sommer med Ernst
Ernst Kirchsteiger skal sammen med sine medhjælpere have gjort værelserne i orangeriet færdige. Der er både soveværelse og badeværelse, og slutresultatet bliver noget ekstraordinært. Naturligvis laver Ernst også mad: Gnocchi. Fortløbende episodenummer: 7:8.
da
08:15
Sommer med Ernst
Det er tid til at forberede loftet, orangeriets sidste værelse, og Ernst opretter et bibliotek med orientalske elementer. Og så skal det fejres, at orangeriet har fået nyt liv. Fortløbende episodenummer: 8:8.
da
09:05
Hjemlig nemlig - i haven
Kjersti og hendes hold hjælper en familie, der ikke kan få indrettet deres gårdhave til det sted, de drømmer om. Men så går holdet i gang og fremtryller en have, der indbyder til helårsbrug med pizzaovn, udekøkken og en beplantning med fokus på bær og æbletræer.
da
09:55
Hjemlig nemlig - i haven
Et projekt er gået i stå, og de stenvægge, som beboerne selv har muret op, er ikke blevet, som de havde håbet. Kan holdet med designeren Therese i spidsen forvandle projektet til en have i stil med det moderne hus? Husets ejere ønsker sig funktionalitet, design og spiselige planter.
da
10:45
Bolighjælp på vej
I Karlstad bor Anneli med sine to døtre, Hanna og Sofia. De vil gerne have hjælp til at bygge husets vaskerum om til et fitnessrum med lounge og juicebar.
da
11:35
Bolighjælp på vej
Familien Kipowski bor i Hässleholm og har en brændende interesse for madlavning. Familien drømmer derfor om et udekøkken, og det er intet problem at få den drøm opfyldt, når Matte, Willy og Madeleine kommer forbi.
da
12:20
Værkstedet UK
En gammel bamse med stor betydning har brug for en kærlig hånd, et miniklaver kan ikke længere ramme tonerne, og et ur med masser af historie skal fikses.
da
13:10
Værkstedet UK
To sidetasker til en motorcykel skal have nyt liv, et gammelt barometer skal restaureres, og et hundrede år gammelt vindue kræver ekstra forsigtighed.
da
14:00
Værkstedet UK
En gammelt glas brugt til ceremonier skal samles igen, en mere end hundrede år gammel hat skal have nyt liv, og en legetøjshest skal kunne leges med igen.
da
14:50
Franske drømmeslotte
Stephanie og Gerry har planer om et personligt projekt, der indebærer gamle malerier. Emma og Paul møder udfordringer, da de skal afholde en jazzbegivenhed.
da
15:40
Franske drømmeslotte
De nye ejere, Chris og Jolyon, skal tackle deres første gæsteværelse. Jayne og Steve holder deres første og eneste bryllup.
da
16:30
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara Lygum og Peter Ingemann tager til Frederiksberg i København for at hjælpe to boligsøgende par, hvis situation er temmelig uholdbar. Julie og Morten bor i en lejlighed klods op ad det larmende metrobyggeri, men Julie er højgravid, så Sara må hurtigst muligt finde et hus uden for byen til den kommende familie. Peter skal hjælpe Jakob, som bor midlertidigt hos sin veninde. Jakobs drøm er at finde en lejlighed, som i fremtiden kan blive fælles hjem for ham og hans nye kæreste, Thekla, så Peter må tage kampen op med det københavnske boligmarked.
da
17:20
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Sara Lygum og Peter Ingemann tager til Jylland og her skal de se, hvad man kan få for 1,5 mio. kr. Louise og Simon bor i en lejlighed i Haderslev med sønnen Storm og drømmer om, at han skal vokse op i hus med have. Det unge par er helt grønne på boligmarkedet, men heldigvis har de Peter til at guide dem på deres allerførste boligfremvisning. Sara tager til Højbjerg, en forstad til Århus. Her skal hun hjælpe Sisse og Caspar og deres to piger Freja og Emilie, som de sidste fire år har ledt efter et hus med en stor naturgrund.
da
18:05
Krejlerkongen
Palisander eller pletsølv? Hvem er bedst til at regne den ud? Tv-vært Camilla Gohs Miehe-Renard er oppe imod onkel Martin Miehe-Renard i et stærkt underholdende familiedrama. Lasse Rimmer svinger hammeren, og holdkaptajnerne er Brian Lykke og Brian Mørk.
da
18:45
Krejlerkongen
Gæsterne i 'Krejlerkongen' er to kvinder, der er helt på hjemmebane, når det handler om at tyre en håndbold i mål, nemlig Rikke Hørlykke og Trine Nielsen. Om de ved noget om lopper og antikviteter, det vil vise sig, når det går løs i selskab med holdkaptajnerne Brian Mørk og Brian Lykke og auktionarius Lasse Rimmer.
da
19:25
Loppe Deluxe
Det gælder om at slå til, når man falder over noget på et loppemarked. I Ebeltoft har østholdet heldet med sig til vestholdets store ærgrelse. De har fundet en særlig blå lænestol til få penge. Er det et vaskeægte kup?
da
20:00
Loppe Deluxe
Kurve, porcelæn og en forkærlighed til franske loppefund. I Ringsted har de to hold samme smag, når det gælder jagten på gode fund. Er der nok til alle? Kortene holdes tæt ind til kroppen, da det viser sig, at holdene har købt i hvert fald én næsten identisk ting.
da
20:40
Badehotellets kokkeskole
Dagens menu er mad med sjove navne, og første lektion på kokkeskolen er at binde den perfekte benløse fugl. Ulla Vejby og Merete Mærkedahl har de to nye køkkenhjælpere med, Kamille Wenneberg og Hannah Gass Sibbesen, og særligt en af dem imponerer i køkkenet.
da
21:10
Badehotellet - et kig bag kulissen år 3
Tag med en tur bag kameraet for at se, hvor megen præcision det kræver at skabe den populære tv-serie 'Badehotellet'. Vejret, moden, maden og musikken spiller alle en særlig rolle i serien om personalet og gæsterne på hotellet ved Vesterhavet, og der er meget, der skal falde på plads, så afsnittene bliver så helstøbte, at vi som seere slet ikke bemærker det store arbejde, der ligger bag. Mød bl.a. kostumier Margrethe Rasmussen, forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad og få svar på, om det virkelig er hr. Weyse (Jens Jacob Tychsen), der spiller klaver og synger, når vi går bag kameraet på 'Badehotellet'.
da
21:50
Krejlerkongen
Er iværksætter Birgit Aaby den bedste til at få pengene til at yngle? Og kan tidligere politimand og nu tv-vært Kristian Bech opsnuse de skjulte skatte? Steen Langeberg og Mille Gori er holdkaptajner.
da
22:30
Krejlerkongen
Lasse Rimmer har købt en gås, men har han virkelig givet 7.000 kroner for den? Skuespillerne Pernille Højmark og Farshad Kholghi får nok at se til, når de skal dyste. Holdkaptajnerne er Lise Baastrup og Silas Holst.
da