TV 2 CHARLIE

TV 2 CHARLIE

Vi elsker talkshows, musik, film og underholdning og vil gerne have dig med, så vi kan samles i godt selskab! TV 2 CHARLIE er TV 2s kanal, der hylder den folkelige kultur og altid er godt selskab. Kanalen retter sig til voksne og nysgerrige danskere med lyst til at blive underholdt, for CHARLIE har fokus på både den gode stemning og de folkelige oplevelser

Denmark

Телепрограмма - Пятница, 10.05.2024

00:05
 Murdoch Mysterierne
Murdoch er i Montreal, hvor han leder efter Anna Fulford og hendes søn. Deres liv er i fare.
da
00:50
Hos Hans
Der er dømt fodboldfeber og højt humør, når Hans Pilgaard i selskab med John 'Faxe' Jensen, Joachim Boldsen og Villy Søvndal kigger frem mod Danmarks deltagelse ved VM 2018. Vi taler om nationalfølelse, sammenhold og store forventninger, og fodboldfesten bliver for alvor sparket i gang af Humørekspressen og Johnny Hansen, der præsenterer deres bud på en fodboldsang, som for alvor løfter stemningen frem mod VM. Det skal også vise sig, om Villy Søvndal har et skjult fodboldtalent, og kan Joachim Boldsen og Faxe spille sammen, når de skal gætte tekster fra gamle slagsange?
da
01:35
Hos Hans
Mikkel Kessler, Michael Maze, Anne Louise Hassing og Lars Hjortshøj er på plads i sofaen 'Hos Hans'. Hvordan går det med Kessler og Maze i 'Vild med dans' - er der konkurrencenerver og ømme dansefødder hos dem begge? Anne Louise fortæller om en livsforandrende sygdom og Hjortshøj om sit nye onemanshow 'Plan B' - og om, hvad han egentlig mener om dyreprint og ægteskab. Der skal også leges, så Hans byder også op til både boksning og speeddating.
da
02:20
Hos Hans
Andreas Bo er på besøg 'Hos Hans', og det betyder masser af gode parodier på kendte mennesker. Så gode, at det føles, som om Ulf Pilgaard, Kim Larsen og sågar Donald Trump sidder med i sofaen. NEWS-vært og krimiforfatter Janni Pedersen er netop nu i gang med at skrive opfølgeren til krimien 'Vinterland' sammen med sin mand, og det giver blodige samtaler hjemme ved spisebordet. Dansktopdronningen Birthe Kjær kommer og afslører, om hun virkelig altid har været 'den pæne pige'. Musikken står Anders Blichfeldt og husorkestret Blichfeldts Bagmænd for.
da
03:00
Hos Hans
Hans Pilgaard ruller den røde løber ud foran sofaen, når tre af landets allerstørste stjerner kommer på besøg. Skuespillerne Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro funkler både på det store lærred og på tv-skærmene. De to har kendt hinanden i 25 år, men hvem kender egentlig hvem bedst? Det tester vi - og så afslører vi, hvor mange krumspring Lie Kaas måtte gøre for at score sin kone. Vi slutter på toppen af poppen med sangerinden Medina, der synger sin rørende ballade 'Det smukkeste' sammen med Anders Blichfeldt og det velspillende husorkester Blichfeldts Bagmænd.
da
03:40
Godnat
da
04:40
Fornyet mistanke
Det opskårne lig af en slagter leder Sandra og hendes opdager-team til at genåbne en sag, hvor også en læge er fundet myrdet. Hele sagen går 30 år tilbage, og Sandra må grave dybt - også i sin egen fortid - for at finde sagens rette sammenhæng.
da
05:30
 Skadestuen i Holby
Elles præsentation på sin søns skole går ikke helt som planlagt, da hemmeligheder om ham og hans venner kommer frem i lyset. Jacob og Josh står klar med hjælp.
da
06:20
 Skadestuen i Holby
Ethan står endelig ansigt til ansigt med Scott Ellisson, men får han mon de svar, han søger? Jez og Mickey har problemer.
da
07:10
 Hospitalet i Holby
En bekendt fra Nickys fortid sætter hende i en vanskelig position, men vil hun gøre det rigtige? Sacha har det svært, men begynder omsider at åbne op.
da
08:15
 Hospitalet i Holby
Juledag bringer gamle mindre frem i Fletch, og en eksplosiv familiehemmelighed bliver afsløret. Imens kæmper Hanssen og teamet for at redde en værdsat kollega.
da
09:20
 Fornyet mistanke
En clairvoyant oplyser en kvinde, at hendes afdøde far ikke døde af et hjerteslag, da han greb en indbrudstyv på fersk gerning for nogle år siden, men at han blev dræbt. Pullman og hendes team må genoptage efterforskningen af mandens død, men Pullman er skeptisk over for den clairvoyantes pludselige indsigt i en ellers allerede lukket sag.
da
10:20
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
11:15
 Bjerglægen
En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.
da
12:05
 Bjerglægen
En bjerglandsby i det idylliske Tyrol danner rammen om en dagligdag med drama og masser af romantik og solskin.
da
12:55
 Die Bergretter
Del 1. Under en kontrolleret sprængning opdager bjergredderne et lig på Dachstein. Blandt hans ejendele finder de et gammelt kamera, der afslører et kendskab til en lokal kvinde. Men synet af de gamle fotos ryster kvinden, og pludselig forsvinder hun.
da
13:45
 Die Bergretter
Del 2. Mens bjergredderne gør alt for at lokalisere Lotta og Max, prøver Jessi desperat at finde ud af, hvad der skete for næsten 30 år siden. Hun opdager beviser, der taler imod en ulykke. Thomas og Katharinas tur går ikke som planlagt.
da
14:35
 Kommissær Rex
Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.
da
15:25
 Kommissær Rex
Politihunden Rex fortsætter sin jagt på nådesløse forbrydere sammen med den østrigske politienhed i Wien.
da
16:20
 Mord i Alperne
Kommissærerne undersøger liget af en solist i et ukendt amatørkor. Især en kvinde i koret var en torn i øjet på den døde kvinde. Slog hun sin rival ud?
da
17:15
 Death in Paradise
Da Humphreys hovedmistænkte, bankmanden Frank Henderson, dør, peger alt på, at der er tale om selvmord. Humphrey er dog ikke så sikker og begynder i stedet at kigge nærmere på familieforholdene i de to sager. Samtidig ankommer politimanden Jack Mooney til øen for at afløse Humphrey.
da
18:20
 Death in Paradise
Saint Maries nye efterforsker, Jack Mooney, må genåbne en syv år gammel sag, da en turist vender tilbage til øen og hævder at kunne give en dømt morder et alibi.
da
19:20
 Inspector Lynley
Inspector Lynley har inviteret kriminalassistent Barbara Havers og resten af sin familie til at fejre forlovelsen med Helen på sit fædrene gods i Cornwall, men der lægges en dæmper på festlighederne, da en ung mand findes myrdet i en nærliggende landsby. Selv om det lokale politi står i spidsen for efterforskningen, kan Lynley ikke lade være med at blande sig, og da sporene leder tilbage til hans egen familie og dens mange hemmeligheder, sættes han i et umuligt dilemma.
da
20:55
 Kriminalkommissær Barnaby
Midsomer nærmer sig med hastige skridt kogepunktet, da præsten Alex Dakin bliver brændt levende under genopførelsen af en traditionel hedensk festival. Og da endnu flere ofre spontant går op i flammer, må Barnaby straks i gang med at efterforske de mystiske hekserier.
da
22:40
 Sommerdahl
Tivoli er kommet til byen, men jubel og latter bliver snart afløst af skrig. En højtstående medarbejder er blevet skudt under sin vagt i skydeteltet, men på grund af et kaotisk vagtskifte, bliver der sået tvivl om, hvorvidt morderen fik skudt den rigtige mand. Josefine er fortsat fængslet og anklaget for Ottos narkosmugling, og Dan gør alt for at få hende på fri fod igen.
da
23:35
 The Diplomat
Laura bliver tilkaldt, da en mand bliver alvorlig kvæstet, og hans kone forsvinder, efter et voldsomt indbrud.
da

Телепрограмма - Суббота, 11.05.2024

00:20
Hvem vil være millionær? Classic
Madglade James og Adam Price hører til Danmarks abslout hyggeligste brødrepar, og de har taget en pause fra bøf bearnaisen til fordel for en omgang quiz i den gode sags tjeneste. Brødrene håber, at deres paratviden rækker, så Børns Vilkår og Hus Forbi kan få sig en dejlig stor check. Der er dømt god stemning og lune for alle pengene, så tænd for dit fjernsyn og få serveret en god gang millionærquiz.
da
01:05
Hvem vil være millionær? Classic
Lærke Winther og Dar Salim er begge kendt fra TV 2s populære krimiserie "Dicte". I dag gælder det dog et noget andet opklaringsarbejde, for kun ét rigtigt svar matcher hvert af Hans Pilgaards femten spørgsmål. Reden International og UNICEF håber, at skuespillerparret når godt op ad beløbsstigen, for det er dem, der kommer til at nyde godt af gevinsten. Og vi bliver i krimiverdenen. Sara Blædel og Ove Dahl kender hinanden fra dengang, Sara researchede sin første roman, og det blev til et varigt venskab. I programmet spiller krimiforfatteren og den pensionerede drabschef til fordel for Red Barnet, der har brug for udstyr til en sygeafdeling i Sierra Leone.
da
02:00
 Murdoch Mysterierne
For at redde sin tidligere elsker og hendes søn indgår Murdoch en risikabel aftale med en Black Hand-håndlanger.
da
02:45
Hos Hans
De helt store følelser kommer i spil, når Hans Pilgaard byder sine tre gæster velkomne i sofaen. Nikolaj Koppel tog i 2018 en chance: Han sagde sit job op uden en jobplan - hvordan er det gået med det? Filmaktuelle Lærke Winther kaster sig ud i et par norske sprogperler, og så fortæller journalisten Thomas Skov om, hvordan han har haft livet og døden tæt på inden for et enkelt år, og hvad det har gjort ved ham. Musikken bliver som altid leveret af Anders Blichfeldt og husorkesteret Blichfeldts Bagmænd.
da
03:30
Hos Hans
En ægte eventyrer, en morsom samfundsrevser og en dristig filminstruktør sidder i sofaen 'Hos Hans', og de taler blandt andet om kvinder og mandsmod. For mod skal der til, hvis man som Mikkel Beha Erichsen sejler på de syv verdenshave, eller når man som Jonatan Spang leverer skarp samfundssatire, og når man tør lave en helt ærlig film om parforholdet, som Christian Tafdrup har gjort. Musikken står Anders Blichfeldt og husorkestret Blichfeldts Bagmænd som altid for.
da
04:10
Godnat
da
04:30
Diana - prinsesse af tiden
1970'erne: Feminister brænder bh'er af, Margaret Thatcher bliver første kvindelige premierminister i Storbritannien, og Diana og prins Charles' forhold begynder.
da
05:15
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
06:10
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
07:00
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
07:55
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
08:50
 Doc Martin
Dr. Martin Ellingham (Martin Clunes) var en succes som kirurg i London, men da han flytter til den lille søvnige fiskerby Portwenn for at starte en praksis som praktiserende læge, bliver der vendt op og ned på tilværelsen for både ham og byens beboere. Fra det søde liv i storbyen må Martin nu vænne sig til en hverdag med forældet lægeudstyr, håbløse patientjournaler og en stærkt inkompetent lægesekretær, mens den lille by må vænne sig til Martin, der er mildest talt dårlig til at håndtere patienter, som ikke bare ligger stille og lader sig skære i.
da
09:40
 Coup de tonnerre dans les Corbières
Benjamin beslutter sig for at tage et par fridage sammen med sin assistent, Silvère Dugain, og aflægger en gammel bekendt, Jeanny Verniaud, et besøg. Jeanny har slået sig ned på biodynamisk vinproduktion. Silvère er fuld af beundring over for hende, men det viser sig, at hun har visse udfordringer med sine ansatte, Aude, Rémy og Bruno, hvis fremgangsmåde og metoder ikke ligefrem passer med prædikatet "biodynamisk produktionsmetode". Benjamin bliver mere og mere sikker på, at nøglen til gåden om den dræbte professor skal findes i kredsen omkring Jeanny.
da
11:20
 Chaos dans le vin noir
Edouard Perrolles, som ejer slottet Camps Greze i Cahors, kommer til at spille en afgørende rolle i Benjamins efterforskning. Et lig dukker op på et skib, og pludselig får Benjamin særdeles travlt. André Chiche, en anden herre i regionen, som for nylig har købt vinslottet Hebrard, vækker drabsefterforskernes interesse.
da
13:00
 Glaube
Den 23-årige studerende Anna Kaber bliver fundet myrdet, og hendes far mistænker den bizarre religiøse sekt Epitarsis for at stå bag mordet. Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) følger sporene, men har ingen idé om, hvor langt dette trossamfund vil strække sig for at undgå, at sandheden kommer frem.
da
14:40
 Lohn der Arbeit
Ejeren af et byggefirma i Tyrol er blevet myrdet. Både blandt de illegale indvandrere han havde ansat, blandt hans underleverandører og privat er der folk med motiv til at dræbe ham. Så hvem står bag mordet? Moritz Eisner (Harald Krassnitzer) bliver sendt fra Wien for at opklare sagen.
da
16:20
 Kriminalkommissær Barnaby
Da en lokal bartender fra pubben Maid in Splendour bliver skudt, må Barnaby og Scott en tur til landsbyen Midsomer Worthy for at optrævle en familiestrid, der måske er nøglen til en opklaring. Pubbens ejer, Stephen Bannerman, er i fuld gang med at omdanne stedet til en fancy restaurant - meget imod sin fars ønske. Men da Stephen ligeledes bliver dræbt med et haglgevær, får Barnaby mistanke om, at det første dødsfald i virkeligheden var en tragisk fejl.
da
18:00
 Fint skal det være
Hyacinth hævder, at noget af det værste, hun ved, er snobberi og folk, der føler sig overlegne og lader som om, de er bedre, end de i virkeligheden er. Og ud fra den logik konkluderer hun, at den slags opblæste mennesker kun gør livet mere besværligt for dem, der reelt er bedre end alle andre.
da
18:40
 Fint skal det være
Hyacinth har besluttet, at Richard har brug for en hobby, og hun præsenterer ham for et videokamera og opfordrer ham til at slå sig løs i kunstnerisk henseende. Det kommer den gode fru Bucket imidlertid hurtigt til at fortryde.
da
19:15
 Fint skal det være
Hyacinth og Richard er inviteret til en kunstudstilling, og den slags skal man naturligvis forberede sig grundigt til, mener Hyacinth. Så hun kaster sig over den ene kunstbog efter den anden. Den kulturelle facade holder desværre ikke, da hendes far dukker op på udstillingen og begynder at blande sig med kunstelskerne.
da
20:00
 Murder on the Orient Express
Vinteren 1935. Orientekspressen hamrer af sted mellem Istanbul og Calais. Midt om natten stopper toget pludselig fordi sporet er blokeret af snemasser. Den næste morgen bliver Ratchett (Richard Widmark) fundet myrdet med 12 knivstik - og døren ind til han kupe er låst indefra! Heldigvis er mesterdetektiven Hercules Poirot (Albert Finney) med toget, og han går straks igen med at løse mysteriet. Men det er en svær sag, for alle passagerne kendte Ratchett, og alle har de et motiv.
da
22:10
 Death On The Nile
Den excentriske, belgiske mesterdetektiv Hercule Poirot (Peter Ustinov) skal i den stjernespækkede Agatha Christie-klassiker opklare et mystisk mord på et luksuriøst skib, der er på vej ned ad Nilen. Om bord findes en lang række mistænkte blandt de velhavende passagerer, og på rollelisten er stjernenavne som Bette Davis, Mia Farrow, David Niven, Maggie Smith og Jane Birkin. Filmen vandt en Oscar for bedste kostumer.
da