Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

Guida TV - mercoledì, 15/05/2024

00:32
Veronica Film
Filmmagazine waarmee je op de hoogte bent van alle films op Veronica. Zo worden de nieuwste en grootste films onder de loep genomen, en worden dingen getoond die de meeste mensen missen.
nl
01:05
Border Security: Australië
Australische douaniers vinden dierenporno in de bagage van een passagier. Twee dames uit Vietnam komen samen het land binnen, maar beweren elkaar niet te kennen. Een reden voor de douane om een nader kijkje te nemen.
nl
01:28
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De mobiele telefoon van Hond gaat en hij is verrast dat Sensei hem belt met belangrijk nieuws. Hij is van plan om binnenkort met pensioen te gaan en wil hem dit van tevoren vertellen.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kaas koopt een doedelzak en wil lid worden van de band van Bo en Flo. Ze heeft echter geen idee hoe ze deze moet spelen waardoor haar spel een kwelling is voor iedereen die het hoort.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen en Meisje gaan een dagje naar Opa die een aantal leuke activiteiten voor hen gepland heeft. Maar Jongen en Meisje gaan zo op in hun eigen spelletje dat ze Opa helemaal vergeten.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen houden een garageverkoop, maar hebben er moeite mee dat ze hun speelgoed uit hun kindertijd moeten verkopen. Ze proberen een overval te plegen om alles weer terug te krijgen.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer Hond een machine uitvindt die de bal voor hem gooit, is Kaas ervan overtuigd dat dit een groot succes zal worden. Maar Muis doet er alles aan om zijn positie als familie-uitvinder te houden.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen en Meisje nemen het tegen elkaar op als goochelaars tijdens Skippy's Open Mic Night.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo, Rita en Gustav doen de oude Pierre een plezier nadat hij hen vertelt over zijn enorme geheime fortuin. Rita redt een boompje, maar met de kunstmest van Osmo en Gustav verandert het in een gigantisch boommonster.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Als de drie samen met Rufus in het stadhuis vast komen te zitten, zien ze elkaar aan voor vormveranderende monsters. Osmo en Rita gaan op zoek naar de belangrijkste ingrediënten om een monsterlijk recept na te maken.
nl
05:50
Viking Skool
Arni gaat op zoek naar een manier om zichzelf tegen Loki te verdedigen. Hij besluit om de gevaarlijke bijl van Magdehilde te gebruiken door de krachten in de Chamber of Screams te benutten.
nl
06:13
Viking Skool
Tijdens een bezoek aan koning Torre ontdekt Erik een kristal dat mogelijk een ontbrekend onderdeel van zijn zwaard is. Hij vermoedt dit omdat hij het kristal naar believen kan laten gloeien.
nl
06:37
Droners
Mouse schrijft zich in voor het Strandjutters Race-duel dat eens in de vijf jaar plaatsvindt in Paroa. Maar dan blijkt dat Team Tiki bijna tegelijkertijd een race in de Whale-competitie moet doen.
nl
07:01
Groen in de grote stad
Omdat er in de stad een tekort is aan koffiebonen, moeten Cricket en Gloria een van de laatste zakken bonen halen. Wanneer Phoenix, de hond, van huis vlucht, moeten ze haar gaan zoeken.
nl
07:24
Groen in de grote stad
Nancy, de moeder van Cricket en Tilly, keert terug naar de stad en herenigt zich met het gezin. De kinderen zijn blij om haar te zien, maar Bill en Gramma zijn bang dat ze een slechte invloed kan hebben.
nl
07:48
Star vs de kracht van het kwaad
Star en haar vrienden staan in de rij voor de beste hotdog van het universum. Glossaryck verstopt zich in een donutdoos, na een ruzie met Star.
nl
08:12
Star vs de kracht van het kwaad
Star en Marco zijn aanwezig bij de jaarlijkse Vlinder-Johansen reünie. Star wordt gebombardeerd tot Burgemeester van het Straflokaal.
nl
08:35
DuckTales
Mark Beaks wil Gizmoduck inhuren zodat hij Duckstad kan beschermen. Ondertussen zoekt Karel uit hoe hij een held kan zijn.
nl
08:59
DuckTales
Kwek probeert de waarheid te verbergen over zijn moeder terwijl zijn broers tijdens een reis naar Scrooge's oude kasteel op zoek zijn naar familiegeheimen.
nl
09:24
Gravity Falls
Li'l Gideon neemt Mystery Shack over, maar Dipper en Mabel proberen hem uit te roeien. Li'l Giedon is hen echter altijd een stap voor en hun zomer bij Gravity Falls loopt ten einde.
nl
09:49
Gravity Falls
Dippers geheime dagboekpagina's leiden hem en de groep naar een verborgen bunker, waar ze oog in oog komen te staan met een figuur uit de geschiedenis van Gravity Falls.
nl
10:12
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb zijn van plan om op de langste dag van het jaar de wereld rond te reizen; Pap en mam vertrekken in het weekend en geven Candace de leiding.
nl
10:35
Phineas en Ferb
Candace heeft de jongens vergezeld tijdens hun reis rond de wereld om Jeremy in Parijs te zien en om zichzelf te bewijzen dat hij van haar houdt.
nl
10:57
Phineas en Ferb
Na een hele nacht sciencefiction-films kijken, is Candace ervan overtuigd dat Ferb een buitenaards wezen is. Ze gaat op zoek naar bewijs om haar bewering hard te maken.
nl
11:11
Amphibia
Anne krijgt een baantje bij Stompie, maar verandert de diner in een Thais restaurant. Anne verandert Hop Pop in een zakenman om drankjes te verkopen.
nl
11:35
Amphibia
Anne raakt bevriend met de paddensoldaten om respect te krijgen in Wartwood. Uiteindelijk moet ze kiezen tussen respect of haar kikkerfamilie. Paddentoren wordt aangevallen door reigers.
nl
12:00
Star Wars: Het Verzet
Kaz sluit zich officieel aan bij de Aces, net als Yeager, die hen opleidt om betere gevechtspiloten te worden. Tam leert hoe het is om een First Order-piloot te zijn.
nl
12:21
Star Wars: Het Verzet
De piraten bieden aan om voedsel voor Colossus te zoeken, maar Jaz vertrouwt hen niet. Ook Kaz en Torra komen in grote problemen bij het zoeken naar voedsel.
nl
12:44
Marvel's Avengers: Ultron Revolution
The Avengers komen vast te zitten in de dertigste eeuw. Om hun weg terug te vinden naar hun eigen tijd, moeten ze de strijd aangaan met de gemene krijgsheer Kang de Veroveraar en hem verslaan.
nl
13:07
Marvel's Avengers: Ultron Revolution
Black Widow komt oog in oog te staan met een vijand, Yelena Belova die vastberaden is om het ultieme wapen te maken. Om dit te bewijzen verandert Yelena de Hulk in de Winter Hulk.
nl
13:28
Marvel's Avengers: Black Panther's zoektocht
Iemand steelt de Panther Sleutel en Black Panther moet hem terug zien te krijgen voor de dief uit Wakanda ontsnapt.
nl
13:52
Marvel's Avengers: Black Panther's zoektocht
Black Panther en zijn bondgenoten ontdekken eindelijk het artefact waar ze al die tijd naar op zoek waren.
nl
14:15
Pokémon: Black & White
Luke is een jonge filmmaker en vraagt of de groep mee wil doen aan zijn nieuwe project, samen met actrice Zorua. Team Rocket besluit ondertussen de zeldzame Pokémon te stelen.
nl
14:36
Pokémon: Black & White
Ash en zijn vrienden arriveren in Nimbasa Town en beseffen dat dit een andere plek is dan hun echte bestemming, Nimbasa City. Ze besluiten mee te doen aan het toernooi van Don George.
nl
15:00
MECH-X4
De jongens en MECH-X4 ontwijken de politie terwijl ze het opnemen tegen een uniek monster. De dertienjarige Ryan moet de massieve vechtrobot zien te besturen.
nl
15:24
MECH-X4
Ryan en het team proberen de monsters te verslaan voordat Bay City wordt vernietigd.
nl
15:47
Droners
Na het winnen van de Whale Cup helpen de Tiki's Whale bij het ontwikkelen van een systeem om Nuï te beschermen tegen de stijgende zeespiegel. Maar Whale beseft dat er meer nodig is dan alleen het redden van de eilanden op TerrAqua.
nl
16:12
Droners
Na de kwalificatierace is Maroro behoorlijk gehavend en heeft hij dringend reserveonderdelen nodig. Deze kunnen echter niet op Tortuga worden gekocht, maar moeten ze in een duel winnen.
nl
16:37
Het huis van de uil
Luz is wanhopig op zoek naar meer informatie over Philip Wittebane, de maker van de portaaldeur. Met de hulp van Lilith gaat ze op reis door de eeuwen heen.
nl
17:01
Gravity Falls
Oudoom Stan gaat op reis om alle andere toeristische trekpleisters in Oregon te saboteren. Ondertussen probeert Dipper te flirten met wat meiden die hij onderweg ontmoet.
nl
17:25
Groen in de grote stad
Bill raakt verslaafd aan een virtueel boerderijspelletje. De wilde kant van Cricket neemt het over wanneer Bill hun oude kampeerreizen niet kan evenaren.
nl
17:48
Groen in de grote stad
De familie Green gaat naar de tandarts, waar Cricket dr. Enamel wil vermijden.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Penny is teleurgesteld in hoe haar leven verloopt, om haar op te vrolijken besluit Sheldon haar te introduceren in het online-gamen. Dit mondt echter uit in een fiasco wanneer ze verslaafd raakt aan de spelletjes.
nl
18:15
Schitt's Creek
David is op zoek naar een trouwlocatie. Johnny en Moira houden een romantische picknick bij de kreek.
nl
18:45
Two and a Half Men
Huishoudster Berta brengt haar beeldschone zestienjarige kleindochter Prudence mee. Jake valt als een blok voor de jonge schone, ze blijk echter geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.
nl
19:10
Two and a Half Men
Charlie weet, na lang aandringen, een afspraakje te versieren met zijn knappe buurvrouw. De enige voorwaarde is dat Charlie ook een date vindt voor haar zus, een bekende actrice - de enige gegadigde is Alan.
nl
19:35
The Big Bang Theory
Als Raj wordt opgenomen in een lijst met talentvolle mensen in een vooraanstaand tijdschrift raakt hij iets te vol van zichzelf. Hij denkt zelfs dat Penny hem nu wel ziet zitten.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Als Leonard Sheldon niet maar naar het werk kan rijden wordt de laatste geconfronteerd met zijn angst om achter het stuur te zitten. De vrienden vinden dat hij rijlessen moet nemen.
nl
20:30
Star Wars: The Rise of Skywalker (Episode IX)
Wanneer ontdekt wordt dat de kwaadaardige keizer Palpatine niet stierf door toedoen van Darth Vader, moeten de rebellen racen tegen de klok om zijn verblijfplaats te achterhalen. Finn en Poe leiden het verzet om een einde te maken aan de plannen van de Eerste Orde om een nieuw rijk te vormen, terwijl Rey anticipeert op haar onvermijdelijke confrontatie met Kylo Ren.
nl
23:10
Planet of the Apes
Een remake van de sci-fi-klassieker uit 1968 over een astronaut die neerstort op een wereld waar mensen worden opgejaagd en tot slaaf zijn gemaakt door apen.
nl

Guida TV - giovedì, 16/05/2024

01:25
Veronica Film
Filmmagazine waarmee je op de hoogte bent van alle films op Veronica. Zo worden de nieuwste en grootste films onder de loep genomen, en worden dingen getoond die de meeste mensen missen.
nl
01:50
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
01:53
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Gedreven door onstuimig gedrag besluit Meisje in de Grampavan te gaan wonen. Hoewel dit geweldig lijkt voor Meisje, beseffen haar broers en zussen hoeveel ze haar missen.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen krijgen de kans om mevrouw Skippy's nieuwe eetkiosk te runnen. Muis serveert er zijn eigen 'perfecte' chili, maar het eten is zo peperig dat de keuken van mevrouw Skippy misschien moet sluiten.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de kinderen een schatkaart vinden, besluit de hele familie op zoek te gaan naar de schat. Maar het helpt niet dat Kaas de hele zoektocht live streamt en elke beweging uitzendt.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen doen auditie voor een film die in de stad wordt opgenomen. Ook Kat doet auditie, hoewel hij er geen zin in heeft en liever naar het circus gaat. Maar juist hij krijgt de hoofdrol.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond moet thuis blijven, omdat hij zijn pootje heeft bezeerd. Muis weet een manier waarop Hond toch het buitenleven kan ervaren: hij koppelt een teddybeer aan de gedachten van Hond.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen kijken ernaar uit om Narwaldag te vieren, een van hun favoriete feestdagen. Maar dan ontdekken ze dat Narwaldag geen echte feestdag is, maar iets dat papa heeft verzonnen.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Rita's moeder op een geheime reis gaat, helpen Osmo en Gustav Rita om de waarheid over haar verleden te achterhalen. Ukko brengt Rita een aantal vreemde lessen over het leven bij.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav doet een beroep op al zijn verschillende personages om een veelvraat in de val te lokken. Gustavs monsterbrood explodeert en zorgt ervoor dat de mensen van Winterton vergeetachtig worden.
nl
05:50
Viking Skool
Ylva wordt benoemd tot aanvoerder van het team voor het IJzeren kooltoernooi. Het blijkt dat de spelers oorspronkelijk een echte ijzeren kool gebruikten, dus doet Ylva er alles aan om het iedereen moeilijk te maken.
nl
06:13
Viking Skool
Tendon vraagt Arni om een object te vinden dat Doomhild verborgen houdt. Wat ze niet weet, is dat Tendon in het geheim werkt voor een groep genaamd 'De Spinnen', die de geheimen van de twaalf koningen wil stelen.
nl
06:37
Droners
Monnik van de Tao Tweeling voelt zich niet gewaardeerd door zijn blinde broer Sun. Hij verlaat, na een ruzie, het team om als mechanix te gaan werken. De Tao Tweeling moeten een estafette over een enorme titan crab vliegen tegen Team Tiki.
nl
07:01
Groen in de grote stad
Wanneer Bill 's nachts naar buiten glipt met een mysterieuze plunjezak, verstoppen de kinderen zich in de auto om te zien waar hij heen gaat. Cricket koopt in een impuls een huisdierenslang.
nl
07:25
Groen in de grote stad
Bill stuurt Tilly naar de winkel om paprika's te kopen voor het herfstdiner. Tilly vangt een glimp op van de trofeeën in het plaatselijke culturele centrum en besluit er een te winnen.
nl
07:49
Star vs de kracht van het kwaad
Marco wil indruk maken op Jackie op het logeerpartijtje van Star. Marco moet een cadeaukaart opmaken voor deze over de datum gaat, maar dat heeft desastreuze gevolgen.
nl
08:13
Star vs de kracht van het kwaad
Tom zoekt het gezelschap van Marco in plaats van dat van Star. Marco wordt achterdochtig. Buffrog onderzoekt het gat in het krachtveld van Mewman.
nl
08:36
DuckTales
De kinderen zitten vast op een gevaarlijke piek en zoeken naar de laatste aanwijzing die Della's vreemde verdwijning verklaart.
nl
09:00
DuckTales
Magica heeft het gemunt op Dagobert om zijn favoriete muntje te bemachtigen. Lizzy en Turbo proberen Donald en de jongens over te halen om niet uit Duckstad te vertrekken.
nl
09:24
Gravity Falls
Mabel daagt Pacifica uit tot een minigolftoernooi. Die loopt al snel uit de hand, wanneer enkele mensen aanbieden om te helpen.
nl
09:45
Gravity Falls
De Pines proberen weer terug te keren naar een normale situatie, nadat het uit de hand loopt met Gideon, door een feest te organiseren.
nl
10:09
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb bouwen superschoenen om sneller te kunnen rennen dan een cheeta. Phineas en Ferb bouwen luchtballonnen. Candace geeft op en geniet van een treinrit.
nl
10:33
Phineas en Ferb
Isabella probeert een badge te verdienen, maar het lukt niet door de regen. Phineas en Ferb besluiten om haar te helpen en bouwen een groot terrarium. Dr. Doofenschmirtz plakt Candace en Jeremy aan elkaar.
nl
10:56
Phineas en Ferb
Tijdens de jaarlijkse havenfeesten wordt de aanval en overwinning van een mensenhaai heropgevoerd. Phineas en Ferb denken dat ijs gemaakt van melk van koeien op de maan lekkerder is.
nl
11:19
Amphibia
Sprig moet beslissen of hij verantwoordelijk is, of lol wil maken tijdens carnaval. Hop Pop wil indruk maken op Ivy Zonnedauw en vraagt Anne of ze hem wil leren dansen.
nl
11:43
Amphibia
Anne laat een romantische film zien in Wartwood. De stad raakt verdeelt in een liefdesdriehoek. Nadat hij zijn positie is verloren, besluit Hop Pop dat hij burgemeester wil worden.
nl
12:04
Amphibia
Wanneer de Blue Moon Shell van Sprig wordt gestolen, gaan hij en Anne op onderzoek uit om de boef te vinden. Ter voorbereiding op Annes zoektocht gaan de Plantars naar de archieven en komen per ongeluk vast te zitten.
nl
12:18
DuckTales
In deze aflevering zoeken de jongens in heel Duckburg naar een vermist artefact. Ondertussen houden Dagobert en Kwek de krijger die precies op dit object zit te wachten met een valse zoekopdracht.
nl
12:41
DuckTales
Dagobert en Kwek willen een dramatische Darkwing Duck-film maken. Turbo McKwek werkt samen met de originele Darkwing om hier een stokje voor te steken.
nl
13:05
Star vs de kracht van het kwaad
Koos Kikker vraagt Star om op zijn Koos Baby's te passen zodat hij weer aan het werk kan. Koos Kikker moet een belangrijke missie voltooien om voor zijn kinderen te kunnen zorgen.
nl
13:28
Star vs de kracht van het kwaad
Star en haar vrienden staan in de rij voor de beste hotdog van het universum. Glossaryck verstopt zich in een donutdoos, na een ruzie met Star.
nl
13:49
Star vs de kracht van het kwaad
Star en Marco zijn aanwezig bij de jaarlijkse Vlinder-Johansen reünie. Star wordt gebombardeerd tot Burgemeester van het Straflokaal.
nl
14:13
Pokémon: Black & White
Ash en zijn vrienden arriveren in Nimbasa Town en beseffen dat dit een andere plek is dan hun echte bestemming, Nimbasa City. Ze besluiten mee te doen aan het toernooi van Don George.
nl
14:36
Pokémon: Black & White
Cilan neemt het in de eerste ronde op tegen Trip, die het ooit opnam tegen Cilans broer Chili. Ash strijdt ondertussen tegen Georgia, die een formidabele tegenstander blijkt te zijn.
nl
15:00
MECH-X4
Ryan probeert het goed te doen op zijn nieuwe school, maar moet zich concentreren om een superkrachtige vijand te stoppen.
nl
15:24
MECH-X4
Onder de baai bevindt zich een nieuw monster, evenals een mysterieus item met enorme kracht. De jongens nemen MECH-X4 om het te herstellen.
nl
15:49
Droners
Corto komt op voor Manta als Pavel hem belachelijk maakt. De koningin merkt dat de Tiki's niet gesteld zijn op de Blizzard-bazen en besluit de twee tegenover elkaar komen te staan in de volgende race.
nl
16:14
Droners
Oro wil heel erg graag net zoals de andere Terranen gaan worden.
nl
16:39
Het huis van de uil
Hunter gaat undercover bij Keizerskring voor zijn belangrijkste missie tot nu toe. Willow is vastbesloten om te slagen in een nieuwe sport.
nl
17:03
Gravity Falls
Mabel wil net als haar broer een feestje geven voor haar dertiende verjaardag. Ondertussen waagt Dipper zich onder de stad om een ongelooflijk geheim te ontdekken.
nl
17:26
Groen in de grote stad
Nadat Oma een doos vol aandenkens van vroeger vindt, vertelt ze een verhaal over haar avonturen. Terwijl de Greens weg zijn, concurreren de boerderijdieren over wie de leiding krijgt.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Wanneer Nancy's woonwagen gestolen wordt door de motorclub waar ze vroeger lid van was, willen de kinderen hem terughalen. Ze maken een plan om hem terug te stelen.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Als Leonard Sheldon niet maar naar het werk kan rijden wordt de laatste geconfronteerd met zijn angst om achter het stuur te zitten. De vrienden vinden dat hij rijlessen moet nemen.
nl
18:15
Schitt's Creek
David schaamt zich over een probleem uit zijn kinderjaren dat weer de kop opsteekt. Johnny, Stevie en Roland gaan een motel in de buurt bekijken. En Alexis schiet Moira te hulp bij haar deelname aan de socialemediawereld.
nl
18:45
Two and a Half Men
Charlie ontdekt, tot zijn grote verbazing, dat hij financiële problemen heeft. Nadat Alan zijn boekhouding grondig door, en stelt vast dat er dringend bespaard moet worden.
nl
19:10
Two and a Half Men
Charlie valt bij het verlaten van de tandartspraktijk, op afraden van Alan, op een vrouw, Frankie, die de wagen van haar psychiater met een honkbalknuppel onder handen neemt.
nl
19:35
The Big Bang Theory
Sheldon is verbijsterd als een jonge studente zich tot hem aangetrokken voelt, wanneer de aanbidding dwangmatige vormen begint aan te nemen wordt het hem te veel.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Als Sheldon Penny verbant uit het appartement van Leonard en hem, besluit Penny wraak te nemen. Ondertussen zoeken Howard en Raj naar het huis van een topmodel.
nl
20:30
Rogue One: A Star Wars Story
Dertien jaar nadat haar familie werd vermoord door het keizerrijk, wordt Jyn Erso benaderd door de rebellen om deel te nemen aan een gevaarlijke missie: de plannen van de Death Star bemachtigen om een einde te maken aan de macht van het keizerrijk.
nl