Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

Guida TV - domenica, 21/04/2024

00:39
Overlord
Met nog maar een paar uur te gaan voor D-Day, wordt een groep Amerikaanse parachutisten in Frankrijk geworpen om een missie uit te voeren. Hier ontmoeten de soldaten angstaanjagende vijanden die nog nooit eerder gezien zijn.
nl
02:22
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanneer de vaste regisseur van het jaarlijkse toneelstuk van de stad ermee stopt, neemt Kaas de regie van het toneelstuk op zich. De familie helpt graag, maar al snel wordt Kaas super bazig.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De familie gaat een dagje naar het strand, maar het is daar stampvol en overal liggen mensen. Opa herinnert zich een afgelegen baai en neemt de kinderen erheen. Maar als ze aankomen, ligt alles bezaaid met afval.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen willen kaartjes voor een pretpark winnen in een robotgevechtswedstrijd. Ze vragen aan Muis of ze zijn onverslaanbare robot kunnen gebruiken, maar Muis weigert om hem af te staan.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Mam en de meiden hebben een jaarlijkse meidendag waarop ze samen een heleboel leuke dingen doen, maar dit jaar nodigt Mam de jongens en Papa ook uit voor deze familietraditie.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen kijken ernaar uit om naar Kamp Spion te gaan, maar hun kampleider blijkt nogal een nietsnut te zijn. Na het kamp is iedereen teleurgesteld dat ze niets hebben geleerd.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Johan verkoopt de lokale speelhal en de nieuwe eigenaar is van plan de speelhal te slopen. Jongen is teleurgesteld en daagt de nieuwe eigenaar uit voor een epische videogamestrijd.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav doet een beroep op al zijn verschillende personages om een veelvraat in de val te lokken. Gustavs monsterbrood explodeert en zorgt ervoor dat de mensen van Winterton vergeetachtig worden.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer Rita last van groeistuipen krijgt, neemt Lydia haar mee op een kampeertrip naar Monster Mountain. Chrome, Osmo en Gustav gaan op een missie om ze te vinden. Gustav wordt de Olympische mascotte van de stad.
nl
05:50
Viking Skool
Arni gaat op zoek naar een manier om zichzelf tegen Loki te verdedigen. Hij besluit om de gevaarlijke bijl van Magdehilde te gebruiken door de krachten in de Chamber of Screams te benutten.
nl
06:13
Viking Skool
Tijdens een bezoek aan koning Torre ontdekt Erik een kristal dat mogelijk een ontbrekend onderdeel van zijn zwaard is. Hij vermoedt dit omdat hij het kristal naar believen kan laten gloeien.
nl
06:38
Droners
Scarlett kondigt een speciale race aan. De mecanix in elk team moeten hun drone aanpassen.
nl
07:04
Groen in de grote stad
Gloria en de familie Green komen vast te zitten in een lift. Remy raakt beïnvloed door een internet influencer.
nl
07:28
Groen in de grote stad
Chip Whistler moet zijn excuses bieden aan de Greens. Andromeda en Tilly gaan naar een club met Gloria om haar te verlossen van haar geheugenverlies.
nl
07:53
DuckTales
De kinderen gaan samen op zoek naar de ontbrekende stukken van een mystiek zwaard.
nl
08:18
DuckTales
De kinderen proberen zichzelf te bewijzen en doen auditie om Zeus' plaats in te nemen tussen de andere Griekse goden. Intussen bemoeit Storkules zich met de date van Donald en Daisy.
nl
08:43
Viking Skool
Hammerson vraagt de studenten om hun eigen strijdkreet te bedenken door terug te gaan naar hun oerinstincten, maar voor Arni is dit geen gemakkelijke taak. Erik en Ylva proberen hem te helpen.
nl
09:08
Viking Skool
Erik ontmoet de outlaw Vagir, die erin slaagt Erik en vervolgens de hele school ervan te overtuigen dat hij afstamt van de familie Vorkbaard. Volgens de schoolregels behoort de plaats op school van Erik nu toe aan Vagir.
nl
09:34
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav moet daden verrichten om de lente aan te laten breken.
nl
10:00
Phineas en Ferb
Luc Robitaille helpt Phineas en Ferb bij het organiseren een ijshockeywedstrijd. Phineas en Ferb plannen hun eigen drop met oud en nieuw.
nl
10:25
Phineas en Ferb
Candace daagt Bufferd uit om haar broers te onthullen door te zorgen dat hun uitvinding niet weer verdwijnt. Phinaes en Ferb recyclen hun uitvindingen door er iets nieuws van te maken.
nl
10:47
Phineas en Ferb
Candance mag de Loop der Chinchilla's organiseren. Doofenshmirtz creëert een nieuw wapen.
nl
11:11
Phineas en Ferb
De jongens maken een reusachtig opblaasbaar pierenbad voor mama. Doofenshmirtz besluit feromonen te gebruiken om een bijenkoning te worden. Isabella en de Padvindsters proberen hun imkerbutton te verkrijgen door zichzelf in bijen te veranderen.
nl
11:33
Phineas en Ferb
Wanneer de O.Z.C.A. ontdekt dat Doofenshmirtz in een trein zit langs de grens tussen de VS en Canada, beveelt Monogram Perry samen te werken met Lyla, een Canadese spion van de C.O.Z.C.A.
nl
11:58
Phineas en Ferb
Candace kan eindelijk de jongens te slim af zijn en hen naar mama brengen wanneer ze vast komen te zitten in hun reusachtige knoop. De bende wordt misleid en strandt op een buitenaardse planeet.
nl
12:23
Phineas en Ferb
Wanneer Perry oog in oog komt te staan met een Australische vogelbekdierjager genaamd Liam, is zijn leven in gevaar.
nl
12:48
Star vs de kracht van het kwaad
Ster Vlindervlieg komt aan op Aarde en sluit vriendschap met Marco. Al snel gaan ze samen de strijd aan tegen Ludo en zijn volgelingen.
nl
13:12
Star vs de kracht van het kwaad
Star heeft een zware onvoldoende voor haar proefwerk wiskunde en probeert Mevrouw Rolnek op andere gedachten te brengen. Star begrijpt het verkeerd als ze hoort dat het school voetbalteam wordt "afgemaakt".
nl
13:33
Star vs de kracht van het kwaad
Marco heeft zijn arm bezeerd en Star probeert hem te helpen met haar toverstaf. Helaas verandert zijn arm in een reusachtige tentakel.
nl
13:57
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
De stroom valt uit voordat Ash tegen Volkner kan vechten voor zijn laatste gymbadge. Ze gaan naar de Sunyshore Tower om het te onderzoeken, maar de toren is verdwenen.
nl
14:21
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
De vrienden zijn op weg naar het grote festival en ontmoeten de lerares Johanna. Ze zou de anders in dienst genomen zus Joy vertegenwoordigen als scheidsrechter bij een Pokémon-competitie en heeft een vervangende leraar nodig.
nl
14:46
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
Brock redt een meisje genaamd Marley en ontdekt dat de legendarische Shaymin bij haar is, gewond door Team Rocket. Ash en Co sluiten zich aan bij Marley om de Shaymin te beschermen.
nl
15:11
Droners
Als hij het mes van drie guillotines op rij probeert te ontwijken, gaat Corto's drone doormidden.
nl
15:36
Droners
Wanneer Team Tiki wordt gesaboteerd tijdens een trainingsrun, wordt Team Pirate geschorst van de competitie wegens vals spelen. Maar Mouse is er zeker van dat ze vals beschuldigd zijn en steunt hun zaak, tot grote ergernis van Corto.
nl
16:02
Droners
Wanneer Corto uit haar spel wordt gebracht door de superieure vaardigheden van de Tao-tweeling, om nog maar te zwijgen van haar verliefdheid op hun kapitein, probeert ze Maroro's kracht te vergroten met een oud Aqua-relikwie dat ze heeft ontdekt.
nl
16:27
Star Wars: Het Verzet
De piraten bieden aan om voedsel voor Colossus te zoeken, maar Jaz vertrouwt hen niet. Ook Kaz en Torra komen in grote problemen bij het zoeken naar voedsel.
nl
16:52
Star Wars: Het Verzet
Als de Colossus een noodoproep krijgt van een schip in nood, blijkt de persoon aan boord een getalenteerd ingenieur, die ze helpt het schip te repareren.
nl
17:17
Marvel's Spider-Man: Maximum Venom
Peuter Groot landt en gaat op jacht op Spider-Man. Daarnaast werken de helden samen met Ironheart om de boodschap van de alien te ontcijferen en hem uit AIM's kwade klauwen te houden.
nl
17:38
Marvel's Spider-Man: Maximum Venom
Spider-Man en Ironheart moeten samenwerken met Amadeus om kleine Groot te redden van AIM Island. Ze moeten Baron Morde tegenhouden, want hij wil Groot's DNA gebruiken om een leger te creëren.
nl
18:00
Border Security: Australië
Een man claimt dat hij een vloek van zwarte magie heeft laten weghalen. De officier is verbaasd om daarover bewijs te vinden.
nl
18:29
Border Security: Australië
Een passagier uit Vietnam wordt agressief als douanebeambten in zijn houten beelden boren. Een containerschip met geurige dadels komt aan en na een röntgenfoto zijn er inconsistenties in de scan.
nl
18:59
Border Security: Australië
De autoriteiten voeren een inval uit na een grootschalige operatie tegen de invoer van drugs. Ondertussen arriveert een Chinees echtpaar met illegale bagage: enorme hoeveelheden zwart geld.
nl
19:29
Border Security: Australië
Een passagier claimt iets alarmerends, waardoor een anti-terrorisme eenheid in de hoogste staat van alertheid is. Een walgelijke verdoezeling bedreigt de bioveiligheid van Australië.
nl
20:00
FBI: Most Wanted
De Fugitive Task Force komt in actie nadat vier rechercheurs zijn doodgeschoten tijdens een gevangenenruil buiten een restaurant in New Jersey. Remy heeft er moeite mee dat Corey zijn kamergenoot is.
nl
20:56
FBI
Het team gaat met spoed naar een plaatselijk restaurant nadat daar een bomaanslag is gepleegd. Er zijn meerdere gewonden of doden, waaronder een congreslid en een bekende van Isobel.
nl
21:53
FBI: International
Het Fly Team vertrekt naar het Toscaanse platteland nadat de zoon van een Amerikaans echtpaar is ontvoerd. De zorgen nemen toe naarmate de betrokkenheid van de maffia duidelijker wordt.
nl
22:49
FBI: Most Wanted
Remy en Kristen bezoeken een getuige in de gevangenis. Hun veiligheid komt in gevaar wanneer er een rel uitbreekt en het personeel en de bezoekers gegijzeld worden door twee moorddadige bendes.
nl
23:46
FBI: Most Wanted
Een lokale FBI-zaak over twee vermoorde vrouwen en een zee van machtige mannen verandert in een klopjacht op de gevaarlijke leider van een verregaande criminele onderneming.
nl

Guida TV - lunedì, 22/04/2024

00:42
FBI: Most Wanted
De Fugitive Task Force komt in actie nadat vier rechercheurs zijn doodgeschoten tijdens een gevangenenruil buiten een restaurant in New Jersey. Remy heeft er moeite mee dat Corey zijn kamergenoot is.
nl
01:25
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen en Meisje kijken naar een enge film waarin een oude spreuk wordt uitgesproken die bedoeld is om hun slachtoffers naar het schaduwrijk te vervloeken. Meisje gelooft niet in de vloek en spreekt de zin uit, maar dat had ze beter niet kunnen doen.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Jongen bakt heerlijke koekjes die hij alleen deelt met zijn nieuwe penvriendin Gretchen. Zijn broertjes en zussen zijn jaloers en bedenken een plan om toch van de lekkernijen te proeven.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kaas begint per ongeluk haar fantasieroman in het dagboek van Jongen te schrijven. Dit inspireert Jongen om te leven als het personage van de roman, waardoor hij al snel bij de stoere kinderen hoort.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de jongens en meisjes het zat worden om de badkamer te moeten delen, splitsen ze die in tweeën. Elke groep krijgt een kant. De kant van de meisjes wordt één groot feest waar geen regels zijn.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De familie gaat op een kanotocht en Jongen en Meisje mogen allebei een vriend meenemen op de reis. Voor Meisje is de keuze snel en gemakkelijk gemaakt, ze nodigt haar beste vriendin uit.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als papa en mama op vakantie gaan, laten ze Boy de leiding over het huis hebben. Maar zijn broers en zussen willen maar al te graag plezier maken, dus ze negeren Boy's regels volledig.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Terwijl Osmo door Chrome's schrift bladert, vindt hij een verborgen regel waarmee hij en Chrome verbannen kunnen worden. Rita en Gustav bestuderen de regels om Osmo en Chrome te redden. Rita vrolijkt Chrome op.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Rita en Osmo ontdekken dat Gustav goed kan zingen, dus schrijven ze hem in voor het Wintervisiesongfestival en nemen het risico dat hij ontdekt dat er een Yeti in de stad woont. De drie vrienden moeten de monsters overtuigen om zich te gedragen.
nl
05:50
Viking Skool
Ylva wordt benoemd tot aanvoerder van het team voor het IJzeren kooltoernooi. Het blijkt dat de spelers oorspronkelijk een echte ijzeren kool gebruikten, dus doet Ylva er alles aan om het iedereen moeilijk te maken.
nl
06:13
Viking Skool
Tendon vraagt Arni om een object te vinden dat Doomhild verborgen houdt. Wat ze niet weet, is dat Tendon in het geheim werkt voor een groep genaamd 'De Spinnen', die de geheimen van de twaalf koningen wil stelen.
nl
06:38
Droners
Op het Tortuga-circuit verslaan de Tiki's de Zealots met gemak, wat Ifa, Corto's gezworen vijand, woedend maakt. Gestoken in zijn trots overtuigt Ifa Corto ervan een zeer gevaarlijke missie uit te voeren om Scarlett een plezier te doen.
nl
07:03
Groen in de grote stad
Cricket wordt aangezien voor een bekende popster en besluit de situatie uit te buiten. Remy en Cricket gaan naar Footballkamp in een poging indruk te maken op de vader van Remy.
nl
07:27
Groen in de grote stad
Cricket en Remy spelen een spel op de heetste dag van het jaar. Cricket wil de rationele Bill in aliens laten geloven.
nl
07:52
DuckTales
Dagobert is gedwongen om op de jonge Donald en Della te passen als zij op hun eerste avontuur gaan. Ze gaan op avontuur om een krachtig artefact te vinden, zonder te weten dat Bradford deze missie persoonlijk op zich neemt.
nl
08:17
DuckTales
Een bittere vete tussen Scrooge en zijn zus breidt zich uit naar de rest van de familie, als Phantom Blot probeert een onbetaalbaar artefact te stelen om Kasteel McDuck voor eens en altijd te vernietigen.
nl
08:42
Viking Skool
Volgens een oude legende slaagde Eriks grootvader, Olaf, erin een neushaar te trekken uit de grootste trol en bergkoning, de angstaanjagende Torre. Maar niemand gelooft meer dat dit echt is gebeurd.
nl
09:08
Viking Skool
Op het eerste gezicht lijkt het erop dat Erik gewoon zijn dag niet heeft. Maar er blijkt iets mis te zijn, en wanneer Erik met zijn grootste angst geconfronteerd wordt, voelt het alsof hij in een nachtmerrie terecht is gekomen.
nl
09:34
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo en Rita gaan met Gustav mee om zijn voorouders te herdenken op de monsterbegraafplaats en vertellen elkaar spookverhalen. Wanneer Osmo een wezel beledigt, veroorzaakt hij een oorlog tussen de wezels en Winterton.
nl
09:56
De Geweldige Yellow Yeti
Osmo, Rita en Gustav doen de oude Pierre een plezier nadat hij hen vertelt over zijn enorme geheime fortuin. Rita redt een boompje, maar met de kunstmest van Osmo en Gustav verandert het in een gigantisch boommonster.
nl
10:21
Phineas en Ferb
Candace heeft de jongens vergezeld tijdens hun reis rond de wereld om Jeremy in Parijs te zien en om zichzelf te bewijzen dat hij van haar houdt.
nl
10:45
Phineas en Ferb
De jongens bouwen een achtbaan terwijl hun moeder boodschappen aan het doen is. Dr. Doofenshmirtz wil de aarde uit z'n baan halen.
nl
11:07
Phineas en Ferb
Phineas en Ferb bouwen superschoenen om sneller te kunnen rennen dan een cheeta. Phineas en Ferb bouwen luchtballonnen. Candace geeft op en geniet van een treinrit.
nl
11:32
Amphibia
Anne en de Plantars sluiten zich op in het huis en vermaken elkaar met enge verhalen, om zich te beschermen tegen de gevaren van de jaarlijkse blauwe maan.
nl
11:53
Amphibia
Sprig en Polly blijven de hele nacht op om de familie naar huis te brengen. De Plantars komen aan in Wartwood en beseffen dat ze vergeten zijn cadeaus voor de dorpelingen mee te brengen.
nl
12:18
DuckTales
Een onverslaanbaar monster wordt vervloekt om de rijkste eend ter wereld te vinden en te vernietigen. Dagobert moet vluchten.
nl
12:43
DuckTales
De kinderen wijken af van hun gebruikelijke route en gaan naar het grootste spookhuis in Duckstad.
nl
13:07
Star vs de kracht van het kwaad
Ster Vlindervlieg komt aan op Aarde en sluit vriendschap met Marco. Al snel gaan ze samen de strijd aan tegen Ludo en zijn volgelingen.
nl
13:31
Star vs de kracht van het kwaad
Star en Marco nemen deel aan de jaarlijkse familiereünie van de Vlinders en de Johansen familie. De Johansen familie is heel keurig, terwijl de Vlinder familie behoorlijk gestoord is.
nl
13:56
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
Ash en vrienden ontmoeten een jongen die zijn Magby in een dagcentrum heeft achtergelaten, niet beseffend dat het nep was. Nu het is gestolen door Team Rocket, besluit de bende haar te helpen het te vinden.
nl
14:21
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
Dawn besluit niet mee te doen aan een wedstrijd omdat ze al haar vijfde lintje heeft, maar dan ontmoeten ze een vrouw genaamd Salvia die vraagt of ze in haar plaats aan de wedstrijd mag meedoen.
nl
14:45
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
Dawn begint haar nieuwe Togekiss te trainen, die zich graag elegant beweegt in de strijd - iets wat problemen kan veroorzaken. Jessie besluit dat ze de Togekiss moet hebben.
nl
15:10
Droners
De Tiki's gaan de strijd aan met de Mirages in een spookvilla. Corto en Mouse beginnen geesten te zien en raken ervan overtuigd dat het er echt spookt.
nl
15:35
Droners
Wanneer Manta Corto uitdaagt voor een race in de Hive, vreest Mouse dat de laatste etappe, namelijk vliegen door de draaiende bladen van een windturbine, bijna onmogelijk is.
nl
16:01
Droners
De Tiki's nemen het op tegen de Starfish, die zichzelf echte sterren vinden. Maar tijdens de passage door een poort, wisselen de drone-geesten van plek.
nl
16:26
Het huis van de uil
Luz en Hunter worden getransporteerd naar een gedachtewereld vol met nachtmerries.
nl
16:51
Gravity Falls
Mabel en Dipper stuiten op een geheime kamer binnen de Mystery Shack. Daar vinden ze een tapijt waarmee mensen van lichaam kunnen wisselen.
nl
17:15
Groen in de grote stad
Tilly en Andromeda schrijven elkaar brieven waarin ze hun unieke kijk op de wereld onthullen. Remy vraagt de Greens hem te helpen een smoesje te verzinnen voor zijn ouders over zijn week op het platteland.
nl
17:38
Groen in de grote stad
Bill moet met Oma naar de dokter en laat Tilly op Cricket passen. Cricket ontdekt dat Bill ooit een beroemd gymnast wilde worden en zijn jeugddroom nooit heeft vervuld.
nl
18:00
Greatest at #Home Videos
Cedric the Entertainer toont de nieuwe generatie van vrolijke en creatieve virale homevideo's.
nl
18:10
Schitt's Creek
Moira heeft de grootste moeite om aan haar oproep als jurylid bij een proces te ontsnappen. David probeert de schade te beperken die een product uit Apotheek Rose heeft aangericht.
nl
18:35
Two and a Half Men
Walden krijgt een nieuw speeltje, maar hij ontdekt al gauw dat zijn toekomst bij de start-up van Nicole van korte duur kan zijn. Ondertussen heeft Alan moeite om uit de buurt van Lyndsey en Larry te blijven. Hij besluit dan maar te daten met Larry's zus.
nl
19:05
Two and a Half Men
Lyndsey ontdekt dat Alan aan het daten is met Larry's zus. Ondertussen probeert Walden Barry te vertellen dat hij zijn eigen plekje moet zoeken.
nl
19:30
The Big Bang Theory
Penny en Leonard organiseren een paintballwedstrijd. Sheldon wordt al snel jaloers op Amy. Koothrappali betrapt Anu met haar ex. Stuart wil niet samenwonen met Denise.
nl
20:00
The Big Bang Theory
Penny's ex Zack ontdekt dat hij onvruchtbaar is en vraagt daarom Leonard om hulp. Koothrappali probeert zijn relatie met Anu te repareren.
nl
20:30
Accused
Een leraar wordt beschuldigd van verkrachting als hij een studente helpt om een abortus te krijgen.
nl
21:25
Accused
Nadat een witte nationalist met zijn auto inrijdt op een vreedzame demonstratie, verdwijnt hij als sneeuw voor de zon. De politie krijgt hem niet te pakken, dus neemt een overlevende het heft in eigen handen.
nl
22:30
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl