RTL Telekids

RTL Telekids

De programma’s van RTL Telekids richten zich primair op kinderen tussen 3 en 9 jaar en zijn Nederlands gesproken, educatief en geweldloos. Voorbeelden van vertrouwde Telekids programma’s zijn Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Littlest Pet Shop, Hallo K3, Brandweerman Sam, Ernst & Bobbie en Chloe’s Toverkast. Daarnaast worden er ieder weekend diverse films uitgezonden. RTL Telekids startte in oktober 2010 en is inmiddels uitgegroeid tot een entertainment platform met een zender die dagelijks uitzendt op het kanaal van RTL 8, een 24 uurs-kanaal (RTL Telekids 24/7) bij alle grote kabelaars, de Telekids gemist app, online speelgoedwinkel (Telekids Toys), de Telekids tablet, een website, de Telekids Musical School en diverse evenementen.

Netherlands

Guida TV - sabato, 20/04/2024

00:00
Bassie en Adriaan - De Huilende Professor
Archibald Chagrijn vindt dat lachen energieverspilling is en wil de hele wereld laten huilen met zijn griengas. Bassie en Adriaan proberen hier een stokje voor te steken door een van zijn handlangers te volgen naar de Canarische Eilanden.
nl
00:25
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan missen het vertrek van het circus en zitten daarom zonder werk. Ze besluiten om te gaan werken bij de bakker, maar de plaaggeest zit ze dwars.
nl
00:50
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan werken in een basisschool.
nl
01:14
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan in een garage werken. De plaaggeest strooit roet in het eten.
nl
01:41
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan werken in de haven. Ze worden dwarsgezeten door een zekere plaaggeest.
nl
02:05
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan gaan werken in het restaurant, maar worden dwarsgezeten door een plaaggeest.
nl
02:28
Bassie en Adriaan - De Plaaggeest
Bassie en Adriaan zijn terug in het circus.
nl
02:53
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Na hun zoektocht door Europa zijn Bassie en Adriaan weer terug in Nederland. Ze hebben alle pakjes gevonden en zijn de boeven steeds te slim af geweest. Wat Bassie en Adriaan niet weten, is dat de Baron weer een gemeen plan heeft bedacht.
nl
03:22
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Clown Bassie en acrobaat Adriaan beleven allerlei avonturen in de Verenigde Staten.
nl
03:53
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie doet mee aan een quiz op tv en wint een rondreis voor twee personen naar Amerika. Als ze in Amerika zijn, bezoeken Bassie en Adriaan New York. De Baron laat het er niet bij zitten en informeert zijn Amerikaanse collega's.
nl
04:22
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan verlaten New York en trekken verder op hun reis door de Verenigde Staten. Ze komen aan in de stad Washington en bezoeken het Witte Huis.
nl
04:56
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:03
Zigby
Zigby bouwt een privézwembad zodat hij, Bertie en McMeer samen kunnen spelen. Ondertussen komt het waterpunt van het eiland droog te staan en wil iedereen zijn zwembad gebruiken om af te koelen.
nl
05:14
Florries draakjes
Florrie gooit per ongeluk haar bellenblaas in de doolhof. Rammel gaat zoeken en komt niet terug. Toot-Toot gaat ook zoeken, en dan gaan Florrie en Drakenvriend op zoek naar de twee vrienden en de bellenblaas.
nl
05:24
Beertje Pol
Terwijl de vrienden naar het donkere bos gaan om bessen te zoeken, blijft Pingo op het schip. Hij is bang voor trollen en hij is niet de enige. Emma voelt hetzelfde. Dus zoekt Emma beschutting op de Mary. Ze weet zeker dat ze een trol heeft gezien.
nl
05:36
Jokie
Jokie en Jet gaan voetballen met een groep kinderen, maar de bal is lek.
nl
05:41
Little People
Eddie en Sofie spelen in de zandbak in de achtertuin en maken zandpannenkoeken. Koby doet mee en al snel dromen de drie over Pancake Island - waar het ahornsiroop regent.
nl
05:51
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
06:14
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
06:36
De opmerkelijke meneer King
Mr King blaast sneeuw uit zijn tuin, waardoor een wervelwind ontstaat en zijn vrienden wegvliegen.
nl
06:43
Rainbow Ruby
Wanneer de dorpstrein niet stopt met rijden, overwerkt en passagiers vasthoudt, wordt Ruby brandweerman; Wanneer een fruitig ongelukje een modeshow in de weg staat, wordt Ruby modeontwerpster.
nl
07:05
Remy & Boo
Boo helpt Remy met het vinden van schatten op het strand tijdens het zoeken naar zijn vergrootglas.
nl
07:21
Uki
Wolk slaapt en is aan het snurken. Dit veroorzaakt zoveel wind dat de bijenkorf uit de boom valt. Uki en Konijn proberen bijtje te helpen door de bijenkorf terug in de boom te hangen. Maar Uki en Konijn zijn te klein. Gelukkig is Schildpad er ook.
nl
07:26
Thomas de Stoomlocomotief
Tijdens de zomer, wanneer veel toeristen Sodor bezoeken, is de dikke controleur bezorgd of ze wel allemaal op tijd op hun bestemming komen. Duck vertelt de andere locomotieven over speciale sliptreinen die ze gebruikten op de Great Western Railway.
nl
07:36
Chuggington
Sophie richt een sterrenclub op maar nodigt Wilson niet uit. Hij begint zijn eigen club. Ze worden concurrenten.
nl
07:48
Super Wings
Jett levert een kostuum aan een jongen genaamd Nav in Abu Dhabi; wanneer Jacks favoriete vliegtuig, Thunder, beschadigd raakt tijdens een wedstrijd, moeten Jack en Jett de plaats van Thunder innemen en proberen naar de overwinning te vliegen.
nl
08:00
Ernst, Bobbie en de rest
Als er een beeld van ijs wordt afgeleverd, zet Bobbie het per ongeluk bij de kachel. Ernst en Bobbie gaan een nieuw beeld van ijs zoeken en komen uiteindelijk in een koelcel terecht, maar vinden ze daar wat ze zoeken?
nl
08:16
Brandweerman Sam
Hannah en Nicolas zijn Agent Barquette en Agent Prime, onderzoekers van mysterieuze zaken. Ze doen onderzoek naar een geheim genootschap waarvan ze vermoeden dat ze contact willen opnemen met buitenaardse wezens.
nl
08:31
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Plum probeert haar vrienden te laten dansen als een dansteam, om de Dance-Off te winnen.
nl
08:54
My Little Pony
Twilight realiseert zich dat ze nog nooit een boek heeft teruggegeven aan de Canterlot-bibliotheek, en dat haar favoriete bibliothecaris mogelijk daardoor haar baan is kwijtgeraakt.
nl
09:16
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Wonderheart wil graag indruk maken op de andere beertjes met haar buikprent. Maar wanneer ze deze te vroeg gebruikt tijdens een storm, belandt ze midden in de bergen. Daar ontmoet ze Grams die haar een wijze les leert over haar buikprent.
nl
09:38
Enchantimals
Bree's jacht op Starfire Berry gaat mis wanneer haar uitvinding haar op een dwaalspoor brengt.
nl
09:43
Hatchimals
De Hatchimals zijn magische wezentjes die uit een ei komen. Volg de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.
nl
09:46
Monchhichi
Kauri speelt zijn Monchhiridoo in de Graslanden als hij een fluorescerende blauwe monchhibug tegenkomt. Hij besluit haar te adopteren.
nl
09:57
The Jungle Book
Masha steelt de bril van Baloe en benoemt zichzelf daarmee tot koningin van de jungle. Mowgli doet er alles aan om de bril van Baloe terug te krijgen.
nl
10:10
Tashi
Tashi en Jack gaan op zoek naar de ingrediënten die ze nodig hebben om ketchup te maken.
nl
10:21
LEGO City
Het Lego-team gebruikt boten, brandweerauto's, raketten en meer om slechteriken te vangen en problemen op te lossen.
nl
10:23
Inspector Gadget
Brain krijgt een dosis van het nieuwe serum van MAD, waarna hij verandert in een weerwolf, en jacht maakt op Gadget en Penny in Londen. Talon vervangt Dr. Claw, die op vakantie is.
nl
10:46
Vlady & Miró
Vlady ontdekt in de grot fragmenten van een oude tekening die hem en Miro lijkt af te beelden.
nl
10:51
Arthur en de Minimoys
Het is Hug-a-mug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
nl
11:15
Prinsessia Parkshow
Opname van de show van Prinsessia in Plopsaland De Panne uit 2016.
nl
11:48
Prinsessia - Het Prinselijke Bal
De prinsessen van Prinsessia zijn uitgenodigd om de openingsdans te doen op het jaarlijkse bal van Prinsendaal. Een grote eer, want Prinsendaal is de oudste en belangrijkste prinsenschool van het land. Juf Flora drukt de prinsessen op het hart om zich netjes en ordelijk te gedragen. Ze wil immers met Prinsessia een goede beurt maken. Dat wordt niet makkelijk, want de directeur van Prinsendaal wil niets minder dan een perfecte openingsdans.
nl
12:38
De avonturen van K3
Wanneer de K3-tourbus autopech krijgt, moeten ze genoodzaakt schuilen in het kasteel van dokter Frankenstein. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje te stelen voor zijn eigen creatie.
nl
12:50
De avonturen van K3
Onderweg naar hun optreden, slaat het noodlot toe voor de meiden van K3: de tourbus heeft een platte band. Wachtend op de pechdienst, stappen ze een wegrestaurant binnen waar ze K3-fans Georges en zijn zoon Lucas ontmoeten.
nl
13:03
De avonturen van K3
De meiden van K3 nemen in Miami deel aan een wedstrijd om de beste meidengroep van de wereld te worden, waar ook hun grote rivaal aanwezig is. Hun chauffeur neemt een paar dagen rust, maar gelukkig heeft K3 een vervanger gevonden, namelijk Bob.
nl
13:15
De avonturen van K3
Onderweg naar hun optreden krijgt de bus een platte band. De meiden vinden onderdak in het hotel van een K3-superfan. Wanneer één van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen.
nl
13:27
De avonturen van K3
De meiden van K3 zijn in Polynesië voor een optreden op het wereldkampioenschap surfen, waar ook Dwayne en Dee Dee aan deelnemen.
nl
13:41
De avonturen van K3
K3 maakt zich klaar voor een optreden tijdens een skateboardwedstrijd. Dwayne en Dee Dee zijn ook van de partij, maar iemand saboteerde hun skateboards. K3 gaat op zoek naar de schuldige.
nl
13:53
De avonturen van K3
Het ruimtestation nodigt de meiden uit voor een optreden met een live-uitzending op aarde. Eenmaal in het ruimteschip aangekomen ontmoeten ze commandant Baxter, miljonair Mr. Carson en John Peter, die de meisjes en X een rondleiding geeft.
nl
14:05
De avonturen van K3
De meiden sluiten met hun concert een heel belangrijke conferentie af op een uiterst geheime plaats. Plotseling verdwijnt X in het midden van de nacht. Hij is meegenomen door Z, zijn pupil bij de ultra geheime dienst.
nl
14:18
De avonturen van K3
Kezia, de allergrootste K3-fan komt bij de K3'tjes op bezoek. Kezia is enorm enthousiast tijdens de repetitie voor die avond, maar Hanne wordt helemaal gek van haar. Kezia trekt zich dan terug en droomt verder van een K3-carrière.
nl
14:30
De avonturen van K3
Er staat K3 een monsterlijk optreden te wachten ter ere van het Loch Ness-monster Nessie. Eenmaal in Schotland aangekomen, blijkt dat Nessie in gevaar is. Dr. Frank Enstein wil zijn tweelingbroer verrassen met een kloon van Nessie.
nl
14:42
De avonturen van K3
Maxine heeft een nieuwe opdracht voor de meisjes: een optreden op een jacht in de Bahamas. Wanneer ze aankomen ziet hun droombestemming er maar spookachtig uit en Kapitein Sloop wil de meisjes voor altijd bij hem op het jacht houden.
nl
14:56
De avonturen van K3
De meisjes testen hun vliegkunsten met het computerspel van X. Voor hun optreden van die avond heeft Maxine vlucht geregeld, maar wanneer de wetenschapper John zijn nieuwe uitvinding laat ontsnappen, verandert iedereen in de cockpit in een varken.
nl
15:08
Peter Pan
Wendy is bedroefd en niets lijkt haar op te kunnen vrolijken totdat Kapitein Haak op zijn hoofd wordt geraakt en zijn geheugen kwijtraakt. Hij gedraagt zich als een kind en sluit zich aan bij de Slimme Jongens.
nl
15:31
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Het is weer Great Giving Day Eve, de dag waarop alle lieve beertjes cadeautjes krijgen. Er is één beertje dat geen cadeautje krijgt, namelijk de egoïstische Beastly. De beertjes moeten ervoor zorgen dat Beastly de feestdag niet verpest.
nl
15:53
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
De vriendjes krijgen les in Mermal-geschiedenis en ontmoeten de eigenaar van de schelpenwinkel.
nl
15:56
Piet Piraat
De Scheve Schuit ligt al weken op zee zonder aan te meren en dit komt het humeur van de piraten niet ten goede. Piet kan het niet aanzien en besluit om iedereen samen te roepen en op zijn plichten te wijzen.
nl
16:01
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over de bultrug.
nl
16:07
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer vertelt Piet Piraat je van alles over de manta.
nl
16:14
Pipo
Kinderserie over de clown Pipo. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar plekken om op te treden. Met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat gaat lukken.
nl
16:25
Flin & Flo
Flin wil grappen uithalen met Flo. Hij vervangt bijvoorbeeld de suiker met zout en legt een scheetkussen op zijn stoel. Flo trapt er elke keer in. Flin is net een Kabouterdraakje. Flin belooft om te stoppen met plagen als Flo het verhaal vertelt.
nl
16:35
Brandweerman Sam
Sarah probeert Nipper op commando te trainen tot high-five, maar als ze niet oplet, dwaalt Nipper af en maakt met zijn poot een ovenvuur aan.
nl
16:46
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lievelingsgeluid van Mushpot is de roep van de nachtegaal, maar Mush-Mush heeft die nog nooit gehoord. Om een nachtegaal te lokken, maakt Cantharelle na veel vijven en zessen een vogelfluitje, waarmee ze alle vogels lokt, behalve de nachtegaal.
nl
16:57
The Mojicons
De vrienden ontdekken dat er een vreugdeschild is dat de site van de aliens beschermt.
nl
17:09
Droomklus
Kinderprogramma waarin elke aflevering twee gelukkige, jeugdige klussers gevolgd worden tijdens het helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden.
nl
17:25
Lassie
Zoë en Erwin vinden bij mevrouw Lee een doos met een schatkaart erin. Die is gemaakt door de legendarische Ben Montana, die mevrouw Lee nog gekend heeft.
nl
17:49
Blinky Bill
Het is bloedheet in Greenpatch. Door de warmte lijkt iedereen zijn verstand te verliezen. Cranky besluit van de situatie gebruik te maken, om de verwarde Greenpatchians in de val te lokken.
nl
18:01
Inspector Gadget
Brain en Penny gaan undercover naar een grote hondenshow, waarna ze samen met Gadget ook nog een appelboomgaard bezoeken waar MAD een ras van genetisch gemanipuleerde appels kweekt.
nl
18:24
Arthur en de Minimoys
Malthazard vraagt asiel aan in de stronk. Door de code van de Minimoys moeten ze hem opnemen in hun dorp. Er gebeuren echter al gauw vreemde dingen, die alle Minimoys in gevaar brengen.
nl
18:48
Transformers Rescue Bots Academy
Whirl's kennis van de Police Bot-procedure en aandacht voor detail redt de dag, wanneer de rekruten in een sneeuwstorm terechtkomen.
nl
18:58
Transformers: Cyberverse
De Decepticons worden verrast door een onverwachte Autobot in hun midden.
nl
19:10
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
Nadat ze het Vervloekte Rijk hebben vernietigd en Ninjago hebben gered, zijn de Ninja's weer populair. Maar ze moeten oppassen, omdat een nieuw kwaad genaamd Nadakhan de Jinn wordt bevrijd. En daarmee breekt er een nieuw tijdperk van piraterij aan.
nl
19:34
Bakugan: Battle Planet
De ouders van de wereld keren zich tegen hun kinderen en nemen hun Bakugan in beslag.
nl
19:44
Redakai
Team Staxx en de Imperiaz zitten vast op een mysterieus eiland dat hun krachten beïnvloedt.
nl
20:07
Oggy en de Kakkerlakken
De kakkerlakken maken Oggy opnieuw belachelijk. Jack besluit voor eens en voor altijd een einde te maken aan deze vernederende situatie. In een mum van tijd bevinden de kakkerlakken zich opgesloten in een kooi.
nl
20:14
De Daltons
Peabody vraagt zich af of er in de gevangenis geen brood gebakken kan worden, wanneer hij het droge brood zat is.
nl
20:24
Rox
Twee valse agenten stelen de dure auto's van oude, rijke mensen. Team ROX moet uitzoeken wie deze agenten zijn en ze stoppen. De daders lijken echter hulp de krijgen van iemand bij de politie.
nl
20:49
De Magische Wereld van Pardoes
Pantagor heeft het Zwarte Gruis over Symbolica uitgestrooid, zodat iedereen blind wordt, behalve Pardoes als Uitverkorene. Pardoes moet het Zuiverende Water vinden in de Put der Puurheid. Dit kan hij doen door te luisteren, ruiken en voelen.
nl
21:09
Jabaloe
De dorpen in de Far West houden onderling een fotowedstrijd. Sheriff Jack besluit met de andere cowboys een groepsfoto te maken, maar Twinkly is kwaad omdat hij niet centraal op de foto mag en besluit de boel te saboteren.
nl
21:22
Lolly Lolbroek
Lolly Lolbroek is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder. Samen met haar vriendinnen Kara en Marx kan ze doen wat ze wil want haar vader is niet veel thuis. Zijn huis is veranderd in een speelhuis waar ze met veel lol uitvindingen uitproberen.
nl
21:35
Gadget en de Gadgetinis
Claw is van plan om alle wapens van de wereld te stelen uit een uiterst geheime kluis.
nl
21:57
Gadget en de Gadgetinis
Gen. Sir stuurt Gadget om mee te doen aan een reality-spelshow, niet wetende dat het een complot is.
nl
22:18
Dennis de Bengel
Dennis gaat vissen. PeeBee's uitvinding. Vreemdeling biedt Dennis en Joey geld om een pakket te bezorgen.
nl
22:39
Dennis de Bengel
Mr. Wilson krijgt een lidmaatschap bij een gezondheidsclub. Henry wordt naar Alaska gestuurd. Henry neemt Dennis mee aan het golfen.
nl
23:01
Dennis de Bengel
Dennis vindt een verdwaalde kitten. Dennis en Joey gaan naar het circus. De jongens zetten vallen voor een moerasmonster.
nl
23:36
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar San Francisco. Het ziet er naar uit dat het een leuke vakantiereis wordt, maar dat verandert als ze een bezoek brengen aan Alcatraz. Dat is een gevangeniseiland waar vroeger de grote boeven van Amerika opgesloten zaten.
nl

Guida TV - domenica, 21/04/2024

00:06
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan bezoeken een park waar de grootste bomen ter wereld groeien, het Yosemite Park. De boeven krijgen ondertussen te maken met autopech, en de Baron stuurt B100 eropuit om benzine te gaan halen.
nl
00:36
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan beleven een avontuur als ze door de Death Valley reizen. Ze komen vast te zitten in de woestijn en hebben geen reservewater bij zich. De Baron, B100 en Handige Harry worden ondertussen gedwongen hun tocht lopend voort te zetten.
nl
01:06
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
In Las Vegas bekijken Bassie en Adriaan de vulkaanuitbarsting voor het Mirage Hotel.
nl
01:35
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Op hun reis door Amerika bezoeken Bassie en Adriaan het Wilde Westen. Ze komen in streken waar vroeger de cowboys en indianen leefden. Ze voelen zich net echte cowboys. Als er een wagen met passagiers wordt overvallen, wordt het wel erg spannend.
nl
02:02
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen af naar Hollywood. Ze bezoeken de Hollywood Walk of Fame en rijden door Beverly Hills. Als ze een bungalow huren en Bassie een nat cementvloertje aantreft, kan hij het niet laten om zelf ook een afdruk achter te laten.
nl
02:30
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar Monument Valley. Bassie raakt geïntrigeerd door de cultuur van de Navajo Indianen en besluit zelfs lessen te volgen om meer kennis op te doen. Hij leert ook hoe hij een regendans moet uitvoeren.
nl
02:58
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen naar de Grand Canyon. Hierbij worden ze nog steeds achterna gezeten door de Baron, B100 en Handige Harry. Adriaan heeft een leuke verrassing voor Bassie, maar dit mondt uit in een onaangename verrassing voor de boeven.
nl
03:24
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan reizen door verschillende pretparken van Florida. De Baron en B100 volgen het tweetal door de parken, terwijl Harry vanuit zijn hotelkamer een vliegtuigje bestuurt met een onaangename verrassing voor de clown en acrobaat aan boord.
nl
03:51
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
De Baron wil wraak op Bassie en Adriaan en verstopt een pakje met een bom op Curaçao. Vervolgens lokt hij de vrienden naar het eiland. Hoewel ze het pakje vinden, gaat een ander ermee vandoor.
nl
04:20
Bassie en Adriaan: De reis vol verrassingen
Bassie en Adriaan zetten hun reis door de pretparken van Florida voort. Tijdens een bezoek aan Sea World zien ze niet alleen dolfijnen en orka's, maar ook de Baron en B100. Adriaan verzint een plan om de boeven te pakken te krijgen.
nl
04:47
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
04:54
Bassie en Adriaan
Een televisieserie voor kinderen over de avonturen en levens van een circusduo bestaande uit clown Bassie en acrobaat Adriaan, gespeeld door het echte circusduo Bas en Aad van Toor.
nl
05:00
Zigby
De olifant El heeft haar slurf erg verwond, dus opent Zigby meteen een ziekenhuis op het eiland. De andere dieren zijn zo jaloers op de verzorging die El krijgt, dat ze plotseling doen alsof ze ziek zijn.
nl
05:16
Florries draakjes
Florrie en Drakenvriend zijn blij, want het is de dag van de grote picknick. Ze stellen voor om te helpen het eten klaar te maken, maar dat gaat niet helemaal goed.
nl
05:26
Beertje Pol
De vrienden zorgen liefdevol voor het kuiken Kurt, dat vandaag jarig is. Bovenal lijkt het een probleem te hebben. Het wil wanhopig vliegen - en faalt keer op keer. Petzi, Pelle en Pingo zijn allesbehalve gelukkig.
nl
05:38
Jokie
Jokie en Jet zien vanuit hun luchtballon een eekhoorn, deze is bezig met het verzamelen van nootjes. Jokie en Jet gaan de eekhoorn een handje helpen met de wintervoorbereidingen.
nl
05:43
Little People
Dr. Sofie onderzoekt en diagnosticeert zorgvuldig een schaafwond op Mia's knie. Tessa rent voorbij, met uitgestrekte armen, terwijl ze zich in haar droomcarrière waant, een piloot.
nl
05:53
Fien & Teun TV
Fien en Teun beleven met hun dierenvriendjes de leukste avonturen op Avonturenboerderij Molenwaard. Zing en dans mee met je favoriete boertje en boerinnetje.
nl
06:16
Jul & Julia
De muizen Jul en Julia van het pretpark `Koningin Julianatoren' beleven samen met hun vrienden Mevrouw Suikerspin en Meneer Kaasgaaf allerlei spannende avonturen. Keer op keer proberen boeven het pretpark in handen te krijgen.
nl
06:38
De opmerkelijke meneer King
Meneer King en zijn vrienden vinden een manier om te picknicken in het bijzijn van mieren.
nl
06:45
Rainbow Ruby
Ruby wordt een badmeester om Ling Ling te helpen leren zwemmen en moet iedereen beschermen tegen een meermonster, dat vriendelijk blijkt te zijn; Thunderbell kan zijn lievelingsvis niet vinden dus wordt Ruby een detective.
nl
07:08
Remy & Boo
Nikhil durft niet op te treden bij de talentenjacht, maar dankzij Remy en Boo ontdekt hij dat hij alles kan doen. Remy houdt van Mia's schattige speelgoed.
nl
07:20
Uki
Een van de Bloemen heeft Uki's bal verstopt in haar blaadjes. Nu moet Uki raden welke Bloem de bal heeft, maar hij kiest steeds de verkeerde Bloem. Uki draait rond terwijl hij met zijn vinger wijst. Wanneer hij stopt met draaien is hij erg duizelig.
nl
07:25
Thomas de Stoomlocomotief
Wanneer Thomas en Diesel de opdracht krijgen om wagens op te halen uit de FQC, maken ze ruzie over wie de achterste locomotief moet zijn. Dan stelt Diesel voor dat hij de wagens met Mavis ophaalt.
nl
07:36
Chuggington
Superloco gaat undercover als `gewone' loco voor zijn nieuwe rol in een film. Hij leert dat het best lastig is zonder superkrachten.
nl
07:48
Super Wings
Jett levert een kostuum aan Nav. Jacks favoriete vliegtuig is beschadigd tijdens een wedstrijd.
nl
08:00
Ernst, Bobbie en de rest
Ernst en Bobbie botsen tegen een meneer op bij de trompetwinkel. Per ongeluk verwisselen zij hun koffers. Ze doen alles om de meneer weer te vinden. Bobbie is blij dat ze naar het voetbalstadion moeten.
nl
08:12
Brandweerman Sam
Norman, Mandy, Sarah en James nemen deel aan Moose's Wild West Experience. Sam en Penny moeten Mandy en haar paard redden nadat ze van een helling zijn gevallen en verstrikt raken in struiken.
nl
08:23
Bitz & Bob
Het is circustijd op het eiland en iedereen bereid zich voor. Iedereen kan niet wachten om hun geweldige acts te laten zien, waaronder Robo-Bobino, 's werelds eerste robot-koorddanser.
nl
08:34
Strawberry Shortcake's Berry Bitty Avonturen
Blueberry geeft een First Frost Day-cadeau dat meer is wat ze wil dan de ontvanger.
nl
08:57
My Little Pony
De oude vriend van Rainbow Dash, Quibble Pants, heeft hulp nodig. Hij wil een band krijgen met de dochter van zijn nieuwe speciale vriend, omdat zij, net als Dash, een echte sportpony is.
nl
09:19
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Grumpy wil graag een dagje rustig aan doen en de wedstrijd op TV kijken. Wanneer hij hierbij gestoord wordt, heeft hij zichzelf niet in de hand en veroorzaakt zijn buikprent een verschrikkelijke storm.
nl
09:42
Hatchimals
De Hatchimals zijn magische wezentjes die uit een ei komen. Volg de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.
nl
09:45
Monchhichi
De Monchhilympics zijn eindelijk begonnen. De kleinste van de Monchhichi, Willow, doet mee, maar vreest dat hij het niet aankan. Kauri geeft hem een drankje om zijn kracht en moed te vergroten en vertelt hem dat het een speciaal drankje is.
nl
09:56
The Jungle Book
Mowgli kan niet zonder zijn geluksklauw, althans dat is wat hij denkt. Dankzij de slaperige Kaa komt hij erachter dat hij best zonder kan.
nl
10:08
Tashi
Tiki Pu gebruikt een wens van een geest om de baas over iedereen te worden. Tashi en Jack moeten de ongeïnteresseerde geest overtuigen om de wens ongedaan te maken, terwijl een voormalige krijgsheer achter hen aan zit.
nl
10:20
LEGO City
Het Lego-team gebruikt boten, brandweerauto's, raketten en meer om slechteriken te vangen en problemen op te lossen.
nl
10:22
Inspector Gadget
Wanneer Talon en Penny elk de helft van een kaart naar de verloren stad Atlantis vinden, moeten ze samenwerken om de legendarische stad te bereiken. Dr Claw steelt de grootste punt ter wereld, dus moeten Gadget en de bende hem terughalen.
nl
10:45
Vlady & Miró
Voor het slapen gaan leest Mirò een boek over het circus en Vladi een over magie. Zodra de beer in slaap valt, verandert zijn gesnurk in het gebrul van een leeuw. Dankzij de dromenvanger bevinden de twee zich in een circus.
nl
10:50
Arthur en de Minimoys
Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver waardoor het dorp in gevaar komt. En net op dat moment vallen de Seides aan...
nl
11:14
6teen
Wyatt heeft zich ingeschreven voor een talentenjacht en vraagt de rest ook mee te doen, zodat hij hoger uit de bus zal komen. Tijdens zijn optreden merkt hij dat zijn vrienden het hebben laten afweten en besluit hij wraak te nemen.
nl
11:36
6teen
Het is Kerstmis en de vrienden moeten hard werken in het winkelcentrum. Dit maakt Jen geprikkeld, Nikki wil zich verstoppen, Caitlin slooft zich uit, Jude geeft zichzelf cadeaus, Wyatt hunkert naar een kop koffie en Jonesy moet een maillot aan.
nl
11:59
Brandweerman Sam: De Grote Brand in Piekepolder
Brandweerman Sam redt zijn broer van de vuurtoren van Piekepolder en krijgt van hoofdcommandant Bosch een medaille. De commandant biedt Sam ook een nieuwe baan aan in Nieuwstad. Voordat Sam kan beslissen, moet hij zich haasten naar een noodgeval.
nl
13:01
Brandweerman Sam
Norman Man en Atomic Boy testen meteen hun nieuw verkregen krachten uit als Joe's net ontworpen robothond op hol slaat, waardoor Sams hoop op een vuurvrije maand in vlammen opgaat.
nl
13:12
Brandweerman Sam
Ellie neemt de jongere cadetten mee naar het bos voor een trainingsdag, maar als een klein ongeluk een containerontploffing veroorzaakt, moet Sam alles onder controle proberen te houden.
nl
13:21
Brandweerman Sam
Norman filmt een glimp van het Piekepolder monster met de camera van Joe. Het wakkert een ware monstermanie aan in Piekepolder.
nl
13:33
Brandweerman Sam
Terwijl het team worstelt met een nieuw besturingssysteem, wil Norbert een film maken over tovenaars in het bos, totdat een gevaarlijke scène uit de hand loopt.
nl
13:42
Brandweerman Sam
Piekepolder bereidt zich voor op een koninklijk bezoek en maakt de kade klaar voor de Prins en Prinses. Sam en Elvis hebben de leiding over de rode loper.
nl
13:54
Brandweerman Sam
Hannah en Nicolas zijn Agent Barquette en Agent Prime, onderzoekers van mysterieuze zaken. Ze doen onderzoek naar een geheim genootschap waarvan ze vermoeden dat ze contact willen opnemen met buitenaardse wezens.
nl
14:03
Brandweerman Sam
Norman, Mandy, Sarah en James nemen deel aan Moose's Wild West Experience. Sam en Penny moeten Mandy en haar paard redden nadat ze van een helling zijn gevallen en verstrikt raken in struiken.
nl
14:14
Brandweerman Sam
Sam redt een kat uit een afvoer en Hannah, Mandy en Norman zorgen ervoor. Als de kat hen echter niet in alle rust naar een film laat kijken, laat Norman het dier los, met catastrofale gevolgen.
nl
14:23
Brandweerman Sam
Dilys haast zich om Norman naar het Mountain Activity Centre te brengen voor zijn Wallaby twee-rit en neemt een kortere weg, maar haar roekeloze rijgedrag blijk erg gevaarlijk te zijn.
nl
14:35
Brandweerman Sam
Angstig na het kijken van een zombiefilm met Derek, probeert Norman om hulp te vragen en steekt binnen een vuurpijl af, waardoor een brand ontstaat in het Flood-huis.
nl
14:46
Brandweerman Sam
Norman, James, Sarah en Mandy worden competitief tijdens het spelen van Buitenaardse Beestenjacht. In een poging het laatste beestje te vangen, nemen ze een boot de zee op.
nl
14:55
Brandweerman Sam
Officier Steele besluit zijn eigen musical te regisseren en cast Norman voor de hoofdrol. De liefde van Norman voor de schijnwerpers loopt echter volledig uit de hand tijdens een vurige finale.
nl
15:05
Peter Pan
John wil aan Tiger Lily bewijzen hoe dapper hij is, maar moet daarvoor eerst het magische zwaard vinden in het Vervloekte Moeras waar Het Beest woont. Intussen ontvoert Kapitein Haak Tiger Lily en dan heeft John de kans om een held te worden.
nl
15:28
Troetelbeertjes: Welkom in Troetelland
Joy is erg verdrietig, omdat haar beste vriend is verhuisd en ze hem nooit meer zal zien. Ze besluit om nooit meer vrienden te maken, zodat ze zich dan nooit meer verdrietig hoeft te voelen.
nl
15:51
Hatchimals: Adventures in Hatchtopia
De Hatchimals komen een nieuwe groep Mermals tegen en verdiepen zich in hun cultuur in Coral Castle.
nl
15:54
Piet Piraat
Op de Scheve Schuit verkent Piet Piraat met zijn bemanning de grote wateren. De bemanning maakt de gekste avonturen mee tijdens zijn zoektocht naar een verborgen schat. Ze gaan geen uitdaging uit de weg en de vrienden staan altijd voor elkaar klaar!
nl
15:59
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over de grote witte haai, één van de gevaarlijkste dieren die er in de oceaan rondzwemmen.
nl
16:05
Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat gaat met zijn duikboot op ontdekkingsreis in de oceaan. Dit keer leert Piet Piraat je alles over twee indrukwekkende dieren, namelijk de witte walvis en de walrus.
nl
16:12
Pipo
Kinderserie over de clown Pipo. Samen met Mammaloe en Klukkluk reist hij door Nederland, op zoek naar plekken om op te treden. Met de Dikke Deur in de buurt is het altijd weer de vraag of dat gaat lukken.
nl
16:23
Flin & Flo
Flin pakt spullen van Flo zonder het aan hem te vragen. Hij speelt namelijk zeekapitein en die moet natuurlijk een schat hebben. Flo vindt dat niet zo prettig, maar Flin begrijpt niet waarom. Flo vertelt over Zarka, de Eksterdraak.
nl
16:33
Brandweerman Sam
Sarah probeert Nipper op commando te trainen tot high-five, maar als ze niet oplet, dwaalt Nipper af en maakt met zijn poot een ovenvuur aan.
nl
16:44
Mush Mush en de Zwammetjes
Telkens als Mush-Mush Chep wil verrassen met een cadeau, komt hij er altijd achter wat het is. Maar deze keer belooft Chep dat niet te doen. En Lilit belooft niets te zeggen. Maar zij kan moeilijk een geheim bewaren.
nl
16:55
The Mojicons
Brainpot is teleurgesteld om te zien dat al het internet nu voor iedereen beschikbaar zal zijn.
nl
17:06
Droomklus
Kinderprogramma waarin elke aflevering twee gelukkige, jeugdige klussers gevolgd worden tijdens het helpen met het klaarstomen van de Efteling, voordat de bezoekers het park betreden.
nl
17:25
Lassie
Zoë en Erwin gaan vroeg op pad om de langstrekkende wapiti's te zien, maar als ze op de berg zijn, slaat de bliksem in een dorre boom en ontstaat er een bosbrand.
nl
17:50
Blinky Bill
Er komt geritsel uit de bosjes, een raar gegrom dat Greenpatch 's nachts wakker houdt. Om nog maar te zwijgen van de gestolen honing. Dat kan maar een ding betekenen.
nl
18:02
Inspector Gadget
Dr. Kralle eist dat zijn neef Titus een prototype steelt op een internationale hooverbeurs.
nl
18:24
Arthur en de Minimoys
Tijdens een eclips vallen alle Minimoys in slaap. Omdat het dorp bang is dat Malthazard van de gelegenheid gebruik zal maken om de stronk aan te vallen, probeert Miro een tegengif te maken. Er ontbreekt echter nog één ingrediënt.
nl
18:49
Transformers Rescue Bots Academy
De Rescue Bots doen mee aan een gesimuleerde boerderijredding. Ze leren dat er geen kleine reddingen zijn en dat elk leven op aarde met elkaar verbonden is.
nl
18:59
Transformers: Cyberverse
Optimus en Megtron ontdekken eindelijk waar Allspark zich bevindt. Nu moeten ze de beproevingen doorstaan.
nl
19:10
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Skybound
De Ninja's moeten zoveel mogelijk te weten komen over Nadakhan, voordat hij het Rijk Kristal vindt om zijn bemanning te redden. Nu de Ninja's zijn uitgeroepen tot vijand van de wereld, die zij ooit beschermden, worden ze belaagd door Ronin.
nl
19:34
Bakugan: Battle Planet
De AO probeert bondgenoten te vinden en andere kinderen te waarschuwen. Wynton wordt geconfronteerd.
nl
19:45
Redakai
Maya ontwikkelt een nieuwe Kairu-kracht, het vermogen om de toekomst te zien door visioenen.
nl
20:07
Oggy en de Kakkerlakken
Nadat hij een klap op zijn hoofd heeft gekregen, droomt Oggy dat hij weer een kind is en terug op school zit waar Bob alle rollen van volwassenen speelt. De kakkerlakken zijn er snel bij om Oggy belachelijk te maken.
nl
20:14
De Daltons
De spoorwegmaatschappij zorgt voor gereedschap voor de aanleg van een lijn die langs de gevangenis loopt. Alleen de broers Dalton geven zich op als vrijwilligers.
nl
20:24
Rox
Een Stradivarius is de duurste viool in de wereld. Een mysterieuze dief heeft er een gestolen net als een bekende violist een optreden moet geven in een theater. Het team van Rox leidt het onderzoek naar de diefstal.
nl
20:49
De Magische Wereld van Pardoes
Pantagor heeft zowel de Zonnesmaragd als Aliciana ontvoerd. Pardoes moet leren om van vorm te veranderen. Op weg naar de Nevelbergen weet Pardoes Rattar gevangen te nemen én zelf de vorm van Rattar aan te nemen.
nl
21:09
Jabaloe
Moe krijgt voor haar verjaardag van sheriff Jack een kostbare vaas cadeau. Als Slampie de vaas breekt, proberen Joe, Bessy en Slampie dit verborgen te houden voor moe en Jack. Ze proberen de vaas te lijmen met Lou Jabaloe Supercactuslijm.
nl
21:21
Lolly Lolbroek
Lolly Lolbroek is de dochter van Lex Lolbroek, een uitvinder. Samen met haar vriendinnen Kara en Marx kan ze doen wat ze wil want haar vader is niet veel thuis. Zijn huis is veranderd in een speelhuis waar ze met veel lol uitvindingen uitproberen.
nl
21:33
Gadget en de Gadgetinis
Dr. Gnuttz adviseert Nosehair om stress te verminderen, waardoor Gadget wordt ontslagen.
nl
21:55
Gadget en de Gadgetinis
Claw is van plan de wereld te vervuilen met een gigantische, via een satelliet gelanceerde stinkbom.
nl
22:16
Dennis de Bengel
Dennis wordt rekwisietenman voor het gemeenschapstheater, waarna hij van een serieus drama een brullende komedie maakt. Henry neemt Dennis en de bende mee op een rondleiding door zijn ruimtevaartbedrijf.
nl
22:37
Dennis de Bengel
Dennis wil de armen helpen door bijna alles in huis te verkopen. Tijdens een skivakantie veroorzaken Dennis en Joey zoveel chaos dat ze het hotel uit worden gezet. Dennis en PeeBee proberen een robot te bouwen die hun kamer gaat schoonmaken.
nl
22:59
Dennis de Bengel
In `Snowman Madness' zorgt Glad ijs voor chaos als Henry en Dennis een sneeuwpop gaan maken. Dan wordt Joey in `The Invisible Kid' doorweekt met PeeBee's nieuwste oplossing en verdwijnt hij.
nl