Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

Guida TV - sabato, 11/05/2024

00:11
Peppa Pig
Mama Big bakt pannenkoeken. Peppa en George helpen haar, maar Papa Big gooit zijn pannenkoek zo hoog dat hij aan het plafond blijft plakken.
nl
00:15
Peppa Pig
Oma Big en Opa Big passen op Peppa en George als Mama Big en Papa Big een avondje uitgaan. Peppa en George zijn te opgewonden om te kunnen slapen. Oma Big en Opa Big doen spelletjes met ze om ze moe te maken.
nl
00:20
Peppa Pig
Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.
nl
00:24
Peppa Pig
Peppa en George zijn aan het picknicken, maar het gaat onweren. Ze gaan snel naar binnen. Ze zijn bang omdat het onweer zoveel herrie maakt. Maar dan bedenkt Peppa dat ze onweer leuk vindt, omdat er dan veel modderplassen ontstaan.
nl
00:30
Peppa Pig
Peppa en haar familie moeten de auto wassen als die vies is geworden. De auto moet schoon zijn voordat de familie op reis gaat.
nl
00:38
Peppa Pig
Peppa en haar familie maken een ritje naar de bergen. Onderweg spelen ze een spelletje. Als ze aangekomen zijn boven op de berg, begint het te regenen, maar wanneer de zon weer schijnt, zien ze een mooie regenboog.
nl
00:43
Peppa Pig
Pedro moet flink hoesten op school en Dokter Bruinbeer komt langs om te helpen. Hij zegt dat Pedro's hoest misschien besmettelijk is en heeft gelijk: de andere kinderen beginnen nu ook allemaal te hoesten.
nl
00:47
Peppa Pig
Papa Big komt erachter dat hij te laat is met het inleveren van een boek van de bibliotheek. De hele familie gaat mee naar de bieb om het in te leveren, waar ze nog veel meer boeken vinden om te lenen.
nl
00:52
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan samen op vakantie in een camper. Peppa is verrast door alle mogelijkheden van deze speciale auto. Door een druk op de knop, verandert de camper in een klein huis waar ze kunnen slapen.
nl
00:55
Anna en haar vrienden
Anna en haar vrienden zijn hazelnoten en chocolaatjes kwijt en gaan op zoek naar de dader.
nl
01:05
Anna en haar vrienden
Ron is moe en wil graag een dutje doen op zijn geliefde schommelbank. Helaas ligt er al een spinnetje op te slapen. Anna, Froga en Boeboe besluiten om hem te verrassen met een ligstoel.
nl
01:10
PAW Patrol
Bettina komt op Jake's berg in een sneeuwstorm terecht. De pups brengen haar weer in veiligheid.
nl
01:25
PAW Patrol
Als het ruimtevacuüm van Digi en Tal kapot gaat, is het aan de hondjes om burgemeester Humdinger te redden van het neerstortende ruimtepuin. Burgemeester Humdinger verliest de controle over zijn gigantische koekoeksklok.
nl
01:50
PAW Patrol
Het verjaardagsfeestje van Humdinger gaat vreselijk mis als Marshall Kitten vast komt te zitten in een piñata. Burgemeester Humdinger probeert mist in Adventure Bay te sturen, dus het is aan de Paw Patrol om een aantal vermiste dieren te vinden.
nl
02:10
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ bezoeken Starla in het Wilde Westen voor een wildwest-picknick. Iedereen neemt zijn eigen lunchtrommeltje mee. Maar helaas, een vervelende lunchtrommeltjesbandiet gooit roet in het eten.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Superschurk de Bubbelmaker maakt Axle Stad onveilig. Zijn Trubbel-bubbels stelen van alles.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Baby William en Goldie helpen een Getijdenrijk-acteur die zijn passie voor het acteren is verloren. Mama gaat er een tijdje tussenuit, waarin de rest van het gezin de regels even laat voor wat ze zijn.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Ter voorbereiding van hun tv-interview gaat het Vissenteam trainen om te worden zoals hun favoriete striphelden.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Hank heeft heel erg veel last van zijn vin, maar weigert wel om naar de dokter toe te gaan. Baby en William beginnen samen een zoektocht naar de allerlekkerste flownut van heel de zee.
nl
03:50
Deer Squad
Bobbi zag het sprankelende anker van Meneer Staal aan voor een schat. Avontuurlijke Alex neemt Deer Squad en de tweeling mee om te kamperen en op zoek te gaan naar de mysterieuze Paarse Schildpad.
nl
04:15
PAW Patrol
Kap'tein Turbot vertelt over de legende van de meerpups die verschijnen bij de magische meer-maan. De pups transformeren in meerpups, zodat ze een onderzeese redding kunnen uitvoeren.
nl
04:35
PAW Patrol
Ryder en de pups moeten een verdwaald olifantje herenigen met haar familie. Burgemeester Humdinger wil voorkomen dat de prijs voor streeploze stad naar burgemeester Goodway gaat en is bereid daarvoor alles te doen.
nl
04:55
PAW Patrol
Marshall denkt dat zijn vrienden hem niet meer bij de Paw Patrol willen omdat hij altijd alles verpest. Ryder en de Paw Patrol gaan Jake en Everest helpen bij het tellen van pinguïns.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
De wind waait en Jonathan wil met zijn vader vliegeren. Meneer Brown zit thuis vast, dus Paddington neemt Jonathan mee naar het park. Dan steelt de trouwring van meneer Brown. Politie-inspecteur Paddington volgt hem.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington past op het hondje van Mateo, Lucky, maar Lucky luistert niet zo goed naar hem en met Hartjesdag wil Paddington iedereen een kaart geven om zijn waardering voor hen te tonen.
nl
06:00
PAW Patrol
Chase moet naar de tandarts omdat een van zijn tanden los zit, maar hij durft niet.
nl
06:15
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Humdinger en zijn moeder burgemeester Goodway helpen zoeken naar een zeldzame tulp, brengt Humdinger hen allemaal in de problemen. De pups moeten Daring Danny X redden wanneer een stunt met een mechanische haai verkeerd afloopt.
nl
06:40
PAW Patrol
Winnie Winnington gaat op zoek naar een kikker om mee te doen aan een kikkerspringwedstrijd en moet uiteindelijk worden gered in een moeras. De pups proberen zalm naar een oceaan te helpen en moeten ook Alex redden.
nl
07:00
PAW Patrol
Avonturenbaai bereidt zich voor op het toeristenseizoen. Burgemeester Humdinger wil dat de toeristen ook naar Boerengat komen. Er gebeuren rare dingen tijdens een logeerpartijtje in het museum. Alex verdwaalt en Burgemeester Goodway zit opgesloten.
nl
07:25
Rubble & Crew
Nadat Speedmaster een onveilige speeltuin heeft gebouwd, worden Rubble en zijn team creatief en bouwen ze een nieuwe van oude materialen. De Chili Kokkerel van de stad komt in gevaar wanneer het dak van het stadhuis dreigt in te storten.
nl
07:50
Rubble & Crew
Opa leest tijdens theetijd graag voor onder een grote boom. De pups bouwen een combinatie van een bibliotheek en een theehuis. De crew bouwt een dansvloer voor de Bouwerdam Partnerboogie.
nl
08:15
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Gasquatch is geld aan het sparen voor speelgoed, maar dan verdwijnt het geld plotseling. Blaze moet hem helpen het geld terug te vinden voordat de winkel sluit.
nl
09:05
Deer Squad
Jade en Bobbi ontdekken een grot onder het Middenbos. Deze grot zit vol met edelstenen, en daar is mevrouw Flufpot nou net naar op zoek. Rammy heeft een meditatie-app waarmee hij zichzelf beter wil leren focussen tijdens de reddingsacties.
nl
09:26
Peppa Pig
Iedereen is enthousiast wanneer ze erachter komen dat mama Konijn een baby krijgt.
nl
09:31
Peppa Pig
Pedro Pony doet zich voor als cowboy en vertelt aan iedereen verhalen.
nl
09:36
Peppa Pig
Opa Big geeft Peppa en George wat zaadjes om te planten. Papa Big doet dienst als vogelverschrikker.
nl
09:40
Peppa Pig
Dokter Hamster heeft het enorm druk als bijna alle dieren haar hulp nodig hebben op dezelfde dag.
nl
09:45
Peppa Pig
Peppa en George ontmoeten Kylie Kangoeroe en haar broer Joey. Peppa laat aan Kylie zien hoe je in modderplassen moet springen, en ze proberen erachter te komen wie het hoogst springt.
nl
09:50
De avonturen van Paddington
Judy en Jonathan willen samen met Paddington in de boomhut slapen, maar meneer Brown denkt dat ze niet durven. Paddington is bang geworden door een eng verhaal over monsters, maar gelukkig weet mevrouw Bird raad.
nl
10:20
De familie Barbapapa
De kinderen ontdekken dat er andere kleuren ontstaan als je basiskleuren mengt. Barbabob heeft geen inspiratie en iedereen komt met tips.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Barbabee valt in een vat met roze inkt en lijkt nu op Barbapapa. Daar maakt hij gebruik van.
nl
10:54
Peppa Pig
Papa Big heeft een grote pompoen gekweekt. Peppa is aan het fietsen, maar ze wil fietsen zonder zijwieltjes. Al snel botst ze tegen de pompoen.
nl
10:59
Peppa Pig
Peppa houdt van geheimen, dus geeft haar Mama Big haar een doos om geheime dingen in te bewaren.
nl
11:04
Peppa Pig
Peppa en George gaan vliegeren, maar de vlieger komt vast te zitten in een boom. Naast de boom ligt een enorme modderpoel en dit maakt het moeilijk om de vlieger uit de boom te krijgen.
nl
11:08
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan picknicken. Papa Big valt in slaap omdat hij zoveel gegeten heeft. Maar dan krijgt hij wat beweging omdat er een wesp achter hem aan zit.
nl
11:15
Peppa Pig
Mama Big en Papa Big vinden een doos met instrumenten op zolder. Peppa en George proberen ze uit.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Blaze, Starla en Stripes veranderen in bouwvoertuigen om Pauline te helpen haar pizzeria te bouwen. Crusher en Pickle gaan ook aan de slag; zij bouwen een hoge toren.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ treden toe tot de politie. Met de hulp van de nieuwe politie-officier Anna, krijgt Blaze een supersnelle politieauto. Zo kan hij elke vrachtwagen in nood helpen.
nl
12:10
Deer Squad
Het nichtje en neefje van Sir Steel gaan op zoek naar goud aan het einde van de regenboog, en een nieuwe vriend voegt zich bij de Deer Squad. Sir Steel en Professor Scratch krijgen ruzie, dus Professor Scratch besluit te vertrekken.
nl
12:35
Deer Squad
Sir Steel katapulteert al zijn oude troep de ruimte in. Bobbi maakt een superbruisend drankje.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
Baby en vrienden gaan op weg om de Wensberg te beklimmen en een wens te doen op de legendarische vallende zeester. Schaduw daagt Baby Haai uit voor een wedstrijd om te bewijzen wie de sterkste haai is.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Als een groep hazenslakken ervandoor gaat, besluit Vola er in haar eentje achter aan te gaan.
nl
13:35
PAW Patrol
Eddie en Emmy worden ongeduldig tijdens het carnaval en verstoppen zich in het kostuum van burgemeester Humdinger om iedereen weg te jagen. Rubble droomt dat hij een geest ontmoet en ontdekt dat het als geest niet makkelijk is vrienden te maken.
nl
13:55
PAW Patrol
Als een baby T-Rex verdwaald, gaan Ryder en de pups op een missie naar de Dino Wilds om hem te helpen vinden. Wanneer Everest zich bij de Paw Patrol voegt voor een bezoek aan de jungle, sluit ze vriendschap met een onhandig olifantenkalf.
nl
14:20
Rubble & Crew
De pups willen hun vriend River helpen om een mooie foto te maken. De pups komen vast te zitten tijdens een wandeling. Rubble en zijn vriendjes slagen er echter in een oplossing te vinden.
nl
14:45
DORA
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag. Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Iedereen heeft een hobby, behalve Paddington. Maar hij is vastbesloten daar verandering in te brengen. Paddington plakt per ongeluk een zeer waardevolle postzegel op een brief naar tante Lucy. Tja, zie die maar weer uit de brievenbus te krijgen.
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Ruby heeft alle basilicum voor de pizza opgegeten. Het brooddeeg is aan het rijzen, dus moet de Kleine Chef snel zijn.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Barbapapa gaat met het hele gezin terug naar waar ze geboren zijn. Hun oude boom is er slecht aan toe. Ze nemen hem mee naar hun nieuwe plek. Het is de verjaardag van de Barbakinderen.
nl
16:20
Deer Squad
Lola's luchtkunst zit de hoedenkraam van Meneer Staal in de weg dus probeert hij haar inspanningen te dwarsbomen. De Deer Squad houdt een race om te zien wie de snelste wagen heeft maar dan doet Meneer Staal onverwacht ook mee.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ bezoeken samen met Darington het Kippencircus. Maar waar zijn de kippen gebleven? Blaze en zijn vrienden gaan op zoek.
nl
17:10
PAW Patrol
De pakketjes van Danny en juf Marjorie worden per ongeluk verwisseld. De pups hebben een verrassing voor Ryder, maar voordat ze die aan hem kunnen geven, komt het cadeau in de jungle terecht.
nl
17:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger en Burgemeester Goodway willen gaan ijsvissen, maar als ze op de vlucht moeten voor een wolf komen ze vast te zitten. Chase doet mee aan een rodeowedstrijd. Burgemeester Humdinger doet ook mee en probeert vals te spelen.
nl
17:55
PAW Patrol
Paw Patrol moet burgemeester Humdinger redden van Big Hairy, die hem als speelgoedpop gebruikt.
nl
18:05
Rubble & Crew
Burgemeester Greatways vuile motor moet snel gewassen worden. Wheeler en de pups komen in actie en bouwen een wasstraat. Het is de speciale dag van opa Gravel, maar wanneer de pups ergens nodig zijn, moeten zij hun Opadag-plannen wijzigen.
nl
18:30
DORA
De tweeling is blij om hun eerste regenboog te zien, maar die mist een paar kleuren. Dora gaat op zoek naar blauw, rood en geel. Boots elastieken bal stuitert het Buurtige Bos in en hij moet deze terug gaan vragen aan Druzilla de Duizendpoot.
nl
18:55
Baby Shark's Big Show!
Baby en William komen een stel postpiraten tegen. De familie Shark krijgt zijn eigen realityserie.
nl
19:20
PAW Patrol
Door een onweersstorm rent de big Cornelius van schrik weg. De Paw Patrol moet hem terug vinden. Ome Otis de goudzoeker vind een wel heel erg grote klomp goud en wil het naar de Avonturenbaai brengen.
nl
19:45
PAW Patrol
Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.
nl
20:05
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil een plant in zijn tuin. Maar wanneer hij een struik uit het bos me neemt, vangt hij per ongeluk een vlinder. Het standbeeld van Chickaletta is verdwenen. De Paw Patrol vindt het terug in de tunnels van Avonturenbaai.
nl
20:30
PAW Patrol
Mevrouw Merjorie brengt boeken rond met de boekenbus. Vlak voordat ze wil vertrekken kruipt Maynard achter het stuur en breekt per ongeluk de rem. Burgemeester Humdinger wil een groot beeldhouwwerk van zichzelf.
nl
20:55
Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium extra speciaal maken. De crew bouwt iets speciaal voor Groenteboer Gabriel wanneer hij een speciale pindakaas-en-jam-dag houdt.
nl
21:20
Rubble & Crew
De crew ontdekt dat tante Kraan in het geheim een skateboard-ster is. Tijdens het bouwen van een skatepark moeten ze echter een ongelukje met cement oplossen. De crew helpt een popster om met haar tourbus bij de stad te komen.
nl
21:45
DORA
Dora en Boots zorgen voor een paar babykrokodillen. Dora en Boots krijgen de Trol zover om een van Benny's empanadas te proberen. Boots past nieuwe laarzen die Tico heeft uitgevonden. De tweeling gaat naar hun eerste piñata feest.
nl
22:05
Deer Squad
Professor Scratch dompelt de stad onder in duisternis. De stalen luchtballon van Sir Steel groeit.
nl
22:30
PAW Patrol
Ryder en de pups moeten een slaapwandelende beer terug naar huis brengen voordat hij wakker wordt. Meneer Wingnut heeft een robotpony waar wat aan mankeert en daar komt Danny al snel achter.
nl
22:55
PAW Patrol
De pups moeten een grote harige aap in de val lokken om hem terug naar de jungle te brengen. Een van de katjes van burgemeester Humdinger belandt in het nest van een adelaar.
nl
23:20
De familie Barbapapa
De hele familie gaat naar de sneeuw en Barbaborre gaat een strijd aan met Barbabientje. Barbabenno heeft een robot gemaakt die zijn vloer schrobt, maar ook dol is op voetballen.
nl
23:45
De familie Barbapapa
Barbaborre wil liever de snack van Barbabee en Barbamama legt uit dat men vaak denkt dat het bij anderen beter is. De kinderen denken over wat ze later willen worden. Barbabee weet het nog niet en zorgt ondertussen voor allerlei dieren uit het bos.
nl

Guida TV - domenica, 12/05/2024

00:05
De familie Barbapapa
Bali heeft vier kittens gekregen. Barbabella is dol op ze en voelt zich erg verantwoordelijk, dus ze houdt de kittens continu in de gaten. Barbamama moet ingrijpen om de kittens te helpen.
nl
00:18
Peppa Pig
Peppa en George gaan lunchen bij Oma Big en Opa Big. Oma Big heeft een salade gemaakt, maar George houdt niet van groenten. Opa Big maakt een dinosaurus van de salade om George te helpen om de salade op te eten.
nl
00:22
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan kamperen, maar Papa Big is te groot voor de tent. Papa Big vindt het fijn om onder de sterrenhemel te slapen, tot het gaat regenen.
nl
00:27
Peppa Pig
Papa Big vertelt Peppa en George een verhaaltje over een slaperige prinses. In het verhaaltje is Peppa de prinses, George is de prins, Mama Big is de koningin en Papa Big is de koning.
nl
00:31
Peppa Pig
Peppa en George gaan op bezoek bij Oma Big en Opa Big. Opa Big heeft een boomhut voor ze gebouwd. Peppa nodigt iedereen uit.
nl
00:35
Peppa Pig
Peppa en George houden een feestje waar iedereen verkleed komt. Peppa is een elfenprinses en George is een dinosaurus. Peppa moet kiezen wie van haar vriendjes het leukst verkleed is.
nl
00:42
Peppa Pig
Peppa en haar familie zijn op vakantie in hun camper. Ze gaan naar Eendenland, een speciaal park om eenden in rivieren te bekijken. De familie is verrast door het feit dat hun camper in een boot kan veranderen.
nl
00:46
Peppa Pig
Peppa en George nemen een bak met groenteschillen mee naar de composthoop van Opa Big. Wormen zorgen ervoor dat de groenteschillen veranderen in compost. Opa en oma gebruiken de compost om hun planten te laten groeien.
nl
00:51
Peppa Pig
Richard Konijn speelt met George, terwijl Suzie Schaap met Peppa speelt. De jongens willen niet dezelfde spelletjes spelen als de meisjes, maar ze besluiten dat ze het allemaal leuk vinden om in modderpoelen te springen.
nl
00:55
Peppa Pig
Papa Big doet mee aan een hardloopwedstrijd om geld in te zamelen voor het dak van de school. Het is een stuk makkelijker om hard te rennen als hij achterna wordt gezeten door een wesp.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Froga is geobsedeerd door een gigantische aardbei en heeft geen tijd meer voor haar vrienden.
nl
01:05
Anna en haar vrienden
Froga helpt Anna om een mooie fruitmand klaar te maken voor een tussendoortje met hun vrienden.
nl
01:15
PAW Patrol
Verpakt in een reusachtig chocoladekonijn, wordt Burgemeester Humdinger meegesleept door hongerige wasberen. Uiteindelijk belandt hij in Avonturenbaai met een nieuwsgierige dolfijn.
nl
01:25
PAW Patrol
Als een baby-rendier van een berghelling naar beneden raast, is het aan de Paw Patrol om het te redden en te herenigen met zijn familie. Luke Stars wordt weggeblazen door een gigantische windheks, dus maken Digi en Tal een kloon.
nl
01:50
PAW Patrol
Kapitein Turbo's boot is vastgelopen tegen een rots. Er komt een sneeuwstorm aan, maar er moet nog veel fruit worden geplukt. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Superschurk de Bubbelmaker maakt Axle Stad onveilig. Zijn Trubbel-bubbels stelen van alles.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
De Monsterwielen krijgen pannenkoekjes voor ontbijt. Maar dan is daar ineens boze tovenaar Pannenkoekio. Hij heeft het op de pannenkoekjes voorzien. Gelukkig zijn daar de superhelden Blaze, Stripes en Starla met hun Superwielen.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Hank is jaloers omdat hij de aandacht van zijn vader moet delen met zijn twee gloednieuwe stiefzusjes. Smoothiedag staat voor de deur en de vissenvriendjes maken zich op voor het spektakel.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Vola, Goldie, Chucks en Hank voelen zich buitengesloten als ze erachter komen dat Baby en William iets voor ze achterhouden.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Baby en opa werken samen om een bubbelraket-wedstrijd te kunnen winnen. Goldie voert een toneelstuk op over een grote legende en geeft zichzelf de hoofdrol in de voorstelling. Vola lijkt echter geschikter voor de rol.
nl
03:50
Deer Squad
Schets' vakantie naar Glinstereiland loopt mis als het geluid van haar tablet de zeldzame vleermuis op het eiland bedreigt. Mevrouw Fluffpot laat Prof Schets de opbergruimte voor haar handtas vergroten, maar alles loopt mis.
nl
04:15
PAW Patrol
Burgemeester Goodway kan niet op haar neefje en nichtje passen en vraagt de Paw Patrol om hulp. De postbode maakt een fout en allerlei pakketjes belanden op de verkeerde plek.
nl
04:35
PAW Patrol
Alle pups worden ziek en Ryder heeft moeite om het probleem van boer Al op te lossen. Jake vermoedt dat het spookt in een hut in het bos en vraagt de Paw Patrol om hulp.
nl
04:55
PAW Patrol
De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. Ryder en de pups kunnen de verrassing van Burgemeester Goodway niet in ontvangst nemen, omdat ze steeds worden opgeroepen voor noodgevallen.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Paddington krijgt van meneer Gruber een vingertop om mee te puzzelen, maar helaas komt meneer Curry er in vast te zitten en dat net op auditiedag. Judy wil niet kinderachtig overkomen, dus gaat ze liever samen met Mateo naar de halfpipe.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Mevrouw Potts mist het huis, dus Paddington besluit om een verrassend Chinees Nieuwjaarsfeest te houden en Mr. Brown is van plan de kinderen naar het circus te brengen, maar hij kan de kaartjes niet vinden.
nl
06:00
PAW Patrol
Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.
nl
06:15
PAW Patrol
Sid Swashbuckle doet zich voor als een legendarisch spook zodat hij Danny's nieuwe skateboard kan afpakken. Ryder en de pups racen om burgemeester Goodway's Glow-in-the-Dark feest te redden.
nl
06:40
PAW Patrol
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. Maar de oogstmachine slaat op hol en richt verwoesting aan in Avonturenbaai. Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
nl
07:10
PAW Patrol
Het is de dag van de verkiezingen en de inwoners van Avonturenbaai mogen stemmen wie ze als burgemeester willen. Er lekt gom uit een boom in de jungle waar de aapjes kauwgombellen van blazen. Totdat ze mee worden genomen door de wind.
nl
07:35
Rubble & Crew
De ploeg gaat over op schoonmaak wanneer de bouw van Café Carl's nieuwe popcornrestaurant uit de hand loopt. Een zeepongeluk veroorzaakt een glibberige chaos. De crew schiet te hulp.
nl
07:55
Rubble & Crew
Lucas en Lily delen limonade uit. Die is zo lekker dat ze die aan iedereen in Bouwerdam willen geven. De crew ziet hoe Knager een drukke weg oversteekt. Om het veiliger te maken, bouwen ze een brug.
nl
08:20
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
08:45
Blaze en de Monsterwielen
Een dief steelt alle lichtjes uit Axle City. Blaze doet alles om de dief te vinden en maakt hierbij gebruik van speciale lichtjes.
nl
09:10
Deer Squad
Het Grote Bosfeest komt eraan, en Kai heeft daarvoor een reuzenrad gebouwd. Maar die is nog niet helemaal klaar. Meneer Staal biedt aan om Kai te helpen. Bobbi en Ian geven een concert. Mevrouw Flufpot wil hen meenemen op een wereldtournee.
nl
09:33
Peppa Pig
Opa Big en Opa Konijn gaan samen met de boot op reis om te vissen. Het gaat mis, en ze blijven achter op een onbewoond eiland. Kapitein Papa Hond is nu de enige die hen kan redden.
nl
09:37
Peppa Pig
Nadat ze het lavendelparfum van Oma Big heeft geroken, is Peppa helemaal in de ban van geuren. Peppa experimenteert met de bloemen in de tuin, om haar eigen speciale parfum te creëren.
nl
09:42
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.
nl
09:46
Peppa Pig
Goudje de Goudvis voelt zich een beetje eenzaam, dus neemt Peppa haar mee naar het aquarium. Met zoveel verschillende vissen kan Peppa vast een nieuw speelmaatje vinden voor Goudje.
nl
09:50
Peppa Pig
Het is een mooie dag, maar Peppa, George en opa Big zitten binnen naar een autorace op televisie te kijken. Oma Big jaagt ze allemaal naar buiten om van de zon te genieten. Geïnspireerd door de race, bouwt opa Big een racewagen voor George.
nl
10:00
De avonturen van Paddington
Mevrouw Brown heeft totaal geen inspiratie voor een schilderij, dus schiet Paddington te hulp, ook al blijkt dat niet eenvoudig. Jonathan en Paddington vinden een stel scherven begraven in de tuin, maar wat is het geweest?
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbapapa gaat met het hele gezin terug naar waar ze geboren zijn. Hun oude boom is er slecht aan toe. Ze nemen hem mee naar hun nieuwe plek. Het is de verjaardag van de Barbakinderen.
nl
10:45
De familie Barbapapa
Barbaborre raakt gewond en moet rust houden. Hij kan even niet van vorm veranderen.
nl
10:57
Peppa Pig
Peppa en George vinden kikkers, wormen en vlinders in de tuin van Oma Big en Opa Big, en spelen ermee. Daarna springen ze in modderpoelen.
nl
11:02
Peppa Pig
Peppa en George maken iedereen aan het lachen als ze zich verkleden als Mama Big en Papa Big.
nl
11:06
Peppa Pig
Peppa raakt haar schoenen kwijt. Ze krijg nieuwe, rode schoenen. Ze is er zo blij mee dat ze ze niet meer uit wil doen.
nl
11:11
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.
nl
11:15
Peppa Pig
Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar verrassen. Mama Big is hartstikke blij wanneer ze haar cadeau uitpakt.
nl
11:25
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ willen met hun nieuwe vriend Roarian, de vliegende leeuw, spelen. Hij verliest echter zijn amgische zonnesteen, waardoor hij in een standbeeld verandert. Blaze en AJ moeten hem zoeken.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Oma Ninja is snipverkouden. Blaze en AJ gaan samen met Zwarte Band op zoek naar de ingrediënten van Ninjasoep. Daar knapt oma vast van op.
nl
12:10
Deer Squad
De high-tech pruik van Sir Steel werkt niet goed. Lady Fluffpot moet gered worden.
nl
12:35
Deer Squad
Jade's eerste logeerpartijtje blijkt een spannende aangelegenheid te zijn. Sir Steel ontdekt dat hij niet is uitgenodigd voor het feestje van Lady Fluffpot, maar de Deer Squad wel.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
Als Goldie in de put zit, besluiten Baby en z'n vriendjes een musical op te voeren om ervoor te zorgen dat ze weer kan schitteren. Als de taart van oma vlak voor de bakwedstrijd verdwijnt, schieten detective Baby Shark en William Watson te hulp.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Als William het zeevarkentje Bubby adopteert, zorgt het voor meer problemen dan vooraf gedacht.
nl
13:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger laat Katie op zijn kittens passen als per ongeluk het alarmsysteem afgaat. Wanneer Humdinger een van de eerste uitvindingen van Ryder steelt, een vliegmachine, moet hij gered worden van een uit de hand gelopen vlucht.
nl
14:00
PAW Patrol
De Paw Patrol zoekt naar Julia, Julius en een flamingo wanneer die vermist raken voor een danswedstrijd. De Paw Patrol schiet te hulp als burgemeester Goodway en haar nichtje Julia vast komen te zitten op een rondrijdend kunstvoorwerp.
nl
14:25
Rubble & Crew
Opa leest tijdens theetijd graag voor onder een grote boom. De pups bouwen een combinatie van een bibliotheek en een theehuis. De crew bouwt een dansvloer voor de Bouwerdam Partnerboogie.
nl
14:50
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Meneer Curry wil Paddington niet meer in zijn huis hebben, maar dan wordt Paddington per ongeluk bij meneer Curry bezorgd. Judy heeft moeite met het vinden van een onderwerp voor haar huiswerk, totdat ze zich laat inspireren door Paddington.
nl
15:35
De Kleine Chef Show
Kleine Chef organiseert een filmavond voor vrienden en verandert zijn stronk in een popcorn machine. Kleine Chef maakt bananen toast maar nadat hij zijn perfecte banaan plet, moet hij een nieuwe maaltijd maken.
nl
16:00
De familie Barbapapa
De Barbapapa's bouwen een raket om naar Mars te gaan. Barbaborre heeft bonen meegenomen.
nl
16:20
Deer Squad
Meneer Staal neemt Bobbi's taak over als dierentolk met behulp van zijn dierenvertaler. Meneer Staal wil de Platinumstad bloemenshow winnen en creëert superzaad dat de stad in een enorm doolhof verandert.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Robot Blaze gaat op pad om een klein konijntje te redden. Het konijntje zit op een smeltende ijsschots en kan geen kant op.
nl
17:10
PAW Patrol
Als een hevige regenbui een stoepkrijttekening weg lijkt te gaan spoelen, probeert Alex met de Mini Patrol het werk te redden. Boer Al heeft een bijzondere aardappel gekweekt die gefotografeerd zal worden voor een speciaal groentenboek.
nl
17:35
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
18:00
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil de eerste prijs winnen bij de zandsculptuurwedstrijd door vals te spelen.
nl
18:10
Rubble & Crew
Mix en Motor's favoriete tv-ster speelt in een nieuwe film in Builder Cove. De pups moeten een bioscoop bouwen om hem te bekijken. Opa vertelt de pups over een begraven schat. Ze ontdekken dat de sleutel tot het vinden van deze schat teamwork is.
nl
18:35
DORA
Oma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
nl
19:00
Baby Shark's grote show
Goldie's toneelstuk wordt gesaboteerd door een gemaskerde schurk. Vigo heeft een nieuwe uitvinding waarmee hij de stad wil overnemen. Maar om hem werkend te krijgen moet hij eerst meedoen aan een quiz.
nl
19:20
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat met de pups mee naar de jungle. Boer Al moet zijn maïs in de silo opslaan, zodat de vogels er niet bij kunnen. Helaas breekt het dak af en moet de Paw Patrol snel komen om te helpen.
nl
19:45
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen, maar moeten schuilen. Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.
nl
20:10
PAW Patrol
Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone opgevoerd, waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.
nl
20:35
PAW Patrol
De koekoeksklok van Jakes familie valt van de berg af, en Chickaletta zit erin vast. In de tuin van Ms. Marjorie verschijnen steeds mysterieuze kuilen.
nl
21:00
Rubble & Crew
Rubble en de crew helpen met een parkeerprobleem wanneer IJsco Carl een nieuwe machine voor ijs heeft gebouwd. De crew zou gaan kamperen, maar Rubble is erg bang in het donker. De crew bouwt sterren en een maan om alles te verlichten.
nl
21:25
Rubble & Crew
De crew bouwt een varkensstal. De crew bouwt een nieuwe startbaan voor de luchthaven.
nl
21:45
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
22:10
Deer Squad
Als de bijen in nood zijn komt Bobbi in actie. Bijen zijn belangrijk en zonder hen zijn er geen bloemen, geen fruit en ook geen kakiflappen. Kai gaat op de eendenkuikens passen maar komt in de problemen als hij die taak overlaat aan Robo-Eend.
nl
22:35
PAW Patrol
Rubble past op de katjes van Burgemeester Humdinger. Maar door een speciale super shampoo wordt hun vacht zo fluffig dat ze wegwaaien. Marshall droomt dat hij door een laserstraal geraakt wordt waardoor hij zo klein wordt als en mier.
nl