Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guida TV - venerdì, 10/05/2024

01:35
Crypto
Misdaadthriller waarin een jonge, rechtschapen Wall Street-bankier afgeserveerd wordt naar zijn geboortestad, waar hij verwikkeld raakt in een groot onderzoek naar fraude en corruptie.
nl
03:20
Spree
De 23-jarige chauffeur Kurt verlangt naar likes en aandacht op de sociale media. Om 'viral' te gaan, beraamt hij een duivels plan om zoveel mogelijk volgers te verzamelen: met camera's in zijn wagen livestreamt hij de steeds gruwelijker moorden op zijn nietsvermoedende passagiers. De populariteit van zijn video's en de inbreng van de komiek Jessie kon Kurt echter niet voorspellen.
nl
04:50
Redemption Day
Wanneer de toparcheologe Kate Paxton in Marokko gegijzeld wordt door een terroristische groepering, weigert de lokale ambassadeur onder sterke druk van de olielobby om nog verder te onderhandelen. Haar man Brad Paxton, een kapitein die door de Amerikaanse marine werd onderscheiden, omzeilt de diplomatie en onderneemt zijn hachelijkste operatie ooit.
nl
06:30
Été 85
Tijdens een zomervakantie verdrinkt Alexis bijna maar wordt gered door David. Ze bouwen snel daarna een vriendschap op maar het einde van de zomer nadert en het echte leven gaat weer beginnen.
nl
08:10
Illusions perdues
Lucien is een jonge dichter die graag wil doorbreken in de literaire wereld. Hij verruilt de stad Angoulême voor het bruisende Parijs. Daar wordt zijn talent opgemerkt, maar zijn carrière wordt te gronde gericht door de politieke dagbladen.
nl
10:35
Blue Valentine
Dean en Cindy zijn achterin de twintig en al vijf jaar samen. Van hun ooit zo passionele liefde is nog maar weinig te merken en de zorg voor hun schattige dochtertje is voor Cindy zowat de enige reden om bij Dean te blijven. Om hun uitgebluste huwelijk een boost te geven, besluit Dean in een opwelling een motelkamer te boeken.
nl
12:25
Silk Road
Jong, idealistisch en gedreven om te slagen, creëert Ross Ulbricht Silk Road, de eerste ongereguleerde marktplaats van het internet. Wanneer de site een miljoenenpijplijn voor illegale drugs wordt, trekt Ulbricht de aandacht van Rick Bowden, een gevaarlijk onvoorspelbare DEA-agent die alle mogelijke middelen gebruikt om hem neer te halen.
nl
14:20
City of Lies
Detective in Los Angeles, Russell Poole, probeert al jaren de moordzaak van rapper Notorious B.I.G. op te lossen, maar na twee decennia is de zaak nog altijd open. Een verslaggever genaamd Jack Jackson wil wanhopig zijn reputatie redden en helpt Russell. In hun zoektocht naar de waarheid vormen de twee een team en ontrafelen ze een web van corruptie en leugens.
nl
16:10
The Marco Effect
Marco Jameson wil opgroeien als een normale Deense burger maar zijn oom regeert een bende met ijzeren hand. Marco vindt op een dag een dode man en besluit in verband met de criminele daden van zijn oom te vluchten. Maar hij komt erachter dat er naast zijn familie nog iemand is die hem stil wil houden. Commissaris Carl Mørck is vastberaden om Marco te vinden en redden omdat hij belangrijke informatie heeft om de zaak op te lossen.
nl
18:15
American Hustle
Amerika, 1978. Irving Rosenfeld is een briljante oplichter die samen met zijn sluwe Britse partner en minnares Sydney Prosser wordt betrapt door de FBI. De losgeslagen FBI-agent Richie DiMaso stelt hen voor de keuze: of ze gaan allebei de gevangenis in, of ze verlenen hun medewerking aan het onderzoek naar louche geldstromen rond de casino's van Atlantic City.
nl
20:30
Young Edgar Allan Poe: Raven's Hollow
Poe en vier andere cadetten zijn bezig met een trainingsmissie in het noorden van New York. Ze doen een gruwelijke ontdekking die hen naar een vergeten gemeenschap brengt. Poe denkt dat het stadje duistere geheimen verborgen houdt en dit trekt zijn aandacht. Poe verdiept zich verder in Raven's Hollow en komt oog in oog te staan met een waarheid die hem voor altijd zal achtervolgen.
nl
22:10
Promising Young Woman
Niets in het leven van Cassie is wat het lijkt: ze is waanzinnig slim, verleidelijk sluw, en leidt 's nachts een geheim dubbelleven, gedreven door een trauma uit haar verleden. Nacht na nacht bezoekt ze bars en clubs om wraak te nemen op mannen die azen op hulpeloze vrouwen. Maar een onverwachte ontmoeting biedt haar misschien eindelijk de kans om haar eigen fouten uit het verleden goed te maken.
nl

Guida TV - sabato, 11/05/2024

00:00
Maneater
Een groep vrienden gaat op vakantie naar een paradijselijk eiland op de Bahama's voor een weekend vol zon en avontuur. Na een ongeluk raken ze echter gestrand en worden ze achtervolgd door een grote, meedogenloze witte haai. Hun enige kans om levend uit de situatie te komen is het afmaken van de haai voordat hij hen doodt. De vrienden krijgen hulp van Harlan, een visser die na de dood van zijn dochter een rekening te vereffenen heeft met het woeste dier.
nl
01:25
Smiley Face Killers
Wanneer hij stopt met zijn antidepressiva, valt student en succesvol sporter Jake ten prooi aan paranoia. Hij verdenkt de ex van zijn vriendin ervan hem te willen opfokken met bizarre sms'jes. De waarheid is echter veel gruwelijker.
nl
03:00
Prooi
Een dierenarts leidt de jacht op een leeuw in hartje Amsterdam. Ze zal moeten samenwerken met een leeuwenjager in een rolstoel.
nl
04:45
The Stylist
De haarstylist Claire biedt tijdens haar werk een luisterend oor aan haar klanten. Het werk is saai en eenzaam, en haar klanten realiseren zich niet dat Claire ook gevoelens heeft. Claire ontwikkelt een verregaande obsessie voor de levens van haar cliënten. Zo ook voor de zelfverzekerde Olivia, die bij Claire komt voor een knipbeurt ter voor voorbereiding op haar aanstaande trouwdag.
nl
06:30
Matthias et Maxime
Voor een schoolopdracht worden de vrienden Matthias en Maxime gevraagd om in een film te spelen. Niks serieus dus, maar als blijkt dat de jongens moeten zoenen brengt dit onverwachte gevoelens naar boven.
nl
08:30
Irrational Man
Op een universiteitscampus in een klein stadje werkt een professor filosofie die in een existentiële crisis verkeert. Zijn leven krijgt een nieuwe inhoud als hij een relatie begint met een van zijn jonge, vrouwelijke studenten.
nl
10:05
Blue Jasmine
Wanneer haar huwelijk met een rijke zakenman stukloopt, vlucht de snobistische, New Yorkse Jasmine naar het bescheiden appartement van haar zus Ginger in San Francisco. Ze neemt een baan aan als tandartsassistente en adviseert haar zus over mannen.
nl
11:40
Mon crime
In het Parijs van de jaren dertig wordt actrice Madeleine Verdier beschuldigd van de moord op een beroemde producent. Bijgestaan door haar vriendin en advocaat Pauline, grijpt Madeleine de rechtszaak aan om roem en rijkdom te vergaren.
nl
13:20
Philomena
Een Ierse journalist helpt de oude Philomena bij het zoeken naar haar verloren gewaande zoon die haar door de nonnen in een Iers klooster is ontnomen toen ze nog een tiener was.
nl
14:55
Burnt
Adam Jones, een voormalig chef in een van de belangrijkste restaurants van Parijs, vernielde zijn carrière met drugs en zijn drang naar perfectie. Hij keert terug naar Londen waar hij een toprestaurant aan zijn derde Michelinster wil helpen.
nl
16:35
The Magnificent Seven
Goudbaron Bartholomew Bogue houdt de stad Rose Creek in een dodelijke wurggreep. De wanhopige bewoners besluiten een groep huurlingen in te schakelen om hen te beschermen. De premiejagers Sam Chisolm, Josh Faraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez en Red Harvest nemen de opdracht aan en maken zich op voor een gewelddadige confrontatie met Bogues mannen.
nl
18:45
The Ice Road
Nadat een afgelegen diamantmijn in het uiterste noorden van Canada instort, leidt een ijsdrijver een onwaarschijnlijke reddingsmissie over een bevroren oceaan om de levens van vastzittende mijnwerkers te redden.
nl
20:30
Everything Everywhere All at Once
Evelyn runt een wasserette in de VS en leidt een rustig leven met de gebruikelijke problemen. Tijdens een belastingcontrole, wordt Evelyn plotseling in een multiverse gekatapulteerd. Ze leert dat ze zich kan aanpassen en de vermogens van zichzelf in de afzonderlijke universa kan koppelen. Alsof dat nog niet genoeg is, is zij de enige die het multiversum kan redden van een crimineel. Om de werelden te redden, begint Evelyn aan een ademloze achtervolging door de dimensies.
nl
22:45
Collection
Een rouwende vader worstelt met zijn keuzes in de meedogenloze wereld van de incassobureaus wanneer zijn nieuwe vriendin het volgende doelwit van zijn bedrijf is. Hij moet beslissen wat waardevoller is: ware liefde of zijn grootste hit tot nu toe.
nl