Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guida TV - martedì, 30/04/2024

00:00
Triggered
Negen middelbare schoolvrienden, allemaal met een duister geheim, hebben een vijfjarig jubileum en gaan kamperen in het bos. Na een wilde nacht feesten worden ze wakker met een bomgordel om, die hun oude scheikundeleraar bij hun heeft omgedaan. Ze hebben elk verschillende tijden op hun aftelklokken. Ze proberen de bommen te deactiveren of hulp te zoeken, maar komen er dan achter dat je iemands tijd kunt stelen door diegene te vermoorden.
nl
01:35
Held
De relatie van Emma en Henry is niet wat het geweest is. In een poging hun huwelijk te redden gaat het koppel naar een afgelegen vakantiewoning. Na het vermoeden van een nachtelijke indringer besluiten ze te vluchten, maar ze worden met geweld opgesloten door het geautomatiseerde beveiligingssysteem. Een onbekende stem, uitgezonden vanuit het huis, houdt elke beweging in de gaten via een reeks verborgen camera's, en onthult intieme en verontrustende kennis van hun relatie.
nl
03:10
Unearth
Twee naburige boerenfamilies in Pennsylvania hebben het financieel zwaar te verduren. Ze komen op gespannen voet te staan wanneer een van hen ervoor kiest hun land te verhuren aan een olie- en gasbedrijf. Te midden van toenemende spanning gaan de boringen naar gas verder en wordt iets dat lang, diep onder het aardoppervlak verborgen was losgelaten, met gruwelijke gevolgen.
nl
04:45
Lamb
Het IJslandse koppel, Maria en haar man Ingvar, woont samen met hun schapen op een mooie maar zeer afgelegen boerderij. Wanneer ze een mysterieuze pasgeborene ontdekken op hun erf besluiten ze het te houden en op te voeden als hun eigen vlees en bloed. Dit onverwachte vooruitzicht als nieuw gezin brengt hen veel vreugde, maar zal hen uiteindelijk ook vernietigen.
nl
06:30
Quality Time
Vijf verhalen over mannen die zich door het leven worstelen. Koen gaat naar een familiereünie, Stefaan haalt herinneringen op, Kjell heeft geen zelfvertrouwen, Karel werd door aliens ontvoerd en Jef wil indruk maken op zijn schoonfamilie.
nl
08:00
The Hours
Het leven van drie vrouwen, op drie plaatsen en in drie verschillende periodes, is nauw met elkaar verbonden door één boek: Mrs. Dalloway. Engeland, 1923. Virginia Woolf worstelt met haar gezondheid, haar geaardheid en haar nieuwe roman, Mrs. Dalloway. Los Angeles, 1951. De hoogzwangere Laura Brown wil een feestje voorbereiden voor de verjaardag van haar echtgenoot, maar kan zich niet losmaken van haar lectuur van Mrs. Dalloway en van haar twijfels over de zin van haar leven.
nl
09:55
Een echte Vermeer
Het levensverhaal van de Nederlandse schilder Han van Meegeren. Toen hij nog een jonge rebelse kunstenaar was in Amsterdam in de jaren 1920, werd hij een vervalser genoemd en exposeerde hij zelfs een vals schilderij.
nl
11:45
The Artist
George Valentin heeft een geweldige carrière tot de geluidsfilm wordt uitgevonden. Voor de jonge figurante Peppy Miller daarentegen gaat er een nieuwe wereld open. Hun levens raken langzaam met elkaar verweven.
nl
13:25
Sorry we missed you
Ricky Turner is een vader die met zijn nieuwe baan als pakketbezorger het hoofd boven water probeert te houden. Met zo'n bizarre werkdruk als die van Ricky, is het een kwestie van tijd voor het fout gaat - niet alleen op werk, maar in het hele gezin.
nl
15:05
A Single Man
Los Angeles, 1962. Hoogleraar George heeft moeite om zijn leven weer op te pakken na de plotse dood van zijn partner Jim, maar hij krijgt hulp van zijn beste vriendin en een van zijn studenten.
nl
16:45
The Hundred-Foot Journey
In het zuiden van Frankrijk besluit een Indiase familie een restaurant te openen. Dat doen ze tegenover het sterrenrestaurant van Madame Mallory en die is niet opgezet met de nieuwkomers.
nl
18:45
Cleo
Een tiener heeft het erg moeilijk na een gruwelijk ongeluk waarbij ze haar beide ouders verliest en zoekt haar heil in de muziek.
nl
20:30
The Leisure Seeker
Geteisterd door dementie en fysieke klachten vlucht het koppel John en Ella in hun oude camper genaamd 'The Leisure Seeker' voor een toekomst in een verzorgingstehuis. Een hilarische roadmovie.
nl
22:20
21 Jump Street
Schmidt en Jenko, twee jonge politieagenten, gaan undercover op een middelbare school. Terwijl ze zich voor doen als leerlingen proberen ze, gewapend met hun rugtassen in plaats van pistolen, een gevaarlijke drugsbende op te rollen.
nl

Guida TV - mercoledì, 01/05/2024

00:10
Hatching
Tinja probeert haar veeleisende moeder tevreden te stellen. Haar moeder heeft een blog waarop ze laat zien hoe perfect haar gezin is. Als Tinja een ei vindt besluit ze het mee te nemen. Maar dan komt het ei uit en volgt er een schokkende ontdekking.
nl
01:40
Sundown
Het welgestelde Britse koppel Alice en Neil zijn op vakantie in Acapulco, samen met hun kinderen Colin en Alexa. Wanneer zich elders een noodgeval voordoet, valt hun trip in het water. De spanningen binnen het gezin lopen op.
nl
03:00
Robert the Bruce
Het middeleeuwse Schotland wordt bezet en onderdrukt door de Engelse koning Edward I en diens gewelddadige zoon, de prins van Wales. Nadat Robert the Bruce achterna gezeten wordt door aanhangers van de Britse kroon, zoekt hij toevlucht bij een weduwe en haar familie. De verslagen adelheer verandert in een legende als hij de moed vindt om zijn volk te mobiliseren om de vrijheid van Schotland op te eisen.
nl
05:00
Shut In
Een jonge moeder wordt door haar gewelddadige ex-vriend opgesloten in een voorraadkast. Wanhopig gaat ze op zoek naar een uitweg terwijl ze haar twee kleine kinderen probeert te beschermen tegen het onvoorspelbare gedrag van haar ex-partner.
nl
06:30
Unclenching the Fists
Zaur verhuist met zijn kinderen Ada, Akim en Dakko naar het Russische Mizur. De opvoeding is er een van discipline. Terwijl de oudste, Akim, werk heeft in een stad weet zijn jongere broer Dakko nog niet wat hij met zijn leven wil. Ada daarentegen bereidt haar ontsnapping voor, maar moet toegeven dat een nieuw leven beginnen geen sinecure is. De terugkeer van Akim legt al hun trauma's bloot.
nl
08:05
The Program
De Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong overwint kanker en knokt zich terug in het peloton. Op verbluffende wijze wint hij verschillende keren na elkaar de Ronde van Frankrijk. Maar de Ierse sportjournalist David Walsh verdenkt Armstrong ervan doping te hebben gebruikt bij het behalen van zijn Tourzeges. Hij gaat op zoek naar bewijzen.
nl
09:45
Never Gonna Snow Again
Zhenia, geboren in Tsjernobyl, verschijnt op een dag in een luxe villawijk in Polen. Er gaat een gerucht dat hij magische handen heeft. De bewoners, die ondanks hun rijkdom met verdriet en innerlijke leegte rondlopen, verlangen naar zijn handen.
nl
11:40
Rookie
Nicky is een jonge, ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder. Zijn wereld stort in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden en zoekt steun bij zijn schoonzus en haar zoon.
nl
13:20
Mannenharten
Bonte mengeling van het liefdesleven en de gebroken harten van een aantal Amsterdamse mannen. Ze aarzelen over huwelijken, kinderen en hebben soms de ware nog niet gevonden.
nl
15:00
Animal Kingdom
Sinds de dood van zijn moeder woont de zeventienjarige Joshua bij zijn grootmoeder Janine en haar drie criminele zonen. Door een moord komen de spanningen tussen de politie en de familie tot uitbarsting.
nl
16:50
The Reader
In naoorlogs Duitsland wordt Michael Berg verliefd op een veel oudere vrouw, Hanna Schmitz. Zij verdwijnt plotseling uit zijn leven en pas tien jaar later ziet hij, inmiddels rechtenstudent, Hanna terug bij een naziproces waar zij terecht staat.
nl
18:50
The Wrecking Crew
De zoon van gitarist Tommy Tedesco eert zijn overleden vader en de onbekende, maar enorm belangrijke groep studiomuzikanten die bijdroegen aan diverse grote hits uit de jaren zestig en zeventig.
nl
20:30
The Other Lamb
Het leven met Shepherd is het enige dat Selah ooit heeft gekend. Hun zelfvoorzienende gemeenschap maakt geen gebruik van moderne technologie en zit diep verscholen in het bos, ver weg van de moderne samenleving. Hier krijgt Selah de eer om deel te nemen aan een belangrijk ritueel, maar die verloopt anders dan verwacht. Terwijl ze bloederige visioenen beleeft, begint Selah het bestaan in de gemeenschap ernstig in twijfel te trekken.
nl
22:05
Attachment
Maja, ooit een veelbelovende actrice, valt voor de Londense, joodse academicus Leah. Net als toekomst er rooskleurig uitziet, wordt Leah getroffen door een mysterieuze aanval. Maja begint vreemde gebeurtenissen in hun appartement op te merken.
nl