Film1 Premiere

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je de nieuwste en beste films wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe ‘Mega Weekends’ vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere. Dat wordt onbeperkt films kijken!

Netherlands

Guida TV - sabato, 20/04/2024

00:25
Murder at Yellowstone City
De voormalige slaaf Cicero arriveert in 1882 in het verlaten Yellowstone City. Cicero is op zoek naar een plek om zich thuis te voelen. Op dezelfde dag wordt een goudzoeker na een succesvolle vondst vermoord. Sheriff Ambrose arresteert vervolgens de nieuwkomer. Maar als het mysterie van de moord op de goudzoeker zich verdiept, en de oprechte predikant Thaddeus zich afvraagt of Cicero werkelijk schuldig is, dreigt een botsing tussen het geloof en de wet Yellowstone City te verscheuren.
nl
02:30
2067
Het is het jaar 2067, de aarde is door klimaatverandering verwoest en de mensen zijn aangewezen op zuurstoftanks om te kunnen overleven. Als laatste redmiddel besluit men een kwantumtijdmachine te bouwen om contact te leggen met mensen uit de toekomst. De arbeider Ethan, die een persoonlijke missie heeft, wordt om deze reden naar de toekomst gestuurd.
nl
04:20
The Perfect Patient
Thomas Quick wordt schuldig bevonden aan acht moorden en wordt opgenomen in een psychiatrische gevangenis. De journalist Hannes Råstam twijfelt echter aan de schuld van Quick en doet samen met zijn collega Jenny Küttim opnieuw onderzoek naar de moorden. Ze trekken zich niets aan van de weerstand. De twee journalisten stuiten al snel op inconsistenties waardoor de uitspraak van de rechtbank steeds twijfelachtiger wordt.
nl
06:30
La ligne
Nadat ze haar moeder met geweld heeft aangevallen, krijgt Margaret een contactverbod opgelegd. Het wordt haar verboden nog contact op te nemen met haar moeder en ze mag niet binnen een straal van honderd meter van het ouderlijke huis komen. Maar de afstand die haar van haar familie houdt, versterkt Margarets verlangen om dichter bij hen te komen. Elke dag keert ze terug naar deze lijn die ze zowel letterlijk als figuurlijk niet mag oversteken.
nl
08:10
Resistance
Marcel Mangel werkt in de slagerij van zijn ouders. Tijdens de Tweede Wereldoorlog voegt hij zich bij de joodse tak van het Franse verzet. Marcel verandert zijn achternaam in 'Marceau' om zijn joodse identiteit te verbergen en werkt samen met enkele joodse scouts en het Franse Verzet om weeskinderen te redden wier ouders door de nazi's zijn vermoord. Hij zet zijn mimekunsten in om de weeskinderen te vermaken.
nl
10:10
Unclenching the Fists
Zaur verhuist met zijn kinderen Ada, Akim en Dakko naar het Russische Mizur. De opvoeding is er een van discipline. Terwijl de oudste, Akim, werk heeft in een stad weet zijn jongere broer Dakko nog niet wat hij met zijn leven wil. Ada daarentegen bereidt haar ontsnapping voor, maar moet toegeven dat een nieuw leven beginnen geen sinecure is. De terugkeer van Akim legt al hun trauma's bloot.
nl
11:45
Haute couture
Esthers carrière als hoofdnaaister bij Dior zit er bijna op wanneer haar handtas plots gestolen wordt door de twintigjarige Jade. In plaats van de politie te bellen, besluit ze zich over Jade te ontfermen en haar naaivaardigheden aan haar te leren.
nl
13:25
The Magnificent Seven
Goudbaron Bartholomew Bogue houdt de stad Rose Creek in een dodelijke wurggreep. De wanhopige bewoners besluiten een groep huurlingen in te schakelen om hen te beschermen. De premiejagers Sam Chisolm, Josh Faraday, Goodnight Robicheaux, Jack Horne, Billy Rocks, Vasquez en Red Harvest nemen de opdracht aan en maken zich op voor een gewelddadige confrontatie met Bogues mannen.
nl
15:35
The Singing Club
Geconfronteerd met hun dierbaren die in Afghanistan dienen, komen vrouwen met verschillende achtergronden samen om het allereerste militaire vrouwenkoor te vormen. Ze steunen elkaar door één van de moeilijkste momenten van het leven.
nl
17:25
The War Below
Tijdens de Eerste Wereldoorlog wordt een groep Britse mijnwerkers gerekruteerd om een tunnel te graven onder niemandsland en bommen te plaatsen onder het Duitse front, in de hoop de dodelijke patstelling van de Slag om Mesen te doorbreken.
nl
19:05
Niks Vreemds Aan
Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon. Zes totaal verschillende mensen gaan op zoek naar meer passie in hun leven en relatie.
nl
20:30
Men
Na een persoonlijke tragedie trekt Harper zich alleen terug op het prachtige Engelse platteland, in de hoop een plek te vinden om te kunnen helen. Maar iets of iemand in het omringende bos lijkt haar te besluipen. Wat begint als een sluimerende angst verandert al snel in een complete nachtmerrie, waarin haar donkerste gedachten en angsten werkelijkheid worden.
nl
22:10
The Guernsey Literary Society
Een journaliste komt middels briefwisselingen te weten over een ongewone boekenclub die tijdens de Tweede Wereldoorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Wanneer zij het eiland bezoekt, ontdekt ze meer over het leven tijdens de oorlog.
nl

Guida TV - domenica, 21/04/2024

00:10
Under the Silver Lake
Op een mooie, zwoele avond in Los Angeles maakt de jonge Sam (Andrew Garfield) kennis met zijn aantrekkelijke buurvrouw Sarah (Riley Keough). Wanneer zij de volgende ochtend op mysterieuze wijze blijkt te zijn verdwenen, begint Sam aan een surrealistische zoektocht. Beetje bij beetje ontsluiert hij een sinister complot dat de hele stad lijkt te beheersen.
nl
02:25
Deerskin
Georges raakt volledig in de ban van zijn net verworven hertenleren jas die alle andere jassen van iedereen op de hele wereld overbodig maakt. Met de aanschaf van dit unieke kledingstuk krijgt hij van de vorige eigenaar een kleine camcorder cadeau, waarna Georges zich voor gaat doen als filmmaker. Met hulp van barvrouw Denise, die in haar vrije tijd films monteert, begint hij aan een bizarre missie. Er ontstaat een absurde driehoeksverhouding tussen Georges, Denise en de jas.
nl
03:40
The Toll
Cami landt na middernacht op een vliegveld en neemt een Uber naar de afgelegen woning van haar vader. Haar chauffeur Spencer blijkt niet erg sociaal begaafd. Cami voelt zich tijdens de rit steeds ongemakkelijker en tot haar schrik krijgen ze onderweg autopech. De twee stranden in een bos waar de normale wetten van tijd en plaats niet van toepassing lijken. De enige manier om weg te komen, is door 'de tol' te betalen: slechts een kan overleven, de ander zal moeten sterven.
nl
05:00
Monster Party
De drie tieners Dodge, Casper en Iris bieden zich aan als hulp in de huishouding voor een etentje bij een rijke familie in Malibu. De drie jonge boeven hebben een plan om de kluis van de familie Dawson in het landhuis te kraken om aan geld te komen. Ze weten niet dat de Dawsons zelf gevaarlijke, psychopathische moordenaars zijn. Wanneer hun plan wordt ontdekt, verandert het elegante diner in een bloeddorstige slachtpartij en een gevecht om te overleven.
nl
06:30
Finding You
Violiste Finley Sinclair reist naar een Iers kustplaatsje om een semester in het buitenland te gaan studeren. In de bed-and-breakfast die door haar gastgezin wordt gerund, ontmoet ze Beckett Rush, een knappe acteur die bezig is met het filmen van een nieuwe aflevering van zijn middeleeuwse filmfranchise. Terwijl er een romance oplaait tussen het onwaarschijnlijke paar, ontwaakt Beckett iets in Finley dat haar hart, haar muziek en haar kijk op het leven transformeert.
nl
08:25
Jussi Adler Olsen's Serie Q: A Conspiracy of Faith
Wanneer er een in bloed geschreven boodschap van twee ontvoerde kinderen wordt gevonden, gaan rechercheur Mørck en Assad op jacht naar de ontvoerder, die deel uitmaakt van een religieuze sekte.
nl
10:15
Absolutely Anything
Een groep excentrieke buitenaardse wezens geeft schoolmeester Neil de macht om absoluut alles te doen als onderdeel van een experiment. Zijn enige uitdaging is het vinden van de juiste woorden en het ontdekken van zijn diepste verlangens.
nl
11:40
Competencia oficial
Een welgestelde ondernemer neemt de impulsieve beslissing om een film te maken. Hij wil niets minder dan dat het een meesterwerk wordt en huurt de befaamde filmmaker Lola Cuevas in om het project in goede banen te leiden. Voor de acteurs wordt gekeken naar de in Hollywood geliefde Félix Rivero en zijn collega, de theateracteur Iván Torres. De twee kunnen elkaar nauwelijks luchten. Door Lola worden Félix en Iván niet enkel met elkaar, maar ook met hun eigen nalatenschap geconfronteerd.
nl
13:35
Tori et Lokita
De jongen Tori en jonge vrouw Lokita zijn elk uit Afrika vertrokken en komen in België aan. Ze worden er met de harde realiteit van het vluchtelingenleven geconfronteerd. Wanneer ze elkaar ontmoeten, groeit er een hechte vriendschap.
nl
15:05
A Perfectly Normal Family
Wanneer Emma's vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Thomas verandert in Agnete, een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden. Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog zo noemen? Het veilige gezinsleven dat ze kende, komt op losse schroeven te staan en de hechte vader-dochterband verandert voorgoed.
nl
16:40
Queenpins
Connie en JoJo zijn beste vriendinnen en proberen hun torenhoge rekeningen weg te werken door geld te besparen met behulp van kortingsvouchers. Om nog meer inkomsten te verkrijgen, beginnen ze een coupon-handel en slagen ze erin supermarktketens voor ruim 40 miljoen dollar op te lichten. Maar terwijl hun bankrekeningen volstromen en hun club intussen uit miljoenen leden bestaat, raken ze in het vizier van twee agenten die ingezet worden om de oorsprong van de frauduleuze coupons op te sporen.
nl
18:30
La syndicaliste
Vakbondsleider Maureen Kearney brengt als klokkenluider de Franse nucleaire industrie aan het wankelen door een staatsgeheim te onthullen. Hierna verandert haar privéleven in een hel.
nl
20:30
There's Always Hope
Een vrouw reist naar Portugal om een verzoening tussen haar ouders te bewerkstelligen.
nl
22:00
Superposition
Stine en Teit verruilen met hun zoontje het stadsleven in voor een rustiger bestaan in een afgelegen gebied, om zichzelf te vinden. Dan ontdekken ze dat er heel nabij een ander koppel woont, dat verdacht veel op hen lijkt.
nl