nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

Guida TV - sabato, 20/04/2024

00:55
Modern Family
De beste vriendin van Mitch en Cam komt weer eens onverwacht op bezoek, maar deze keer heeft ze groot nieuws: ze gaat morgen trouwen. Cam en Mitch zijn de getuigen, maar vragen zich af of dit feestbeest wel klaar is om zich te settelen.
nl
01:20
Modern Family
Claire en Cam zijn druk bezig met het renoveren van een huis. Als ze het niet eens kunnen worden over de tuin wordt er een 'neutrale' derde partij bijgehaald: Pam, de lesbische moeder van de school van Lily.
nl
01:40
Young Sheldon
Sheldon weigert om nog in een auto te rijden na een ongeluk met Meemaw. Missy gebruikt haar trauma in haar voordeel op school. Ondertussen moet Meemaw met het busje van de kerk zolang haar auto bij de garage is.
nl
02:10
Young Sheldon
De belastingdienst beschuldigt Sheldon ervan een fout te hebben gemaakt en hij zal voor niets stoppen om te bewijzen dat ze ongelijk hebben. Dale wordt gedwongen een colonoscopie te ondergaan.
nl
02:30
Young Sheldon
Sheldon krijgt een illegale versie van een computerspel aangeboden.
nl
02:45
Broad City
Abbi en Ilana zetten hun appartementen op B&B-NYC om wat extra geld te verdienen en doen hun best om een professionele basketballer te leren kennen.
nl
03:10
Broad City
Ilana's ouders komen naar de stad om te vieren dat ze 30 jaar getrouwd zijn. Abbi en Ilana vinden het echter moeilijk om mee te feesten, omdat ze allebei te maken hebben met relatieproblemen.
nl
03:35
Workaholics
Als er een aantrekkelijke uitzendkracht naar TelAmeriCorp komt, moeten de mannen een manier zien te vinden om niet voortdurend een erectie te hebben.
nl
03:55
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
04:15
Key & Peele
Een vampier openbaart zichzelf, een seriemoordenaar wordt gestopt, een autopsie gaat verkeerd en een kind ziet zijn wens in vervulling gaan.
nl
04:35
Key & Peele
Een gerespecteerde detective gebruikt ongebruikelijke middelen om een zaak op te lossen, een actieheld redt zijn vriendin op heldhaftige wijze en een frozen yoghurt winkelmedewerker eet de winst op.
nl
04:55
Crank Yankers
Landalious Truefeld geeft z'n carrière een nieuwe wending en Spoonie Luv wordt compleet verrast.
nl
05:20
Crank Yankers
Een hotel waar het spookt krijgt een telefoontje van een geïnteresseerde gast. Hadassah wil een massage zonder aangeraakt te worden en een vrouw plant een wicca-ritueel bij een houtwerf.
nl
05:40
Crank Yankers
Een boze vrouw belt een hoedenzaak om te klagen over de fedora van haar vriend. The Truth wil een signeersessie regelen en Niles Standish wil van z'n luizen af.
nl
06:00
South Park
Als de jongens Stan plagen met het feit dat zijn hond homo is, rent Sparky weg en zoekt hij toevlucht bij de dierenliefhebber Big Gay Al.
nl
06:25
South Park
De nieuweling in de klas haalt Jezus over om de strijd aan te gaan met zijn vader, Satan, voor de laatste slag tussen goed en kwaad. Cartman is woedend omdat het conflict zijn verjaardagsfeestje in het gedrang brengt.
nl
06:55
South Park
Tijdens een reclameblok tijdens Terrance en Philip besluiten de jongens een Ethiopisch kind te adopteren omdat ze bij aankoop een gratis digitaal sporthorloge krijgen.
nl
07:20
South Park
Kyle krijgt een bezoekje van de kerstdrol Mr. Hankey. Deze verspreidt een vrolijke kerstsfeer, maar ook nog iets anders.
nl
07:50
South Park
Wanneer meneer Garrison een neuscorrectie ondergaat, neemt juffrouw Ellen zijn plaats in en Stan wordt meteen verliefd op zijn nieuwe lerares, waar Wendy niet zo blij mee is.
nl
08:10
South Park
Barbra Streisand verkrijgt de Diamond of Pantheos van de jongens en transformeert in een gigantische mechanische dinosaurus genaamd Mecha-Streisand. Ze vecht tegen de frontman van Cure, Robert Smith, die zelf ook verandert in een monster.
nl
08:35
South Park
Cartman wil weten wie zijn vader is, maar zijn moeder kan zich niet precies herinneren wat er die gekke nacht op het dansfeest is gebeurd. Stan en Kyle hebben de mogelijkheid om geld te verdienen op tv.
nl
09:05
South Park
Cartman is op een missie om de ware identiteit van zijn vader te achterhalen, maar een pistoolschot in de duisternis dreigt het antwoord voor altijd verborgen te houden.
nl
09:30
South Park
Een golf van misdaad spoelt over South Park. Agent Barbrady biedt zijn ontslag aan en er ontstaat totale anarchie. De jongens besluiten te helpen.
nl
10:00
South Park
Het trefbalteam gaat naar de kampioenschappen, terwijl de schoolverpleegster met een zeldzame medische aandoening te maken krijgt.
nl
10:30
Family Guy
In een speciale aflevering leveren de Griffins dvd-commentaar op een recente aflevering en onthullen ze nooit eerder vertelde drama's tussen Peter en Lois.
nl
10:55
Family Guy
Na een incident op z'n werk besluit Peter z'n gezondheid serieuzer te gaan nemen.
nl
11:25
Family Guy
De jongens wonen een afstudeerfeest bij en Quagmire ontdekt dat een jonge vrouw zijn dochter is.
nl
11:50
Family Guy
Brian wil voorstellen om de middelbare school van Quahog een andere naam te geven en naar Adam West te vernoemen om vervolgens zelf burgemeester te worden. Quagmire begint een campagne tegen hem.
nl
12:10
Family Guy
Peter en zijn vrienden krijgen er genoeg van dat ze de bedrijfsplannen die ze tijdens het drinken verzinnen, altijd vergeten. Dus doen ze de politie-bodycams van Joe om en filmen alles wat ze doen.
nl
12:40
Family Guy
Als Stevie een troostprijsmedaille wint in de peuterspelen op school, begint hij te twijfelen aan al zijn prijzen. Intussen veroorzaakt Peter een ruzie tussen de ouders van Lois en moet hij ongedaan maken wat hij in gang zette.
nl
13:05
Family Guy
Nadat het netwerk heeft besloten dat het tijd is om de serie opnieuw op te starten, worden drie versies van de reboot getoond aan een focusgroep, wat verrassende feedback oplevert.
nl
13:35
Family Guy
Wanneer Quagmire een kattencafé opent, probeert Brian het café te laten sluiten. Wanneer Meg en Brian op school in de problemen belanden, stuurt Lois ze naar een kerkkamp.
nl
14:00
Family Guy
Ter viering van Peter en Lois' jubileum, vertellen de Griffins hun eigen versie van drie bekende liefdesverhalen.
nl
14:30
Family Guy
Wanneer Lois een speciaal Thanksgiving-diner organiseert, besluit Peter niet te gaan om te voorkomen dat hij wordt gearresteerd. Stewie's geheim wordt onthuld.
nl
14:55
The Simpsons
Bij een straatfestival is een zakkenroller actief. Als een man onterecht in de cel belandt, doet commissaris Wiggum er alles aan om de naam van de verdachte te zuiveren en de echte dader te pakken.
nl
15:25
The Simpsons
Deze 666e aflevering van The Simpsons is een parodie op griezelige successen, waaronder The Omen, en niet te vergeten een beetje Crazy Rich Aliens.
nl
15:50
The Simpsons
Na een bezoek aan het Aquatraz Water Park besluit Lisa de gevaarlijkste dieren van Springfield de vrijheid te geven. Homer kan eindelijk een boot kopen, maar veel lol heeft hij er niet aan.
nl
16:15
The Simpsons
Marge merkt dat iedereen haar saai vindt en wordt wedstrijdhouthakker. Als ze met haar trainer Paula een maand naar Portland gaat, vreest Homer dat hij Marge kwijt zal raken.
nl
16:40
The Simpsons
De Simpsons gaan mee op de traditionele reis van de Van Houtens naar Costa Rica, een reis die de Simpsons zich niet kunnen veroorloven. Lisa ontdekt waarom de Van Houtens elk jaar weer gaan.
nl
17:10
The Simpsons
De Simpsons krijgen verschillende Thanksgivingnachtmerries voorgeschoteld, zoals de eerste Thanksgiving, pech met kunstmatige intelligentie en een gevaarlijke ruimtereis met bewuste cranberrysaus.
nl
17:40
The Simpsons
Todd gelooft niet langer in God omdat hij Hem de schuld geeft van de dood van zijn moeder. Mr Burns draagt Homer op om Cletus van zijn fortuin te ontdoen.
nl
18:10
The Simpsons
Sideshow Bob keert terug en het is nog maar de vraag of Kerstmis doorgaat. Bart kan er geen touw aan vastknopen.
nl
18:35
The Simpsons
Marge' oude vrijer, Artie Ziff, keert terug en hij is verloofd. Ondertussen zegt een man tegen Lisa dat ze populairder zou zijn als ze meer lachte, en dat doet ze, al heeft ze er weinig zin in.
nl
19:05
The Simpsons
De kapitein vindt de schat waar hij al zijn hele leven naar op zoek was, maar de schat wordt van hem afgepakt door de inwoners van Springfield. Marge wil van het geld een STEM-school bouwen, en weet de inwoners voor het idee te winnen.
nl
19:30
The Simpsons
Homer en Marge willen beiden het onderwerp zijn van Lisa's opstel over de interessantste persoon die ze kent. Maar Lisa kiest voor Frink. Dan ontwikkelt Frink een cryptomunt die hem schatrijk maakt.
nl
20:00
The Simpsons
Bart ziet bij toeval een splinternieuwe superheldenfilm die pas over een maand in roulatie gaat. De wereld siddert onder zijn nieuwe gave om spoilers weg te geven. Een nieuwe superschurk is geboren: Spoiler Boy.
nl
20:30
SpongeBob: Spons op het droge
Het recept voor krabburgers is verdwenen en grote chaos breekt uit wanneer Bikinibroek zonder krabburgers komt te zitten. SpongeBob en zijn vrienden gaan op zoek naar het verdwenen recept.
nl
22:30
Family Guy
Peters haar is op slag grijs nadat hij met de jongens in z'n huis op zoek gaat naar geesten. Z'n nieuwe look wordt opgemerkt door lokale nieuwslezer Tom Tucker.
nl
23:00
Family Guy
De Griffins verhuizen naar Washington D.C., waar Peter is aangenomen als nieuwe perschef van het Witte Huis.
nl
23:25
Family Guy
De jongens bieden zich aan als vrijwilliger voor het schoolbal. Quagmire kan het goed vinden met Courtney, maar ontdekt later dat ze z'n dochter is.
nl
23:55
Family Guy
Lois leest een boek over het genot van opruimen en daagt de andere gezinsleden uit om alles weg te gooien wat geen plezier brengt. Het begint goed, maar Lois gaat al gauw op een verrassende manier tot het uiterste.
nl

Guida TV - domenica, 21/04/2024

00:20
Family Guy
Meg wordt plotseling beroemd op het internet. Samen met een enthousiaste Peter probeert ze meer volgers te krijgen en content te creëren voor haar nieuwe imago, dat om ongezond eten draait.
nl
00:50
How I Met Your Mother
Lily en Marshall vieren Thanksgiving bij Marshalls ouders. Lily voelt zich niet op haar gemak, deels omdat ze niet weet of ze misschien zwanger is. Robin en Ted willen de daklozen te eten geven en zien tot hun verbazing dat Barney ook helpt.
nl
01:20
How I Met Your Mother
Ted kan na een avondje feesten zich helemaal niets van het feest herinneren. Hij wordt wakker en merkt dat er een vrouw in zijn bed ligt, maar weet niet wie zij is. Hij vraagt zijn vrienden om hulp.
nl
01:50
How I Met Your Mother
Het is oudejaarsavond en Ted huurt een limousine zodat ze allemaal in stijl kunnen feesten. Dingen lopen niet helemaal volgens plan als alle feesten waar ze naar toe willen slecht blijken te zijn.
nl
02:10
How I Met Your Mother
Ted vraagt Robin om z'n date te zijn naar een bruiloft, maar de bruid wil niet dat hij een date meeneemt. Ted vraagt het de bruidegom, die ja zegt. Het bruidspaar ruziet over de kwestie, waarna ze de bruiloft afzeggen.
nl
02:30
How I Met Your Mother
Victoria doet mee met Marshalls spelletjesavond. Daar worden genante herinneringen opgehaald, zodat Barney het volledige verhaal van een video van hem vertelt. Dit gaat over zijn ex-vriendin.
nl
02:50
Broad City
Abbi en Ilana gaan op reis, maar het is wat moeilijker dan verwacht om op het vliegveld te komen.
nl
03:10
Broad City
Wanneer Abbi onverwacht ongesteld wordt in het vliegtuig, raakt ze in paniek. Ilana en zij doen er vervolgens alles aan om een tampon te vinden.
nl
03:35
Workaholics
Ders viert zijn vijfentwintigste verjaardag. Hij voelt zich te oud voor het jaarlijkse verjaardagsfeest, maar wanneer de mannen zich de hele dag als kinderen gedragen, komen langzaam de innerlijke tieners naar boven.
nl
03:55
Workaholics
Alice is ziek en geeft Jillian de leiding. De mannen moeten bedrijfdsfoto's maken in pyjama, maar Jillian wordt gek van haar collega's, waardoor al snel de chaos losbreekt.
nl
04:15
Key & Peele
Een noodgeval verandert het ochtendritueel van een man, een handlanger verpest de vibe van een superschurk en Jordan herinnert Keegan dat hij een volledig volwassen individu zou moeten zijn.
nl
04:35
Key & Peele
Stan Lee pitched nieuwe superhelden, een man verliest zijn reputatie als hij een brainfreeze ervaart en een man ontwikkelt een ezelsbruggetje om te onthouden waar hij geparkeerd heeft.
nl
05:00
Crank Yankers
Een vrouw is kwaad omdat haar vriend alleen tijd heeft voor Red Dead Redemption.
nl
05:20
Crank Yankers
Een 'bro' probeert een festival van de grond te krijgen en Spoonie Love zoekt het perfecte matras.
nl
05:40
Crank Yankers
Bobby hoopt dat de pizzabezorger zijn oma bij de politie wil ophalen en Elmer eet een oordopje.
nl
06:00
Last Man Standing
De Baxters worden constant gewekt door een pestkop die 's morgens vroeg belletje trekt en dan wegrent. En alleenstaande werkende moeder Kristin begint aan een studie.
nl
06:25
Last Man Standing
Mandy's nieuwe vriendje, Terrence, blijkt een dierenrechtenactivist. Kyle ontdekt via een site dat hij net als Ed van Baskische afkomst is en Ed omarmt hem daarop als zijn `broeder'.
nl
06:55
Modern Family
Gloria's moeder Pilar en zus Sonia zijn op visite vanuit Colombia, en ze hebben hun tradities, babynamen en familieproblemen meegenomen. Phil wordt weer eens gewantrouwd; ditmaal om zijn kunde de kinderen te helpen met hun problemen.
nl
07:20
Modern Family
Cameron wil Het Spook Van de Opera opvoeren op school, maar wanneer de hoofdrolspeler ziek wordt, doet Manny er alles aan te schitteren in de rol, zelfs als dat betekent dat hij tegen Luke in moet gaan.
nl
07:50
Modern Family
Door een onverwachte wending op Valentijnsdag na een stoeipartij tussen Phil en Claire's alter ego's Clive Bixby en Julianna belandt Claire in het ziekenhuis. Daar krijgt ze een diagnose waar ze het niet mee eens is.
nl
08:10
Modern Family
Claire gaat naar haar schoolreünie en komt daar een professor tegen met wie ze vroeger heeft gedatet. Als Phil ook komt, wordt de situatie erg ongemakkelijk. Jay wil koste wat kost z'n bowlingtoernooi winnen en Gloria is druk met de baby.
nl
08:40
Modern Family
De beste vriendin van Mitch en Cam komt weer eens onverwacht op bezoek, maar deze keer heeft ze groot nieuws: ze gaat morgen trouwen. Cam en Mitch zijn de getuigen, maar vragen zich af of dit feestbeest wel klaar is om zich te settelen.
nl
09:05
Modern Family
Claire en Cam zijn druk bezig met het renoveren van een huis. Als ze het niet eens kunnen worden over de tuin wordt er een 'neutrale' derde partij bijgehaald: Pam, de lesbische moeder van de school van Lily.
nl
09:35
Modern Family
Phil heeft er alle vertrouwen in dat hij het door Claire en Cam gerenoveerde huis wel kan verkopen, maar als dat tegen blijkt te vallen, zet hij de hele familie aan tot wanhopige en bijna waanzinnige maatregelen.
nl
10:00
Modern Family
Phil gaat met Claire naar het ziekenhuis voor haar angiogram en daar komen ze een familie tegen die sterk lijkt op de toekomstige versie van henzelf, maar of ze hier blij van worden... Manny sleurt Jay mee naar een privéschool.
nl
10:30
Modern Family
Phil vindt het superleuk om de klasgenoten van Luke en Manny wegwijs te maken in de wondere wereld van de makelaardij op beroependag, maar helaas voor Phil is z'n aartsvijand Gil Thorpe ook van de partij en deze gooit roet in het eten.
nl
10:55
Modern Family
De ex van Mitch, Teddy, een zeer knappe en succesvolle arts, nodigt de hele familie uit voor een inzamelingsactie op de plaatselijke rolschaatsbaan, en Cam probeert te doen alsof het hem allemaal koud laat.
nl
11:25
Friends
Phoebe is met een homoseksuele man uit Canada getrouwd om hem aan een verblijfsvergunning te helpen.
nl
11:55
Friends
Chandler en Joey willen Ben meenemen om zo vrouwen aan te trekken, alleen gaat dat helemaal mis. Phoebe raakt haar baan als muzikant bij Central Perk kwijt.
nl
12:25
Friends
En dronken Rachel belt Ross op en onthult haar gevoelens op zijn antwoordapparaat. Ross moet nu een keuze gaan maken tussen Rachel en Julie. Monica is de nieuwe personal trainer van Chandler.
nl
12:50
Friends
Ross weet niet wie hij moet kiezen tussen Julie en Rachel en de anderen sporen hem aan alle voor- en nadelen op te schrijven. Rachel ontdekt de lijst waarop Ross een vergelijking heeft gemaakt tussen haar en Julie.
nl
13:20
Friends
Phoebe probeert haar echte vader op te sporen voor een familiereünie met kerst. Rachel en Monica geven een kerstfeest.
nl
13:50
Friends
Nadat hij heeft besloten te stoppen met acteren, krijgt Joey een rol aangeboden in een soap. Rachel datet met een man genaamd Russ, die opvallend veel op Ross lijkt.
nl
14:20
Friends
Ross helpt Susan en Carol om hun trouwplannen weer op schema te krijgen. De moeder van Rachel maakt haar nieuwe plannen bekend, tot schrik van de anderen.
nl
14:50
Friends
Joey datet met een bloedmooie fan, maar komt er al snel achter dat ze ook gestoord is. Ross mist Marcel enorm en gaat naar de dierentuin van San Diego om hem op te zoeken.
nl
15:20
Friends
Rachel weet filmster Jean-Claude Van Damme te strikken voor een date tijdens een bezoek aan een filmset. Ross kan eindelijk weer tijd doorbrengen met Marcel. Chandler heeft een date met een meisje die hij vroeger leuk vond.
nl
15:50
Will & Grace
Will vindt een 'inval-Grace', een nieuwe buurvrouw die leuke dingen wil doen met Will terwijl Grace druk aan het werk is. Grace vreest dat ze vervangen wordt en zoekt ruzie met Val om de aandacht van Will terug te winnen.
nl
16:10
Will & Grace
Will en Jack gaan samen naar de sportschool, maar Jack is zo overduidelijk op zoek naar een man dat Will zich er voor schaamt. Karen en Grace houden een meidenavond met de bedoeling Karen te helpen met haar huwelijksproblemen.
nl
16:35
Will & Grace
Grace krijgt een droombaan bij een grove en arrogante werkgever. Hij lijkt echter helemaal onder de indruk van Will, en dreigt Grace te ontslaan als ze geen uitje met Will voor hem regelt. Uit vriendschap voor Grace stemt Will in.
nl
17:05
Will & Grace
Grace probeert tijdens een spelletje met vrienden wat minder fanatiek te zijn, terwijl Will juist voor de winst gaat.
nl
17:35
Will & Grace
Will en Grace weten niet zeker of ze nog willen blijven samenwonen en Jack trouwt met Karens huishoudster.
nl
18:00
Will & Grace
Om haar onafhankelijkheid te laten gelden, verhuist Grace naar het appartement aan de overkant van de gang en geeft ze een etentje zonder de hulp van Will.
nl
18:30
Will & Grace
Grace en Will stellen zich allebei kandidaat voor voorzitter van de vereniging van eigenaren van hun gebouw.
nl
19:00
Will & Grace
Er verschijnt een foto van Grace in de krant waarop ze een stuk beter bedeeld lijkt dan ze is. De volgende dag wordt ze mee uitgevraagd door haar vlam van de middelbare school, maar Karen maakt haar wijs dat dat alleen vanwege die foto is.
nl
19:30
Will & Grace
Grace's moeder geeft Will iets te veel aandacht naar de zin van haar jaloerse dochter.
nl
20:00
Will & Grace
Wills succes stijgt naar zijn hoofd en zorgt ervoor dat hij enkele van zijn trouwe klanten afwijst. Grace waarschuwt hem, maar hij luistert niet. Tegelijkertijd probeert Grace Karen te leren hoe ze met een krap budget moet omgaan.
nl
20:30
Monster-in-Law
Charlotte vindt eindelijk de liefde van haar leven na een reeks van vreselijke blind dates. Haar perfecte man is Kevin. Helaas doet zijn genadeloze moeder er alles aan om hun relatie te beëindigen. Als Charlotte hierachter komt, is ze razend.
nl
22:30
2 Broke Girls
Caroline is bang dat ze Bobby's bowlingteam ongeluk brengt en Max gebruikt haar bowling-talent om bij Bobby's team te komen. Sophie maakt zich zorgen dat haar baby niet slim genoeg is.
nl
22:55
2 Broke Girls
Caroline's ex-vriend, Candy Andy, verschijnt op een persbijeenkomst ter promotie van de film over Caroline's leven. Bobby wordt stiekem jaloers op Caroline en Candy Andy's nieuwe band.
nl