STV Pirmā!

STV Pirmā!

Pirmā, īstā, vienīgā televīzija sievietēm! Tu – mīlošā. Tu – sapņojošā. Draudzene. Mamma. Ballīšu dīva. Pasaules izzinātāja. Tu – sieviete. STV Pirmā! ir pirmā televīzija Latvijā, kas radīta tieši Tev. Tavai atpūtai pēc darba dienas, jauniem iedvesmas mirkļiem un godīgai sarunai par dzīvo.

Latvia

Guida TV - venerdì, 29/03/2024

00:15
Bīstamās mājsaimnieces
Toma un Linetes domas par biznesa nākotni, un Linete uzzina, ka picērijai ir kaudze problēmu. Saņēmusi vēl vairākas dāvanas no slepenā pielūdzēja, Gabriela atklāj, ka tas ir Zaks Jangs. Sūzena sastrīdas ar Īdiju, jo viņa devusi Džūlijai pretapaugļošanās tabletes. Maikam uzbrūk citi cietumnieki, un palīdzīgu roku viņam sniedz Pols Jangs. Brī Almas mājā atrod ko šausminošu.
lv
01:00
Bīstamās mājsaimnieces
Kamēr Īans nav mājās, Sūzena slimnīcā apciemo Džeinu un redz viņu nomirstam. Sūzena uzzina par Džeinas romānu un pieņem lēmumu turēties no Maika pa gabalu, lai neapdraudētu savas attiecības ar Īanu. Gabriela par naudu pavada laiku ar Zaku, lai palīdzētu iegūt līdzekļus, ko iemaksāt drošības naudu par Maiku. Glorijai ir plāns, kā tikt pie mazbērna, taču Brī to izjauc.
lv
01:45
JĀ vārds svešiniekam
Brīvas un vientuļas sievietes un vīrieši, kuriem nav izdevies līdz šim atrast savu ideālo otru pusīti, nolēmuši uzdrošināties spert līdz šim neprātīgu soli dzīvē, savas mūža mīlestības meklējumus uzticot ekspertiem. Vai jaunā māmiņa, kurai bagāžā nāk līdzi divi bērni, sieviete bez iepriekšējas attiecību pieredzes un vīrieši, kuri alkst pēc tuvības un ģimenes siltuma, spēs iemīlēties citu cilvēku izraudzītā partnerī, kuru viņi satiks tikai pie altāra? Pāru ceļš, kas sāksies ar maģisko JĀ vārdu svešiniekam, turpināsies medusmēneša garumā, kur mīlniekus gaida kaislības, romantika, strīdi un neskaņas, bet beigu beigās lielā izvēle, kurā izšķirsies pāru turpmākais liktenis.
lv
02:50
Kad viņas satiekas
STV kanāla dzimšanas dienu svinēsim, satiekot iedvesmojošus pārus, no kuriem ir ko smelties saticīgas kopdzīves atziņas, kā arī TV personību Lindu Abu Meri, kura atklās savus bērnības izaicinājumus un iedvesmas avotus. Uzzināsim, kā Linda iepazinusies ar savu vīru un kāda ir viņu mājas dzīves kārtība? Mūziķis Kaspars Zemītis ar sievu Andu padalīsies, cik viegli vai grūti apvienot sadzīvi un darbu. Kuram no viņiem ir labāka humora izjūta un kurš skūpstās kaislīgāk? Pie Valda Meldera viesosies psihoterapijas virziena geštaltterapija praktiķe Līva Spurava ar vīru Edgaru, un abi ļausies pikantai sarunai, atklājot, kā uzfrišināt savas attiecības. Svētku raidījumā ekskluzīva dāvana būs iespēja ieskatīties tautā mīlētās dziedātājas Olgas Rajeckas koncerta aizkulisēs, satiekot gan pašu dīvu gan viņas tuvos cilvēkus un atbalstītājus.
lv
04:05
Kad viņas satiekas
Raidījumā tiksies spilgti viesi, ka nevienu neatstās vienaldzīgu. Harizmātiskā veselīga dzīvesveida piekritēja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke raidījumā atklās vairākus jaunumus par sevi. Elita šobrīd dzīvo lauku mājā mežā un raksta grāmatu par savu dzīvi. Viņas dzīvesstāsts patiešām ir interesants ar kāpumiem un kritumiem. Kā viņa pati saka, karmiskas ir viņas attiecības ar māsu, ar kuru nerunā jau vairākus gadus. Kāpēc Elita nav otreiz apprecējusies un kādas dzīves mācības guvusi? Psiholoģe Diāna Zande atklās savu šķiršanās pieredzi un pastāstīs par tagadējām attiecībām. Bet kādreizējais slavenākais narkokurjers Latvijā Rolands Priverts atklās, ka ir nupat kā laimīgi apprecējies un šobrīd bauda mierīgu dzīvi Latvijā, taču reizēm sevi pieķer pie domas, ka pietrūkst cietumā pavadīto gadu. Rolands atklātā sarunā atzīsies lietās, kuras savā dzīvē nožēlo un par kurām absolūti netur rūgtas atmiņas.
lv
06:15
Bahāras dzīves līkloči
Bahāra un Sarps dzīvo katrs savā mazajā pasaulītē, kura draud piedzīvot sadursmi. Lai kā Sarps vēlētos pazust no Bahāras dzīves, liktenim ir savi plāni. Kas notiks, kad Doruks, kurš tēti nav saticis vairākus gadus, viņu nejauši ieraudzīs uz ielas? Vai Bahāra noticēs savam dēlam vai tomēr Arifa aizbildinājumiem, ka Doruks sajaucis Sarpu ar kādu citu līdzīgu vīrieti? Cik ilgi vēl ģimene turpinās slēpt patiesību no sievietes? Turpini sekot līdzi Bahāras dzīves līkločiem, kur mīlestība un rūpes satiksies ar intrigām un noslēpumiem!
lv
07:10
Stila patruļa
Kristīnei tuvojas dzimšanas diena un tas ir labs iemesls svinībām skaistā tērpā! Kristīne ir simpātiska sieviete, kura ir sava piemērotā tēla meklējumos. Viņa vēlas kļūt elegantāka un sievišķīga – vēlas kļūt par īstu dīvu! Kā Kašers ar savu komandu pārvērtīs Kristīni teju līdz nepazīšanai?
lv
07:45
Stila patruļa
Una Bernatoviča devusies uz Latgales pusi - Līvāniem. Līvānos viņa pieķer tautas deju skolotāju Madaru. Tā kā pārvērtību dalībnieces skapī atrodamas svinīgas kleitas vien, bet par ikdienas drēbēm Madara neiespringst, Unas Bernatovičas uzdevums top skaidrs - Madarai jāpiemeklē kas elegants ikdienai. Vai Unai izdosies pārsteigt Madaras vīru viņas jaunajā ampluā?
lv
08:45
Stila patruļa
Ķepainis Kūpers ar stila pārkāpumu atrašanu nav uzdevumu augstumos, tāpēc Žanna Dubska pati steidz ielās un pieķer trīs bērnu māmiņu Ritu. Ritai septembrī būs dzimšanas diena, un šis ir lielisks iemesls pārvērtībām! Dita Grauda ar Kristapu Slakteri piešķirs jaunu grimu un frizūras veidolu, taču, cik krāšņa būs Rita gala iznācienā un ko par to teiks Ritas vīrs, skaties pārvērtību šovā "Stila patruļa"!
lv
09:45
Ko vēlas meitene
Septiņpadsmit gadus vecajai Dafnei ir viss, ko vien meitene var vēlēties – viņa ir jauna, skaista un stilīga, viņai ir lieliskas attiecības ar māti un iespējām pilna nākotne. Tomēr ir viņai viena nepiepildīta vēlēšanās – sastapt tēvu, kuru viņa nekad nav redzējusi. Viņa dodas uz Londonu, kur iekuļas neaizmirstamos piedzīvojumos un sastop ne tikai savu tēvu, bet arī pirmo mīlestību. Galvenajās lomās: Amanda Bainsa, Kolins Fērts, Kellija Prestone.
lv
11:50
Dzenoties pēc brīvības
Anna Fostere ir Amerikas Savienoto Valstu prezidenta meita. Viņai nekad nav zinājusi, kāda ir vienkāršo cilvēku dzīve – viņai vienmēr seko vismaz ducis slepeno aģentu. Kad šo aģentu pārlieku lielās uzmanības dēļ izjūk Annas randiņš ar puisi, tēvs apsola samazināt meitas apsargu skaitu līdz diviem cilvēkiem. Kad ASV pirmā ģimene dodas vizītē uz Prāgu, Anna vakarā dodas izklaidēties, un ievēro, ka klubs, kurā viņa atrodas, ir pilns ar slepenajiem aģentiem. Saprotot, ka tēvs nav pildījis solījumu, Anna pierunā svešinieku Benu, lai viņš palīdz meitenei aizbēgt. Abi kopā ceļo pāri Eiropai un dodas uz Berlīnes mīlas parādi. Tomēr Benam ir noslēpums – viņš ir slepenais aģents, kuru ir nolīdzis Annas tēvs. Galvenajās lomās: Mendija Mūra, Metjū Guds, Marks Hermons.
lv
14:00
Uzmini, kurš
Terēze nolemj beidzot iepazīstināt savu draugu Saimonu ar vecākiem un pavēstīt labos jaunumus, ka abi drīz precēsies. Liels ir vecāku pārsteigums, kad viņi saprot, ka Saimons ir baltādainais, nevis ar tumšu ādas krāsu kā pārējā ģimene. Šī iemesla dēļ Terēzes tēvs Pērsijs ļoti nejauki izturas pret tikko iepazīto Saimonu, izpelnoties ģimenes sieviešu dusmas. Lai atgūtu dāmu uzticību, Pērsijam nāksies sadarboties ar savu nākamo znotu. Galvenās lomas filmā atveido Eštons Kučers, Bērnijs Maks, Zoja Saldana un Džudita Skota.
lv
16:10
Līgavas tēvs
Kad Annija atgriežas mājās no mācību brauciena, viņa paziņo ģimenei, ka ir iemīlējusies un drīzumā plāno precēties. Džordžam Bankam doma, ka viņa mīļajai meitiņai varētu būt dzīve bez viņa, liek šausmās ieplest acis. Nespēdams pieņemt Annijas lēmumu, Džordžs izmisīgi cenšas līgavaini nostādīt grēkāža lomā, tomēr tā rezultāta pats iekuļas pamatīgā ķezā un nonāk cietumā. Cik tālu savā ārprātā būs gatavs iet Džordžs? Galvenajās lomās: Stīvs Mārtins, Daiena Kītone un Kimberlija Viljamsa.
lv
18:20
Līgavas tēvs 2
Kāzu trakums ir aiz muguras, un Džordžs beidzot nolēmis baudīt mierpilnu dzīvi! Tomēr prieks ir īss, jo viņa meita Annija paziņo, ka ir stāvoklī. Viņu pārņem šausmas, iedomājoties par milzīgajām izmaksām un daudzajām negulētajām naktīm, kas gaidāmas ar mazbērna nākšanu pasaulē. Taču tas nebūt nav vienīgais pārsteigums – pēc ārsta apmeklējuma izrādās, ka arī viņa sieva Nina gaida bērniņu. Līgavas tēva lomā Stīvs Mārtins.
lv
20:30
Blondīne ēterā
Pēc neveiksmīgas darba intervijas Losandželosas TV ziņu diktore ļaujas draudzeņu aicinājumam kopīgi apmeklēt ballīti vienā no elegantākajiem pilsētas klubiem. Pēc trakas nakts viņu svešinieka gultā pamodina aģenta sūtīta īsziņa, informējot, ka iepriekšējās dienas intervija ir bijusi veiksmīga un, ka darbs ir viņas ar nosacījumu, ja viņa pēc astoņām stundām tiksies ar TV kanāla pārstāvjiem otrā pilsētas pusē. Bez naudas, telefona un auto viņa uzsāk atgadījumiem un negadījumiem pilnu mēģinājumu paspēt uz savas dzīves svarīgāko tikšanos. Galvenajās lomās: Elizabete Benksa, Džeimss Mārsdens, Džiliana Džeikobsa, Ītans Suplē, Villijs Garsons
lv
22:35
Tauriņa efekts
Jau kopš bērnības Evans savu ikdienu pieraksta piezīmju burtnīcā. Būdams koledžas students, viņš pierakstīto pārlasa un neizskaidrojamā kārtā nonāk pagātnē, kurā var atgriezties atkal un atkal. Viss, kas viņam ir jāizdara ? jāpārlasa reiz uzrakstītais. Tomēr katrs ceļojums laikā izraisa haosu viņa ikdienā, kas atkal liek atgriezties pagātnē, lai lietas sakārtotu. Bruņojies ar šī brīža prātu viņš cenšas pārveidot vēsturi un izdzēst šausminošu pieredzi no draugu un mīļoto cilvēku dzīvēm. Bet kā gan tas ietekmē viņa dzīvi tagadnē? Galvenās lomas filmā atveido Eštons Kučers un Eimija Smārta.
lv

Guida TV - sabato, 30/03/2024

00:40
Uzraksti, kad esi mājās
Dokumentālais seriāls, kurā katra sērija atklāj kādas sievietes stāstu. Sievietes, kurai uzbruka, kuru nolaupīja, kuru varbūt pat nogalināja. Atmiņās un piedzīvotajā dalās sieviešu draugi un tuvinieki, reizēm savus stāstu atklāj pašas cietušās. Ar izmeklēšanas detaļām, kas ļāva notvert vainīgos, dalās lietu izmeklētāji. Cik droši ir sievietei vienai atrasties ārpus mājām?
lv
01:20
Kad viņas satiekas
Šonedēļ “Kad viņas satiekas” studijā satiksies ļoti spēcīgas, skaistas un sievišķīgas sievietes. Māksliniece un aktrise Raimonda Vazdika atklāti dalīsies savā attiecību pieredzē. Liels pārbaudījums bijušas attiecības ar viņas dēla tēvu, kurš Raimondu pametis ar pavisam mazu zīdaini uz rokām. Ko Raimonda tagad domā par mūsdienu vīriešiem un ko no tiem sagaida? Arī Dināra Rudāne sarunā ar Valdi Melderi atklās, kā rūpējas par savām attiecībām, vai varbūt tieši pretēji – nerūpējas par tām? Šovmens Mārtiņš Kapzems šovasar iestūrējis laulības ostā – kādas bija viņa kāzas un ko Mārtiņš atbildēs uz jautājumu, ar kuru vīrieti viņš ļautu savai sievai sevi krāpt?
lv
02:40
Kad viņas satiekas
Šoreiz satiksim leģendārus, talantīgus un interesantus viesus. Anna Šteina atklāti dalīsies savā ne tik vienkāršajā attiecību pieredzē - par tēvu, kurš ģimeni pametis, kad viņai bija tikai 2 mēneši, par savu dzīves draugu, ar kuru attiecības pārtrūka atkarību dēļ un to, kādēļ joprojām viņai nav izveidojušās jaunas attiecības. Arī Adriāna Miglāne sievišķīgi koķeti un atklāti runās par savām attiecībām, seksu un seksualitāti. Savukārt rokmūzikas leģenda Ainārs Virga mūsu dāmas aizraus ar mūziķa bohēmas stāstiem, mīlestības vieglumu un atklātu sarunu par savām dzīves atklāsmēm.
lv
05:50
MILJONĀRU SAVEDĒJA
Četrdesmit septiņus gadus vecais Robijs Mione ir veiksmīgs bijušais optiķis, kura klientu pulciņā ir iespaidīgs skaits bagātnieku. Viņš nolēmis beidzot atrast sev līgaviņu un apprecēties, taču ceļā uz sapni viņam traucē paviršība un neparastā humora izjūta. Otrs Petijas Stengeres klients ir Dens Danns, uzņēmējs, kuram pieder vairākas sporta zāles, turklāt bagāžā no iepriekšējās laulības viņam ir divi bērni. Vai tas būs šķērslis, lai nodibinātu jaunas attiecības?
lv
06:40
MILJONĀRU SAVEDĒJA
Fiona Forbesa ir Toronto televīzijas vadītāja. Lai gan viņa pelna naudu, uzstājoties plašas publikas priekšā, kad runa iet par sievietes personīgo dzīvi, viņa noslēdzas sevī un paliek ļoti kautrīga. Vai Petijai Stengerei izdosies izvilkt Fionu no savas čaulas, kurā viņa tik ilgi slēpusies, lai savestu viņu kopā ar ideālo vīrieti? Otrs Petijas klients ir 57 gadus vecais Džeks Rodijs, ugunsdrošības apdrošināšanas pārdevējs, kuram ir tendence satikties ar pārāk jaunām sievietēm. Vai Petijai izdosies viņam piemeklēt sava vecuma otru pusīti, ar kuru Džeks vēlētos kopā pavadīt atlikušo mūžu?
lv
07:30
Stila patruļa
Līga ir valsts amatpersona. Viņa ir pašpārliecināta sieviete, un viņai patīk ģērbties pamanāmi. Līga vēlas atgādināt savam vīram, cik sievišķīga un iekārojama viņa var izskatīties, lai vīra acis no jauna iekvēlotos. Par Līgas jauno koptēlu parūpēsies stiliste Alina Keller un viņas komanda. Kāda būs vīra reakcija, ieraugot Līgu pēc pārvērtībām, skaties pārvērtību šovā ‘’Stila patruļa’’.
lv
08:10
Stila patruļa
Dace vēlas kārtīgi saposties, lai ar draudzenēm aizietu uz restorānu. Daces amats ir vecākā pārdevēja, taču šobrīd viņas ikdiena aizrit mājās ar bērniņu. Viņa ir jaunā māmiņa, tāpēc šādas svinīgas satikšanās ar draudzenēm ir retas, vien dažas reizes gadā. Svinīgajām vakariņām ar draudzenēm Daci saposīs stiliste Una Bernatoviča un viņas komanda. Kādā sajūsmā būs draudzenes, ieraugot Daci savā jaunajā, krāšņajā tēlā, skaties pārvērtību šovā ‘’Stila patruļa’’.
lv
08:55
Māmiņu klubs
Ar vērtīgiem bērnu audzināšanas un citiem māmiņām vērtīgiem padomiem dalās raidījums “Māmiņu klubs”! Raidījuma vadītāja jaunā māmiņa, vizāžiste un stiliste Dita Graudai aicinās uz vērtīgām diskusijām par bērnu un ģimenes lietām dažādus sabiedrībā aktīvus vecākus un zinošus ekspertus. Katrā raidījumā tiks aktualizētas sievietēm, mammām un ģimenēm svarīgas tēmas – būs gan spraigas diskusijas par bērnu audzināšanu, veselību, pāru attiecībām ģimenē, vecāku lomu un sievietes pašsajūtu, izdegšanu, ēšanas traucējumiem. Tiekamies jaunajā sezonā!
lv
10:00
Kad viņas satiekas
Dzirkstošie draudzeņu sarunu vakari turpinās! Šova “Kad viņas satiekas” vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa arī šajā sezonā aicinās ciemos sabiedrībā zināmas, spilgtas un interesantas personības, lai pačalotu par visu, kas dāmām svarīgs – attiecībām, modi, iepirkšanos un, protams, vīriešiem. Šīs sezonas jaunums – dāmas uz dzirkstošām sarunām tiksies biežāk, jau četras reizes nedēļā – katru vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai! Tas nozīmē vēl vairāk viesu, vairāk sarunu, vairāk dzirkstošu pārsteigumu! Tāpat kā iepriekš, dāmām pievienosies Andris Bulis, kurš uz sarunu aicinās vīriešu kārtas pārstāvjus, lai apspriestu sievietēm saistošas tēmas un izteiktu savu skatījumu par sieviešu izvēlēm.
lv
10:45
Kad viņas satiekas
Dzirkstošie draudzeņu sarunu vakari turpinās! Šova “Kad viņas satiekas” vadītājas Dagmāra Legante-Celmiņa, Liene Stepena un Baiba Vītiņa arī šajā sezonā aicinās ciemos sabiedrībā zināmas, spilgtas un interesantas personības, lai pačalotu par visu, kas dāmām svarīgs – attiecībām, modi, iepirkšanos un, protams, vīriešiem. Šīs sezonas jaunums – dāmas uz dzirkstošām sarunām tiksies biežāk, jau četras reizes nedēļā – katru vakaru no pirmdienas līdz ceturtdienai! Tas nozīmē vēl vairāk viesu, vairāk sarunu, vairāk dzirkstošu pārsteigumu! Tāpat kā iepriekš, dāmām pievienosies Andris Bulis, kurš uz sarunu aicinās vīriešu kārtas pārstāvjus, lai apspriestu sievietēm saistošas tēmas un izteiktu savu skatījumu par sieviešu izvēlēm.
lv
11:25
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
12:30
Slavenības. Bez filtra
Jaunajā gadā un jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā turpināsim sekot slavenību attiecībām un ģimenes dzīvei. Šovā joprojām redzēsim jau labi iepazīto, iemīļoto un visnotaļ spilgto Magoni, kā arī iepazīsim tikpat krāšņus jaunpienācējus, kas ļaus ieskatīties savā dzīvē un ikdienā – viena no tiem būs valdzinošā dziedātāja un influencere Liene Ušakova! Katrīne Vasiļevska turpinās apciemot dažādus Latvijā pazīstamus cilvēkus savā rubrikā “Kas karsts”, lai noskaidrotu, kas jauns viņu dzīvēs! Tiekamies jaunajā gadā, jaunajā “Slavenības. Bez filtra” sezonā!
lv
13:35
Kristīnes Virsnītes sarunas
Lai izdejotu dzīvi, Kristīnes Virsnītes sarunās satiksies divas burvīgas dāmas - STVPirmā! šova Caur ērkšķiem uz… vadītāja un horeogrāfe Liene Stepena un Kristīne Virsnīte. Liene ir piedzīvojusi milzīgus zaudējumus, taču joprojām tic, ka dzīve visu saliek īstajos plauktiņos. Liene atklās, kā tas ir zaudēt sev tuvu cilvēku, kāpēc sērošanai ir jāiedod laiks un vai patiesi ir iespējams atkal iemīlēties? Liene ne tikai iedrošina dzīvot ar aizrautību, viņa ir pārliecināta, ka mēs katra varam savu dzīvi mainīt uz labu neatkarīgi no tā, cik mums ir gadu. Liene šobrīd studē, lai kļūtu par fizioterapeiti un studijām pieteicās, kad atradās savas dzīves smagākajā posmā.
lv
14:05
Līgavas tēvs
Kad Annija atgriežas mājās no mācību brauciena, viņa paziņo ģimenei, ka ir iemīlējusies un drīzumā plāno precēties. Džordžam Bankam doma, ka viņa mīļajai meitiņai varētu būt dzīve bez viņa, liek šausmās ieplest acis. Nespēdams pieņemt Annijas lēmumu, Džordžs izmisīgi cenšas līgavaini nostādīt grēkāža lomā, tomēr tā rezultāta pats iekuļas pamatīgā ķezā un nonāk cietumā. Cik tālu savā ārprātā būs gatavs iet Džordžs? Galvenajās lomās: Stīvs Mārtins, Daiena Kītone un Kimberlija Viljamsa.
lv
16:15
Meitene no veikala
Jauna daudzsološa māksliniece Mirabella strādā izsmalcinātā cimdu veikalā Beverlihilsā, lai nomaksātu kredītus. Viņas dzīve ir mierīga un klusa līdz brīdim, kad to kājām gaisā apgriež kāds aptuveni 50 gadus vecs kungs Rejs Porters. Mirabellai nu netrūkst uzmanības, seksa un it īpaši sajūtas, ka esi iemīlējusies. Tomēr kaut kur dziļi zemapziņā viņa saprot, ka šīm attiecībām nav nākotnes. Drīz vien viņai jāizdara izvēle – palikt kopā ar Reju, cerot, ka viņa mīlestība kļūst stiprāka, vai ļauties attiecībām ar jauno mūziķi Džeremiju, kurš neatlaidīgi mēģina iekarot Mirabellas sirdi. Galvenajās lomās: Stīvs Mārtins, Klēra Deinsa, Džeisons Švarcmans
lv
18:30
90 dienas saderinājušies. Pirmā tikšanās
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies internetā, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies. Pirmā tikšanās” – dodot iespēju ASV iedzīvotājam doties uz citu valsti, lai pirmo reizi satiktu savu mīļoto, un tad pieņemtu lēmumu, vai turpināt attiecības, kopā dodoties uz ASV. Kāds būs pirmais iespaids par izredzēto? Vai iedomas atbilst realitātei? Vai iespējams tik īsā laikā saprast jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlētājiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Jaunas atklāsmes, rūpīgi glabāti noslēpumi, kaislības, strīdi un patiesas jūtas!
lv
19:30
90 dienas saderinājušies. Pirmā tikšanās
Viņi ir iepazinušies un iemīlējušies internetā, tomēr mīlētājus šķir attālums un valstu robežas. Viens no mīlniekiem dzīvo ASV, kamēr otrs kādā tālā zemē. Kā uzzināt, vai viņiem ir iespējama kopīga nākotne? Palīgā nāk šovs “90 dienas saderinājušies. Pirmā tikšanās” – dodot iespēju ASV iedzīvotājam doties uz citu valsti, lai pirmo reizi satiktu savu mīļoto, un tad pieņemtu lēmumu, vai turpināt attiecības, kopā dodoties uz ASV. Kāds būs pirmais iespaids par izredzēto? Vai iedomas atbilst realitātei? Vai iespējams tik īsā laikā saprast jūtu patiesumu? Varbūt viens no mīlētājiem izmanto otru tikai, lai iekļūtu ASV? Jaunas atklāsmes, rūpīgi glabāti noslēpumi, kaislības, strīdi un patiesas jūtas!
lv
20:30
Mīlestības pilna sirds
Ambicioza, jauna žurnāliste Allija vēlas uzrakstīt stāstu par vietējās kafejnīcas īpašnieku Semu, kurš ne tikai gatavo izcilu kafiju, bet viņam ir arī talants savest kopā cilvēkus, palīdzot viņiem atrast sava mūža mīlestību. Lai uzrakstīt stāstu, Allija nolemj kļūt par vienu no Sema klientēm. Tomēr liktenim ir savi plāni, un tas abus svešiniekus satuvina tuvāk nekā abi spēja iedomāties. Šis būs stāsts par iemīlēšanas, kas pieklauvē pie mūsu sirdīm visnegaidītākajos un neparastākajos mirkļos.
lv
22:25
Laimas Vaikules koncerts "Ar Tevi kopā"
Laima Vaikule uzstājas kopā ar profesionāliem, brīnišķīgiem un ļoti talantīgiem mūziķiem, kuri šī koncerta tūrei sapulcējušies no vairākām valstīm. Koncertā skanēs gan labi zināmās un klausītāju iemīļotās dziesmas, gan arī jauni skaņdarbi. Uz skatuves kāps arī Laimas Vaikules draugi. Kā ierasts, viņas koncertos var sagaidīt dažādus pārsteigumus. Koncertā varēs dzirdēt tādus hitus kā “Vernisāža”, “Viss nāk un aiziet tālumā”, “Vienā laivā”, “Mēs ar tevi dejosim”, “Neaizmirsti, mīlestība, mani”, “Par pēdējo lapu” un citus.
lv