enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

Guida TV - martedì, 30/04/2024

00:00
 The Protégé
Tarptautiniuose vandenyse puikiai žinomas samdomas žudikas Mūdis Datonas po vienos iš gaujų žudynių Vietnamo mieste Danange, slėptuvėje aptinka mergaitę. Vaiką smogikas pasiima su savimi ir išmoko visko, ko pats moka. Mergaitė vardu Ana užauga į nuostabaus grožio moterį, turinčią neįtikėtinų sugebėjimų. Savo dvare Anglijoje atšventęs septyniasdešimtąjį jubiliejų Mūdis paprašo Anos paslaugos. Mergina privalo susekti jį dominantį asmenį,- Lukasą Heivą. Net nenutuokdama į kokį pavojų veliasi, mergina sutinka. Visai netrukus ji tampa Mūdžio mirties liudininkė ir dabar dega vieninteliu, keršto troškimu. Prasideda beprotiškas paslapčių tinklo narpliojimas. Kaip Anna sureaguos, sužinojusi, kad Mūdis suvaidino savo mirtį? Ir kas tas nepažįstamasis, kurio taip desperatiškai ieškojo Mūdis?
lt
02:00
 Host
Follow the ordeal of six friends who connect with a hired medium over Zoom and are disturbed by an evil spirit. The evening takes a dark turn soon after.
lt
06:00
 Escape From Pretoria
Jaudinantis trileris, paremtas tikrais 1979-ųjų m. įvykiais. Politiniai kaliniai Timas Jenkinas (akt. Danielis Radcliffe'as) ir Stephenas Lee (akt. Danielis Webberis) yra du baltieji Pietų Afrikos gyventojai, nuteisti kalėti už antivalstybinės medžiagos spausdinimą ir platinimą. Ypač griežtame Pretorijos kalėjime du išradingi draugai pradeda rengti savo pabėgimo planą...
lt
08:00
 Kung Fu Panda 3
Po (Jack Black) susitinka su seniai prarastu tėvu Li (Bryan Cranston). Kartu jie keliauja į pandų prieglaudą ir sutinka juokingų ekscentrikų. Tačiau, kai paslaptingas blogietis piktas bulius Kai (J.K. Simmons) pasiglemžia Kung Fu meistrų gyvybes, pasirodo, kad Po privalo išmokyti savo šlubuojančius brolius Kung Fu meno.
lt
10:00
 The Internship
Du darbus praradę, į penktą dešimtį bekopiantys vyrai, vyksta į Silicio slėnį, kur jie sieks tapti praktikantais "Google" kompanijoje, kuriai vadovauja šiuolaikiški jaunuoliai.
lt
12:00
 Penguin Bloom
True Story. In the aftermath of a serious accident, a family adopts an unusual pet that will help them get closer in the most unexpected way.
lt
14:00
Oranžinė bažnyčia
Garsiausi pasaulio ir Lietuvos krepšinio veidai - D. Nowitzkis, T. Parkeris, J. Garbajosa, A. Sabonis, Š. Marčiulionis ir politiniai veikėjai (V. Adamkus, V. Landsbergis bei kiti), baigiantis Lietuvos krepšinio šimtmečio minėjimo metams, dokumentiniame pasakojime atkuria priežastis, dėl kurių krepšinis Lietuvoje peržengė sporto ribas ir tapo vadinamąja antrąja religija arba, kitaip tariant, politiniu ir socialiniu reiškiniu, į kurį pasaulio krepšinio ir politikos žvaigždės žvelgia su nuostaba.
lt
16:00
 Just My Luck
Pasibučiavus su nepažįstamuoju neįtikėtinai sėkminga mergina iš Manhatano praranda visą sėkmę. Ji turi tik vieną galimybę viską susigražįnti kaip buvo, tačiau be įprastos sėkmės padaryti tą bus sunku.
lt
18:00
 What Happens in Vegas
Las Vegasas. Po audringos nakties du nepažįstamieji prabunda vienoje lovoje ir pamatę auksinius žiedus prisimena vakar susituokę. Nieko nelaukdami Džekas (akt. Ashton Kutcher) ir Džoja (akt. Cameron Diaz) patraukia anuliuoti santuokos. Tačiau lyg tyčia užsuka į kazino, kuriame iš Džojos pasiskolinta moneta atneša Džekui 3 milijonų dolerių aukso puodą. Teismas nesutinka pananaikinti santuokos bei pusei metų įšaldo milijonus. Ir čia tarp naujai iškeptų sutuoktinių užverda tikrų tikriausia kova dėl kiekvieno cento!
lt
20:00
 The Bourne Identity
Matt Damon vaidina amnezijos ištiktą vaikiną, kuris mėgina išsiaiškinti, kas jis toks, o CŽV pareigūnai stengiasi tą nuslėpti bet kokia kaina.
lt
22:00
 The Nest
Ambicingas verslininkas Roris visuomet turėjo didžiulių planų gyvenimui. Užuodęs naujas verslo galimybes gimtojoje Didžiojoje Britanijoje, vyras įkalba savo amerikietę žmoną Elison bent jau laikinai palikti Ameriką ir pabandyti laimę Senajame žemyne. Vis tik greitai paaiškėja, kad naujasis gyvenimas nebus toks, koks atrodė iš pirmo žvilgsnio.
lt
23:50
 The Courier
Neįtikėtina tikra istorija paremtame šaltojo karo laikų trileryje "Kurjeris", "Oskaro" nominantas Benedict'as Cumberbatch'as įkūnija paprastą britų verslininką, tapusį nepaprastu pasaulinio lygio šnipu.
lt

Guida TV - mercoledì, 01/05/2024

01:40
 How It Ends
Ameriką ištiko nepaaiškinama, paslaptinga katastrofa. Nutrūksta telekomunikacijų ryšiai, uždaromi oro uostai. Neaišku, ar tai kažkas sukėlė, ar tiesiog natūralus reiškinys. Jaunas teisininkas Vilas priima būsimo uošvio Tomo, buvusio jūrų pėstininko, pasiūlymą išvykti iš Čikagos į Siatlą pas ten gyvenančią nėščią savo sužadėtinę Samantą. Vyrai keliauja per chaoso ir smurto apimtą šalį, o Vilas tikisi pradėti naują gyvenimą. Siatlas jau beveik sunaikintas. Pabėgę nuo viską gaubiančio debesies, įsimylėjusi pora pasižada laikytis kartu ir mylėti vienas kitą, kad ir kas nutiktų...
lt
03:35
 The Whale
After eight years, a teacher decides to reconnect with his estranged teenage daughter in hopes of providing her guidance and hopefully making amends.
lt
06:00
 My Fairy Troublemaker
Vieną rytą mažoji Maksė lėlių namelyje pamato snaudžiančią dantukų fėją Violetą. Pasirodo, ji vykdo misiją _ ieško pieninio dantuko, kurį privalo nugabenti į fėjų pasaulį. Tik išdykėlė Violeta į žmonių pasaulį pateko visiškai slapta, todėl nebemoka grįžti atgal. Ar pavyks sparnuotai draugei sugrįžti namo? O kiek eibių ji iškrės Maksei, kol šioji globos netikėtą viešnią? Originalus pavadinimas "My Fairy Troublemaker".
lt
07:30
Oranžinė bažnyčia
Garsiausi pasaulio ir Lietuvos krepšinio veidai - D. Nowitzkis, T. Parkeris, J. Garbajosa, A. Sabonis, Š. Marčiulionis ir politiniai veikėjai (V. Adamkus, V. Landsbergis bei kiti), baigiantis Lietuvos krepšinio šimtmečio minėjimo metams, dokumentiniame pasakojime atkuria priežastis, dėl kurių krepšinis Lietuvoje peržengė sporto ribas ir tapo vadinamąja antrąja religija arba, kitaip tariant, politiniu ir socialiniu reiškiniu, į kurį pasaulio krepšinio ir politikos žvaigždės žvelgia su nuostaba.
lt
09:30
 Clifford the Big Red Dog
A young girl's life turns into chaos when she discovers a red puppy that suddenly grows into a giant. Comedy with Jack Whitehall and John Cleese.
lt
11:30
 Early Man
Vos išsiritęs iš kiaušinio paukštelis Ričis tryško gyvenimo džiaugsmu - jis trokšta skraidyti ir pamatyti pasaulį. Vargšelis ne iš karto pamatė, kad skiriasi nuo savo tėvų. Tėvai gandrai priglaudė Ričio kiaušinį, kuris iš tikrųjų buvo žvirblio. Jis, deja, dydžiu nė negali lygintis su savo netikrais tėvais. Artėja žiema ir gandrai išskleidžia sparnus kelionei į Afriką, Ričis, kadangi yra žvirblis, turi likti žiemoti, bet jis irgi nori skristi į pietus! Tokia kelionė labai pavojinga, tačiau kai susirandi ištikimų draugų, viskas yra įmanoma! Ar šiam žaviam žvirbliukui pavyks įrodyti, kad jo mažame kūne plaka didelio gandro širdis?
lt
13:00
 High Strung
Jis _ smuikininkas, priverstas groti metro, kad užsidirbtų pragyvenimui. Ji _ balerina, besimokanti prestižinėje meno mokykloje. Atrodytų, ką su tuo bendro turi hiphopas? Tačiau būtent tokiu ritmu jie suras bendrą kalbą, kuri amžiams pakeis jų gyvenimą.
lt
15:00
 Paddington 2
Padingtonas, mielas ir draugiškas meškiukas, apsigyvena Braunų šeimoje. Čia jis tampa mylimu šeimos nariu. Ieškodamas gimtadienio dovanos tetai Liusei, meškiukas atranda senovinę knygą. Tačiau netrukus knygą kažkas pavagia. Kartu su šeima Padintonas pradeda tyrimą, norėdamas išsiaiškinti, kas pavogė knygą, ją sugrąžinti ir padovanoti tetai.
lt
17:30
 The Pod Generation
Ņujorkā dzīvojošs pāris – Reičela un Alvijs – dzīvo nepavisam netālā nākotnē, kurā tehnoloģijas nodrošina ērtu dzīvi. Reičelai tiek piedāvāta vieta Dzemdes centrā, kas pāriem nodrošina ērtu bērna sagaidīšanu atdalāmā mākslīgajā dzemdē jeb kapsulā. Bet Alvijs ir botāniķis, kurš mīl dabu un vēlētos dabisku grūtniecību. Tomēr, kā to izvirza Reičelas mākslīgā intelekta terapeite, kas īsti ir "dabisks"? Ar tehnoloģiju palīdzību viņi mācās kļūt par vecākiem.
lt
19:30
 Fast X
Dom Toretto and his family are targeted by the son of drug kingpin Hernan Reyes. Action sequel. Strong language/violence/flashing images.
lt
22:00
 The Immigrant
1921-ieji. Kaip ir tūkstančiai emigrantų iš visos Europos, Eva su seserimi Magda palieka gimtąją Lenkiją ir išplaukia į Niujorką. Tačiau kelias link amerikietiškos svajonės tikrovėje pasirodo daug sunkesnis. Serganti Magda uždaroma į karantiną, o Eva atsiduria Manhatano gatvėse. Eva susipažįsta su Bruno, kurio išorinis žavesys ir draugiškumas slepia nuožmų charakterį bei pavojingą būdą. Nepraeina daug laiko, kol Bruno įtraukia žavią moterį į naktinių Niujorko plaštakių ir burleskos šokėjų gyvenimą, o jo duodami pinigai tampa ne tik vieninteliu Evos pragyvenimo šaltiniu, bet ir būtinomis lėšomis sesers gydymui. Pasirodžius keliaujančiam magui Orlandui, Evos pasaulyje atsiranda daugiau šviesos ir sužiba viltis ištrūkti iš vergyste tapusios kasdienybės, tačiau viską sujaukia nieko nepaisantis Bruno pavydas
lt