Inspira TV

Inspira TV

Inspira on Telia enda telekanal, mis pakub põnevat ja inspireerivat meelelahutust: nii filme, sarju, sporti kui ka dokumentalistikat. Inspirat näevad eksklusiivselt vaid Telia TV tellijad.

Estonia

TV műsorújság - vasárnap, 2024-03-31

10:00
Rait, Raivo ja naised Iraanis
Venemaa lõpus vägitegusid teinud 4x4 reisisellid Rait ja Raivo võtavad ette uue reisi. Seekord aga ei lase naised mehi enam üksi ulapeale. Rait, Raivo ja naised alustavad koos viie sõbraga teekonda Iraani - riiki, millest räägitakse nii head kui hirmujutte. Seiklus on tõeliselt mitmekesine – Iraanis läbitakse nii ääretuid kõrbeid kui ka lumiseid mäekurusid, satutakse uskumatult vaestesse küladesse ja nauditakse suurlinnamelu.
et
10:30
Rait, Raivo ja naised Iraanis
Venemaa lõpus vägitegusid teinud 4x4 reisisellid Rait ja Raivo võtavad ette uue reisi. Seekord aga ei lase naised mehi enam üksi ulapeale. Rait, Raivo ja naised alustavad koos viie sõbraga teekonda Iraani - riiki, millest räägitakse nii head kui hirmujutte. Seiklus on tõeliselt mitmekesine – Iraanis läbitakse nii ääretuid kõrbeid kui ka lumiseid mäekurusid, satutakse uskumatult vaestesse küladesse ja nauditakse suurlinnamelu.
et
11:00
Secrets of the Aquarium
Alates täiskasvanud hai viiest trepist üles transportimisest kuni vigastatud kilpkonna päästmiseks kiirkorras teisele poole maailma reisimiseni vaatleb see sari Devonis asuva Suurbritannia riikliku mereakvaariumi uue ülemuse Marcus Williamsi ja asutuse meeskonna tegevusi. Meeskond toob akvaariumisse uue kaheksajala, ehitab kodu pahurale homaarile ja sukeldub koos haidega Suurbritannia sügavaimas basseinis. See vaatemänguline dokumentaal räägib loo sajast inimesest ja viiest tuhandest loomast, kes imekauni Plymouthi lahe kaldal asuvas riiklikus akvaariumis elavad ja töötavad.
et
12:00
Hemma med Ernst
Kutsume teid kaasa kaunisse Nyckelby talukompleksi, kus nutikaid sisekujundusnippe jagab Rootsi armastatud saatejuht ja endine IKEA disainer Ernst Kirchsteiger. Kuid rahu, siin pole tegemist keeruliste ega liigselt tehniliste juhenditega. Ernst näitab, kuidas lihtsate vahendite ja avatud südamega saab luua harmooniIiseja nauditava kodu. Samuti valmistab Ernst igas saates ka palju head toitu. See on südamlik saatesari, mis inspireerib avastama oma sisemist loovust.
et
13:00
Fotografiska jutud
“Fotografiska jutud” saatesari on valminud koostöös Telia Eesti Inspira kanaliga. Sarjas arutletakse päevakohastel teemadel, diskussioonid avavad uusi perspektiive ja inspireerivad kaasa mõtlema. Saadet juhib Aleksander Eeri Laupmaa.
et
14:00
Harjunpää
Politseiseersant Timo Harjunpää Helsingi mõrvarühmast veedaks meelsasti rahuliku suve oma pere rüpes, kuid töö on halastamatu ja ei anna talle kuskil rahu. Koos oma partneri Onerva Nykäneniga tuleb Harjunpääl tegemist teha kogu inimloomuse spektriga servast serva, alates organiseeritud kuritegevuse süngeimatest pooltest masendavaimate juhtumiteni, mis hõlmavad incel-ideoloogiast ajupestud mehi, ühiskonna infrastruktuuri saboteerivaid häkkereid, karmides kodustes olustes kalgistunud noorkurjategijaid ja sadistlikke prostituute.
et
15:00
Never Too Late
Draamakomöödia. Neli sõpra suutsid omal ajal üheskoos põgeneda Vietnamist, kus nad sõja ajal vangi langesid. Nüüd on semud taaskord koos ja trellide taga - Hogan Hillsi vanadekodus, mis ongi mõeldud sõjaveteranide eest hoolitsemiseks. Vanaldastel poistel on veel aga hulganisti täitumata unistusi. Seega peavad nad hakkama uuesti plaani pidama, kuidas kinniste uste tagant vaba õhku hingama pageda. Sel korral on asi aga keerulisem, kuna sõjaveteranidel läheb vahepeal meelest ära, kes nad on ja kus nad viibivad…
et
17:00
Return to Sender
Ootamatute süžeepööretega põnevusdraama, milles mängib peaosa Oscari-nominent Rosamund Pike ("Kadunud"). Miranda elus on kõik hästi. Ta töötab haiglas medõena, plaanib uue maja ostu ja ees ootab erutav pimekohting sõprade poolt soovitatud kena mehega. Kuid noormees, keda Miranda ekslikult oma kaaslaseks peab, vägistab ta jõhkralt ja põgeneb. Politsei saab kurjategija kiiresti kätte. Miranda tahab vangis viibiva vägistajaga suhtlema hakata ja saadab talle kirja, mis vastamata saatjale tagastatakse. Seepeale hakkab ta vanglas meest külastamas käima ja näiliselt tekib nende vahele sõprus, isegi kerge flirt. Kuid mis saab siis, kui ründaja vanglast vabaneb?
et
19:00
The Spencer Sisters
Politseinikust Darby Spencer ning tema seiklusromaanide autorist ema Victoria Spencer erinevad teineteisest nagu kass ja koer, kuid võtavad sellele vaatamata vastu väljakutse hakata partneriteks ühiselt loodud eradektiivibüroos.
et
20:00
Hymyä!
"Naerata!" on tõsielust inspireeritud draamasari Soome meediamagnaadiks kasvanud ajakirjanikus tUrpo Lahtinenist. Värvikas lugu viib vaataja 1970. aastatesse, kui Lahtinenivälja antav ajakiri Hymy avaldas kõmulugusid Soome tollasest elust ja inimestest. Ajakiri Hymy asutati 1959. aastal ja Lahtinen nimetas ajakirja oma naise Hymy Lahtineni järgi. Osades Aku Hirviniemi, Elsa Saisio, Janne Kataja, Ilari Johansson, Heikki Kinnunen ja teised.
et
21:00
Jonas Waldek
et
22:41
Inspira
et

TV műsorújság - hétfő, 2024-04-01

15:00
Maailma radadel: avastades Uus-Meremaad
Saatesari viib vaatajad koos kahe Eesti noorega, Henri Laumetsa ja Karl Paisiga, kaugeimasse riiki, kuhu Eestist reisida saab. Ligi aasta maakera kuklapoolel kestev rännak keskendub sellele, kuidas alustada võõras riigis noorte tööviisaga oma elu nullist: leida tuleb kodu, töö ja sõbrad. Kuid nagu iga reis, toob ka Uus-Meremaa avastamine kaasa rohkelt ootamatusi ja kohtumisi huvitavate inimestega. See on tõeline seiklus, millest unistavad paljud!
et
15:30
Vanishing Foods
Aasia ühiskond liigub kiiresti urbaniseerumise ja moderniseerumise suunas ning suurema mugavuse, kiiruse ja tõhususe tagaajamine ei paista lõppevat. Aga mis saab selles protsessis traditsioonilistest kulinaarsetest päranditest ja sajandite vanustest roogadest, mis nõuavad aega ja kannatlikkust, kuid toovad kaasa palju rahulolu ning kannavad endas tervise ja toitumise tarkuseid? Aun Koh, üks Singapuri tuntumaid toidublogijaid, hüüdnimega Chubby Hubby, otsib üles just need ununevad retseptid, mis on hääbumise ohus. Ta avastab lugusid muutuvast toidukultuurist ning õpib neid toite ka ise valmistama.
et
16:00
Stargate: Atlantis
et
17:00
Designated Survivor
Kui kõik temast ametijärjekorras kõrgemal olnud isikud katastroofilises rünnakus surma saavad, saab ebaolulisest valitsuskabineti liikmest Ameerika Ühendriikide president.
et
18:00
Osiecka
Agnieszka Osiecka oli luuletaja, lavastaja, ajakirjanik ja ja üks suuremaid poolakaid. Ta kirjutas üle 2000 laulu, sketši ja lavateose. "Murtud värvi poetess", nagu teda nimetas Jan Kott, kirjutas sõnad lauludele, mis on olnud läbi aegade Poola levimuusika tipphittideks. Vaatajad saavad jälgida kümneid aastaid tema põnevat elu Poola värvika seltskonnaelu taustal 1950. aastate keskpaigast kuni 1990. aastate keskpaigani – varast noorust, aastatepikkust õppimist Łódźi filmikoolis, tööd kuulsates tudengiteatrites, ja ka tema tähelepanuväärse edu ja suure kuulsuse aega.
et
19:00
A casa tutti bene: La serie
Ristucciad ja Marianid peavad silmitsi seisma ootamatute väljakutsetega, igaüks oma soovidest juhindudes. Ent õnn on kõigi jaoks illusioon, mida on võimatu kätte saada.
et
20:00
Vuxna människor
30-aastane Mathilda elab ideaalset täiskasvanuelu. Tal on töö advokaadibüroos ja stabiilne suhe. Aga kui ta peigmees teeb abieluettepaneku, viivad üle pea löövad emotsioonid kaheldava väärtusega tegudeni ja löövad kogu Mathilda elu kõikuma.
et
21:00
Tides
Ulmepõnevik, mille sündmused leiavad aset lähitulevikus. Raputavad sündmused sundisid inimpopulatsiooni Maalt lähedalasuvale planeedile põgenema. Põlvkondi hiljem naaseb mehitatud kosmoselaev Maale missiooniga uurida siinseid elamistingimusi. Ekspeditsiooni ainsat ellujäänut ründavad siin aga agressiivsed kohalikud. Peagi sõltub kogu inimkonna tulevik ühe astronaudi julgusest ja nutikusest…
et
23:00
The Turning
Õudusfilm. Noor naine nimega Kate (Mackenzie Davis, "Terminaator: sünge saatus") tuleb seniselt töölt ära ja hakkab koduõpetajannaks kahele lapsele. Flora (Brooklynn Prince, "Florida projekt") ja Miles (Finn Wolfhard, "See") on jõukad noored pärijad, kelle vanemad hukkusid traagiliselt. Kate saabub Maine'i müstilisse maamõisa ja alustab oma tööd. Peagi hakkavad majas aset leidma seletamatud ja õudsed juhtumid. Kate mõistab, et nii majaseinad kui ka lapsed varjavad süngeid saladusi…
et