enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

TV műsorújság - vasárnap, 2024-03-31

00:20
 Tedis
Labai linksma istorija apie Džoną Benetą, subrendusį vyrą, sprendžiantį santykius su mylimu pliušiniu meškiuku, atsiradusiu išsipildžius norui vaikystėje... ir niekaip jo nepaliekančiu iki šiol. 2012.
lt
02:05
 Tedis 2
Jaunavedžiai Tedis ir Tami-Lynn nori susilaukti kūdikio, tačiau, kad būtų pripažintas tėvu, Tedis turi teisme įrodyti, kad jis iš tiesų yra asmuo. 2015
lt
06:00
 Savas, Svetimas, Mylimas
Ugnė – dviejų vaikų mama, kurią po penkiolikos santuokos metų palieka vyras. Negana to, ji netenka darbo reklamos agentūroje, mat klientams reikalingi optimizmo nestokojantys reklaminiai šūkiai, o ne desperatiški tekstai. Išbristi iš depresijos liūno Ugnei padeda ne tik psichoterapeutė, bet ir sesuo Liepa. Netrukus ji Ugnei pasiūlo prisijungti prie mistiškos, niekur negirdėtos krizių valdymo programos. Ugnę kuruoja sėkmingai nuo skyrybų "išgijęs" mentorius, tačiau su viena sąlyga – jiems draudžiama susitikti. Netrukus Ugnė pradeda jausti šiltus jausmus savo pagalbininkui ir jai kyla tik vienas klausimas – kas jis?
lt
07:40
 Man for Money
Nuotaikinga romantinė komedija apie pinigus ir mokesčius, bei iš to išsirutuliojančią meilę. Kuomet atkakli mokesčių inspektorė (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) imasi dar vieno tyrimo, galinčio lemti didžiulį karjeros šuolį, žavusis mokesčių slėpėjas (akt. Justinas Jankevičius) primindamas tikrąsias vertybes tik apsunkina visą tyrimo eigą.
lt
09:25
 Sakyk "Taip"!
Ištarti "taip"? O gal skirtis? Perkelti vestuves? Susitaikyti? …? Talis, grįžęs iš sėkmingos komandiruotės užsienyje, yra pasiruošęs vesti savo gyvenimo meilę Zani. Draugai jau pradėjo organizuoti pačias prabangiausias vestuves ir viskas atrodo be proto optimistiškai, išskyrus tai, kad tarp būsimų jaunavedžių yra kilęs kivirčas dėl kurio vestuvės gali ir neįvykti
lt
10:50
 Koatis
Three unlikely heroes - Nachi, a free-spirited coati; Xochi, a fearless monarch butterfly and Pako, a hyperactive glass frog - embark on an adventure to stop wicked coral snake Zaina from destroying their rain forest homeland.
lt
12:20
 Ad Astra
Astronautas Rojus McBride'as imasi misijos per negailestingą Saulės sistemą, kad atskleistų tiesą apie savo dingusį tėvą ir jo pasmerktą ekspediciją, kuri dabar, po 30 metų, kelia grėsmę visatai.
lt
14:20
 Faraway Eyes
A dark fantasy-comedy about the meaning of love in the afterlife.
lt
16:20
 Super Mario broliai
With help from Princess Peach, Mario gets ready to square off against the all-powerful Bowser. Animated adventure based on the hit game franchise.
lt
17:50
 Pakalikai 2
The Minions aid Gru in his rise to supervillain status. Star-studded animated prequel with the voices of Steve Carell and Julie Andrews.
lt
19:15
 Šrekas
Gūdžioje pelkėje apsigyvenęs žmogėdra Šrekas vieną negražią dieną netenka ramaus gyvenimo. Į jo pelkyną atskuba žiauriojo žemaūgio garbėtroškos lordo Ferkedo skriaudžiami kaimynai: ūsuotasis donžuanas Robinas Hudas, trys iš baimės pakvaišę rožiniai paršiukai, svajingosios fėjos, aklos pelės, ilganosis medinukas Pinokis ir dar visa galybė įvairiausių supanikavusių stebuklingojo miško gyventojų. Su tokia padėtimi Šrekas nelinkęs taikstytis – nelieka nieko kito, kaip tik padėti pasakų gyventojams. Bet jiems padėti pasišauna ir įkyrus asilas, kurio draugija Šrekui – dar didesnė rakštis pėdoje…
lt
20:45
 Šrekas 2
Šreko ir Fionos medaus mėnuo buvo kupinas saulėlydžių, entuziazmo ir meilės. Bet laikas grįžti namo, kur jų laukia princesės tėvų laiškas. Triumfinis jaunavedžių atvykimas visiems sukelia siaubą...
lt
22:15
 Ji atėjo pas mane
A composer with writer's block sets out in search of inspiration and discovers much more than he bargained for. Sky Original romcom with Peter Dinklage.
lt
23:55
 Expend4bles
A team of heroes finds themselves enjoying their quiet lives, but problems ensue when they discover terrorists have gotten their hands on nuclear missiles.
lt

TV műsorújság - hétfő, 2024-04-01

01:35
 Storulis
Chris Cringle lives with his wife Ruth and runs his Christmas present shop. On Christmas Eve, spoiled rich boy Billy receives a lump of coal from Chris for his selfishness, and swearing revenge, he hires his personal hitman to kill Chris...
lt
03:20
 9 Bullets
Rašytojas nusprendžia padėti kaimynės berniukui, kurį medžioja vietinė mafija. Jo šeima jau išžudyta, o vaikas _ nereikalingas liudininkas. Vienas iš banditų _ sena meilė iš neramios herojės praeities.
lt
06:00
 Op
Velykų zuikis – rokeris su svajone! Garsiojo "Garfildo 2" ir "Alvinas ir burundukai" kūrėjas, režisierius Tim Hill šventiniu Velykų laikotarpiu džiugins Lietuvos kino žiūrovus nuotaikinga ir spalvinga istorija apie maištingą Velykų zuikį Velykį, dienų dienas leidžiantį mušant būgnus. Paauglys Velykis – dėl muzikos pamišęs rokeris, kuris net nenori pagalvoti apie savo tėvo, verslo pratęsimą. Vedinas nuotykių troškimo, užsispyręs gyvūnėlis pabėga iš namų ir ryžtasi kelionei į garsųjį Holivudą. Vos iškėlus koją iš namų prasideda ilgaausio nuotykiai. Jį, einantį gatve, partrenkia bedarbio Fredžio vairuojamas automobilis. Manipuliuodamas naujuoju savo pažįstamu, sveikdamas po patirtos traumos, Velykis priverčia Fredą jį pavaduoti ir dalinti dovanas mažyliams visame pasaulyje. Velykų likimas atsiduria nieko apie Velykų reikalus neišmanančio Fredžio rankose
lt
08:00
 Ladybug & Cat Noir Awakening
Режиссёр _ Жереми Заг Новый злодей сеет хаос в Париже. За внешностью обычных подростков Маринетт и Адриана, скрываются супергерои с невероятными способностями и им предстоит сразиться со злом…
lt
10:00
 Elfkins
Giliai po žeme gyvena tūkstančiai mažyčių ir labai talentingų gnomų, kurie siaubingai bijo žmonių. Sklinda kalbos, kad viršuje, ant žemės, gyvenantys padarai gali suvalgyti pusryčiams gnomą su visa jo skrybėle, tad visiems griežtai draudžiama išlįsti į žemės paviršių. Mažoji gnomė Elzė kartu su bičiuliais Kipu ir Baku nepaklūsta draudimams ir tyliai išsėlina į žmonių pasaulį. O čia jų laukia begalė įdomių, dar nematytų dalykų ir du nesutaikomi priešai... Originalus pavadinimas "Die Heinzels _ Rückkehr Der Heinzelmännchen".
lt
11:30
 Man esi viskas
Filmas sukurtas pagal rašytojos Nicolos Yoon bestselerį. Įsivaizduok, koks būtų tavo gyvenimas, jei negalėtum paliesti išorinio pasaulio? Negalėtum įkvėpti gryno oro, pajusti, kaip saulės spinduliai sušildo skruostus, ar pabučiuoti patikusio vaikino? Mergaitė Madi dėl pavojingos ligos visus aštuoniolika metų gyveno lyg po stikliniu gaubtu, nė karto nebuvo palikusi sterilios savų namų aplinkos, nė karto nebuvo išėjusi į lauką. Tačiau į gretimą namą atsikrausčius vaikinui Oliui, jie ima žiūrėti pro langą vienas į kitą, susirašinėti žinutėmis, ir tokia izoliacija Madi tampa nebepakeliama. Mergina beprotiškai trokšta patirti išorinį pasaulį ir pirmąją meilę. Mergina nori ištrūkti, kad ir kas nutiktų. Kad galėtų būti kartu, jaunuoliai ryžtasi rizikuoti viskuo. Olis pasirengęs išsivesti Madi į jai dar nepažįstamą pasaulį.
lt
13:30
 Loraksas
Tedas iki ausų rusvaplaukę Odrę. Įsimylėjęs paauglys tarsi riteris dėl mylimosios pasiryžęs žygdarbiams. Vos vienas merginos noras - pamatyti paskutinį gyvą medį žemėje, ir Tedas leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios metu patenka į neįtikėtiną apelsino spalvos padaro, medžių užkalbėtojo, vardu Loraksas pasaulį. Mielas ūsuotas bambeklis, apdovanotas magiškomis galiomis, bando išsaugoti natūralią gamtą ir savo aplinką.
lt
15:00
 Shoplifters of the World
Four friends reel from the sudden demise of iconic British band The Smiths, while the local airwaves are hijacked at gunpoint by an impassioned Smiths fan.
lt
16:30
 Man for Money
Nuotaikinga romantinė komedija apie pinigus ir mokesčius, bei iš to išsirutuliojančią meilę. Kuomet atkakli mokesčių inspektorė (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) imasi dar vieno tyrimo, galinčio lemti didžiulį karjeros šuolį, žavusis mokesčių slėpėjas (akt. Justinas Jankevičius) primindamas tikrąsias vertybes tik apsunkina visą tyrimo eigą.
lt
18:30
 Prie amžinybės vartų
Šis filmas _ tai žvilgsnis į vieną dailininko Vincento van Gogho gyvenimo atkarpą. Tuomet, paklausęs savo bičiulio dailininko, iš Paryžiaus šurmulio jis persikraustė gyventi į Arlio ir Auvers-sur-Oise miestelius. Čia jis ištobulino unikalų piešimo stilių ir svarstė amžinybės klausimus.
lt
20:30
 Nuotykių ieškotojas Tedas
Tedas, toli gražu ne pats mikliausias keliautojas, ir jo švelniai tariant keistoki draugai leidžiasi ieškoti nenaudėlio milijonieriaus, pagrobusio Sarą. Tedo mylimoji aptiko, kur paslėpti legendinio karaliaus Mido lobiai, ir piktadarys nori juos užgrobti. Tedo ir jo komandos laukia sunki užduotis _ suardyti milijonieriaus planus ir išlaisvinti Sarą.
lt
22:00
 Sąjungininkai
II pasaulinio karo įkarštyje Šiaurės Afrikoje susikerta amerikiečio Makso ir prancūzės Merijon keliai. Maksas _ amerikiečių šnipas, užduotis vykdantis bet kokiomis priemonėmis. Merijon _ prancūzų pasipriešinimo kovotoja ir slaptoji agentė. Agentus suveda tarptautinė operacija, po kurios jie įsimyli ir sukuria šeimą. Kai gyvenimas jau atrodo ramus, Maksui pakišama dvejonė, kad jo žmona turi paslapčių. O kaip yra iš tiesų? Tikrais įvykiais paremta, "Oskaru" apdovanoto režisieriaus Roberto Zemeckio veiksmo drama su Bradu Pittu ir garsiąja prancūze Marion Cottilard.
lt