Duo 4

Duo 4

2008. aasta märtsis tegevust alustanud Kanal 11 pakub oma vaatajatele maailmatasemel programmi, sh populaarsete briti telekokkade Jamie Oliveri, Nigella ja Gordon Ramsay kokandussaateid ja kirgi kütvaid tõsielusarju nagu „Poissmees”, Armastuse saar” ja hiljuti lisandunud rahvusvaheline menuk “Kardashianid”. “Parema elu teisipäevad” toovad vaatajateni praktilisi nippe nii ilu- kui tervisemaailmast.

Estonia

TV műsorújság - kedd, 2024-04-30

00:35
 Orange Is the New Black 4
Red ja Blanca otsivad Piscatella kohta kompromiteerivat informatsiooni. Suzanne viib läbi seansi. Valvurid näitavad oma andeid "Litchfield iidolitele" kohtunikele Leanne'ile ja Angie'le.
et
01:45
Love Island Australia 2
Tüdrukud on tagasi ja käes on tõehetk. Tagasi villas on ka Monk. Kes jääb pärast paaride ümbermängimist üksi?
et
02:40
 Daheim in den Bergen
Marie ja Lisa teevad lõpliku otsuse isatalu osas. Lisa on suure moraalse dilemma ees. Georg võtab Leitnerhofi juhtimise üle. Henriettel on raskusi emaks olemisega.
et

TV műsorújság - szerda, 2024-05-01

00:05
 Orange Is the New Black 4
Kui vangid hommiku-uudiseid vahetavad, satuvad Flaca ja Maritza tähelepanu keskpunkti. Brandy ja tema meeskond müüvad Judy oksjonil kõrgeima pakkumise tegijale.
et
01:15
Love Island Australia 2
Paarikesed on taas koos ja uustulnukal tuleb langetada raske valik - kas ühineda algse satsiga või sekspommidega.
et
02:10
 Daheim in den Bergen
Georg ootab pikisilmi, et alustada Marie ja nende beebiga uut elu talus. Peagi on aga taas silmapiiril terve rida väljakutseid. Karli ootab ees keeruline ülesanne tuua kokku kaks venda.
et
03:40
Postimees.ee
Uudised, 1967 episood, Eesti
et
06:10
House Rules Australia 6
Kõige emotsionaalsem lugu, kus kolm meeskonda peavad tagasi andma, et võita endale pääse finaali.
et
07:10
 El Secreto de Puente Viejo
Don Gaspari saabumine häirib Carmelot. Matías palub Marcelalt vabandust. Beatriz üritab pulmi takistada.
et
08:05
 Yasak Elma 5
Dogan avalikustab firmapeol Kumru ja Ömeri abieluplaanid. Cagatay tahab Yildizist võimalikult ruttu lahutada ja Kumru mäng lõpetada. Yildiz on suures masenduses, kui kuuleb, et Feyza poeg Atlas osutus Cagatay pojaks. Ömer tuleb oma tädiga Kumru kätt paluma. Dogan näeb, et Ömeri perekonna kombed erinevad tema pere omast kardinaalselt.
et
09:00
 Home and Away 36
Bayd raputab uudis Mali mineviku kohta. John annab Remile mõtlemisainet. Justin pole vaimustunud mõttest elada Marilyniga koos.
et
09:30
 Endless Love
Kemal teeb Emirile ebameeldiva üllatuse. Zeynepi süda on murtud. Asu tegutseb aeglaselt ja sihikindlalt. Kas Tarik teeb õige otsuse?
et
10:25
 Pilvede all 19
Mari ja Indrek sõidavad Haapsallu. Kertu on Erikule tänulik. Sirje päästab Urmase elu, kuid nõuab oma võlga tagasi. Mammu kuritarvitab vanemate usaldust. Siiril on Andresega elamusterohke kohting. Maimu tuleb lõpuks ometi tagasi koju!
et
11:20
 Gossip Girl 3
Chuckil ja Blairil tuleb langetada siiani kõige raskem otsus oma paarisuhtes. Serena planeerib üllatuspidu Nate'ile, kuid Jenny teeb kõik, et pidu saboteerida. Dani ja Vanessa armusuhte ees seisab esimene komistuskivi.
et
12:10
 Daheim in den Bergen
Marie saab teada Martha haigusest ja võtab üle nii tema eest hoolitsemise kui talu juhtimise. Samuti püüab ta lepitada Marthat ja ta poega. Georg näitab oma isalikke oskusi. Pärimistüli kogub tuure.
et
14:00
 Rosamunde Pilcher: Wie verhext
Grace Kenti unistus on saada kostüümikunstnikuks. Isa Clive'i kinos on ta lapsest saati kõiki filme näinud. Selgeltnägija ennustab Grace'ile, et ta kohtab unistuste meest ning viis aastat hiljem toovad nimelt selle mehe otsingud teda tagasi Cornwalli. Robert tegutseb seal arstina. Kuid Grace peab mehes sügavalt pettuma...
et
16:00
 Saladused
Tõestisündinud lugu, mis viib meid ajas tagasi 30-ndate aastate Saaremäe tallu, kus ühel hilissügispäeval leiab aset eriskummaline elluärkamislugu peretütre Liisaga, kes söögilauas ajab endale kartuli kurku ja lämbub ära. Selle uudise peale kiirustab kohale ka naabertalu Ants, kes ei suuda surnud tüdrukult käsi eemal hoida ning ühtäkki hakkab Liisa taas hingama.
et
16:30
 Saladused
27-aastane Ethel kohtub oma ema Marju surma-aastapäeval tema hauale minnes mehega, keda peab siiamaani süüdlaseks ema enesetapus 20 aastat tagasi, ning silme ette kerkivad taaskord sündmused aastast 1993...
et
17:00
Õhtu! 6
Eesti hinnatuimad saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool toovad igal argiõhtul televaatajate kodudesse mõnusat meelelahutust ja positiivsust. Värskeimate uudistega külastavad "Õhtu!" stuudiot jätkuvalt eesti parimad meelelahutajad, näitlejad, muusikud, kellele saatejuhid koos tiimiga toredaid ülesandeid välja mõtlevad ja lõbusalt juttu vestavad.
et
18:00
First Dates Hotel
Itaalia palava päikese alla on armastust otsima tulnud 28-a sarmikas pirukamüüja Paul, kelle kohtingukaaslaseks on blondist sekspommist koertehooldaja Kimmy. Pärast 17 a. pikkuse abielu lagunemist vaatab 40-a kinnisvaramagnaat Michelle, kas õnnestub alustada otsast peale investeerimisjuhi ja endise sõjaväelase Rudyga.
et
19:00
 Home and Away 36
Mali külaline tekitab probleeme. Remi avab end Breele. Leah ja Justin lähevad viimase-hetke reisile.
et
19:30
 Endless Love
Soyderete peres lahvatab suur skandaal. Kinnisvara põhjustab pingeid. Kemal muretseb oma pereliikmete mõjutatavuse pärast.
et
20:30
Bachelor Australia 7
Viimane kokteilipidu on tüdrukud omavahel tülli ajanud. Matt loodab, et usaldusele keskenduv grupiohting võiks asja parandada. Kuid kui see ei toimi, seisab ta silmitsi probleemiga.
et
22:05
 Killing Eve
Villanelle kasutab oma ületamatuid sulandumiseoskusi, et siseneda uue sihtmärgi maailma.
et
23:00
 Friends 3
Ross ja Monica käivad Emily pulmakleidil järel. Monica proovib seda selga ega soovi enam ära võtta.
et
23:30
 Friends 3
Ross ja Emily arutavad, keda pulma kutsuda. Emily on Racheli kutsumise vastu, aga Ross saadab talle ikkagi kutse. Phoebe aga ei pääse raseduse tõttu pulma.
et