FilmBox Premium

FilmBox Premium

FilmBox je televizní stanice, která vysílá výhradně filmy. Vysílá v Česku, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku a v Rumunsku. Filmová základna distribuční společnosti SPI International obsahuje 1300 filmů.

Czechia

TV műsorújság - vasárnap, 2024-05-19

01:25
Mauritánec: Deník z Guantánama
Film mistrovsky popisuje autentický životní příběh Mohamedoua Oulda Slahiho (Tahar Rahim), který byl zajat americkou vládou a bez obvinění a soudu byl po dobu 14 let protiprávně vězněn v zadržovacím táboře v Guantánamo Bay. Když už Slahi ztrácí veškerou naději na spravedlnost, nachází nečekané spojence v obhájkyni Nancy Hollanderové (Jodie Foster) a její spolupracovnici Teri Duncanové (Shailene Woodley). Společně čelí nespočetným překážkám v zoufalé snaze o spravedlnost. Jejich nesmlouvavým protivníkem je vojenský žalobce, podplukovník Stuart Couch (Benedict Cumberbatch). Výsledkem jejich právnické bitvy jsou zcela šokující odhalení…
cs
03:30
Hodná holka
Prodavačka v obchodu se zlevněným zbožím si začne románek se zajímavým chlapíkem, který se považuje za vtělení Holdena Caulfielda.
cs
05:05
Můj nejlepší přítel
Vede báječný život, ale ve skutečnosti ho nikdo nemá rád...
cs
06:40
Deset pravidel, jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.(Filmbox)
cs
08:15
Hrdinové
Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...
cs
10:00
Madam služebná
Láska je silnější než jakýkoli společenské postavení!Bohatý americký pár Anne (Toni Collette) a Bob (Harvey Keitel) se přestěhuje se do zámku v romantické Paříži. Při přípravě luxusní večeře pro sofistikované přátele najednou paní domu zjistí, že se jich u stolu sejde pouze třináct, a to ve své pověrčivosti v žádném případě nemůže dovolit. A tak přesvědčí svoji věrnou služebnou Márii (Rossa de Palma), aby se přestrojila za tajemnou španělskou šlechtičnu a usedla jako u stolu jako čtrnáctý host. Stačí však trochu víc vína a Maria si svoji novou roli začne užívat…(Bohemia MP)
cs
11:30
Gentleman s pistolí
Film založený na skutečném příběhu Forresta Tuckera, od jeho smělého útěku z vězení San Quentin ve věku sedmdesáti let až po řadu nevídaných vloupání, která policii vyváděla z míry, nicméně veřejnost okouzlila. Jeho pronásledováním jsou posedlí detektiv John Hunt, jehož fascinuje, jak se Forrest věnuje svému řemeslu, a žena, která ho miluje navzdory jeho profesi.
cs
13:00
Hurá do džungle
Keď do hlbokej džungle zavíta návšteva z vesmíru, zvieratká sú nadšené, pretože im priniesol schopnosť rozprávať. Prečo však mimozemská návšteva skutočne prišla?(Magic Box)
cs
14:25
Oddanost
Natočeno podle stejnojmenného knižního bestselleru. Film vypráví skutečný příběh dvou elitních stíhacích pilotů amerického námořnictva, kteří pomohli zvrátit vývoj v nejbrutálnější bitvě korejské války – Jesseho Browna (Jonathan Majors), prvního černošského letce v historii námořnictva, a jeho spolubojovníka a přítele Toma Hudnera (Glen Powell). Jejich hrdinská obětavost a trvalé přátelství z nich nakonec udělaly nejslavnější wingmeny námořnictva.
cs
16:40
Problémissky
V roce 1970 se v Londýně konala soutěž Miss World. Ta byla ve své době nejsledovanější televizní show světa s více než 100 miliony diváků. Moderoval ji legendární britský komik Bob Hope. Nově zformované Hnutí za práva žen se doslova přes noc proslavilo poté, co jeho emancipované členky, které prohlašovaly, že soutěže krásy dehonestují a ponižují ženy, vtrhly na pódium a přerušily vysílání pořadu. Ale skutečný rozruch měl teprve přijít. Když bylo vysílání obnoveno, samotné vyhlášení strhlo povyk. Vítězkou se nestala favoritka ze Švédska, ale Miss Grenady, vůbec poprvé v historii soutěže žena tmavé barvy pleti. Jen během několika hodin se obecenstvo stalo svědkem vyhnání patriarchátu z pódia a také poražení západního ideálu krásy.
cs
18:25
Jasmíniny slzy
Žena (Cate Blanchett) žijící poklidný život v New Yorku se ocitá na prahu těžké osobní krize. Začíná ji deptat její životní styl. Své vysvobození vidí v San Franciscu. Slunné město, příjemní lidé a možná i nějaká ta láska by se mohla najít. Jenže útěk ze zaběhlého stereotypu není zas tak jednoduchý. Co vlastně tato žena od svého života čeká?(Terva)
cs
20:00
Rocketman
Predtým ako sa stal Eltonom Johnom, sa volal Reginald a bol to malý tučný okuliarnatý chlapec, ktorý si príliš nerozumel s rodičmi, zato s klavírom mu to išlo znamenite. Spočiatku len hrával pre úspešnejších hudobníkov, lenže potom stretol svoju najspriaznenejšiu dušu, textára Bernieho Taupina. Od tohto stretnutia viedla strmá cesta na absolútny vrchol, možno až príliš rýchla nato, aby sa dala zvládnuť bez alkoholu a drog. Tie pomáhali najmä vo chvíľach, kedy sa Elton cítil sám, opustený a nemilovaný, čo sa mu stávalo v podstate stále. Lenže keď ste dušou rocker aj showman, tak sa z každého problému skrátka vyspievate. Rocketman je hudobná fantázia, ktorá rozpráva životný príbeh jedného z najúspešnejších hudobníkov súčasnosti.(Filmový festival inakosti)
cs
22:00
STARS! (- BEN AFFLECK)
- Jodie Foster. Dokument Fr. (2009). Příběhy, šarm, filmy a drby o vašich oblíbených hollywoodských hvězdách. To je recept na úspěch! Účinkují Anglina Jolie, Scarlett Johanssonová, Matthew McConaughey a další.
cs
22:05
Oslněni sluncem
Slávna rocková hviezda Marianne (Tilda Swinton) prišla o hlas. Po operácii hlasiviek trávi kludnú dovolenku na slnečnom ostrove v Taliansku so svojim mladším partnerom Paulom (Matthias Schoenaerts). Lenivá idylka je narušená nečakanou návštevou Marianninho starého priateľa z mladosti, hudobného producenta milenca Harryho (Ralph Fiennes). Sprevádza ho jeho okúzľujúca a dráždivo zvodná dcéra Penelope (Dakota Johnson). Nesúdržná štvorica sa spočiatku dobre zabáva a užíva si krásne prostredie talianskeho vidieka... Do slnkom zaliatych dní sa pomaly začína vkrádať vzrastajúce napätie. Tiene minulosti prebúdzajú v zdanlivých priateľoch temné stránky. Radosť z príjemného stretnutia sa mení v atmosféru plnú skrytých vášní, nedôvery, podozrenia a žiarlivosti. Rastúca paranoja a deštruktívne správanie neodvratne speje k desivej tragédii...(Magic Box)
cs

TV műsorújság - hétfő, 2024-05-20

00:05
Vpich
Mike Weiss je poněkud záhadný, ale skvělý mladý právník na vrcholu svých schopností. Je to ale také narkoman. Mike neustále bojuje o udržení rovnováhy mezí svými dvěma protichůdnými světy, kde se rychle žije – světem prostitutek a pouličních grázlů a světem energických advokátů a soudců. Když se zdravotní sestra na úrazovce Vicky v práci nakazí kontaminovanou jehlou, Mike a jeho přítel a partner Paul Danziger se neochotně ujmou jejího případu. Jak se do případu noří, zjišťují, že u významného poskytovatele zdravotní péče funguje rozsáhlý systém korupce, který za zisk dává všanc lidské životy. Mladí advokáti se rychle octnou uprostřed soudní pře, která bude tou největší a nejnebezpečnější v celé jejich kariéře. V případu je na ně vyvíjen ohromný tlak; pokud neuspějí, budou zničeni, ale protože jsou plni odhodlání, bojují dál. Mike se snaží odhalit pravdu a ocitá se v nejtěžším zápase svého života, a to nejen proti skvěle placeným advokátům odpůrce, ale i proti vlastním, osobním démonům.
cs
01:45
Rande na dvě noci
Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala.(Filmbox)
cs
03:10
Poslední semestr
Richard (Johnny Depp) je světem protřelý univerzitní profesor, který se dozví lékařskou diagnózu měnící celý jeho dosavadní život. Rozhodne se odhodit veškerou přetvářku a konvence a žít svůj život nevázaně a odvážně, s kousavým smyslem pro humor a nádechem bláznovství a pošetilosti. S nadcházejícím koncem své životné pouti se stále více oddává všem myslitelným neřestem - pití, kouření, sexuálním požitkům a chrlení proudu urážek na každého, kdo ho štve. Avšak jak se blíží hodina jeho posledního soudu, dospívá k poznání veliké životní pravdy a učí se smiřovat se se všemi, jimž předtím ublížil a koho má hluboko ve svém srdci rád.
cs
04:35
Přestávka ve vysílání
cs
05:50
Kouzelný svět Davida Copperfielda
Film je moderní variací díla Charlese Dickense o mladém chlapci, který se během svého života setká s různými překážkami. Jeho největším životním cílem je změnit svůj život.Postupně pochopí, že tak, jak se jeho život mění, stejně mění i životy lidí kolem sebe. Ať už ho ale volají Davey, Trautmann, Davidson nebo Daisy, ve svém srdci hrdě nese své skutečné jméno - David Copperfield
cs
07:45
VIY: Tajemství dračí pečeti
Anglický cestovatel Jonatan Grin získá od Petra I. zakázku - vyhotovení map Dálného Východu Ruska. Opět jej čeká dlouhá cesta plná neuvěřitelných dobrodružství, která jej přivede do Číny. Kartograf se setká s množstvím závratných objevů, nečekaných setkání s podivuhodnými tvory, čínskými princeznami, mistry vražedných bojových umění a samotným Lun-Vanem, Králem všech draků. Co může být nebezpečnější, nežli pohled do očí Strašidla? Snad setkat se s ním znovu. Co převáží tentokrát – neotřesitelný skepticizmus vědce nebo starobylá černá magie, která se již dávno zmocnila Východních zemí?(Týden ruského filmu)
cs
09:45
Tygři železnice
Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
cs
11:45
Upírky
Dvě mladé a krásné ženy Stacey (Krysten Ritter) a Goody (Alicia Silverstone)žijí v New Yorku. Malý háček je v tom, že jsou obě upírky a obě se zamilují do "normálních" mužů. Jejich láska je tak srdečná, že jsou obě ochotny vzdát se své nesmrtelnosti a žít se svými vyvolenými. Jenomže jejich rozhodnutí se rozhodně nelíbí upírské královně Ciccerus (Sigourney Weaver), která se rozhodne jim v tom zabránit. Vše se komplikuje, když na scénu vstoupí lovec upírů.(Terva)
cs
13:15
Symfonie strachu
Pianista trpící trémou musí vystoupit za dohledu zlosyna, který mu v případě jakékoliv chyby vyhrožuje střelbou.
cs
14:45
Supernova
Drama VB (2020). Sam a Tusker křižují ve svém karavanu Anglii a navštěvují přátele, rodinu i místa, která jim připomínají minulost. Když byla Tuskerovi před dvěma lety diagnostikována demence, stal se tento společný čas tím nejdůležitějším, co mají.
cs
16:20
Muž ve stínu
Thriller podľa literárnej predlohy Roberta Harrisa je napínavým príbehom spisovateľa, ktorého najmú, aby spísal pamäte britského premiéra. Nie je však prvým autorom, ktorý sa podieľa na tomto literárnom projekte. Po tom, čo more na opustenú pláž vyplaví telo jeho predchodcu, situácia začína naberať nebezpečné obrátky.(STV)
cs
18:25
Zmizelá
Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život?(TV JOJ)
cs
20:00
Hlas lásky
Pro Aline Dieu na ničem na světě nezáleží víc než na hudbě, rodině a lásce. Její silný a emotivní hlas uchvátí každého, kdo jej slyší, včetně úspěšného manažera Guy-Clauda Kamara, který se rozhodl udělat vše, co je v jeho silách, aby z ní udělal hvězdu. Jak se Aline šplhá od místního fenoménu k nejprodávanějšímu umělci a mezinárodní superstar, pouští se do dvou velkých románků svého života: jednu s o desítky let starším Guy-Claudem a druhou se svým milujícím publikem.
cs
22:05
Wrestler
Randy "The Ram" Robinson je bývalý profesionální wrestler, který ovšem nehodlá pověsit "řemeslo" na hřebík, nýbrž pokračovat v bojových kláních i přes jeho pokročilý věk. Možnou cestou k jeho návratu do ringu se mu stává nezávislý spolek, který mu nabízí "comeback" do hry v podobě finálního zúčtování proti jeho dřívějšímu rivalovi. Pod taktovkou Darrena Aronofskyho (REKVIEM ZA SEN, FONTÁNA) se v hlavních rolích představí Mickey Rourke a Marisa Tomei. ...(Struhy)
cs