CineStar TV COMEDY

CineStar TV COMEDY

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV műsorújság - vasárnap, 2024-05-26

00:15
Junebug
Kad Madeleine (Embeth Davidtz), britanska trgovkinja regionalnom umjetnošću “autsajdera” odluči iz Chicaga putovati u Sjevernu Karolinu kako bi pronašla lokalnog slikara za svoju galeriju, ona i njezin novi, mlađi suprug George (Alessandro Nivola) produžuju putovanje kako bi upoznali Georgeovu obitelj: njegovu zajedljivu majku Peg (Celia Weston), šutljivog oca Eugenea (Scott Wilson), njegov bijesnog mlađeg brata Johnnya (Benjamin McKenzie), i Johnnyjevu vrlo trudnu i nevino šaljivu suprugu Ashley (Amy Adams). Madeleine se suočava s poteškoćama ove dvije kulture u sukobu i ubrzo otkriva da se njezine ideje i način života ne slažu s njihovim konzervativnim načinom života.
hr
02:00
Saint Frances
Početkom ljeta, Bridget doživi pobačaj baš kad dobije prijeko potreban posao – dadilja je 6-g. Frances. Bez vremena da se oporavi, sukobljava se s tvrdoglavom Frances i bori se sa sve većom napetosti između Francesinih mama. Dok njezini osobni odnosi trpe, s Frances ostvaruje nevoljko prijateljstvo, te se bori s neizbježnim uspjesima i problemima što postaje dijelom tuđe obitelji.
hr
03:45
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:50
Khumba
Khumba je mlada zebra, a rođen je sa samo polovicom pruga pa ga njegovo praznovjerno krdo optužuje za sušu koja je zadesila zemlju. On zato s novostečenim prijateljima hrabro kreće na put preko pustinje kako bi pronašao legendarni vodopad na kojem su prve zebre dobile svoje pruge. Tijekom tog putovanja upoznaje niz slikovitih likova, ali prije nego što se vrati svom krdu Khumbu čekaju brojne opasnosti i pustolovine. U Khumbinom životu nije sve crno-bijelo!
hr
12:10
Walking With Herb
65-godišnji Joe Amable-Amo misli da se baš i ne razlikuje od ostalih muškaraca svojih godina. Nakon nesreće posumnja u svoju vjeru. Kako nam se otkriva život amaterskog bivšeg igrača golfa, Joe je opsjednut svojim brakom, radi kao izvršni direktor u banci, i sprema se za mirovinu. Ali uskoro će saznati da će mu se život posve promijeniti. Joe je u trenutku primitka poruke od Boga na ekranu računala radio na svom radnom mjestu. Poruka je glasila da je izabran da prenese nadahnjujuću poruku svijetu da je ono što je naizgled nemoguće moguće. Bog kaže Joeu da će igrati na svjetskom prvenstvu u golfu, i da će, uz snažnu vjeru, pobijediti. Joe kreće na duhovno putovanje s Božjim osobnim glasnikom i motociklistom, Herbom, i promijeni se, nauči se suočiti sa svojim strahovima, počne vjerovati u svoje sposobnosti i posveti se Bogu prije negoli uspije.
hr
14:00
Taxi 4
Nesretni, nespretni, šarmantni policajac iz Marseillea Émilien Coutant-Kerbalec mora asistirati gorem-od-Clouseaua komesaru Gibertu koji čuva belgijskog kriminalca, i koji je opasan kao i Hannibal Lector. Émilienov kul prijatelj, taksist Daniel Morales, u početku se samo složi čuvati oba njihova prijatelja, dok je Émilienova supruga Petra daleko na tajnom zadatku. Ali uskoro Belgijanac pobjegne, i dok ga lovi, prijatelji posrću na pljački banke i vili kralja droge, gdje nastaje pravi kaos.
hr
15:35
Taxi 5
Peti nastavak najpoznatije francuske akcijske komedije koju je prije gotovo 20 godina režirao Luc Besson. Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku postaju Marseillea, dobio je zadatak uhvatiti grupu talijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Natjeravanja po uskim ulicama ali i po autocesti neće nedostajati jer kao i od sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni bijeli Peugeot 407.
hr
17:20
Superfast
Svi ljubitelji Brzih i žestokih – ražestite se još jače! Jer stižu Superbrzi, film nastao kao parodija planetarno popularno Brzim i žestokima! Policajac na tajnome zadatku, Lucas White, pridružuje se bandi ilegalnih uličnih trkača predvođenoj zloglasnim Vinom Serentom. Oni su brzi, bijesni i presamouvjereni! Planiraju opljačkati opasnog losanđeleskog kriminalca koji novac krije u samome centru grada. Žestoki i uporni kakvi jesu, učinit će sve kako bi ostvarili taj plan, a u tome će im pomoći nabrijani auti i nauljeni mišići!
hr
19:00
Earthbound Aka Little Bit Of Heaven, A
Za ljubav nema lijeka je priča smještena u New Orleans i prati mladu i uspješnu ženu koja se neočekivano zaljubi u svog liječnika. Nominirana za Oscara Kate Hudson zvijezda je ovog filma, skupa s dobitnicama Oscara Kathy Bates i Whoopi Goldberg te Gaelom Garciom Bernalom (Pisma Juliji, Dnevnik Che Guevare). Marley Corbett (Kate Hudson) je mlada, lijepa i ludo zabavna, ali boji se prepustiti se pravoj ljubavi i obvezati se. Služi se svojim smislom za humor da spriječi stvari da postanu ozbiljne, ali kada joj posjet liječniku (Gael Garcia Bernal) promijeni život, oboje se zapute na pustolovinu međusobnog otkrivanja koju nijedno od njih nije očekivao.
hr
20:45
My Spy
Film prati strogog CIA operativca JJ-a (Dave Bautista) koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj devetogodišnje djevojčice Sophie (Chloe Coleman), koja mi nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije tko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Unatoč oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njezinu šarmu.
hr
22:25
Destination Wedding
Keanu Reeves i Winona Ryder ponovo zajedno u romantičnoj komediji. Reeves i Ryder glume Franka i Lindsay, goste koji su pozvani na vjenčanje, a zajedničko im je to da ne vole ništa živo, sve im smeta i ne podnose društvo drugih ljudi. Upravo će ta zajednička netrpeljivost postati ono što će ih približiti jedno drugome. Kako će sve završiti – velikom ljubavi ili velikom svađom?
hr
23:50
Guard, The
Narednik Gerry Boyle je irski policajac iz malog mjesta koji ima svadljivu osobnost, subverzivan smisao za humor, majku koja umire, ljubav prema prostitutkama i nikakav interes za međunarodni lanac krijumčara kokainom koji je doveo uštogljenog agenta FBI-a Wendella Everetta na njegov prag.
hr

TV műsorújság - hétfő, 2024-05-27

01:25
Volver
Madrid. Danas. Raimunda je mlada majka, vrijedna i veoma atraktivna, i živi s nezaposlenim suprugom i kćeri u fazi srednje adolescencije. Obitelj nema dovoljno novca, pa Raimunda radi nekoliko poslova. Veoma je snažna žena, rođeni borac, no i veoma emotivno krhka. Od djetinjstva čuva strašnu tajnu. Njezina sestra Sole malo je starija od nje. Za život zarađuje u ilegalnom frizerskom salonu kod kuće. Njezin ju je suprug napustio i otišao s klijenticom. Od tada živi sama. Paula je njihova teta. Živi u selu u kojemu je cijela obitelj rođena. Selo je poharano vjetrom koji dovodi do ludila. Raimunda obožava svoju tetu, no Sole joj javlja da je teta Paula umrla. No ne može na sprovod, jer kad se vratila s posla, našla je mrtvoga muža u kuhinji, s nožem u prsima. Njezina je kći priznala da ga je ubila jer se napio i htio je silovati. Sad je najvažnije da Raimunda spasi svoju kćer. No ne zna kako, Sole se nevoljko sama vraća u selo i čuje da se priča da se njezina pokojna majka vratila s onoga svijeta kako bi pazila na tetu Paulu u njezinim posljednjim godinama, kad je bila bolesna. Susjedi tako prirodno govore o duhu njezine majke…
hr
03:25
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:30
Placard, Le
François Pignon (D. Auteuil) zacijelo je najdosadniji računovođa u cijeloj Francuskoj. Supruga ga je ostavila, nitko ga ne poštuje, a kada dozna da će – nakon dugogodišnje lojalnosti svom poduzeću – dobiti otkaz, počne razmišljati o samoubojstvu. Nadu u život mu vrati susjed Belone (M. Aumont) koji mu predloži neobičan plan: François treba proširiti priču da je homoseksualac koji je dosad prikrivao svoje sklonosti kako ga na poslu ne bi otpustili zbog bojazni od diskriminacije. Doista, François uz Beloneovu pomoć svoju okolinu uvjeri da je ono što nije, pa direktor Kopel (J. Rochefort) povuče odluku o otkazu. Međutim, Françoisov se život iz temelja promijeni. S njim se pokušava sprijateljiti dojučerašnji homofob Félix (G. Depardieu), a kolegica s posla, gđica Bertrand (M. Laroque) odjednom u njemu vidi romantični izazov…
hr
10:40
K-9 Adventures: Legend Of The Lost Gold
Tinejdžerka Kassie Stevenson, njezini prijatelji i vjerni pas Scoot pronađu spas od dosade tijekom ljetnih praznika kada dobiju misteriozni džepni sat koji sadrži tajnu čije rješenje vodi do pronalaska legendarnog Garrisonovog zlata. Dva zločinca su im za petama pa Kassie i ekipa moraju prvi riješiti zagonetku skrivenog blaga. Scoot im pomaže u potrazi za blagom, ali on i Kassiein tata Paul (Luke Perry) također nenadano nailaze na još jedno blago – ljubav.
hr
12:15
Sammy & Co: Grandmas to The Rescue
Dok su kornjače izvan grebena, Sammyja i Rayja ulove ribari na brodu. Brod stane, jer mora pričekati idući dan kako bi mogao krenuti dalje. Ricky, Ella, Rita i Shelly moraju tu noć ući na brod i spasiti djedove kornjača…
hr
12:30
Sammy & Co: John The Terrible
Kako ga drugi galebovi smatraju izdajicom, John se dogovori s Rickyjem i Ellom: pretvarat će se da ih je pojeo kako bi ga drugi galebovi opet prihvatili. Ali, Sammy i Ray pomisle da su njihova djeca stvarno uhvaćena…
hr
12:45
Red Band Society I, ep.13
U posljednjoj epizodi prve sezone, Crvene se narukvice moraju suočiti sa svojim strahovima i riješiti probleme. Leo mora razjasniti svoje osjećaje prema Cristini, a Cristina mora dokučiti što osjeća prema Lleu… a Jordi će biti otpušten iz bolnice. To je ujedno i odlučujući trenutak za Roca: u procjepu se slučajno susreće s g. Benitom, starim prijateljem djece koja su nedavno umrla. Ovaj sastanak Rocu daje ključ da se vrati u svoje tijelo i ponovno pridruži svojim prijateljima, Društvu Crvenih narukvica.
hr
13:35
Earthbound Aka Little Bit Of Heaven, A
Za ljubav nema lijeka je priča smještena u New Orleans i prati mladu i uspješnu ženu koja se neočekivano zaljubi u svog liječnika. Nominirana za Oscara Kate Hudson zvijezda je ovog filma, skupa s dobitnicama Oscara Kathy Bates i Whoopi Goldberg te Gaelom Garciom Bernalom (Pisma Juliji, Dnevnik Che Guevare). Marley Corbett (Kate Hudson) je mlada, lijepa i ludo zabavna, ali boji se prepustiti se pravoj ljubavi i obvezati se. Služi se svojim smislom za humor da spriječi stvari da postanu ozbiljne, ali kada joj posjet liječniku (Gael Garcia Bernal) promijeni život, oboje se zapute na pustolovinu međusobnog otkrivanja koju nijedno od njih nije očekivao.
hr
15:25
My Spy
Film prati strogog CIA operativca JJ-a (Dave Bautista) koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj devetogodišnje djevojčice Sophie (Chloe Coleman), koja mi nikako taj posao ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije tko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Unatoč oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njezinu šarmu.
hr
17:10
Famille Belier, La
Komedija sa 7 nominacija za najprestižniju francusku filmsku nagradu Cesar! U obitelji Bélier svi su gluhi osim šesnaestogodišnje Paule i ona je glavni tumač svojim roditeljima u svakodnevnom životu, a posebno kad se radi o upravljanju obiteljskim imanjem. Jednog dana, nakon što učitelj glazbenog otkrije njen izvanredni pjevački talent, ona će odlučiti pripremiti se za audiciju za zbor Francuskog radija. Ta će ju odluka udaljiti od obitelji i prisiliti na odrastanje.
hr
19:00
English Teacher, The
Linda Sinclair (Julianne Moore) je 40-godišnja, neudana srednjoškolska profesorica engleskog u gradiću Kingstonu u Pennsylvaniji. Ona dijeli maleni stan s dvije sijamske mačke i bogatom kolekcijom klasične literature. Nema nikakve bliske osobne odnose, osim sa svojim omiljenim autorima i pričama i zato je njezin život daleko manje kompliciran od drama koje upija sa stranica knjiga, što se njoj zapravo i sviđa. Ali Lindin život donosi joj neočekivan zaokret se kada bivša učenička zvijezda Jason Sherwood (Michael Angarano) vraća u Kingston nakon što je pokušao uspjeti kao pisac drama u New Yorku. Jason je sada u svojim 20-ima i na rubu je da napusti umjetnost, u čemu ga potiče i njegov zahtjevni otac dr. Tom Sherwood.
hr
20:30
While We'Re Young
U komediji-drami ‘Sve što vole mladii’ Noe Baumbacha, Ben Stiller i Naomi Watts glume Josha i Corneliu, bračni par iz New Yorka bez djece u svojim 40-im godinama. Dok njihovi drugi prijatelji počinju dobivati djecu, oni se okreću mladom paru, Jamieju (Adam Driver) i Darby (Amanda Seyfried.) On je redatelj dokumetaraca u usponu, kao što je Josh nekoć bio. Stariji par počne uživati u energiji mlađeg naraštaja, ali Josh počinje sumnjati da njegov novi prijatelj nije iskren kao što je mislio.
hr
22:10
Seinfeld VI, ep. 1
Sezona šest nije samo detaljno predstavila Jerryja (Jerry Seinfeld), Georgea (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramera (Michael Richards), već je gledateljima pružila i bogatstvo životnih lekcija. Na primjer, samo zato što nosite tupe ne znači da vas neće odbijati ćelave žene ili ako žena ima kinesko ime, ne znači ujedno i da je Kineskinja. Još jedna od važnih životnih mudrosti je i da je jedenje iz smeća u redu, sve dok vas ne ulovi majka vaše djevojke, kao i učiti nove fraze poput, u svakoj obitelji, dobro poznate tradicije ”re-gifting”.
hr
22:35
Seinfeld VI, ep. 2
Sezona šest nije samo detaljno predstavila Jerryja (Jerry Seinfeld), Georgea (Jason Alexander), Elaine (Julia Louis-Dreyfus) i Kramera (Michael Richards), već je gledateljima pružila i bogatstvo životnih lekcija. Na primjer, samo zato što nosite tupe ne znači da vas neće odbijati ćelave žene ili ako žena ima kinesko ime, ne znači ujedno i da je Kineskinja. Još jedna od važnih životnih mudrosti je i da je jedenje iz smeća u redu, sve dok vas ne ulovi majka vaše djevojke, kao i učiti nove fraze poput, u svakoj obitelji, dobro poznate tradicije ”re-gifting”.
hr