Guide TV - lundi, 13/05/2024

00:25
 Olympus Has Fallen
Till följd av en tragisk olycka som involverar USA:s president och hans fru blir säkerhetsagenten Mike Banning avskedad från sin post. När en farlig terroristgrupp intar Visa huset och tar presidenten som gisslan får hela landet…
sv
02:20
 Beck - Rage Room
En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen.
sv
03:50
Valentino
Den italienske modeskaparen Valentino är en av modevärldens största. Matt Tyrnauer är korrespondent på Vanity Fair och har gjort filmen om Valentinos karriär och liv, om hans förhållande med sin affärspartner och kompanjon Giancarlo…
sv
05:25
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:35
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:45
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:10
 Florence Foster Jenkins
Florence Foster Jenkins är en förmögen societetsdam som älskar musik och drömmer om att själv bli en framgångsrik sångerska. Problemet är bara att hon är fullständigt tondöv, vilket hon inte inser själv.
sv
07:55
 Mamma Mu hittar hem
På landet hos Mamma Mu och Kråkan går livet sin vanliga lunk när Storken dyker upp på gården och bygger ett bo. Storken berättar om sina resor och nu vill Mamma Mu också se världen.
sv
09:00
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
11:00
 Dumplin'
Willowdean, som kallas Dumplin' och är en storväxt tonårsdotter till en tidigare skönhetsdrottning, uppträder i protest på skönhetstävlingen Miss Teen Bluebonnet vilket blir startskottet för en revolution.
sv
12:50
 Solsidan
Fredde och Mickan ordnar studentmottagning för sonen Viktor. Alex har köpt en present som plötsligt Ove och Anette med flera vill vara med på. Mickan oroar sig över sitt tal till Viktor som hon inte riktigt får till.
sv
13:15
 Solsidan
Säsongsavslutning. Mickan och Fredde blir osams med Anna och Alex. Ove och Anette försöker medla genom att bjuda alla på premiären av Annas före detta pojkvän Nicolajs nya pjäs. Där väntar en rejäl överraskning.
sv
13:40
 Handen på hjärtat
Ava följer med John och träffar hans familj. Under hela vistelsen brottas hon dock med visionen hon just sett, en vision som har gjort henne osäker på hennes och Johns framtid.
sv
14:05
 Handen på hjärtat
Säsongsavslutning. Ava börjar tvivla på om hon kan lita på sin kraft. Kan hon få tillbaka John eller har han gått vidare?
sv
14:30
 Sjölyckan
Ruth bestämmer sig för att lära känna sin morfar Berndt bättre, samtidigt som Klara och Tomas oroas över att Berndt börjar bli senil. Rille hamnar i konflikt med Söderberg kring barnuppfostran.
sv
14:55
 Sjölyckan
Lily inspireras av en kvasivetenskaplig bok hon läst och anordnar en workshop för att lösa konflikten kring attefallshuset.
sv
15:20
 Padeldrömmar
Fabian får smak för det goda padellivet på en urspårad fest, men först måste han och Hasse kompetensutveckla sig genom att spionera på en av sina konkurrenter.
sv
15:45
 Padeldrömmar
Gänget siktar in sig på Bosse saunas lagerlokal och Hasse framkallar en oväntad reaktion hos Fabian. Padelkungen försöker impa på Nipaporns mamma och Agneta har bestämt sig, både gällande fondväggen och Hasse.
sv
16:10
 Robssons
Robotarna upptäcker den märkligaste känslan hittills - kärlek! Roberta förvandlas motvilligt till parterapeut när Carro öppnar upp sig om sina kärleksproblem och Robert går över alla gränser i sina försök att förstå hur kärlek…
sv
16:30
 Robssons
Robssons lär sig att man kan bli arg och skrika om man inte kommer överens. Rob verkar inte komma överens med sig själv medan Robert försöker framkalla ett bråk med sin chef.
sv
16:55
 Robssons
Robssons märker att grannarna tycks ha problem med deras perfekt klippta gräsmatta och obegränsade tillgång på pengar. Tydligen har de drabbats av en mänsklig åkomma som kallas avundsjuka.
sv
17:20
 Korridoren
Det råder utegångsförbud i Uppsala till följd av en gasläcka. För att få tiden att gå försöker korridorsgänget att spela spel, men alla samtal leder till bråk.
sv
17:40
 Korridoren
Säsongsavslutning. Saga frågar om Jenny vill följa med till Berlin nästa vår. Jenny lämnar in en ny version av sin skuggtenta och berättar sanningen om studierna för sin mamma.
sv
18:05
 LasseMajas Detektivbyrå
Barbro Palm planerar att fria under en födelsedagsfest för Muhammed, men festen spårar ur och förlovningsringarna försvinner. Dessutom har någon brutit sig in i både källaren och hotellets kassaskåp.
sv
18:50
 Ture Sventon och jakten ungdomens källa
Allt ser mörkt ut. Vessla är på väg till det internationella toppmötet på Hawaii, där han planerar att ta över världen.
sv
19:15
 Ture Sventon och jakten på ungdomens källa
Säsongsavslutning. Ville Vessla gör de sista förberedelserna inför attacken mot världens ledare. Ture, Matilda och barnen samlar mod och inser att de är de enda som kan stoppa Vessla, men tiden är knapp och oddsen är kraftigt emot…
sv
19:40
 Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Köket är fullt av äpplen och Morran försöker att göra mos. Tobias får fart på maskinen, men allt slutar med moskrig. Tobias tycker att Morran behöver terapi.
sv
19:55
 Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Säsongsavslutning. Tobias upptäcker att Morran går i sömnen. Han vill utnyttja hennes energi och installerar ett gåband i hennes rum.
sv
20:10
 Sjölyckan
Klara upptäcker att Ruth har blockat både henne och Rille på Instagram och känner sig avvisad i egenskap av tråkig morsa.
sv
20:35
 Sjölyckan
Berndt och Söderberg håller på som två nyförälskade tonåringar och Klara tycker att det är opassande. Mats och Berndt bondar som aldrig förr vilket gör Tomas stressad. Kommer Berndts och Tomas dåliga band att överföras på Noah?
sv
21:00
 BMF
Bröderna Flenory reser till Atlanta för att styra upp ett nytt distributionssystem för BMF och stärka banden med sina affärskontakter, Ty Washington och Goldie. Dock är det inte alla som överlever bilresan.
sv
21:50
 BMF
Säsongsavslutning. Meech och Terry hittar slutligen ett sätt att hantera Bryant, Lamar och B-Mickie. Brödernas relation tar en ny riktning när de lanserar nästa steg i BMF:s expansion.
sv
22:40
 Så länge vi lever
Thomas försöker febrilt att hitta en ny lösning för barnpassning efter att Atli har flyttat ut. Beta sätter sig på tvären och under en affärsmiddag blir en kimono den utlösande faktorn som tvingar paret att ta tag i sina problem på…
sv
23:20
 Så länge vi lever
Säsongsavslutning. Bella får ett meddelande från sin pappa och tvingas möta sina största rädslor. Framtiden för Thomas restaurang avgörs medan Beta följer ett nytt spår av tulpaner mot nya äventyr och måste ta ansvar för sina…
sv

Guide TV - mardi, 14/05/2024

00:00
 Law & Order: Organized Crime
Stabler blir varse om Fluturas verkliga roll i familjeföretaget. Bell ber Kilbride om en tjänst i hopp om att föra utredningen framåt. Bernadette och Eli försöker att anpassa sig till sin nya boendesituation.
sv
00:40
 Law & Order: Organized Crime
Bell måste bistå med skydd när en guvernörskandidat plötsligt skaffar sig fiender i Kostas led. Reggie får ett farligt uppdrag och en person från Eddies förflutna gör livet svårt för Stabler.
sv
01:20
 The pact
En officiell utredning startar kring Connors försvinnande. Christine oroar sig för att Kate kan utgöra en risk om polisen börjar ställa frågor och besöker henne för att tala ut. Jamie gör ett djärvt beslut som kan förstöra pakten.
sv
02:20
 The pact
Säsongsavslutning. Christine försöker desperat hålla familjen samman, samtidigt som saker och ting eskalerar snabbt. Som pricken över i:t behöver hon hantera den bistra sanningen om Kaylas verkliga relation till familjen.
sv
03:20
 The Sounds
Invånarna i staden är i chock när delar av en kropp hittas i Matai Bay. Esthers närvaro fortsätter att skapa problem och Maggie tvingas lägga sökandet åt sidan.
sv
04:05
 The Sounds
Staden sörjer Aroha och Maggie gör vad hon kan för att hjälpa till med fiskhandeln. Esther tar sig oväntade befogenheter och Frank tappar humöret. I skogen har Toms hälsa förvärrats och han behöver snabbt hjälp om han ska klara sig.
sv
04:50
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:15
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
05:40
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
07:20
 The King's Speech
Historien om Kung George VI av Storbritannien. När hans bror abdikerar måste en ovillig George överta tronen. Han är plågad av svår stamning och anses vara olämplig som kung.
sv
09:15
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
10:45
 Now you see me
FBI:s främsta detektiver hamnar i en katt och råttalek med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Magikerna lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik med korrupta affärsmän som offer.
sv
12:35
 Långt ifrån dig
Seriestart. Massimo är en trygghetsberoende entreprenör från Rom. Candela är en fartfylld dansare från Sevilla. De är olika på alla tänkbara sätt, men när ödet för dem samman under en natt på Prags flygplats uppstår ändå en ömsesidig…
sv
13:40
 Långt ifrån dig
Candela och Massimo tar till olika metoder att frigöra sig från sina visioner. Candela vänder sig till en exorcist och Massimo är övertygad om att han är drabbad av någon slags sjukdom, men när synerna väl försvinner är det inte helt…
sv
14:30
 Sjölyckan
All oro kring huset har gett Klara katastroftankar. Det spiller självklart över på Mats som får slita som ett djur med både det ena och andra. Lily tar med sig Abbe på hans livs första blåbärsplockning.
sv
14:55
 Sjölyckan
Säsongsavslutning. Alla är osams med alla när Abbe tar med familjen Kling på utflykt i sin nya lyxyacht. Strandsatta på en obebodd ö blir allting snart allt värre.
sv
15:20
 Padeldrömmar
Hasse vill preppa inför den kommande padelmässan, men kommer han att få Fabian med på tåget? Fabian har nämligen blivit kär i Linda och lägger allt fokus på henne nu. Samtidigt vänder sig Padelkungen till Fabian med ett erbjudande...
sv
15:40
 Padeldrömmar
Säsongsavslutning. Fabian går på en dramatisk dejt med Linda, och under padelmässan måste han även medla i ett gisslandrama som Linda dragit igång på fängelset.
sv
16:05
 Robssons
Robert upptäcker att hans elever gillar en slags övermänniskor som kallas kändisar och bestämmer sig för att också bli en kändis.
sv
16:25
 Robssons
Robssons blir medvetna om människors totala besatthet av tid och Robert bestämmer sig för att bli tidsoptimist. Roberta försöker hjälpa Carro att bli mer effektiv, men vad hon inte vet är att effektivisering också kan leda till…
sv
16:50
 Robssons
Säsongsavslutning. Robert förstår att människan kan drabbas av elaka små förkylningsvirus, samtidigt som Rob brottas med datavirus.
sv
17:15
Ronja Rövardotter
Ronja växer upp i Mattisborgen tillsammans med sina föräldrar, rövarhövdingen Mattis och hans fru Lovis. En dag möter hon pojken Birk som flyttat in i den delen av borgen, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är…
sv
17:40
Ronja Rövardotter
Ronja växer upp i Mattisborgen tillsammans med sina föräldrar, rövarhövdingen Mattis och hans fru Lovis. En dag möter hon pojken Birk som flyttat in i den delen av borgen, men det blir ingen enkel vänskap eftersom deras familjer är…
sv
18:05
 LasseMajas Detektivbyrå
Säsongsavslutning. Det är nyårsafton i Valleby och prästen har satt upp en pjäs inne på fängelset, men när ridån går upp är scenen tom. Lasse och Maja tar upp jakten på fångarna och samtidigt springer de på en massa lösa djur.
sv
18:50
 LIKEA
Seriestart. Influencern Rut (@rut.tunbjork) introducerar sin bästa vän Cajsa (@larss0n123), och nya assistent, för sin hektiska vardag som profil på mediebyrån FUBE.
sv
19:10
 LIKEA
Ruts chefer Lukas och Liselotte bjuder ett exklusivt sällskap på middag. Rut (@rut.tunbjork) upptäcker till sin stora besvikelse att hon inte är hedersgäst och Cajsa (@larss0n123) inser allvaret i att hennes jobb är ett man aldrig…
sv
19:30
 Vuxna människor
Mathilda hjälper Emil och Yolanda med de juridiska delarna av skilsmässan och gör sitt bästa för att stänga ute sina olämpliga tankar om Nathan.
sv
20:15
 Sisi
Sisi tas tillfånga av ungerska rebeller och grevinnan Esterhazy är den enda som kan rädda henne. Samtidigt, i Possenhofen, konfronteras Frans med inte bara sin svärfar, utan även Sisis syster Néné
sv
21:00
 Heels
Jack, Ace och Staci förbereder sig för ett eventuellt livsförändrande möte. Willie och Wild Bill tänker tillbaka på DWL:s tidiga år, där en ung Tom Spade ställdes för en liknande möjlighet.
sv
21:55
Victoria's Secret: Änglar och demoner
Alla känner till Victoria's Secret, men få har koll på mannen bakom det framgångsrika underklädesmärket. Les Wexner gör en enorm klassresa när han formar sitt miljardimperium, och längs vägen knyter han en nära vänskap med Jeffrey…
sv
22:50
 Sanningen
Seriestart. Iris Broman är ny chef för Kalla Fall-gruppen i Malmö. Hon har precis brutit upp från sitt gamla liv i Stockholm och flyttat in i sin halvsysters hus vid havet i Ystad.
sv