FilmBox Stars

FilmBox Stars

Nekonečná zásoba starostlivo vybraných drám, krimi thrillerov, ale aj komédií, rodinných filmov, romancí a televiznych seriálov.

Slovakia

Guide TV - vendredi, 17/05/2024

00:30
Ztraceni ve Florencii
Američan se zlomeným srdcem se ve Florencii zaplete nejen do místního nebezpečného sportu a také s místní přitažlivou ženou.
sk
02:05
Ztracený čas
Film Ztracený čas popisuje pozoruhodný milostný příběh, který se odehrál uprostřed hrůz německého koncentračního tábora v Polsku 1944. Ta neuvěřitelná vášeň živí odvahu polského vězně, kterému se podaří zachránit svou židovskou dívku. Přes všechnu nepřízeň osudu uprchnou z tábora a přežijí zrádnou cestu za svobodou. Avšak v chaosu na konci války jsou násilně odděleni a oba jsou přesvědčeni, že ten druhý zemřel. O více než třicet let později se šťastně vdaná dvaapadesátiletá žena v New Yorku náhodou dozví, že její bývalý polský milenec stále žije. A ona ho musí zase vidět.
sk
03:55
Pause
nedefinované
sk
05:20
Deset pravidel jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.
sk
07:10
Vraždy podle Agathy Christie
S02E09 Detektivka
sk
09:15
Cesta na vrchol
Vzestup skutečného brtiského šampiona. Založeno na skutečném příběhu.Jako mladý muž byl Howard Winstone jedním z největších talentů amatérského boxu. Tento chlapec z velšského Merthyr Tydfil, s řadou úspěchů ze školních let, si rychle získával jméno svou knokautovací pravačkou. Kynula mu kariéra profesionálního boxera. Howard pocházel ze skromných poměrů a aby vyšel s penězi, o víkendech pracoval v továrně na hračky. A právě tam jeho sen fakticky skončil, když mu porouchaný kovový lis rozdrtil prsty. Pravá ruka byla zraněna tak vážně, že Howard musel podstoupit amputaci tří špiček prstů, takže pravačku už nikdy nesevřel úplně v pěst. Deprimovaný Howard zdánlivě ztratil všechno. Jeho otec jej však nenechal skuhrat a brzy jej přiměl bušit do pytle od uhlí, aby mu zlepšil náladu. Pak, pod vedeniím nového trenéra Eddieho Thomase a s podporou svého otce, se začal učit novému stylu a znovu začal vítězit a stoupat vzhůru řadami amatérů.Do doby, kdy se odehrál Howardův první...
sk
11:50
Vlčák Rain
Německý ovčák jménem Rain byl vycvičen k boji ve válce ve Vietnamu. Jeho bystrost a statečnost tváří v tvář nebezpečí si získá obdiv celé čety.
sk
13:50
Slečna Marplová
S04E03 Usedlá starší dáma z anglické vesničky St. Mary Mead, Jane Marplová, má skvěle vyvinuté pozorovací i dedukční schopnosti a taky mimořádný dar nachomýtnout se ke každému zločinu v okolí. Často dokáže vypátrat pachatele dřív než policie.
sk
15:55
Hercule Poirot
S13E02 Detektivka
sk
17:55
Vraždy podle Agathy Christie
S02E10 Detektivka
sk
20:00
Poslední semestr
Když vysokoškolský profesor zjistí, že se jeho život rychle blíží ke konci, začne žít naplno. Sbohem, pravidla!
sk
21:55
Café Society
Ve 30. letech 20. století se rodák z Bronxu přestěhuje do Hollywoodu, kde se zamiluje se do mladé ženy. Problém je, že ta má už má vážnou známost.
sk

Guide TV - samedi, 18/05/2024

00:00
Matěřská posedlost
Anna Grayová je těhotná a moc se těší na rodinný život po boku milujícího manžela Jona. Netuší však, že Rachel, matka miminka, které před lety podlehlo syndromu náhlého úmrtí kojenců, právě když ho hlídala Annie, na tento okamžik čeká a je odhodlaná vzít Anně dítě, tak jako ji o něj připravila ona.
sk
01:25
Synku, synku, cos to proved
Jistý muž, inspirován skutečným zločinem, začíná prožívat nepochopitelné události, které ho vedou k tomu, aby mečem zabil svou matku.
sk
02:55
Žít ve strachu
Jistý muž se s manželkou vrací do rodného města, aby se zúčastnil čtení poslední vůle svého otce. Brzy začne být zřejmé, že Chuckovo rodné město je plné jeho starých nepřátel, z nichž mnozí mají za to, že Chuckův otec (kněz) je připravil o investici v hodnotě 250 000 dolarů.
sk
04:20
Snídaně po sexu
Snímek zkoumá význam intimity v životě dvou párů a odhaluje, zda a za jakých podmínek je možné dosáhnout dlouhodobého vztahu a přitom si zachovat zdravý a uspokojivý sexuální život. Oba páry se rozhodnou experimentovat se skupinovým sexem a utřídit si tak tři základní aspekty úspěšného vztahu - sex, lásku a komunikaci. V čem tkví tajemství skvělého sexu? Možná že se sexem samotným toho nemá tolik co do činění.
sk
05:40
Pause
nedefinované
sk
05:45
Vítejte v Holly Springs
Film se odvíjí v průběhu rušných Velikonoc v městečku Holly Springs ve státě Mississippi. Obyvatelé městečka jsou mírumilovní a laskaví - s výjimkou Camille Dixonové (Glenn Close) - ambiciózní divadelní režisérky. Camille jednoho dne s úděsem zjistí, že její teta Cookie (Patricia Neal) spáchala sebevraždu. Zhrozí se, když si představí, jak to poskvrní jméno rodiny, a proto sní dopis na rozloučenou, aby to vypadalo jako loupež. To vede policii k hlavnímu podezřelému, Willisu Richlandovi (Charles S. Dutton), Cookiinu příteli. Když přijde neděle a Camillina hra má premiéru, pravda vyjde najevo a s ní víc tajemství, než kdo mohl tušit.
sk
08:05
Stažení
Juliette Binocheová v komorním koprodukčním dramatu reflektujícím dramatické události kolem násilného vyklizení židovských osad v Gaze v roce 2005.Násilné, armádou řízené vyklizení pásma Gazy, k němuž jako k poslední možnosti přikročila izraelská vláda v roce 2005, je jedním z mnoha traumat, které tíží tento stát a s nímž se mnozí jeho obyvatelé dodnes snaží vypořádat. Pokouší se o to i padesátiletý rodák z Haify, světově uznávaný režisér Amos Gitai, který se rozhodl přispět k tomuto tématu koprodukčním dramatem s Juliette Binocheovou a Lironem Levem v hlavních rolích. Oscarová francouzská herečka zde ztělesňuje Anu, ženu s nizozemsko - palestinskými kořeny žijící v Avignonu, které nedávno zemřel otec. Z toho důvodu za ní přijíždí její odcizený adoptivní bratr, vášnivý a impulzivní Uli, kterému pro změnu v žilách koluje krev francouzských Židů. Jeho postoj ohledně Gazy je poměrně jednoznačný a radikální. Ostatně z Francie má namířeno rovnou do Izraele, kde přijal práci právě na...
sk
10:25
Mnou to není
S02E03 Komedie
sk
11:00
Mnou to není
S02E04 Komedie
sk
11:45
Hercule Poirot
S12E03 Detektivka
sk
13:35
Hercule Poirot
S12E04 Detektivka
sk
15:35
Tunel do Číny
Desetiletá Harriet žije se starší sestrou a matkou alkoholičkou kdesi na venkově. Vedou zde motel. Harriet je očividně jiná než děti v jejím okolí. Svůj dokonalý svět si nosí v hlavě. Jednoho dne se setká s Rickym. Ten je sice dospělý, ale duševně zaostalý. Stanou se z nich kamarádi. Rickyho by ovšem jeho matka ráda umístila do ústavu.
sk
17:45
Učitelem z nouze
Oscarem ověnčený spisovatel v depresích opouští Hollywood, aby učit scenáristiku na vysoké škole na východním pobřeží, kde se zamiluje do svobodné matky, která tam bere lekce.
sk
20:00
Iluze lásky
Na turné po velké Británii v roce 1926 prožije Harry Houdini vášnivý románek s jistou senzibilkou. Ta se ale chystá slavného kouzelníka podvést.
sk
22:05
Swindler Seduction
Film natočený podle skutečných událostí odhaluje svět podvodníků, kteří obchodují s city žen.
sk