TV3

TV3

TV3s programtilbud består av innkjøpte serier, filmer og egenproduserte programmer.

Norway

Guide TV - samedi, 11/05/2024

02:20
 The Bounty Hunter
Milo Boyd, en dusørjeger som har sett bedre dager, får drømmejobben når han må finne eks-konen Nicole Hurly, en journalist som har stukket av mens hun er løslatt på kausjon.
nb
TV3
04:35
 NCIS
NCIS-teamet etterforsker en bileksplosjon i D.C. med forbindelse til spesialagent Nicholas "Nick" Torres, som forsvant for seks måneder siden på undercover-oppdrag i Argentina.
nb
TV3
05:30
 OSL 24-7
To russiske kvinner vekker mistanke hos grensekontrollørene. Narkohunden Norris er ute og gjør markeringer. En uavklar bagasje skaper utfordringer i lastingen av et fly til Bergen.
nb
TV3
06:00
 Nanny
Fran skal ta med seg Maggie til sin gamle skjønnhetssalong for å gi henne hår- og hudbehandling før et fødselsdagsparty. På vei ut treffer de en ung, håpefull skuespiller som skal på audition hos Maxwell.
nb
TV3
06:30
 Nanny
Fran og Brighton blir ranet i parken når de er ute for å handle. Fran har tatt med seg det hun tror er Maxwells handleliste, men det viser seg å være et originalt manuskript skrevet av Shakespeare.
nb
TV3
07:00
 Nanny
Maggie vil være med på en kyssekonkurranse, noe som kan gi henne et coverbilde på den nye plata til countrystjernen Billy Ray Cyrus.
nb
TV3
07:30
 Gordon Ramsay rydder opp
Gordon Ramsay drar tilbake til tre restauranter - Lido, Anna Vincenzo og Le Bistro - for å finne ut om eierne har lyttet til hans gode råd.
nb
TV3
08:30
 Jeg fatter ikke hvordan hun får det til
Kate Reddy tilbringer dagen på jobben hos et Boston-basert finansselskap. På kvelden går hun hjem til sin snille, nylig arbeidsledige arkitektmann Richard og deres to små barn.
nb
TV3
10:10
 24 timer med Gordon Ramsay
Gordon Ramsay drar til Patrick Molloys familieeide amerikanske restaurant ved Hermosa Beach. Overvåkingen avslører en familiefeide som har pågått i årevis.
nb
TV3
11:05
 24 timer med Gordon Ramsay
Gordon Ramsays oppgave er å fikse Sandra Dees Bar-B-Que & Seafood i Sacramento California. Ramsay legger merke til at eierens manglende kontroll over familiemedlemmene påvirker restaurantens suksess.
nb
TV3
12:15
 Friends
Den elegante Joey er like selvsikker som vanlig mens han gjør seg klar til å elske med Rachel for første gang.
nb
TV3
12:50
 Friends
På Emmas første bursdag overbeviser Rachel Monica og Chandler om å utsette avreisen sin til Vermont, slik at de kan være med på selskapet.
nb
TV3
13:20
 Friends
Rachel tror hennes irriterende, egoistiske lillesøster, Amy, endelig er i ferd med å endre holdning radikalt.
nb
TV3
14:00
 Friends
Phoebe prøver å gi et forferdelig maleri hun har malt til Monica og Rachel, som er svært tilbakeholdne.
nb
TV3
14:35
 Friends
Monica og Chandler gjør seg nervøst klar til et besøk fra en fra adopsjonskontoret, som skal avgjøre om de er egnede foreldre.
nb
TV3
15:10
 Destination Wedding
Frank og Lindsay har mye til felles: De hater bruden, brudgommen, bryllupet, seg selv og spesielt hverandre. I 72 timer er de fremmede i paradis.
nb
TV3
16:55
 Gordon Ramsay rydder opp
Gordon Ramsay prøver å hjelpe et sted hvor en indisk og meksikansk restaurant som drives fra samme kjøkken.
nb
TV3
17:55
 Fangene på Fortet
Det er to lag fulle av energi og sjarm som møter hverandre i dagens duell. På det røde laget finner vi Nate Khungu, Dennis Siva Lie og Sølje Bergman, som skal kjempe mot Grace Bullen, Morten Thorsen og Lene Alexandra.
nb
TV3
19:05
 Crazy Rich Asians
Rachel og Nick skal besøke Singapore for å delta i et bryllup. Vel fremme, forstår hun at Nick har skjult noen ting fra henne, som fører til noen utfordringer i forholdet. For å si det mildt.
nb
TV3
21:30
 2 Guns
To hemmelige agenter havner på flukt etter et mislykket forsøk på å infiltrere et narkokartell. Ingen av dem kjenner den andres virkelige identitet.
nb
TV3
23:45
 The Hitman's Bodyguard
Verdens beste livvakt får en ny kunde, en ukjent leiemorder. De har alltid stått i hver sin leir og de hater hverandre. Nå må de samarbeide.
nb
TV3

Guide TV - dimanche, 12/05/2024

02:10
 First Kill
Børsmegleren Will tar med seg familien på ferie, der de blir vitne til mordet på en korrupt politimann. Sønnen Danny blir tatt til fange, og Will tvinges til å hjelpe kidnapperne.
nb
TV3
04:05
 NCIS: New Orleans
Teamet blir bekymret når Sebastian ikke kan nås mens han jobber undercover som ny rekrutt.
nb
TV3
05:05
 Below Deck Mediterranean
David er i en litt vanskelig situasjon. Kokken Mathew fortsetter å bevise at han fortjener en tredje sjanse, mens spenningen begynner å øke mellom kaptein Sandy og Malia.
nb
TV3
06:00
 Nanny
Fran ender i seng med husets herre! Etter en fuktig avslutningsfest for en annen barnepike, blir Fran deprimert med tanke på sin egen framtid.
nb
TV3
06:30
 Nanny
Fran har en brevvenn, Lenny, som hun har skrevet med i 25 år, men aldri møtt. Nå kommer han til New York og vil møte henne.
nb
TV3
07:00
 Nanny
C.C.s bror er ventet på besøk, og Fran setter alt inn på et stevnemøte med den kjekke professoren. Når han kommer kan han ikke motstå å inngå et veddemål med sin søster.
nb
TV3
07:30
 Blended
Lauren og Jim er begge single med barn. Dette er vel god nok grunn til å sende de to på en blind-date, i hvertfall i føllge deres respektive venner.
nb
TV3
09:40
 24 timer med Gordon Ramsay
En nærmere titt på den klassiske restauranten Trolley Stop Café i New Orleans, avslører at den fraværende eier har skylden for de ansatte dårlige disiplin.
nb
TV3
10:45
 24 timer med Gordon Ramsay
Ramsey og teamet hans jobber for å hjelpe restauranten Shanty on 19th i Pennsylvania, der konflikter mellom eiere og ansatte er hverdagskost.
nb
TV3
11:45
 24 timer med Gordon Ramsay
Ramsey og teamet hans prøver å hjelpe Vasi's, en familiedrevet italiensk restaurant i Connecticut.
nb
TV3
12:40
 Friends
Monica forbereder en fantastisk Thanksgiving-fest for gjengen, men hun blir rasende når alle kommer for sent til selskapet.
nb
TV3
13:15
 Friends
Nervøse og forventningsfulle drar Monica og Chandler til Texas for å møte en ung, gravid kvinne, Erica Simmons, som vurderer å la dem adoptere babyen hennes når den er født.
nb
TV3
13:50
 Friends
Phoebe og Rachel ser at Chandler går inn i en bil med en pen kvinne i arbeidstiden. De følger etter ut til forstaden, hvor de ser at han blir med kvinnen inn i et stort hus.
nb
TV3
14:25
 Friends
Joey er med som kjendis-deltaker på game showet "The $100,000 Pyramid", men Joeys tvilsomme IQ koster partneren premiepengene.
nb
TV3
15:00
 Friends
I en spesiell milepæl-episode gjør Phoebes bryllupsplanlegger, Monica, alle rundt henne frustrerte, fram til Phoebe sier henne opp.
nb
TV3
15:50
 Camp kulinaris
Ny uke, ny restaurantsjef. men først ankommer en gruppe utfordrere. Ukas meny blir utfordrende. Deltakerne får beskjed om å øve mye, men det er særlig én deltager som sliter med fokuset.
nb
TV3
16:50
 Camp kulinaris
Deltagerne gjør sitt ytterste, men mye går galt. For første gang virker det sannsynlig at “Årets snack” må på menyen i tillegg til alle de andre rettene. Klarer deltagerne hale menysmakingen i land?
nb
TV3
17:50
 Camp kulinaris
Det går skeis fra start på kjøkkenet, og plutselig mangler én av deltakerne sin hovedingrediens. Restaurantsjefen går tom for nødløsninger og tvinges til å ta et drastisk valg for å få maten servert.
nb
TV3
18:40
 Eventyrlig oppussing
Med utsikt over Åsenfjord ligger et lite hyttetun bestående av 3 hytter. Her er det en storfamilie som ønsker seg et finere fellesområde utendørs, samt en oppussing av den eldste hytta.
nb
TV3
19:40
 Boligkjøp i blinde
Sverre og Ann Marie bor i et nydelig hus i Sande, men ønsker nå å flytte mer sentralt til Drammen. De vil bo i sentrum, og boligekspert Karianne Amlie står overfor en nesten umulig jobb.
nb
TV3
21:00
 Hitman's Wife's Bodyguard
Livvakten Michael Bryce og leiemorderen Darius Kincaid er tilbake! Bryce blir tvunget til å hjelpe kona til Darius, svindleren Sonia Kincaid, med en global konspirasjon og en hevngjerrig galning.
nb
TV3