enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

Guide TV - mercredi, 03/04/2024

00:00
 Valdytoja
An assassin uses technologically advanced brain implants and inhabits other people's bodies, in order to carry out hits ordered by her high-paying clients.
lt
01:50
 Įtakingiausias Amerikos gangsteris
Po ilgus metus trukusių teisėsaugos persekiojimų, Lanskis, dabar jau garbaus amžiaus vyriškis, dienas leidžia saulėtame Majami Byče. Praėjo 50 metų nuo jo sukurtos kruvinų nusikaltimų imperijos pabaigos, tačiau FTB akylai stebi jo gyvenimą. Nors trūksta įrodymų, bet vis dar neatmetama galimybė, kad jo ryšiai su nusikalstamu pasauliu nenutrūkę ir jis vis dar laiko kažkur paslėpęs vogtus milžiniškus turtus. Pažintis su Lanskiu sunkiai besiverčiančiam rašytojui Deividui tampa tikra aukso gysla. Jis pasiryžęs iki mažiausių smulkmenų išnagrinėti visą mafijos tėvo gyvenimą ir visiems papasakoti skandalingą gangsterio istoriją, išgirstą iš paties Lanskio lūpų ir taip su trenksmu grįžti į literatūros pasaulį.
lt
04:00
 9 Bullets
Rašytojas nusprendžia padėti kaimynės berniukui, kurį medžioja vietinė mafija. Jo šeima jau išžudyta, o vaikas _ nereikalingas liudininkas. Vienas iš banditų _ sena meilė iš neramios herojės praeities.
lt
06:00
 Kaulų trupintojo legenda
Goberis visiems savo gentyje pasakojo apie Kaulų trupintojo drakoną. Niekas jo kalbomis netikėjo ir šaipėsi iš jo. Supykęs Goberis leidžiasi į kelionę, kad įrodyti savo žodžių teisybę. Hikapas su savo draugais prisijungia prie jo. Kelionės metu Goberis pasidalini prisiminimais, kaip pirmus kartus susitiko su šiuo drakonu ir visi įsijautę į istorijas, nebepastebi kur yra ir įplaukia į uolas. Sudužus laivui visa kompanija atsiduria negyvenamoje saloje, kur ir susiduria su Kaulų trupintoju
lt
06:30
 Beprotiškas Madagaskaras
Populiariojo "Madagaskaro" kūrėjai pristato specialią juostą, skirtą Meilės šventei. Zoologijos sode Valentino diena buvo viena mėgstamiausių Liūto Alekso šventė. Jis būdavo apipilamas dėmesiu ir širdelėmis, bet dabar atsidūrus Afrikoje – viso to nebėra. Ar pavyks čia įvesti naujas tradicijas? Zebras Martis įsimylės vietinę patelę, bet ši į jį nekreips dėmesio, kol į Marčio kanopas nepateks buteliukas su meilės eliksyru. Jį pradarius – zebrą įsimylės ne tik jo išrinktoji, bet ir 99 proc. visų savanos patelių. Ir... patinų! Iš pradžių tai atrodo smagu, bet vėliau pasidaro labai problematiška. O žirafai Melmanui – tai pirmoji Valentino diena su begemote Glorija. Deja, šventė nebus tokia, kaip svajota. Netikėtumai visus įsuks į meilės kupinų linksmybių verpetą
lt
07:00
 Alvinas ir burundukai 4
Miniatiūrinių burundukų trijulė sugrįžę papuola į nuotykį, kuriame keliauja į Majamį, norėdami atkalbėti Dave nuo piršlybų savo naujajai merginai. 2015
lt
08:30
 Pelenė ir stebuklingojo akmens paslaptis
Demoniškų burtų paveiktas, princas Aleksas įkalinamas pelės kūne. Ar Elai ir jos bičiuliams užteks drąsos leistis į pavojų kupiną kelionę ieškoti ingredientų stebuklingam, kerus panaikinsiančiam gėrimui? Kokią tiesą draugai sužinos, kai suras stebuklingą akmenį?
lt
10:00
 Svajoklis Budis 3
Bodi is compelled to join a music contest when he discovers the young performers have never heard of Angus Scattergood. Animated sequel with Eddie Izzard. Flashing images.
lt
11:30
 Šoklys
Genetinės anomalijos dėka Deividas gali teleportuotis į bet kurį pasaulio tašką. Tačiau visus šią ypatingą galią turinčius žmones jau daugiau kaip tūkstantį metų medžioja slapta organizacija...
lt
13:00
 Kaip diena ir naktis
Netikėtai oro uoste susipažinę Džiunė (akt. Cameron Diaz) ir Milneris (Akt. Tom Cruise) leidžiasi į žavingą ir netgi labai pavojingą nuotykį, mat Milneris prisistato specialiuoju agentu, kuris visomis išgalėmis stengiasi ištrinti savo praeitį.
lt
15:00
 Kiečiausi Spartos vyrai
"Paties baisiausio filmo" kūrėjų sukurta epinės dramos parodija apie Spartos lyderį Leonidą ir 13 jo karžygių, pasiryžusių išgelbėti tėvynę nuo įsibrovėlių persų.
lt
16:30
 Bohemijos rapsodija
Istorija apie legendinę britų roko grupę "Queen".
lt
18:50
 Plius vienas
In order to survive a summer of wedding fever, longtime single friends, Ben and Alice, agree to be each other's plus one at every wedding they've been invited to.
lt
20:30
 Stebuklų parkas
Džiunė _ tikra svajoklė ir fantazuotoja! Drauge su mama ji sukonstruoja svajonių parką, kuris, išvykus mamai, paliekamas užmarštyje. Netikėtai miško glūdumoje Džiunė aptinka egzistuojančią svajonę _ jos fantazijose gimusį Stebuklų parką! Deja, parkas apleistas ir neveikiantis, o jį niokoja būrys priešų. Džiunė _ vienintelė, galinti atgaivinti šį kraštą, todėl surėmusi pečius su čia gyvenančiais kalbančiais gyvūnais, mergaitė pasiryžta Stebuklų parkui įpūsti gyvybės ir grąžinti kadaise čia klegėjusį vaikų juoką. Originalus pavadinimas "Wonder Park".
lt
22:00
 Expend4bles
A team of heroes finds themselves enjoying their quiet lives, but problems ensue when they discover terrorists have gotten their hands on nuclear missiles.
lt

Guide TV - jeudi, 04/04/2024

00:00
 Sąžiningas vagišius
Kai įsimylėjęs ir trokštantis nuo šiol sąžiningai toliau gyventi banko plėšikas pabando prisipažinti teisėsaugai, jis greitai supranta, kad FTB yra labiau korumpuota institucija negu eilinis gatvės banditas. Nelieka nieko kito, kaip tik stoti į viską aplink griaunančią kovą, kad vagišius išsaugotų savo vardą.
lt
01:40
 Vaiduoklių šalies kaliniai
In the city of Samurai Town, an ill-famed criminal, Hero, takes on a perilous mission to rescue the Governor's adopted granddaughter Bernice, who accidentally wonders into a dark wasteland called Ghostland.
lt
03:30
 Snaiperis: Baltasis varnas
Tikros istorijos įkvėptas filmas apie karo nešamą siaubą ir suluošintus žmonių likimus Ukrainoje po Rusijos įsiveržimo. Ekscentriškas Ukrainos pacifistas, fizikos mokytojas Mykola tiki, kad gėris visada nugali, o problemos sprendžiamos taikiai. Tačiau, kai 2014 metais rytų Ukrainos Donbaso regione pasirodę kariai nužudo jo nėščią žmoną ir padega namus, naivus Mykola pasaulis žlunga. Vyriškis priima kardinalų sprendimą ir kreipiasi į Ukrainos karius. Vienintelis jo tikslas - sunaikinti mylimos moters žudikus. Patekęs į snaiperių kuopą, Mykola gauna užduotį pašalinti elitinį Rusijos snaiperį, kuris sėja mirtį ir neleidžia išstumti priešo iš užimtų teritorijų. Matydamas Rusijos karių sėjamą chaosą ir mirtis, Mykola kasdien vis ryžtingiau ima ginklą ir yra pasiruošęs paaukoti savo gyvybę vardan tėvynės ir jos žmonių.
lt
06:00
 ReEmigrants
Anglijoje įsigalėjus "Brexitui", daugybė ekonominių imigrantų tampa pernelyg pažeidžiami. Tris draugus, liejusius prakaitą vištų fabrike, darbdavys išspiria į gatvę. Jaunuoliai visiškai nepergyvena ir nutaria ta proga grįžti namo į Lietuvą trumpų atostogų. Gerai pasilinksminę, jie išsinuomoja Teslą ir išskuba aplankyti tėvų. Deja, prabangi mašinėlė išsikrauna vidury laukų. Arminas, Dariušas ir Karosas vietinių politikų palaikomi Tesla atstovais. Juk ši įmonė ketino rajone statyti milžinišką gamyklą. Vietinių politikų apšokinėjami jaunuoliai įsijaučia į investuotojų vaidmenis. Tačiau visai netrukus viskas pasisuka netikėta linkme.
lt
08:00
 Bitės filmas
(Bee Movie). Lietuviškai igarsino Dainius Kazlauskas, Agne Kaktaitė, Vaidotas Žitkus, Giedrius Arbačiauskas, Arvydas Dapšys ir kt..Rež.: Steve Hickner, Simon J. Smith.
lt
09:30
 Kaip prisijaukinti slibiną 2
Slibinai ir vikingai galiausiai sudarė taiką, tačiau kai niekšingasis Drago pradeda planuoti didžiulį įsiveržimą, šiame filmo tęsinyje Žagsuliui ir Bedančiui tenka suvienyti jėgas.
lt
11:30
 Nojaus laivas
Filmas pasakos žymųjį religinį epą apie Nojų. Nuodėmingame pasaulyje ramiai su šeima gyvenantis Nojus išsiskiria iš daugumos. Jo nuolankumas ir dievobaimingumas tampa pagrindine priežastimi, kodėl būtent jį ima lankyti pranašingi ženklai apie neišvengiamai artėjančią katastrofą - vandenį, pražudysiantį visą pasaulį. Nojus ima statyti didžiulį laivą, kad išgelbėtų savo šeimą ir visus, kurie bus to verti.
lt
14:00
 Bornas. Absoliutus pranašumas
Antroji Borno trilogijos dalis su Mattu Damonu apie atminties sutrikimų kamuojamą buvusį CŽV smogiką.
lt
16:00
 Bornas. Galutinis tikslas
Paskutinioji kultinės trilogijos apie samdomą žudiką Džeksoną Borną dalis. Joje mylimosios netekęs bei atmintį praradęs Bornas ieško atsakymų apie savo praeitį...
lt
18:00
 Žudikų brolija
Populiaraus video žaidimo adaptacijoje vaidina Michael Fassbender, Marion Cotillard ir Jeremy Irons. Korporacija mėgina atskleisti genetinius užpuoliko palikuonio prisiminimus.
lt
20:00
 Džiunglių ritmu
When an alien crash-lands on Earth, his new crew of talking animal friends helps him get back home and try to save the world.
lt
21:40
 Fast X
Dom Toretto and his family are targeted by the son of drug kingpin Hernan Reyes. Action sequel. Strong language/violence/flashing images.
lt