National Geographic

National Geographic

Inspiring people to care about the planet! National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible.

Finland

Guide TV - dimanche, 07/04/2024

00:00
Huumebisnes Oy
Crack. Crack aiheuttaa enemmän väkivaltaa kuin mikään muu huume. Se on myös erityisen koukuttavaa ja vaarallista käyttäjilleen. Dokumentti.
fi
01:00
Mystiset muinaiskuolemat
Pohjois-Italian vuoristossa vuorikiipeilijät tekevät karmean löydön. Lähes saavuttamattomissa olevasta maailmankolkasta löydetään jäätiköstä työntyviä ihmisjäännöksiä. Nämä jäännökset osoittautuvat vanhimmaksi koskaan löydetyksi jäämuumioksi. Tutkijat järkyttyvät miehen kuolinsyystä ja tajuavat tutkivansa tuhansia vuosia vanhaa henkirikosta.
fi
01:55
Toinen maailmansota ylhäältä päin
3.9.1939 natsien sukellusvene upottaa brittiläisen Kanadaan matkaavan matkustaja-aluksen. Nämä ovat ensimmäiset Atlantin taistelun laukaukset, jotka aloittivat häikäilemättömän kuuden vuoden taistelun Britannian toimitusten katkaisemiseksi ja maan näännyttämiseksi antautumaan. Tämä ainutlaatuisesta ilmaperspektiivistä nähty tarina kertoo toisen maailmansodan pisimmän sotakampanjan tarinan.
fi
02:55
Toisen maailmansodan haudatut salaisuudet
Hurtgenin metsän taistelu kesti huimat kolme kuukautta ja oli eräs pisimmistä ja verisimmistä yksittäisistä taisteluista USA:n historiassa. Pete Kelsey ja Marty Morgan vaeltavat syvälle saksalaiseen metsään tutkimaan siellä käydyn hurjan taistelun piiloon jääneitä jälkiä.
fi
03:40
Japanin katastrofi
Maaliskuussa 2011 Japanissa oli maan historian pahin maanjäristys, ja sitä seurasi tuhoisa tsunami. Dokumentissa näytetään japanilaisten kuvatallenteita tapahtumien keskeltä.
fi
04:25
Jättimäiset Koneet
Nämä valtavat ?kaivuulelut? ovat kuin lasten unelmista. Ne ovat niin suuria, että niiden mittasuhteita on lähes mahdotonta kuvitella. Siitä huolimatta nämä jättimäiset maantyöstökoneet eivät ole ainoastaan todellisia vaan myös oikeita superkoneita. Tässä jaksossa avataan Baggerin vetolinjakaivinkone ja Big Red -öljypumppu.
fi
05:10
Vankilassa ulkomailla
Vankilassa ulkomailla -sarjassa esitellään draamadokumentin tyyliin länsimaisten matkailijoiden selviytymistarinoita heidän ollessaan vankina maailman vaarallisimmissa kolkissa. Pelottavat tarinat saavat katsojan istuimensa reunalle, oli kyseessä huumeiden salakuljetus tai yksinkertaisesti kaappaus.
fi
06:00
Lentoturmatutkinta - erikoisraportti
Kolme lentoa joutuu sabotaasin kohteeksi. Kun etiopialaisen lentokoneen ohjaamoon tunkeutuu kaappareita, kapteeni onnistuu tekemään hengenvaarallisen merilaskeutumisen. Tutkijat miettivät parin kilpailevan teorian välillä, kun italialainen matkustajakone räjähtää taivaalla. Namibialaiset tutkijat tulevat kylmäävään lopputulokseen tutkittuaan LAM Mozambiquen lennon 470 hylystä löytyneitä vihjeitä.
fi
06:40
Hylkyjen salaisuudet
Selviytyjien tarinat ja haaksirikkotutkijat paljastavat, miten voimakkaimmillakin sotalaivoilla oli heikkouksia, joista maksettiin kova hinta. Näemme HMS Hoodin katastrofaaliset vauriot, jotka se sai yhdessä historian eniten henkiä vaatineista meritaisteluista. USS Arizonan tarina Pearl Harborissa osoittaa, miten haavoittuvainen panssaroitu sota-alus voi olla. Se on sotahauta yli 1 100 miehelle.
fi
07:25
Eläinmaailman kuningattaret
Afrikan savannit ovat koti eläinmaailman suurelle sisaruudelle: norsuperheelle. Uusi vauva tarvitsee perheen tukea selviytyäkseen ensimmäisistä kuukausistaan. Sillä aikaa kun äiti oppii huolehtimaan vauvasta, vauvan isoäidin, matriarkan, on suojeltava sitä. Voiko tämä uusi vauva ja sen ikonisista naaraista koostuva perhe selviytyä petoeläinten, kuivuuden ja nopeasti muuttuvan maailman keskellä?
fi
08:10
Junamatkat ylhäältä päin
Glacier Express yhdistää St Moritzin ja Zermattin vuoristokohteet, ja se kuvataan ylhäältä radan kiemurrellessa Alppien huippujen lomassa, rotkojen yli ja huimaavan vuoriston läpi. Raiteilla pysyminen on jatkuva haaste, kun insinöörit taistelevat lumivyöryjä vastaan, valjastavat uusimman tekniikan suojaamaan rataa maanvyörymiltä ja asettavat räjähteitä suojatakseen rataa tappavilta lumivyöryiltä.
fi
08:55
Ravintolat maailman laidalla
Panaman Hacienda Mamecillossa, syrjäisellä perhetilalla ja ravintolassa pilvimetsän keskellä, Kristen Kish oppii eräruokailun salat. Hän laskeutuu vesiputousta kerätäkseen vesikrassia, auttaa tilan kanojen kanssa ja pilkkoo puuta, jota tarvitaan lihansavustimeen. Paine kasvaa kun keittiömestari Rolando pyytää häntä auttamaan aterian valmistamisessa Panaman parhaalle kokille, Charlie Collinsille.
fi
09:35
Rooman kadonneet aarteet
Hadrianuksen muuri on suurin rakennelma, jonka roomalaiset ovat koskaan tehneet. Se ulottui 120 kilometriä Britannian halki ja rajasi imperiumin pohjoisreunan. Asiantuntijat tutkivat muuria, linnoituksia, portinvartijan taloja ja varuskuntakaupunkeja paljastaakseen, kuinka sivilisaatio kasvoi Rooman rajalla. Yllättävät löydöt kertovat, millaista oli elää ja kuolla imperiumin reunalla.
fi
10:35
Meret ilman vettä
Al Capone, Lucky Luciano, viisi perhettä: mafia valtasi Amerikan vauhdilla 1900-luvun alussa. Mutta mistä kaikki varallisuus ja valta tulivat? New Jerseyssä viskipullot hylyssä paljastavat rikollisverkoston. Detroitissa vuoden 1920 kuorma-auto näyttää, etteivät kansainväliset rajat merkinneet mitään mafialle. Chicagossa kelluva salakapakka todistaa alamaailman ja politiikan kulkevan käsi kädessä.
fi
11:30
Pohjoisen valtatien pelastajat: kaaosta valtateillä!
Jäisillä teillä panokset ovat korkeat, kun kyseessä on kallis lasti. Jo Roger ja hänen poikansa Ole Henrik joutuvat siirtämään suolalastia kuljettavan kuorma-auton suojellen jokea saastumiselta. Björn ja tiimi laittavat henkensä alttiiksi pelastaessaan lohia. Myöhemmin Torsteinin ja Isacin on löydettävä herkkä tasapaino, jotta he saavat pelastettua kalliin, lähes uuden maitosäiliöauton tuholta.
fi
12:25
Lentoturmatutkinta
Taistelu kuolemaan asti. Lentokoneen maahansyöksyn jälkeinen tutkimus perustuu onnettomuuden rekonstruktioon sekä silminnäkijöiden kertomuksiin.
fi
13:25
Sydneyn lentokentällä
Salama on iskenyt saapuvaan koneeseen. Matkustajat ovat kärsimättömiä insinöörien tarkastaessa vahinkoja. Kovat tuulet sulkevat kiitoradan, mikä aiheuttaa painetta lentoaikatauluissa. Asemalle saapuu toinen lentokone, jonka lasti vuotaa kenties vaarallista nestettä. Kolme lentokettähenkilöstön jäsentä altistui nesteelle, joten he ovat karanteenissa, kunnes palohenkilökunta tunnistaa nesteen.
fi
14:25
Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoasemalla on tiukka melurajoitus kello 6.00-23.00 ja hurja paine siirtää päivässä 900 lentokonetta. Tullipäällikkö George saa eteensä epäilyttävän paketin. Sillä välin aloittelija Mel joutuu äkkiä hoitamaan kaksi lääketieteellistä hätätapausta yhden tunnin aikana. Rahtitiimillä on ongelmia pursuavan lisäkontin kanssa.
fi
15:20
Sydneyn lentokentällä
Kun ensivasteyksiköt ovat mukana simuloidussa lentokoneonnettomuusharjoituksessa, oikeat ongelmat asettavat lentoaseman toimet vaaraan. Vaarallisten tuulien takia kaksi kiitorataa suljetaan. Seuraavaksi sähkökatko pyyhkii lentotietonäytöt tyhjiksi. Pahin mahdollinen skenaario vaikuttaa todennäköiseltä, kun matkustajaterminaalin räjähdyshälytys menee päälle.
fi
16:15
Sydneyn lentokentällä
Warner-labradori on juuri päässyt yhdeksän kuukauden rajavartiokoulutuksesta ja on ensimmäistä päivää töissä huumekoirana. Turvapäälliköt testaavat tiimejään yrittämällä kuljettaa tekopommin niiden ohi. Annie kohtaa totuuden hetken. Pääseekö hän läpi testistä ja viralliseksi tarkastushenkilöksi?
fi
17:10
Sydneyn lentokentällä
Sydneyssä on yksi kaikkien aikojen sateisimmista kausista. Hurja myrsky sulkee kaksi kiitorataa, ja saapuva lento välittää integroitujen toimien keskukselle hätäviestin. Mies on saanut koneessa sydänkohtauksen. Pystyykö kone laskeutumaan tässä säässä? Myöhemmin tulipaloharjoitus muuttuu oikeaksi tilanteeksi, kun toinen kone ilmoittaa olevansa tulessa.
fi
18:00
Sydneyn lentokentällä
Viikonloppulomailijat ja kotiin palaavat työmatkalaiset tekevät perjantaista kiireisen päivän lentoasemalla. Lisääntynyt matkustajamäärä tarkoittaa myös lisää ongelmia, joten tullin esimiehet ovat varuillaan. Tänään ongelmia tuottavat ambulanssikoneen hätätapaus, turvallisuusrikkeet, huumeet ja huutava matkustaja, jonka lentoyhtiö on päättänyt laittaa matkustuskieltoon.
fi
19:00
Yukonin eläinlääkäri
Oakleyt saapuvat Kroschel Wildlife Centeriin, jossa heidän päivänsä on jälleen täynnä yllätyksiä. Tohtori Oakley tarkistaa kahden rähjäisen ilveksen sukupuolet nähdäkseen, voivatko ne olla lisääntymispari, ja tiimi harhauttaa poroparin tärkeän toimenpiteen suorittamiseksi. Äitinsä sairastuttua, Sierra ottaa klinikalla vastuun ja hoitaa koiraa, jonka nenään on uponnut piikkisian piikki.
fi
20:00
Lentoturmatutkinta
Neljäpäiväisen huoltopysähdyksen jälkeen Colgan Airin lennon 9446 lentäjillä on vaikeuksia pitää Beech 1900 -kone ilmassa. Vaikka he onnistuvat kääntymään takaisin lentoasemaa kohti, kone syöksyy Cape Kodin vesiin vain minuutteja nousun jälkeen. Hylky ei jätä tutkijoille paljoakaan tutkittavaa. Lentotietojen analyysi sen sijaan kumoaa kaikki oletukset tapauksesta.
fi
21:00
Meret ilman vettä
Arkeologit tutkivat Oregonin rannikkoa löytääkseen yli kolme sataa vuotta sitten uponneen aluksen jäänteet. Alkuperäisten amerikkalaisten tarinat näet kertovat haaksirikosta ja sen selviytyjistä. Arkeologit rakentavat kuvaa uponneesta hylystä käyttäen historiallisia tietoja ja omaa asiantuntemustaan. He paljastavat, miten suuri laiva kuljetti satojen tonneja lastia lähes toiselle puolen maailmaa.
fi
22:00
Operaatio arktinen lääke
Sotareportteri Bob Woodruff johdattaa veteraaneja arktiselle retkelle testaamaan parannuskeinoa posttraumaattiseen stressiin ja masennukseen: luontoliikuntaa. Kun he vaeltavat yhdessä maailman dramaattisimmista ja koskemattomimmista erämaista, tutkijat seuraavat heidän fyysisen ja emotionaalisen hyvinvointinsa muutoksia. Voisiko tämä olla lääke, jota he ovat etsineet?
fi
23:00
Elämää Aasian suurimman vankilan sisällä
New Delhissä on Aasian suurin vankila: Tihar. Siellä on väkivaltaisia rikollisia, mutta myös erittäin menestyksekäs kuntoutusohjelma.
fi

Guide TV - lundi, 08/04/2024

00:00
Salakuljettajat satimeen
CBP on saanut San Ysidron rajalla kiinni takakonteissa piilottelevia matkustajia. HSI pysäyttää ajoneuvon, joka kuljettaa 5,8 kiloa fentanyylipillereitä, joiden katuarvo on 1,7 miljoonaa dollaria. Nogalesissa CBP takavarikoi 14 kivääriä, käsiaseen ja yli 10 000 ammusta, jotka olivat matkalla Meksikoon. CBP Miami saa kiinni matkustajan, joka salakuljettaa ketamiinia vartalovoiteeksi naamioituna.
fi
01:00
Meret ilman vettä
Arkeologit tutkivat Oregonin rannikkoa löytääkseen yli kolme sataa vuotta sitten uponneen aluksen jäänteet. Alkuperäisten amerikkalaisten tarinat näet kertovat haaksirikosta ja sen selviytyjistä. Arkeologit rakentavat kuvaa uponneesta hylystä käyttäen historiallisia tietoja ja omaa asiantuntemustaan. He paljastavat, miten suuri laiva kuljetti satojen tonneja lastia lähes toiselle puolen maailmaa.
fi
02:00
Toinen maailmansota ylhäältä päin -kooste
Hitlerin armeija hallitsee Eurooppaa yli kolme vuotta. Liittoutuneet eivät pysty kilpailemaan sotakentällä ja hyökkäävät Saksan sotatuotantoa vastaan. Myöhemmin Hitler kostaa pommitukset ja kehittää ensimmäiset risteily- ja ballistiset ohjukset. Liittoutuneet pelaavat korkein panoksin paljastaakseen natsien salaisuudet ja estääkseen Hitlerin koston.
fi
03:00
Lentoturmatutkinta
Jakso 7/13. Korealaisen rahtikoneen maahansyöksy Lontoon ulkopuolelle askarruttaa tutkijoita. Yrittikö virkailija pelastaa kasvonsa ennemmin kuin koneen?
fi
03:45
Romuttamon superauto
Ralph and his 2 teams of car buffs build scrap cars to try and outbrake Shane's Jaguar F-Type SVR.
fi
04:30
Saari ilman lakeja
Talven armoilla olevan Port Protectionin asukkaat käyttävät leppoisampaa säätä hyväkseen ja kasvattavat selviytymismahdollisuuksiaan.
fi
05:10
Vankilassa ulkomailla
Sarja palaa ruutuihin kuuden tositarinan voimin: huumekauppiaat, sieppauksen uhrit ja sotavangit kertovat tarinansa omin sanoin. Uudella kaudella tavataan muun muassa Pieter Tritton, joka salakuljetti kokaiinia telttojen pohjiin piilotettuna. Lisäksi nähdään eteläafrikkalaisen nuoren hämmästyttävät vaiheet, kun tämä joutui pomonsa pettämäksi ostaessaan hänen puolesta huumeita Boliviassa. Toimittaja Phil Cox kertoo, miten joutui asejoukkojen jahtaamaksi ja sieppaamaksi Sudanissa. Kuulemme myös amerikkalaisen aloittelevan valokuvaajan kauhunhetkistä, kun Al-Qaida sieppasi hänet Syyriassa. Kidutuksen jälkeen avautui pakomahdollisuus, mutta miten päättää, pelastaako itsensä vai jäädä vankitoverin tueksi?
fi
06:00
Lyödään ällikällä
Tim Shaw'n juontamassa ohjelmassa ympäri maailmaa valittuja osallistujia pyydetään valitsemaan hurjien tieteellisten kokeiden oikea lopputulos.
fi
06:20
Pohjoisen valtatien pelastajat
Pohjoisessa Jo Rogerin aloittelijat joutuvat tulikokeeseen, kun pelastusta kaipaa kolme tieltä ajautunutta ajoneuvoa. Kun hinausauto uppoaa syvään ojaan, voi katastrofi olla tekeillä. Etelässä Thordin ja Andrzejin on kisattava aikaa vastaan pelastaakseen onnettomuuteen joutunut bussi. Huomattuaan dieselvuodon miehet ymmärtävät, että pelastus voi päättyä liekkeihin.
fi
07:05
Hostile Planet
The planet's hottest habitats - our deserts - are getting even hotter, drier and bigger, yet a host of remarkable animals still survive in the harshest conditions, including cunning hyenas, pint-sized meerkats and sand-dwelling spiders. Follow their lives through a single day in the desert to appreciate how they deal with the sun's formidable power as it grows stronger with every passing minute.
fi
07:50
Elä vapaana tai kuole
Tappokausi. Tobias lähtee vaaralliselle matkalle, Derik kesyttää kurittomia muuleja ja Thornin matka metsästysmaille saa yllättävän käänteen. National Geographic Channel.
fi
08:35
Albert Lin ja kadotetut kaupungit
Tutkimusmatkailija Albert Lin etsii Perun Andeilla kadonnutta Chachapoya-valtakuntaa. Ennen katoamistaan valtakunta hallitsi aluetta lähes 1 000 vuotta ennen sen valloittaneita inkoja. Albertin matka johtaa hänet pauhuaville koskille ja tiheään Andien pilvimetsään. Hän käyttää ainutlaatuisia välineitään paljastaakseen pilvisoturien kadonneen maailman.
fi
09:15
Hostile Planet
The highest mountains on Earth are home to snow leopards, golden eagles, mountain goats, barnacle goslings and gelada monkeys. But only the toughest can endure the extreme weather, scarce food supplies and limited oxygen on these peaks. Showcasing never-before-filmed animal behaviour using new technology to capture fresh angles and scales, Hostile Planet provides unique access to one of the most extreme environments on the planet.
fi
10:20
Hostile Planet
Delve beneath the surface of the largest habitat on Earth - our oceans - to uncover a world of extraordinary extremes from crushing depths to stormy coasts and vast blue deserts to crowded reefs. Oceans are dynamic environments where animals must adapt to life of constant change. Discover how seals fend off sharks; how turtles risk their lives to create their next generation; and how ingenious orca fight to survive in the face of ever-increasing competition.
fi
11:15
Yukonin eläinlääkäri
Oakleyt saattavat hevosen veneellä syrjäiselle Woody Islandille. He ovat valmiita siihen, että kaikki voi mennä pieleen matkan varrella. Seuraavaksi tohtori Oakley hoitaa nuorta ontuvaa härkää ja tekee tiineystarkastuksen lehmälaumalle. Tohtori Oakley hoitaa kahta tapausta kerralla, kun raskaana oleva vuohi ryhtyy synnyttämään porsaan tyrän korjauksen ollessa kesken. Lopuksi tiimi kiirehtii hoitamaan koiraa, joka jäi auton alle.
fi
12:10
Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 9/10. Brasilian jalkapallojoukkue Chapecoense on kyydissä, kun LaMian lento 2933 lähestyy Medelliniä. Miehistö ilmoittaa polttoaineongelmasta. Ennen kuin lennonjohto ehtii tehdä koneelle tilaa, se putoaa vuorelle. Lähes kaikki kyydissä kuolevat. Jalkapallomaailman surressa tutkijat ovat paineen alla onnettomuuden syyn selvittämiseksi. He huomaavat, että sen takana on ahneus ja vaarallinen riskinotto.
fi
13:10
Lentoturmatutkinta
Kausi 18. Jakso 10/10. United Expressin lento 6291 on tulossa Washingtonista Ohion Columbukseen. Koneen lähestyessä lentokenttää potkuriturbiini hajoaa puolentoista kilometrin päässä kiitoradasta. Kolme henkilöä selviää tulimyrskystä, mutta miehistö ja kaksi muuta matkustajaa kuolevat. Hiiltyneet jäänteet eivät anna tutkijoille paljoakaan tutkittavaa. Viimein ohjaamosta löytyy äänite, joka paljastaa onnettomuuden syyn.
fi
14:10
Tonnikalan saalistajat: Pohjoinen vs Etelä
Huhutaan, että kiintiö on täynnä ja kalastusaikaa on alle 24 tuntia jäljellä. Viimeisten tuntien aikana päätetään muutakin kuin palkkasekkien koko. Koitos on vaikeimmillaan ja pakottaa kapteenit ottamaan riskin vaarallisen ylityksen kanssa tai menemään kotiin ilman palkkaa. Jos he onnistuvat koetuksessa, heidän on silti päästävä vielä toistensa ohi.
fi
15:00
Valokuvaajien silmin
Maailmankuulu seikkailukuvaaja Krystle Wright pyrkii saamaan uransa uudelleen vauhtiin tauon jälkeen. Hän kuvaa yhtä kauden vaarallisimmista tornadoista ja kalliokiipeilijää superkuun valossa ja kertoo poikkeuksellisen elämäntyylinsä ylä- ja alamäistä.
fi
16:00
Valokuvaajien silmin
Kahdesti Pulitzer-palkittu valokuvaaja Muhammed Muheise varttui Lähi-idän konflikteista raportoidessaan, jätti toimittajan uransa huipulla ollessaan ja ryhtyi edunvalvojaksi. Nykyään hän ei enää uskaltaudu rintamalinjoille, vaan asettuu kotiseudultaan siirtymään joutuneiden perheiden pariin ja jakaa työnsä avulla ilon hetkiä pimeyden keskellä ja valottaa maailmanlaajuista pakolaiskriisiä.
fi
17:00
UFOT: Tuntemattoman äärellä
Yhdysvaltain hallitus on kieltäytynyt puhumasta ufoista vuosikymmeniä, mutta nyt laivaston lentäjä kertoo nähneensä salaperäisen kohteen, joka seurasi heidän hävittäjiään. Huippusalaiset videot vuotavat julkisuuteen ja kiehtovat maailmaa. Hallituksen viranomaiset, etunenässä entinen senaattori Harry Reid, vaativat, että asiaa tutkitaan. Vaikuttaa, että totuus ufoista on viimeinkin paljastumassa.
fi
17:55
Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vaikutusvaltaisinta kuningasta, Ramses Suurta. He paljastavat Sakkarassa, maailman vanhimman pyramidin edessä, hautojen ja aarteiden labyrintin, joka kuului Ramseksen kenraalille, ja menevät uuteen hautaan nekropoliisissa, jonne aateliset haudattiin. He tutkivat Ramseksen upeimpia temppeleitä selvittääkseen, miten Ramseksesta tuli kaikkien aikojen ylistetyin faarao.
fi
19:00
Lentoturmatutkinta
Huippuluokan helikopteri vie öljyalan työntekijöitä öljynporauslautoille, mutta se putoaa mereen Newfoundlandin rannikolla. Uskomatonta kyllä, yksi mies jää henkiin ja vain muutamassa tunnissa etsinnät uhrien, mustanlaatikon ja hylyn löytämiseksi merenpohjasta on aloitettu. Tutkijat kiirehtivät yhdistämään johtolangat, jolloin kuolettava vika S-92-helikopterin suunnittelussa paljastuu.
fi
20:00
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Jalkavammoja, kyhmyjä ja kameleita! Eläinlääkäri Pol ja hänen tiiminsä hoitavat kaikenlaisia armottoman talvisään aiheuttamia vammoja oli kyseessä tavallinen tai eksoottisempi eläin. Tunteet ovat herkässä, kun eläinlääkäri Nicole hoitaa omaa rakasta beagleaan. Eläinlääkäri Pol löytää uhmakkaalta kamelilta ongelman ja hoitaa 11 koiranpennun hätäsynnytyksen, jossa tarvitaan kaikkien apua.
fi
21:00
Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz noutavat Andrew'n vuoden 1971 Triumph GT6:n. Se on klassinen, kaksipaikkainen brittiläinen urheiluauto, jota Andrew ei voi kunnostaa.
fi
22:00
Mahdotonta rakentamassa
Daniel matkaa Las Vegasiin, jossa Madison Square Garden rakentaa valtavaa kupolia. Se on iso muutos, jonka avulla yleisö pääsee kokomaan upeita näytöksiä sekä näyttöjen kattaman kupolin sisällä että ulkona. Daniel liittyy tiimin seuraan, kun se nostaa ja kiinnittää LED-megapaneeleita kupolin ulkopuolelle. Sisällä Danielin on kivuttava karmean korkealle tehdäkseen työnsä.
fi
23:00
Rewind the '90s
Uutiset pyörivät vuorokauden ympäri ja skandaaleja myynnin edistämiseksi janoavat juorulehdet menestyvät. Uutisointi lisää bensaa vuosikymmenen suurimpien riitojen liekkeihin. 90-luvusta tulee kuuluisa korkean profiilin avioeroista, taistelevista taitoluistelijoista, riitelevistä räppäreistä, nahistelevista poikabändeistä ja ensimmäisestä yhdysvaltojen presidentin virkasyytteestä yli 100 vuoteen.
fi