MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

Guide TV - lundi, 29/04/2024

01:15
 Mile 22IMDB 6.1/10
Amerikkalaisen tiedustelu-upseerin on salakuljetettava poliiisi Indonesian rajojen ulkopuolelle. Poliisilla on arkaluontoista tietoa, joka saattaa uhata koko Yhdysvaltain turvallisuutta.
fi
02:45
 John Wick: Chapter 2IMDB 7.5/10
Legendaarinen superpalkkamurhaaja John Wick (Keanu Reeves) on pakotettu palaamaan eläkkeeltä, kun vanha liittolainen suunnittelee kaappaavansa vallan italialaisessa palkkamurhaajien killassa. Verivalan sitomana Johnin on autettava liittolaistaan ja matkustettava Roomaan, jossa hän kohtaa maailman armottomimmat tappajat.
fi
04:45
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:10
 Repmånad eller Hur man gör pojkar av mänIMDB 6.5/10
Vanhojen kaverusten kertausharjoitukset menevät aivan läskiksi, kun osanottajat ovat kiinnostuneempia naisten jahtaamisesta, hotellilla tanssimisesta sekä ruoasta ja juomasta. Janne "Loffe" Carlsson on huippukunnossa klassikkokomediassa.
fi
06:35
 Dag för dag
Kertomus siitä, ettei irtiotto elämässä ole koskaan liian myöhäistä. Demontoitunut Tage sekä Malte ja Rut asuvat vanhainkodissa. Siellä työskentelevät myös hoitaja Katrin ja siivooja Simon. Yhdessä tämä viisikko reissaa matkailuautolla halki Euroopan täyttääkseen vanhan miehen viimeisen toiveen. Ohjaaja: Felix Herngren. Rooleissa: Martina Haag, Sven Wollter, Marianne Mörck, William Spetz, Tomas von Brömssen, Peter Magnusson, Felix Herngren. (Ruotsi, 2022.)
fi
08:20
Jag är IngridIMDB 7.3/10
Ingrid Bergman: In Her Own Words kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka tavallisesta ruotsalaistytöstä tuli yksi Hollywoodin rakastetuimpia näyttelijättäriä.
fi
10:10
 A Dog's PurposeIMDB 7.2/10
Bailey-koira ehtii elää monta elämää eri vuosikymmenillä etsiessään olemassaolonsa tarkoitusta. Ethan-pojan kanssa syntyy vahva side, joka kestää kriisitkin. Pääosissa: Josh Gad, Dennis Quaid, K.J. Apa, Juliet Rylance, Bryce Geishar. Ohjaaja: Lasse Hallström, USA 2017.
fi
11:50
 Tulisielu
Animaatioseikkailu 1930-luvun New Yorkissa, missä nuori Georgia unelmoi palokuntalaisen työstä isänsä jalanjäljissä.
fi
13:20
 Now You See MeIMDB 7.3/10
The Four Horsemen -ryhmä on silmänkääntäjien Robin Hood. Loisteliaiden taikuriesitysten aikana ryhmä maailman taitavimpia taikureita varastaa rahaa korruptoituneilta pankeilta ja monimiljonääreiltä sekä pudottaa setelit hämmentyneen yleisön päälle.
fi
15:15
 HustlersIMDB 6.4/10
Tositapahtumiin perustuva Hustlers – korkojen kera on draamakomedia, joka seuraa ryhmää ovelia strippiklubin työntekijöitä, jotka lyöttäytyvät yhteen vedättääkseen Wall Street -asiakkaitaan.
fi
17:05
 The Best of MeIMDB 6.7/10
Dawson ja Amanda tutustuivat toisiinsa lukiossa. Rakkaus roihusi, mutta ympäröivä maailma halusi muuta. Suhteesta ei tullut sitä, mitä olisi voinut. Pari kohtaa uudelleen 20 vuotta myöhemmin lapsuudenaikaisessa kaupungissaan.
fi
19:00
 Long ShotIMDB 6.9/10
Kun Fred tapaa jälleen nuoruudenihastuksensa Charlotte Fieldin, hän hurmaa naisen heti. On vain yksi pieni ongelma – Charlotte on nyt ulkoministeri ja yksi maailman vaikutusvaltaisimmista naisista.
fi
21:00
 Last Seen Alive
Kun Willin vaimo katoaa jäljettömiin bensa-asemalta, alkaa epätoivoinen jahti ja taistelu kelloa vastaan. Toimintapläjäyksen pääosassa Gerard Butler.
fi
22:30
 The Rental
Kauhutrilleri kahdesta pariskunnasta, jotka vuokraavat talon meren rannalta mukavaa viikonloppua varten. Pian he epäilevät omistajan vakoilevan heitä.
fi
23:55
 WinchesterIMDB 5.4/10
Kauhuelokuva, jossa asetehtailija Winchesterin varakas perijätär rakentaa jättimäisen talon niiden haamuille, jotka on tapettu perheen aseilla.
fi

Guide TV - mardi, 30/04/2024

01:30
 Deepwater HorizonIMDB 7.1/10
Maailman kehittyneimmällä öljynporauslautalla 20. huhtikuuta 2010 alkaa muiden päivien tapaan. Yhtäkkinen onnettomuuksien sarja kuitenkin tekee Deepwater Horizonista räjähdys- ja tulipaloinfernon, jonka työntekijät jäävät luhistuvan porauslautan jättimäiseen kuolemanloukkuun.
fi
03:15
 Beck
Komisario Martin Beck ja luottomiehensä Gunvald Larsson sukeltavat ihmismielen pimeälle puolelle trillerissä, jossa jahdataan Tukholmaa järkyttävää sarjamurhaajaa. Tapahtumat liittyvät venäläiseen mafiaan ja ylikansalliseen lääkekonserniin. Keskeisessä roolissa nähdään myös suomalaisnäyttelijä Jarmo Mäkinen. Pääosissa: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgerson, Marie Göranzon, Hanns Zischler. Ohjaus: Harald Hamrell.
fi
04:45
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:15
Star File
Christoph Waltz
fi
05:30
 The Stones and Brian Jones
Brittidokumentissa kuvataan kitaristi Brian Jonesin, The Rolling Stonesin perustajan, elämää, jälkimainetta ja kuolemaa. Jones veti bändiä sen alkuaikoina, mutta huumeet ja alkoholi johtivat erottamiseen bändistä ja hukkumiskuolemaan 27-vuotiaana.
fi
07:05
 Tills Frank skiljer oss åtIMDB 5.5/10
Ruotsalaiskomedia sinkku-Verasta, joka on kuolettavan rakastunut kollegaansa Frankiin, mutta jonka valmentajansa mielestä pitäisi laskea rimaansa.
fi
08:45
 Viimeinen startti
Toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä, joka yhdessä ex-vaimonsa Toven kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa osallistumasta autokisaan. Alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin.
fi
10:35
 A Dog's JourneyIMDB 7.4/10
Bailey-koira tekee lupauksen isännälleen, jonka aikoo pitää vuosien saatossa ja eri koirien kehossa elämällä. Pääosissa: Josh Gad, Kathryn Prescott, Dennis Quaid. Ohjaaja: Gail Mancuso.
fi
12:20
 Sune vs. SuneIMDB 5.6/10
Lassen alku neljännellä luokalla on suuri sokki. Uusi poika istuu Lassen paikalla luokassa, ja hän on juuri sellainen kuin Lasse haluaisi olla. Eikä siinä vielä kaikki, sillä hänen nimensä on Lasse.
fi
13:45
 Now You See Me 2IMDB 6.5/10
Kukistettuaan FBI:n vuotta aiemmin neljä hevosmiestä odottavat uutta tehtävää heidät värvänneeltä taikurien joukolta nimeltä Silmä. Kun J. Daniel Atlas alkaa etsiä joukkoa omin päin, hevosmiehet päätyvät teknologisen neron Walter Mabrynluo, joka antaa hevosmiehille tehtäväksi varastaa tietojenharavointilaitteen. Sitä seuraavat tapahtumat ja yllätykset vaikuttavat menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hahmoihin.
fi
15:50
 Änglagård - Tredje gången gilltIMDB 4.7/10
Fanny (Helena Bergström) palaa kotikyläänsä viimeisen kerran selvittääkseen, kuka oikeastaan on hänen isänsä.
fi
17:45
 The House with a Clock in Its WallsIMDB 6.0/10
Orpo Lewis muuttaa setänsä luo taloon täynnä mystiikkaa ja salaisuuksia. Velho on piilottanut käytäville kellon, jonka funktiosta ei ole kellään tietoa. Tosin kaikki tietävät, että se on vaarallinen.
fi
19:30
 All InclusiveIMDB 5.9/10
Tove ja Malin juhlivat heidän äitinsä 60-vuotispäivää yhteisellä matkalla. Hiljattain jätetyksi tulleena äiti taitaa kaivata matkaa, mutta siskoksilla on varsin erilaisia ajatuksia siitä mikä on äidille parasta.
fi
21:00
 MidsommarIMDB 7.2/10
Dani ja Christian ovat amerikkalainen nuoripari, jonka suhde on hajoamassa. Sureva Dani lähtee kuitenkin Christianin ja tämän ystävien kanssa juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään.
fi
23:25
 Stowaway
Toimintatrilleri nuoresta naisesta, joka yllättäen perii isältään huvijahdin. Avomerellä sen kaappaavat roistot, joilla on valonarka suunnitelma.
fi