MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

Guide TV - mercredi, 03/04/2024

00:20
Rikostutkija Bergman: Kaappaus
Sarja alkaa. Fredrika Bergman oikeusministeriöstä jotuu tutkimaan kaapatun lentokoneen tapausta, ja koneen toinen lentäjä on Fredrikan ex-pomon poika.
fi
01:05
Rikostutkija Bergman: Kaappaus
Kääntääkseen koneen Alex ylipuhuu Erikin toimimaan kapteenin tietämättä. Fredrika tapaa vangitun professorin, jonka vapauttamista kaapparit vaativat.
fi
01:50
Heikolla jäällä
Uusi jakso. Draamatrillerisarja, 2019. Kausi 1. Jakso 1/8. Tutkimusaluksen kimppuun hyökätään Grönlannin edustalla samalla, kun Arktinen neuvosto yrittää päästä yksimielisyyteen öljynporauksen kieltämisestä.
fi
02:35
Heikolla jäällä
Tutkimusaluksen kimppuun hyökätään Grönlannin edustalla samalla, kun Arktinen neuvosto yrittää päästä yksimielisyyteen öljynporauksen kieltämisestä.Jakso 2/8. Thin Ice
fi
03:20
Eden
Hedwigin etsintä jatkuu, ja skandaalinkäryinen filmitähti Andy Dolan osoittautuu avainhenkilöksi katoamisen yhteydessä. Seuraamme iltaa Andyn silmin.
fi
04:05
Eden
Gracie. Poliisi on paineen alla samalla, kun huumekauppiaan murha lisää ongelmia. Poliisipäällikön maltti on loppua, kun hänen salaisuutensa uhkaa paljastua.
fi
05:00
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:25
 Comedy Queen
Sasha on kohta 13 ja haaveilee stand up -koomikon urasta. Hän haluaa saada ihmiset nauramaan, erityisesti isänsä, joka itkee suihkussa, kun luulee, ettei kukaan kuule. Kotona kaikki muistuttaa Sashaa kuolleesta äidistä, ja kyynelet ovat aina lähellä. Sasha ei kuitenkaan suostu itkemään, vaan kirjoittaa itselleen henkiinjäämislistan surusta selvitäkseen. Hän on päättänyt ajaa siilin, lopettaa kirjojen lukemisen, kieltäytyä maailman söpöimmästä koiranpennusta - ja ennen kaikkea ryhtyä komediakuningattareksi. Ohjaaja: Sanna Lenken. Pääosassa: Sigrid Johnson. (Ruotsi, 2022.)
fi
07:00
 Sune i Grekland - All InclusiveIMDB 4.1/10
Anderssonin perhe suunnittelee jokakesäistä lomaviikkoaan Hyttysmetsässä. Sitten tapahtuu jotain ennenkuulumatonta: isä Rudolf varaa pakettimatkan Kreikkaan. Perhe on innoissaan ja kysymyksiä satelee ilmassa. Kreikassa perhettä koettelee sarja katastrofeja.
fi
08:35
 Now You See Me 2IMDB 6.5/10
Kukistettuaan FBI:n vuotta aiemmin neljä hevosmiestä odottavat uutta tehtävää heidät värvänneeltä taikurien joukolta nimeltä Silmä. Kun J. Daniel Atlas alkaa etsiä joukkoa omin päin, hevosmiehet päätyvät teknologisen neron Walter Mabrynluo, joka antaa hevosmiehille tehtäväksi varastaa tietojenharavointilaitteen. Sitä seuraavat tapahtumat ja yllätykset vaikuttavat menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hahmoihin.
fi
10:40
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Kimppakämppä. Kun Pete saa tietää Harryn valehdelleen suhteesta, hän uhkaa jättää Harryn. Vaikka Harry pelkää äitinsä reaktiota, hän päättää tulla ulos kaapista.
fi
11:25
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Fifty Years. Kausi 1, 6/8. Viisikymmentä. Heather täyttää 50 vuotta, ja toivoo viettävänsä päivää kaikessa hiljaisuudessa. Ainsley on kuitenkin eri mieltä, sillä hän aikoo järjestää ystävälleen yllätysbileet. Synttärit ovatkin täynnä yllätyksiä, monessakin mielessä. 
fi
12:10
American Auto
Night Out. Työjengi päätyy Katherinen luo drinkeille ja tiimiytymään. Tilanne eskaloituu kaikkien tajutessa, että Katherine ja Richard ovat keskellä avioeroa.
fi
12:30
American Auto
Passion Project. Katherine haluaa suuria muutoksia toimistolla avioerouutisen paljastuttua. Kaikki menee pieleen, kun Katherinelle esitellään Cyrusin unelma-auto.
fi
12:55
Astrid & Lilly Save the World
A-borg. Itsepintainen hirviö pakottaa kaikki kokemaan uudelleen pahimmat lapsuudenmuistonsa.
fi
13:40
Fake Patient
Ilska. Albin kieltäytyy puhumasta isänsä kanssa, ja Anita ottaa asian hoitoonsa. Albin törmää ex-ystäväänsä Chippeniin. Cissi ilmestyy yllättäen kaupunkiin.
fi
14:05
Fake Patient
Ett år tidigare. Albin ja Chippen asuvat yhdessä ja uneksivat näyttelemisestä. He tekevät yhdessä töitä sairaalassa loistavana valepotilasparina.
fi
14:30
SolsidanIMDB 8.1/10
Tubettaja. 6. kausi, osa 6/10. Fredde yrittää palata töihin ja toivoo olevansa kaivattu, mutta huomaakin, että hänen tilalleen on palkattu joku paljon häntä tehokkaampi ja terävämpi. Fredde tajuaa, että hänen täytyy keksiä jokin keino, jolla saa Ludden palkkaamaan hänet uudelleen. Anna lähtee muutaman viikon päästä Unkariin kuvauksiin, ja viettää nyt kaksi viikkoa kotona. Alexin mielestä Anna voisi ottaa hoitaakseen jonkin ylimääräisen päivän ruoat, kun kerran hän nyt on joutilaana.
fi
14:55
SolsidanIMDB 8.1/10
Läksiäisillallinen. 6. kausi, osa 7/10. Alex ja Anna aikovat syödä illallista Fredden ja Mickanin kanssa. Alunperin oli tarkoitus järjestää vain mukavan mutkaton ilta ilman lapsia, mutta jotenkin juttu muuttuu yhä isommaksi tilaisuudeksi, jonka järjestäminen jää Alexin ja Annan harteille. Mickan siivoaa vaatekaappinsa saadakseen tilaa uusille kevätvaatteille ja pyytää Freddeä viedään hylätyt vaatteet hyväntekeväisyyteen. Fredde ottaa kuitenkin väärän pussin, jossa ovat Mickanin tuliterät asut. Raivostunut Mickan yrittää saada ne takaisin.
fi
15:20
Love, Inevitably
Massimolla ja Candelalla on omat ongelmansa, kun visiot tulevat takaisin. Ne pelastavat Candelan show'n ja saavat Massimon tajuamaan asiakastilanteen.
fi
16:10
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Maailman huonoin äiti. Kausi 2, 5/8. Klaralle selviää, että Ruth on estänyt hänet Instagramissa, ja lisäksi tyttö tuntuu viihtyvän paremmin Lilyn ja Tomaksen seurassa kuin omien vanhempiensa kanssa. Lily saa päähänsä muuttaa maalle ja yrittää taivutella Tomaksen puolelleen järjestelmällä heidät työharjoitteluun maatilalle. Rille odottaa kuumeisesti tilaamaansa pakettia. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
16:35
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Isä ja poika. Kausi 2, 6/8. Tomas tulee mustasukkaiseksi huomattuaan isänsä olevan hyvää pataa Matsin kanssa ja yrittää päästä lähentymään tämän kanssa. Klara puolestaan on huolissaan isänsä terveydentilasta ja rakkauselämän vaikutuksesta siihen. Lily tuskailee yksityisyyden puutetta tullessaan yhtenään häirityksi. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:00
Ronja RyövärintytärIMDB 7.4/10
Ukkoslapsi. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:25
Ronja RyövärintytärIMDB 7.4/10
Ensimmäinen retki. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:55
Opiskelijakämppä
Kaasuvuoto aiheuttaa ulkonaliikkumiskiellon. Jengi yrittää tappaa aikaa pelien avulla, mutta kaikki keskustelut johtavat riitaan. Kaaos vain laajenee.
fi
18:15
Opiskelijakämppä
Kausi päättyy. Saga kysyy, lähteekö Jenny ensi keväänä mukaan Berliiniin. Jenny palauttaa uuden version varjotentistään ja kertoo äidilleen totuuden.
fi
18:40
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Viisi toivetta. Australialainen draamakomediasarja kertoo viidestä sattumalta kohtaavasta erilaisesta miehestä ja naisesta, joilla ei ole oikein mitään yhteistä. Paitsi yksi pikkujuttu: he kaikki ovat sinkkuja. Yhteisen ystävän hääjuhlassa nämä parittomat istutetaan yhteiseen pöytään. Pöytäseurue saa kuningasidean: miksi kärvistellä yksin kun sitä voi tehdä myös yhdessä! 2. kaudella kämppäkaverukset jakavat jälleen niin elämän ilot kuin murheetkin. (Five Bedrooms, S2, Australia 2019)
fi
19:25
Mun maailma
Nuoret esittäytyvät. Cledoksen dj:nä tunnettu Fuge lähtee soolouralle. 22-vuotias Aron on transmies, joka on vihdoin päässyt aloittamaan testosteronihoidon. 18-vuotiaan Hannan elämä pyörii Raamatun ympärillä.
fi
19:50
Mun maailma
Mikä elämässä on tärkeintä? Hanna toimii vapaaehtoisena Tampereen Helluntaiseurakunnassa. Aron odottaa rintojen poistoa, mutta hän kokeekin pahan takaiskun. Fuge käy äitinsä luona muistelemassa lapsuuttaan.
fi
20:15
American Auto
White Van. Katherine joutuu kriisinhallintatöihin, kun sarjamurhaaja ajelee ympäriinsä Paynellä. Jack yrittää löytää roolinsa firmassa.
fi
20:35
American Auto
Earnings Call. Katherine lupaa tehdä suuren ilmoituksen ensimmäisessä tärkeässä kokouksessa. Jack ja Elliot neuvottelevat sopimuksen tehdastyöläisten liiton kanssa.
fi
21:00
Trigger Point
Sarja alkaa. Keskellä helleaaltoa pommiteknikot Lana ja Joel kutsutaan töihin. Hälytys koskee pommiuhkaa, mutta tilanne on paljon luultua pahempi.
fi
21:45
Hightown
Chekhov's Gun. Owen saattaa Sarahin vaaraan viedessään hänet pois. Jackie lähestyy prostituoitujen murhien ratkaisua, ja Charmaine työskentelee taas Ositon kanssa.
fi
22:40
Why Women Kill
Nainen järvessä. Why Women Kill -sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu vuoteen 1949. Uusien päähenkilöiden ja heidän tarinoidensa kautta etsitään vastauksia siihen mitä tarkoittaa olla kaunis, miillaisia totuuksia ihmiset salaavat kulissiensa takana, miten yhteisön välinpitämättömyys ja ylenkatse vaikuttaa meihin, ja lopulta kuinka pitkälle nainen on valmis menemään etsiessään hyväksyntää.
fi
23:25
Why Women Kill
Rikospaikka. Why Women Kill -sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu vuoteen 1949. Uusien päähenkilöiden ja heidän tarinoidensa kautta etsitään vastauksia, millaisia totuuksia ihmiset salaavat kulissiensa takana? Draamakomedia kertoo siitä, miten yhteisön välinpitämättömyys ja ylenkatse vaikuttaa meihin. Ja kuinka pitkälle nainen on valmis menemään etsiessään hyväksyntää?
fi

Guide TV - jeudi, 04/04/2024

00:15
Rikostutkija Bergman: Kaappaus
Erik menee Osmanin avulla koneen ruumaan ja joutuu kovan paineen alla tutkimaan epäiltyä pommia. Fredrika alkaa epäillä Said Khelifin syyllisyyttä
fi
01:00
Rikostutkija Bergman: Kaappaus
Erik ja Osman yrittävät päästä ohjaamoon aiheuttamatta levottomuutta matkustajissa. Karimista tulee pääepäilty, ja Alex yrittää löytää tämän perheen.
fi
01:45
Heikolla jäällä
3/8. Tasiilaq, jossa arktinen neuvosto kokoustaa, on ulkomaailman saavuttamattomissa koska kommunikaatiolinkit on sabotoitu. Liv uskoo löytäneensä yhteyden Venäjän hallituksen ja kaappareiden välillä. Tapahtuman ainoa silminnäkijä löytyy murhattuna ja Tasiilaqin poliisipäällikkö pidätetään epäiltynä. Tieto valtavasta öljylöydöstä paljastuu.  
fi
02:30
Heikolla jäällä
Tutkimusaluksen kimppuun hyökätään Grönlannin edustalla samalla, kun Arktinen neuvosto yrittää päästä yksimielisyyteen ympäristölle haitallisen öljynporauksen kieltämisestä alueella. Liv ja Enok lähtevät pohjoiseen seuraten johtolankaa, joka voi viedä siepatun miehistön luo. Venäjän loanheittokampanja vie tuen Elsan ehdotukselta.
fi
03:20
Eden
Scout törmää Camiin, joka kertoo suunnitelmista aloittaa uusi elämä Hedwigin kanssa. Hän kertoo myös Edenin todellisen huumepomon tuhonneen unelman.
fi
04:05
Eden
Katia. Uutta tietoa Hedwigin lapsuudesta tulee esiin. Intiimin ja uteliaan illan aikana Scout paljastaa tietonsa väärille ihmisille, kohtalokkain seurauksin.
fi
04:55
Star File
Colin Firth. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:10
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:35
 The Stones and Brian Jones
Brittidokumentissa kuvataan kitaristi Brian Jonesin, The Rolling Stonesin perustajan, elämää, jälkimainetta ja kuolemaa. Jones veti bändiä sen alkuaikoina, mutta huumeet ja alkoholi johtivat erottamiseen bändistä ja hukkumiskuolemaan 27-vuotiaana.
fi
07:10
 Sune i fjällenIMDB 3.9/10
Mitä Lasse tekee havaitessaan, että hänen rakas Sophiensa matkustaa tunturiin makean urheilijakaverin Santosin kanssa? Yksinkertaista! Hän suostuttelee koko Anderssonin perheen mukaan, vaikka heillä ei ole sen enempää rahaa kuin hiihtotaitoakaan.
fi
08:40
 Viimeinen startti
Toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä, joka yhdessä ex-vaimonsa Toven kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa osallistumasta autokisaan. Alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin.
fi
10:30
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Four Meats. Ben yrittää parantaa suhdettaan Miaan ja järjestää kunnon perheillallisen. Tarjolla on paellaa ja kaikki ovat paikalla, mutta kovin hauskaa ei ole.
fi
11:20
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Kausi 1, 8/8. Huutokauppa. Kaikki valmistautuvat talon myyntiin. Ainsley käy läpi tunteitaan Lachlania kohtaan. Pystyykö hän sittenkään luottamaan mieheen? Kukin pohtii tahollaan omaa elämäänsä, ovatko he valmiita siirtymään eteenpäin?
fi
12:10
American Auto
Funeral. Wesleyn isoisän kuoltua tiimi saa tietää salaisesta suunnitelmasta firman varalle. He joutuvat turvautumaan rajuihin keinoihin estääkseen hautajaiset.
fi
12:30
American Auto
Dealer Event. Wesley keskeyttää edelleen Jackin dialogit mahdollisten autojälleenmyyjien kanssa. Sadie yrittää saada diaesityksensä kasaan ennen tapahtumaa.
fi
12:55
Astrid & Lilly Save the World
Toenail. Rehtori Varshidi joutuu demonin riivaamaksi, ja Astrid ja Lilly joutuvat harjoittamaan eksorsismia.
fi
13:35
Fake Patient
Förhandling. Albin herää sairaalassa. Lääkäri kertoo pelätystä aivokasvaimesta, ja Albin joutuu hätäleikkaukseen. Felix tapaa Cissin ja kertoo tilanteesta.
fi
14:00
Fake Patient
Depression. Syöpähoito jatkuu, mutta Albin ei halua Yvonnen tukiryhmään. Cissi ilmestyy Albinin syntymäpäiville ja tämä pakenee metsään, mistä Gunnar hänet hakee.
fi
14:30
SolsidanIMDB 8.1/10
Nirvana. 6. kausi, osa 8/10. Anna on lähtenyt Unkariin elokuvan kuvauksiin. Alex jää kotiin Pallen kanssa, joka on tehnyt bänät tyttöystävänsä kanssa ja on siksi vailla asuntoa. Palle on kuin aikuinen lapsi, joka ei suostu tekemään mitään yhteiseksi hyväksi. Viktor ja hänen tyttöystävänsä Lovisa harrastavat niin kovaäänistä seksiä, etteivät Fredde ja Mickan saa nukutuksi, millä on seurauksensa heidän omalle seksielämälleen. Ellei Fredde saa Viktoria lopettamaan, Mickan uhkaa muuttaa Fredden miesluolan makuuhuoneeksi.
fi
14:50
SolsidanIMDB 8.1/10
Luokkaretki. 6. kausi, osa 9/10. Wilman luokkaretkelle tarvitaan lisää aikuisia, ja Alex lupaa lähteä mukaan. Koululaiset lähtevät Viikinkikeskukseen, missä he yrittävät elää yhtä niukasti kuin viikingit aikoinaan ja nukkua paljaalla maalla. Kaiken lisäksi Alex saa seurakseen Oven. Mickan kuulee Lussanilta, että ADHD on trendikäs diagnoosi, koska sitä pidetään supervoimana. Mickan tekee nettitestin ja on sitä mieltä, että suurin osa oireista sopii häneen.
fi
15:15
Lejos de tiIMDB 7.2/10
Massimon ja Candelan on vaikea hyväksyä äitiensä uusia poikaystäviä, mutta visiot antavat uusia näkökulmia. Massimo solmii rauhan Enzon kanssa.
fi
16:10
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Klara & Rille 3.0. Kausi 2, 7/8. Terapeutin määräämä joutilaisuus alkaa ottaa koville Klaralla, ja Rille puolestaan kokee joutuvansa rehkimään liikaa. Lilyä harmittaa, kun Tomas on tietävinään kaiken lastenkasvatuksesta, ja Noah värvää Ludden tekemään asioita puolestaan. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
16:35
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Synnytysvalmennus. Kausi 2, 8/8. Klara yrittää sietää Matsia ja kokeilee Rillen neuvomaa uudenlaista lähestymistapaa. Lilyn synnytys lähestyy, ja hän on saanut avukseen doulan. Tomas paljastaa Klaralle tietävänsä tulevan lapsen sukupuolen ja kertoo aikovansa hyödyntää tietoaan nimen valinnassa. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:00
Ronja RyövärintytärIMDB 7.4/10
Metsä, tähdet ja männinkäiset. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:25
Ronja RyövärintytärIMDB 7.4/10
Kuka viheltelee? Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:50
Käsi sydämellä
Sarja alkaa. Pariterapeutti Ava auttaa muita suhdeongelmissa. Omalta osaltaan hän on menettänyt uskon rakkauteen, kunnes näkee mullistavan näyn.
fi
18:15
Käsi sydämellä
John muuttaa vastaanotolle. Avan on yhä vaikeampi vastustaa tunteitaan, ja hän ryhtyy rajuihin toimiin päästäkseen Johnista eroon.
fi
18:40
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Kaksi varoitusta. Australialainen draamakomediasarja kertoo viidestä sattumalta kohtaavasta erilaisesta miehestä ja naisesta, joilla ei ole oikein mitään yhteistä. Paitsi yksi pikkujuttu: he kaikki ovat sinkkuja. Yhteisen ystävän hääjuhlassa nämä parittomat istutetaan yhteiseen pöytään. Pöytäseurue saa kuningasidean: miksi kärvistellä yksin kun sitä voi tehdä myös yhdessä! 2. kaudella kämppäkaverukset jakavat jälleen niin elämän ilot kuin murheetkin. (Five Bedrooms, S2, Australia 2019)
fi
19:30
Mainosmiesmurhaaja
Elinkautinen. Jaksossa päästään seuraamaan Laivaston sukeltajien uskomatonta etsintäoperaatiota, jonka tuloksena Härmäläinen löydettiin Airiston pohjasta. Ääneen pääsee myös Ilpo Härmäläisen poika.
fi
20:15
Hautalehto: Kylmä syli
Pitkä perjantai. Kausi 2, 5/6. Epäillyn piinaavat kuulustelut eivät tuota toivottua tulosta. Kotona Leena ei tiedä, mitä uskoa: kiistattomia todisteita vai Antin vakuutteluja.
fi
21:00
Yellowstone
Grass On The Streets. Kausi päättyy. Duttonin perheelle juuri perhe on kaikkein tärkein, mutta uudet havainnot uhkaavat heidän yhteenkuuluvuuttaan.
fi
22:15
Hightown
Big Fish. Ray og Renee er trængt op i et hjørne og må forhandle med djævlen. Shanes pragmatiske tilgang fører to svorne fjender sammen, og et tilfældigt møde hjælper Jackie med at afgøre, hvis side hun er på.
fi
23:10
Why Women Kill
He tekivät minusta murhaajan. Why Women Kill -sarjan toinen tuotantokausi sijoittuu vuoteen 1949. Uusien päähenkilöiden ja heidän tarinoidensa kautta etsitään vastauksia, millaisia totuuksia ihmiset salaavat kulissiensa takana? Draamakomedia kertoo siitä, miten yhteisön välinpitämättömyys ja ylenkatse vaikuttaa meihin. Ja kuinka pitkälle nainen on valmis menemään etsiessään hyväksyntää?
fi