Hero

Hero

Hero on leffakanavien kingi ja täydentää loistavasti Nelonen Median tv-kanavatarjontaa. Kanava esittää leffoja joka päivä parhaaseen katseluaikaan ja lisäksi jokainen sunnuntai on pyhitetty pelkästään elokuville. Leffojen lisäksi kanava tarjoaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä sarjoja.

Finland

Guide TV - samedi, 30/03/2024

00:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 7/36. Tulta päin. Hotellissa alkaa palomiesviikko, ja tytöt odottavat taloon uusia palomiehiä kuin kissat pistoksissa. Uuden asukkaan myötä saa alkunsa kolmiodraama jos toinenkin.
fi
00:45
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 8/36. Kalenterikuvia. Hotelliin saapuu palomieskönsikäs, jonka kanssa tytöt pääsevät kuviin. Tulokas saa myös valita itselleen parin. Yksi tytöistä joutuu lähtemään tulipelissä, jonka jälkimainingit aiheuttavat skismaa eri puolilla.
fi
13:30
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 11/35. Viiniä vieraille. Monet britit muuttavat etelään paremman elämän toivossa. Rob ja Steve remontoivat vanhasta maatalosta loma-asuntoja, mutta valmistuvatko ne ajoissa? Ed ja Jo ovat perustaneet sukelluskoulun, mutta ennen avajaisia on vielä monta ongelmaa ratkaistavana. Englantilainen realitysarja.
fi
14:20
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 8/11. Siljan ja Jirin odotuksessa kulkevat käsi kädessä ilo tulevasta esikoisesta ja huoli Jirin syövän mahdollisesta uusiutumisesta. Vaikka pari pyrkii pitämään ajatukset positiivisina, tulevaisuus pelottaa. Kotimainen ohjelma.
fi
15:05
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 9/11. Esikoistaan odottava suomalais-thaimaalainen-pari Hanna ja Num rakentavat elämäänsä Suomessa. Kulttuuri- ja luonne-erot siivittävät taloprojektia, jonka pitäisi olla valmis ennen uutta tulokasta. Kotimainen ohjelma.
fi
15:50
Farmi Suomi
Ensimmäinen putoaja on jättänyt farmille ison aukon, ja kilpailijat ymmärtävät, että kyseessä on kova kilpailu. Farmilaiset totuttelevat uuteen arkeen ilman digitaalisia laitteita ja opettelevat maaseudulla tarvittavia taitoja. Lypsyhommat kiinnostaa eksotiikan nälkäisiä kaupunkilaisia, mutta kuka on porukan ahkerin rakentaja?
fi
17:00
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 8. Jakso 1/6. Aika kortilla. Tällä kertaa koteja, budjetteja ja elämiä vaihtavat Filistadit ja Ryanit. Filistadeilla on rahaa, mutta ei yhteistä aikaa. Ryaneilla ei aina ole kumpaakaan. Englantilainen realitysarja.
fi
18:00
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 8. Jakso 2/6. Kahvia ja kukkia. Yksinhuoltajaäiti Geri on kuin perhonen, joka liitelee työpaikasta ja mielenkiinnonkohteesta toiseen. Debi puolestaan toteuttaa jokaisen saamansa idean täysillä, mikä näkyy pankkitilin saldossa. Englantilainen realitysarja.
fi
19:00
Uusi koti koiralle
Kausi 3. Jakso 5/9. Kova kohtalo. Kolme vuotta seurustelleille Lukelle ja Cathille tarjotaan löytökoiraa, jonka jalka oli löydettäessä murtunut. Nelihenkinen perhe pääsee valitsemaan kahdesta nuoresta koirasta, ja goottityylistä pitävä Lauren tekee epätyypillisen valinnan ottaessaan kotiinsa valkoturkkisen ja pinkkiin puetun Winnien. Englantilainen realitysarja.
fi
20:00
Uusi koti koiralle
Kausi 3. Jakso 6/9. Odotukset pilvissä. Viisi vuotta seurustellut pariskunta Charlie ja Ali ovat innoissaan koiran hankkimisesta, mutta vastaako todellisuus kuvitelmia? Friendin perhe haluaa koiran, joka olisi aktiivinen, mutta ei pelottaisi perheen kuopusta Zacherya. Aviopari Phil ja Ricky haluavat halittavan ja rennon koiran täydentämään elämäntyyliään. Englantilainen realitysarja.
fi
21:00
Tulossa: Tähdet, tähdet
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma.
fi
21:05
Blue Bloods
Danny ja Baez yrittävät löytää liikkeen omistajan pahoinpidelleen syyllisen, mutta he kohtaavat vastarintaa, kun tiivis yhteisö kieltäytyy tekemästä yhteistyötä tutkinnan kanssa.
fi
22:05
Blue Bloods
Danny ryhtyy Anthonyn kanssa selvittämään kaksoismurhaa, kun Anthonyn hämäräperäisellä serkulla Joeylla paljastuu olevan jengisiteitä rikokseen.
fi
23:00
Blue Bloods
Frank pyytää vanhan ystävänsä Sloane Thompsonin apua tutkiakseen NYPD:hen kohdistunutta verkkohyökkäystä, joka pakottaa Dannyn ja Baezin vapauttamaan pakoilevan epäillyn.
fi

Guide TV - dimanche, 31/03/2024

00:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 9/36. Suurin sankari. Palomiesviikon sankari saa myöntää koskemattomuuden illan pariseremoniaan. Pitääkö hän sen itsellään vai jatkaako jalojen sankaritekojen linjaa?
fi
00:45
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 10/36. Luolamies. Hotelli siirtyy kivikaudelle, ja luolamies saapuu hämmentämään pakkaa. Aamulla ilmassa on rakkautta, mutta illan bileissä mustasukkaisuus nostaa päätään. Eri puolilla kysellään myös luottamuksen perään.
fi
13:05
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 12/35. Pulmia paratiisissa. Sukellusopettajat Ed ja Jo saavat ensimmäiset asiakkaansa. Rob ja Steve ahkeroivat viinitarhalla ja siivoavat lomamökkejä. Englantilainen realitysarja.
fi
13:55
Toisenlaiset äidit
Kausi 1. Jakso 10/11. Jonna odottaa esikoistaan yhdessä poikaystävänsä Markuksen kanssa. Jonnaa synnytys ja elämä pienen vauvan kanssa mietityttävät, koska arjen perusasiatkin tuntuvat haastavilta kroonisen kivun kanssa. Kotimainen ohjelma.
fi
14:40
Farmi Suomi
Työmäärä on ylittänyt kaikkien odotukset ja farmilaiset ovat nälkäisiä ja väsyneitä. Pehtoori tuo uusia tehtäviä ja kaikki tsemppaavat viimeisillä voimillaan ruokapalkinnon toivossa. Uusi torppari on ankara, eikä kilpakumppanit pääse helpolla. Eläinten määrä farmilla kasvaa ja täytyy olla tarkkana, että eläimet eivät valtaa pihapiiriä.
fi
15:50
Farmi Suomi
Farmilaiset heräävät uuteen aamun, kun hiekkatietä pitkin tallustaa yllätys Tampereelta. Pakkaa sekoitetaan kunnolla, kun farmilaisten pelitaktiikat menee uusiksi. Aika näyttää miten farmilaiset ottavat uuden vieraan vastaan ja onko hänellä edes mahdollisuutta päästä enää sisään porukkaan?
fi
17:00
Miljonäärien luksuslomakodit vaihtoon
Kausi 1. Jakso 3/6. Kylmiä kylpyjä, kuumia tunteita. Gaelle ja Marc lähtevät lemmenlomalle Ibizalle, ja samaan aikaan heidän ranskalaiseen linnaansa saapuu vaativa vieras. Edward ja Matthew esittelevät hulppean kotinsa Pariisissa ja matkustavat lastensa kanssa Skotlantiin ottamaan täydellistä perhevalokuvaa. Englantilainen realitysarja.
fi
18:00
Miljonäärien luksuslomakodit vaihtoon
Kausi 1. Jakso 4/6. Englantilaisessa keittiössä. Saksalaiset arkkitehdit saapuvat Englannin maaseudulle Pennyn sokkeloiseen taloon, jossa keittiön eriskummalliset laitteet ovat saada vieraiden päät pyörälle. Sardiniassa Nataliella ja Davidilla pitää kiirettä, kun he tekevät kaikkensa, jotta amerikkalaisperheen lomakokemus ainutlaatuisella merenrantahuvilalla olisi täydellinen. Englantilainen realitysarja.
fi
19:00
Uusi koti koiralle
Kausi 3. Jakso 7/9. Erottamaton parivaljakko. Wood Greenin koirakotiin saapuvat toisiinsa kiintyneet terrieri Bron ja staffi Poppy, joille pitäisi löytää uusi yhteinen koti. Eläkeläisherra Ron haluaisi taiteilijaluonteeseensa sopivan koiran, ja kolmekymppiset Lee ja Ashley haluavat laajentaa perhettään lapsen sijaan nelijalkaisella ystävällä. Englantilainen realitysarja.
fi
20:00
Uusi koti koiralle
Noutaja Sammy murjottaa taas, koska jälleen kerran sen koirakaveri löysi uuden kodin. Voisivatko yksinäinen lammaskoira Max ja sen omistajat olla Sammyn uusia parhaita kamuja?
fi
21:00
Tulossa: Veikkausliiga
Kausi 2024. Jakso 1/32. Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma.
fi
21:05
Blue Bloods
Kaksi poliisia tappelee baarissa NYPD:n leikkausten takia. Jamie joutuu pohtimaan, mitä tehdä, kun hänen esikuvansa näyttää kovistelevan ihmisiä. Danny tapaa vanhan tutun, kun New Yorkiin odotetaan suurta huumelastia.
fi
22:00
Blue Bloods
Danny jahtaa Dickie Delaneya, huijaria, joka tekeytyy legendaariseksi laulajaksi Jimmy Buffettiksi, kun hänet huijataan maksamaan huijarin ateria kalliissa ravintolassa.
fi
23:00
4D: Lyö itsesi läpi OnlyFansissa
4D: Lyö itsesi läpi OnlyFansissa. Alex Sim-Wise on malli ja OnlyFans-sisällöntuottaja, joka pyörittää muille OnlyFans-urasta haaveileville tarkoitettua konsultointiyritystä. Tässä ohjelmassa päästään tutustumaan asiakkaista kolmeen ja samalla kuullaan, millaisilla eväillä alalle kannattaisi pyrkiä Englantilainen dokumentti.
fi