VTM 3

VTM 3

Vitaya is een Vlaamse televisiezender die aanvankelijk behoorde tot de naamloze vennootschap Media Ad Infinitum.

Belgium

Guide TV - samedi, 13/04/2024

00:20
The Big Bang Theory
Leonard voelt zich bedreigd wanneer hij hoort over Penny's studiemaatje. Ondertussen proberen Howard en Raj erachter te komen wat Sheldon elke dag na zijn lunch doet.
nl
00:45
The Big Bang Theory
Als Sheldon erachter komt dat zijn (ongebruikte) parkeerplaats bij de universiteit aan Howard is weggegeven, is hij daar boos over. De twee krijgen ruzie en dat heeft invloed op de hele groep.
nl
01:05
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
09:00
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
11:25
Siren
Ben en Xander zijn geschokt als ze ontdekken dat Chris een band met het leger heeft. Ondertussen zoeken Helen en Maddie wanhopig hulp van de hybriden als de bedreiging van uitroeiing boven de zeemeerminnen hangt.
nl
12:20
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
14:45
Buffy the Vampire Slayer
Buffy gaat op een zoektocht met de eerste vampierjager om de reden voor haar emotionele verlamming te achterhalen. Spike bouwt een toegewijde robot die zo sterk op Buffy lijkt dat iedereen erin trapt.
nl
15:45
Buffy the Vampire Slayer
Buffy neemt een moederloze Dawn onder haar hoede, terwijl ze haar beschermt tegen het kwaad. Glory gaat op zoek naar een lid van de Scooby-bende van wie ze nu denkt dat ze de sleutel is.
nl
16:40
Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de anderen vluchten uit Sunnydale wanneer Glory de ware identiteit van Dawn ontdekt. Giles en Spike raken gewond, terwijl Tara instort. Dawn ontdekt dat ze met haar krachten het universum kan vernietigen.
nl
17:35
Buffy the Vampire Slayer
Buffy raakt in een diepe verdoving nadat Glory haar zus Dawn heeft ontvoerd. Willow kruipt in de geest van de vampierjager, om haar weer bij bewustzijn te brengen en de wereld te kunnen redden.
nl
18:35
Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de anderen staan oog in oog met de dood in een apocalyptische strijd tegen de demon Glory, die op het punt staat om Dawn als sleutel te gebruiken en de hel op aarde te ontketenen.
nl
19:35
9-1-1
Wanneer een beroemde schrijver sterft, krijgen Athena, Bobby en de 118 te maken met chaos in de stad, veroorzaakt door een klopjacht naar een begraven schat die de auteur heeft achtergelaten.
nl
20:35
The Secret Life of Pets 2
Max krijgt te maken met grote veranderingen in zijn leven wanneer zijn baasje trouwt en een baby krijgt. Tijdens een bezoek aan het platteland ontmoet Max gemene koeien, vossen en een enge kalkoen. Gelukkig is daar ook de boerderijhond Rooster.
nl
22:20
The Green Mile
In de jaren '30 ontwikkelt cipier Paul Edgecomb een bijzondere band met een zwarte gevangene die vastzit voor de verkrachting en moord op twee meisjes, en ter dood veroordeeld is. Paul denkt dat de man over een bovennatuurlijke gave beschikte.
nl

Guide TV - dimanche, 14/04/2024

01:30
Impeachment: American Crime Story
Terwijl Monica zich voorbereidt om Washington D.C. achter zich te laten, maakt ze zich zorgen dat iemand het nieuws over haar affaire zal delen. Linda heeft een ontmoeting met de FBI.
nl
02:40
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
09:05
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
11:35
The Bold Type
Kat, Jane, Sutton, Jacqueline en Alex krijgen te maken met uitdagingen in hun verschillende relaties, waardoor ze hun partners hernieuwd begrijpen of onherstelbare breuken tussen hen ontstaan.
nl
12:25
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
14:55
Doctor Strange
De getalenteerde neurochirurg Stephen Strange verliest het gevoel in zijn handen na een auto-ongeluk. De enige manier om het gevoel terug te krijgen, is om in de leer te gaan bij The Ancient One. Strange leert magische krachten kennen waarvan hij het bestaan niet kon vermoeden.
nl
17:00
The Big Bang Theory
Bernadette besluit dat ze wil trouwen voordat Howard de ruimte in gaat. Ze organiseren, met de klok als grootste tegenstander, een kleine ceremonie in het gemeentehuis; echter gaat niet alles als gepland.
nl
17:25
The Big Bang Theory
Raj voelt zich eenzaam als al zijn vrienden andere afspraken hebben. Ondertussen wordt Howard meegesleurd in een ruzie tussen Bernadette en zijn moeder.
nl
17:50
The Big Bang Theory
Penny heeft twijfels over haar relatie met Leonard, als ze het uit wil maken probeert Sheldon haar tegen te houden. Ondertussen is Howard het mikpunt van spot tijdens zijn missie in de ruimte.
nl
18:20
The Big Bang Theory
Amy voelt zich bedreigd door Sheldons nieuwe assistent, een aantrekkelijke studente genaamd Alex. Tegelijkertijd, duizenden kilometers verderop, begint Howard zich onwennig toe voelen in de ruimte.
nl
18:45
The Big Bang Theory
Als Howard terugkomt vanuit de ruimte krijgt hij niet het heldhaftige onthaal dat hij verwacht had. Ondertussen spelen Penny, Amy, Sheldon en Leonard jongens tegen de meisjes in het appartement van de jongens.
nl
19:10
The Big Bang Theory
De groep organiseert een Halloween feestje in Stuarts stripboekenwinkel. Tegelijkertijd irriteert Howard de jongens mateloos omdat hij alleen nog maar over zijn tijd in de ruimte kan praten.
nl
19:35
The Big Bang Theory
Sheldon is in de wolken wanneer Dr. Stephen Hawking een online spel met hem wil spelen, zijn enthousiasme komt het spel echter niet ten goede. Ondertussen schrijft Penny zich in voor een cursus, zonder dat Leonard dit weet.
nl
20:05
The Big Bang Theory
Howard overweegt, onder druk van Bernadette, of hij bij zijn moeder uit huis moet gaan. Tegelijkertijd wordt Sheldon meegetrokken in een ruzie tussen Amy en Wil Wheaton.
nl
20:30
Pitch Black
Na een noodlanding van een ruimteschip op een onbekende planeet worden de passagiers, waaronder de ontsnapte misdadiger Riddick, plots geconfronteerd met een horde kwaadaardige aliens. De opvarende zullen samen moeten werken om te overleven.
nl
22:35
Snowpiercer
Layton probeert Nikki te spreken en graaft in Seans verleden. Melanie en Roche horen over Kronole. Er wordt een afleiding gepland om de angst van passagiers te temperen.
nl