nl
Play More Kicks

Play More Kicks

Play More is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van zes betaalzenders waarmee voornamelijk films en series worden uitgezonden. Play More Kicks: spanning, actie, horror, fantasy. Vroeger noemde deze zender PRIME Action.

Belgium

Guide TV - mardi, 02/04/2024

01:42
Rogue Agent
De oplichter Robert Freegard doet zich voor als lid van de Britse geheime dienst MI5. Hij weet zijn slachtoffers ervan te overtuigen onder te duiken. Bij slachtoffer Alice Archer verkoopt hij zogenaamd auto's. De twee kunnen het goed met elkaar vinden en spreken af. Alice heeft echter haar bedenkingen bij zijn persona en duikt in zijn verleden.
nl
03:34
Adriaan Van den Hoof - 't Zal schoon zijn als het af is
Adriaan Van den Hoof grasduint door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenissen en heldere inzichten én naar die aanstekelijke lachkrampen die het publiek na al die jaren van hem gewend is.
nl
05:33
John Early: Now More Than Ever
In zijn eerste comedy-special op HBO komt John Early naar het Roulette Intermedium in Brooklyn, New York, met zijn mix van scherpe commentaren, rocksterrenbranie en innemende hilariteit.
nl
06:34
Play More Highlights
film
nl
07:00
Tori et Lokita
De jongen Tori en jonge vrouw Lokita zijn elk uit Afrika vertrokken en komen in België aan. Ze worden er met de harde realiteit van het vluchtelingenleven geconfronteerd. Wanneer ze elkaar ontmoeten, groeit er een hechte vriendschap.
nl
08:25
Hopper en de hamster der duisternis
Hopper is een bijzonder beestje, hij is half kip en half haas, maar toch is hij een echte held. Hij is geadopteerd door Koning Peter. Hopper wil net zo'n stoere avonturier worden als zijn vader. De oom van Hopper, de vijand van het Koninkrijk, probeert zijn vader van de troon te stoten, maar daar zal Hopper met zijn dappere vrienden een stokje voor steken.
nl
09:53
Sharp Stick
Sarah Jo woont met haar moeder en zus in Los Angeles. Ze besluit voor Zach te zorgen die een verstandelijke beperking heeft. Ook begint ze een affaire met diens vader Josh met wie ze haar eerste seksuele ervaringen deelt.
nl
11:26
Présidents
Het hedendaagse Parijs. Nicolas, voormalig president van Frankrijk, verveelt zich. Dan komt er een idee: hij gaat met zijn lijfwacht naar een klein dorpje om zijn voormalige rivaal te bezoeken. Het gaat om François, net als hij ook een ex-president.
nl
13:00
John Wick
Ex-huurmoordenaar Johh Wick heeft zijn verleden afgezworen en wil in alle rust genieten van zijn leven in New York. Maar wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en zijn hond doodt, kan hij niet anders dan in zijn oude gewoontes hervallen.
nl
14:37
Blade of the 47 Ronin
Een boze heks genaamd Yurei, van wie haar voorouder werd gedood door een van de 47 Ronin, duikt op in Boedapest om wraak te nemen. Alleen een afstammeling van de 47 Ronin kan dit kwaad verslaan. Lord Shinshiro wijst een New Yorker genaamd Luna aan als de voorspelde held. Hij belast Ronin Reo en Onami met het trainen van Luna. De overgebleven krijgers moeten al hun vaardigheden aanwenden om Yurei's magie te bestrijden.
nl
16:19
Rodeo
De jonge, dakloze Julia heeft een passie voor motorrijden. Wanneer ze een groep motorcrossers ontmoet, probeert ze de door mannen gedomineerde wereld te infiltreren, maar een ongeluk brengt haar vermogen om erbij te horen in gevaar.
nl
18:01
65
Na een catastrofale crash komt piloot Mills er samen met Koa, de enige andere overlevende, achter dat ze zijn neergestort op aarde, 65 miljoen jaar geleden. Ze moeten zien te overleven tussen de gevaarlijke, prehistorische wezens.
nl
19:30
Mission: Impossible -- Dead Reckoning Part One
Samen met het IMF-team moet Ethan Hunt een nieuw wapen onderscheppen dat het voortbestaan van de mensheid bedreigt als het in verkeerde handen valt. Met het lot van de wereld op het spel, begint een dodelijke race over de hele wereld.
nl
22:07
John Wick 2
De gepensioneerde beroepsmoordenaar John Wick komt zijn oud-collega helpen als deze een plan beraamt om de controle over internationale organisatie van huurmoordenaars over te nemen. In Rome nemen ze het op tegen gevaarlijke moordenaars.
nl

Guide TV - mercredi, 03/04/2024

00:05
Transformers: Rise of the Beasts
In de jaren negentig voegt een nieuwe soort Transformers, de Maximals, zich in de strijd op aarde. Noah is een doodgewone jongen uit Brooklyn die samen met de ambitieuze researcher Elena bij dit gevecht betrokken raakt.
nl
02:07
Xander Derycke houdt het voor bekeken 2023
Eindejaarsconference van comedian Xander De Rycke. Opgenomen in de Lotto Arena Antwerpen.
nl
04:42
Les filles d'Olfa
Het leven van Olfa Hamrouni, een Tunesische moeder van vier dochters, neemt een dramatische wending wanneer op een dag haar twee oudste dochters verdwijnen. Ze hebben zich aangesloten bij een extremistische organisatie.
nl
06:26
Play More Highlights
film
nl
07:00
Summering
De vriendinnen Dina, Lola, Daisy en Mari willen voordat de middelbare school begint de laatste nazomerdagen samen doorbrengen. Ze realiseren zich dat hun leven zal veranderen en proberen er het beste van te maken door avonturen te beleven. Ze doen echter een gruwelijke ontdekking wanneer ze op een lijk stuiten. Dit mysterie pogen ze uit te pluizen en tekent voorgoed hun levens.
nl
08:21
Good Mourning
London krijgt een vreemd berichtje van zijn vriendin Apple. Zijn vrienden komen langs en ze proberen erachter te komen wat het berichtje zou kunnen betekenen. Later die dag heeft London een afspraak met zijn impresario Maxime, die hem vertelt dat ze een grote rol in een film kan regelen. London is in tweestrijd. Hij is ervan overtuigd dat Apple het uitmaakt en vindt dat hij haar moet achtervolgen, maar dat kan betekenen dat hij de grootste carrièrekans van zijn leven misloopt.
nl
09:51
Tout le monde aime Jeanne
Met een te hoge schuldenlast moet Jeanne naar Lissabon gaan om het appartement van haar moeder, die een jaar eerder is overleden, te koop aan te bieden. Op het vliegveld komt ze Jean tegen, een ietwat opdringerige voormalige middelbare schoolvriend.
nl
11:25
Les volets verts
Jules Maugin is een acteur die op het hoogtepunt van zijn glorie verkeerde in de jaren zeventig. Nu is echter zijn glorie vervallen. Ondanks zijn beroemde persoonlijkheid, zijn grote mond en zijn sociale kring, kent Maugin een intieme kant.
nl
13:00
The glass room
Het rijke pasgetrouwde Liesel en Viktor hebben de beroemde architect Rainer von Abt ingeschakeld om een nieuw huis voor hen te bouwen. Liesels vriendin Hana koestert onbeantwoorde romantische gevoelens voor haar, terwijl Viktor op heterdaad wordt betrapt met oppas Kata. Aan de vooravond van de nazi-invasie vluchten Liesel en Viktor met hun twee kinderen naar het neutrale Zwitserland. Bijna onmiddellijk mist Liesel haar vriendin en beseft ze dat haar gevoelens meer dan platonisch waren.
nl
14:39
The Gentlemen
De Amerikaanse expat Mickey Pearson heeft een winstgevend marihuana-imperium opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen, leidt dit tot complotten, intriges, omkoping en chantage.
nl
16:28
The Collective
Een groep huurmoordenaars richt zich op een zeer geavanceerde mensenhandelbende die wordt gesteund door een netwerk van onaantastbare miljardairs. Ze hebben geen andere keuze dan hun missie te laten uitvoeren door een beginnende huurmoordenaar.
nl
17:51
Savage Salvation
De herstellende drugsverslaafde Shelby John wil wraak nemen op de dealers die verantwoordelijk zijn voor de verkoop van de drugs die uiteindelijk hebben geleid tot de dood van zijn verloofde.
nl
19:27
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn jaren afgesloten geweest van de mensenwereld en proberen de harten van de New Yorkers te winnen en geaccepteerd te worden als normale tieners. Hun nieuwe vriendin, April O'Neil, helpt hen een mysterieus misdaadsyndicaat aan te pakken, maar al snel zitten ze er tot over hun oren in als een leger mutanten op hen wordt losgelaten.
nl
21:03
The Protégé
Anna is als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody en is 's werelds meest bekwame huurmoordenaar. Wanneer Moody echter op brute wijze wordt vermoord, zweert ze wraak voor de man die haar alles heeft geleerd wat ze weet.
nl
22:47
After We Fell
Terwijl Tessa een levensveranderende beslissing neemt, dreigen onthullingen over haar familie en Hardins verleden haar plannen te laten ontsporen en de intense relatie van het stel te beëindigen.
nl