Play7

Play7

Play7 richt zich voornamelijk op een vrouwelijk kijkerspubliek, met aangekochte fictieseries, reality, human interest en romantische films.

Belgium

Guide TV - jeudi, 11/04/2024

00:30
Dating: No Filter
Busted Blue Balls S01 E01. Comedians kijken naar mensen terwijl ze daten en geven ongefilterd commentaar op humoristische, soms schandalige situaties.Laten we eerlijk zijn ... daten is niet de fantasie die tv maakt. In plaats daarvan is het een absolute shit-show met X-rated foto's, ghosting en one night stands. Eindelijk komt er een eerlijke stem om moderne tv-dating aan te nemen. In elke aflevering kijken komieken naar singles terwijl ze daten Buff comic book nerd Shaun hoopt een match te maken met voormalig schaatskampioen Lexi 12+ Acteurs: Cara Connors (Self), Nina Parker (Self), Kelsey Darragh (Self), Zach Noe Towers (Self), Rocky Dale Davis (Self) (2019)
ni
01:05
MasterChef
S18 E08. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Acteurs: India Fisher (Self - Narrator) (2022)
ni
01:30
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
02:10
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:56
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
08:15
Extreme Makeover: Home Edition
The Keefer Family,Prt 1 S09 E01. Het team helpt bij het bouwen van een huis voor het gezin van een man die zijn baan opzegde om voor zijn verlamde volwassen zoon te zorgen.In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren. Regisseur: Colin Donahue. Acteurs: Ty Pennington (Self - Host), Paul DiMeo (Self), Jillian Harris (Self), Paige Hemmis, Tracy Hutson (Self) (2011)
ni
08:55
Pamela's Garden of Eden
I Love Laundry! S01 E01. Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis.Pamela Anderson keert terug naar Vancouver Island om te beginnen met een grootscheepse renovatie van het uitgestrekte landgoed van haar grootmoeder. Ze begint met de wasruimte en bijkeuken. Pamela moet alle schoenen en designerjurken organiseren. Regisseur: Cheryl Zalameda. Acteurs: Pamela Anderson (Self) (2022)
ni
09:40
Pamela's Garden of Eden
Enter at Your Own Risk! S01 E02. Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis.Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis. Acteurs: Pamela Anderson (2022)
ni
10:30
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E25. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
11:25
Love It or List It
Kathy & John S06 E24. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2013)
ni
12:15
Dr. Phil
Eerie details bout the idaho murder suspect S21 E79. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
12:55
Love Island UK
S05 E21. Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Acteurs: Iain Stirling (Self - Narrator), Caroline Flack (Self - Host), Amber Gill (Self), Molly-Mae Hague (Self), Tommy Fury (Self) (2019)
ni
13:45
Space Invaders
Harry and Anna S01 E08. Space Invaders is een Australisch lifestyle-televisieprogramma, de serie transformeert de huizen en levens van degenen die in puin en rommel zijn beland.Space Invaders is een Australisch lifestyle-televisieprogramma, de serie transformeert de huizen en levens van degenen die in puin en rommel zijn beland. Acteurs: Cherie Barber (Self), Lucas Callaghan (Self), Gyton Grantley (Narrator), Peter Walsh (Self) (2021)
ni
14:35
Space Invaders
Maria and Josie S01 E09. Space Invaders is een Australisch lifestyle-televisieprogramma, de serie transformeert de huizen en levens van degenen die in puin en rommel zijn beland.Space Invaders is een Australisch lifestyle-televisieprogramma, de serie transformeert de huizen en levens van degenen die in puin en rommel zijn beland. Acteurs: Cherie Barber (Self), Lucas Callaghan (Self), Gyton Grantley (Narrator), Peter Walsh (Self) (2021)
ni
15:20
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E26. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
16:20
Obsessive Compulsive Cleaners
Natasha & Suzanne, Vijay & Poly S05 E04. De Obsessive Compulsive Cleaners werken samen om enkele van de vuilste huizen van Groot-Brittannië opnieuw spik en span te krijgen.De Obsessive Compulsive Cleaners werken samen om enkele van de vuilste huizen van Groot-Brittannië opnieuw spik en span te krijgen. Regisseur: Nicola Bray. Acteurs: John Thomson (Narrator) (2016)
ni
17:20
Dr. Phil
Idaho murders suspect: childhood details revealed S21 E80. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. Regisseur: Tien Brunelle (2023)
ni
18:10
MasterChef
S18 E09. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. (2022)
ni
18:45
Love It or List It
Karine & Daphna S10 E03. Een gezin van drie zit opgepropt in een klein appartement, maar is verdeeld over de behoefte aan meer ruimte. Karine en haar zoon willen hun huis verbouwen, maar Daphna is toe aan verandering.Een gezin van drie zit opgepropt in een klein appartement, maar is verdeeld over de behoefte aan meer ruimte. Karine en haar zoon willen hun huis verbouwen, maar Daphna is toe aan verandering. Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2018)
ni
19:45
Chateau Meiland
S04 E17. Programma over het doen en laten van het avontuurlijke gezin Meiland. Ze hebben in Frankrijk een verwaarloosd oud kasteel opgeknapt, maar nu zijn ze weer in Nederland waar ze hun leven weer opnieuw op moeten bouwen.In het nieuwe huis is Martien al druk in de weer met Kees de lamp, kussentjes en de opgezette dieren. Bij het inrichten gaat het om de details, je moet het everzwijn wel in de bek kunnen kijken. Erica maakt zich meer zorgen over de bek van Bommel. Een bordje bij de ingang moet bezoek waarschuwen voor de beetgrage buldog. Acteurs: Marco Jansen (Self), Miranda Klooken (Self), Robert Klooken (Self) (2020)
ni
20:35
Interior Design Masters
S02 E03. Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen. (2021)
ni
21:50
Interior Design Masters
S02 E04. Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen. (2021)
ni
23:10
The Real Housewives of Beverly Hills
Pretty Mess S06 E07. Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.Eileen is van slag door de vragen van Lisa Vanderpump over haar affaire. Lisa Rinna voelt zich ongemakkelijk door Erika's video's. Kyle's vriendin, Bethenny Frankel, nodigt de dames uit voor een diner. Iedereen krijgt Erika's alter ego te zien. Acteurs: Brandi Glanville (), Eileen Davidson (Herself), Kim Richards (), Kyle Richards (), Lisa Rinna (Herself) (2015)
ni

Guide TV - vendredi, 12/04/2024

00:10
Love Island UK
S05 E22. Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Acteurs: Iain Stirling (Self - Narrator), Caroline Flack (Self - Host), Amber Gill (Self), Molly-Mae Hague (Self), Tommy Fury (Self) (2019)
ni
01:25
Dating: No Filter
Kiss, Kiss, Bye Bye S01 E02. Comedians kijken naar mensen terwijl ze daten en geven ongefilterd commentaar op humoristische, soms schandalige situaties.Laten we eerlijk zijn ... daten is niet de fantasie die tv maakt. In plaats daarvan is het een absolute shit-show met foto's, ghosting en one night stands. Eindelijk komt er een eerlijke stem ... Vrije geest Maury is op zoek naar liefde en Danny is misschien wel precies wat ze zoekt. 12+ Acteurs: Cara Connors (2019)
ni
01:55
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
02:00
MasterChef
S18 E09. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. (2022)
ni
02:35
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:55
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
07:00
Extreme Makeover: Home Edition
The Keefer Family,Prt 2 S09 E02. Het team helpt bij het bouwen van een huis voor het gezin van een man die zijn baan opzegde om voor zijn verlamde volwassen zoon te zorgen.In een race tegen de klok van een project dat normaal gesproken meerdere maanden in beslag zou nemen, heeft een hardwerkend team van ontwerpers, honderden werklieden en zelfs de buren, slechts een week de tijd om een heel huis volledig te renoveren. Regisseur: Colin Donahue. Acteurs: Paul DiMeo (Self), Jillian Harris (Self), Paige Hemmis, Tracy Hutson (Self), John Littlefield (2011)
ni
07:40
Honest Renovations
Unboxing My Home S01 E03. Het renoveren van de huizen van verdienstelijke families terwijl er openhartige gesprekken plaatsvinden over ouderschap.Het renoveren van de huizen van verdienstelijke families terwijl er openhartige gesprekken plaatsvinden over ouderschap. Acteurs: Jessica Alba (Self), Elizabeth Mathis (Self), Amy Suddleson (Self - Organizing Expert and Consultant), Janina Dietz (Jessica), Marcia von Rebay (Lizzy) (2023)
ni
08:30
Honest Renovations
Single Mom First S01 E04. Het renoveren van de huizen van verdienstelijke families terwijl er openhartige gesprekken plaatsvinden over ouderschap.Het renoveren van de huizen van verdienstelijke families terwijl er openhartige gesprekken plaatsvinden over ouderschap. Acteurs: Janina Dietz (Jessica), Marcia von Rebay (Lizzy) (2023)
ni
09:20
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E26. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
10:15
Love It or List It
Anaa & Andrew S06 E25. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2015)
ni
11:05
Dr. Phil
Idaho murders suspect: childhood details revealed S21 E80. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. Regisseur: Tien Brunelle (2023)
ni
11:45
Love Island UK
S05 E22. Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland.Love Island volgt enkele singles, die hopen om de ware liefde te vinden. Ze verblijven in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland. Acteurs: Iain Stirling (Self - Narrator), Caroline Flack (Self - Host), Amber Gill (Self), Molly-Mae Hague (Self), Tommy Fury (Self) (2019)
ni
12:50
Interior Design Masters
S02 E03. Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen. (2021)
ni
13:55
Interior Design Masters
S02 E04. Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen.Ontluikende interieurontwerpers moeten binnen een bepaalde tijd vervallen kamers omtoveren tot mooie, uitnodigende ruimtes. De winnaar mag zich verheugen op een unieke baan bij een van de hipste hotels van Londen. (2021)
ni
15:00
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E27. Terwijl Rachel afspreekt met de jury, blijft Connie alleen achter met het werk. Ook Dylan moet alleen aan de slag, vanwege Keegans gebroken rib. Ze zijn hard op zoek naar een vervanger.Terwijl Rachel afspreekt met de jury, blijft Connie alleen achter met het werk. Ook Dylan moet alleen aan de slag, vanwege Keegans gebroken rib. Ze zijn hard op zoek naar een vervanger. Meg en Dan komen op een breekpunt. (2021)
ni
15:55
Paramedics
S01 E01. De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden.De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Taz en groentje Amanda behandelen een zwemmer die instort na het verlaten van een sauna. Matt neemt de vlucht om een ¶¶tweejarige te helpen die bewusteloos is geraakt en niet meer ademt. Acteurs: Samuel Johnson (Self - Narrator) (2018)
ni
16:45
Dr. Phil
How should we treat juvenile delinquents? S21 E81. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
17:40
MasterChef
S18 E10. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Acteurs: India Fisher (Self - Narrator) (2022)
ni
18:50
Love It or List It
Deborah & Jay S10 E04. Een echtpaar is verdeeld over het renoveren of behouden van hun huis nadat ze een grote som geld hebben geërfd. Jay houdt van hun huis, maar Deborah voelt juist het tegenovergestelde.Een echtpaar is verdeeld over het renoveren of behouden van hun huis nadat ze een grote som geld hebben geërfd. Jay houdt van hun huis, maar Deborah voelt juist het tegenovergestelde. Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2014)
ni
19:45
Chateau Meiland
S04 E18. Programma over het doen en laten van het avontuurlijke gezin Meiland. Ze hebben in Frankrijk een verwaarloosd oud kasteel opgeknapt, maar nu zijn ze weer in Nederland waar ze hun leven weer opnieuw op moeten bouwen.Feest bij de familie Meiland: kleine Claire is jarig. Maar als echte driejarige, zit ze midden in de peuterpuberteit dus niets is leuk en alles is "nee" - ook het antwoord op de vraag of ze blij is met haar nieuwe reuze trampoline. Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Claire Meiland (Self), Marco Jansen (Self) (2020)
ni
20:35
Pamela's Garden of Eden
This Ain't Grandma's House S01 E03. Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis.Pamela neemt het heft in eigen handen wanneer ze vreest dat zij en haar team niet op één lijn zitten met haar moderne visie voor het project. De spanningen lopen op wanneer de ontwerpen voor het boothuis worden besproken. (2022)
ni
21:30
Pamela's Garden of Eden
My Mermaid Castle S01 E04. Pamela Anderson laat haar Hollywoodleven achter zich, keert terug naar haar roots aan de kust van Vancouver Island en begint aan een grootscheepse restauratie van haar grootmoeders erfenis.Pamela en haar team gaan terug naar de tekentafel voor een gloednieuw ontwerpplan voor het boothuis. De druk begint zijn tol te eisen bij ontwerpster Francesca, die vreest dat ze Pamela's dromen in de weg staat. Regisseur: Cheryl Zalameda. Acteurs: Pamela Anderson (Self) (2022)
ni
22:30
Tattoo Fixers on Holiday
S01 E06. Drie Britse tatoeëerders bundelen op vakantie hun krachten om de slechtste, meest extreme en meest hilarische tattoos te bedekken met een nieuw, prachtig kunstwerk.Het salon krijgt bezoek van Caroline, wiens midlifecrisis tot een slecht uitgewerkte tatoeage van Magaluf heeft geleid die haar inmiddels helemaal gek maakt. Ondertussen wordt ook de tatoeage van personal trainer Maisie aangepakt. Regisseur: Pete Deagle. Acteurs: Paisley Billings (Self - Receptionist), Jay Hutton (Self), Alice Perrin (Self), Sketch (Self), Chris Jarman (Narrator) (2016)
ni