NickToons

NickToons

Nick Toons is het digitale kanaal van Nickelodeon met 24 uur per dag cartoons. Dit zijn niet alleen cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar ook exclusieve cartoons. De zender is overdag vooral gericht op kinderen tot 12 jaar. 's Avonds richt de zender zich meer op de volwassen cartoonliefhebber.

Netherlands

Guide TV - mardi, 02/04/2024

00:15
Avatar: De Legende van Aang
Aang ontwaakt op een schip van de Vuurnatie en daar vindt hij z'n vrienden weer. Die hebben dat schip gekaapt. De hele wereld denkt dat de Avatar dood is en hij wordt dus als geheim wapen ingezet.
nl
00:35
Avatar: De Legende van Aang
Aang en zijn vrienden vermommen zich terwijl ze in een grot in de vuurnatie zitten. Aang heeft een schooluniform aan en moet dus naar school. De kinderen vinden hem leuk en Aang laat ze zien wat vrijheid betekent.
nl
01:00
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara, Toph en Sokka varen door een rivier die vervuild is. Ze ontdekken een vissersdorp in de rivier waar ze mensen verhongeren. Dat komt door een Vuurleger-fabriek. Katara wil de mensen helpen.
nl
01:20
Best & Bester
Best & Bester gaan op onderzoek uit, wanneer ze erachter komen dat kledingstukken verdwijnen in de stomerij. Best verandert in een mok en lijkt hierdoor sprekend op een beruchte juwelendief die Beterdorp onveilig maakt.
nl
01:45
Best & Bester
Best en Bester doen een ruimte-race met Diamondo. Best loopt Gast tegen het lijf, maar heeft geen idee waar hij Gast van kent. Best en Bester gaan op onderzoek uit om erachter te komen wie Gast is.
nl
02:05
Rien's Planeet
Rien lanceert zichzelf per ongeluk en komt op de planeet Zeenu terecht. De keizer van Zeenu ziet hem als een genie en benoemt hem tot keizerlijke adviseur. Dorkus wil hem vernietigen,want vindt hem maar een irritante vent.
nl
02:25
De opkomst van de Teenage Mutant Ninja Turtles
De Turtles komen terecht bij Repo Mantis tijdens hun zoektocht naar stukken van het Duistere Harnas. Maar zijn stuk krijgen ze niet zomaar. En wat begint als een sneeuwballengevecht eindigt met een strijd tussen de Turtles en Brute Beer.
nl
02:45
Wallykazam!
Wally tovert een kasteel met een kroon voor Norville, maar dat wordt onmiddellijk gestolen door Bobkobold. Hij kroont zichzelf tot koning en bewaakt het kasteel heel goed.
nl
03:10
Top Wing
Vier vogels, Swift, Brody, Rod en Penny, beginnen op de Top Wing-academie. Hier worden de cadetten opgeleid tot reddingsteam. Uiteindelijk zullen ze een brevet krijgen.
nl
03:30
Top Wing
Baddy Vleermuis vliegt snel door de Gevarenkloof om te laten zien hoe stoer hij is. Swift moet erachteraan om hem te redden. Rod bewijst dat hij een haan en geen angsthaas is wanneer hij op zoek gaat naar een verdwaald beertje.
nl
03:50
SpongeBob
Meneer Krabs moet er voor zorgen dat de de Krokante Krab helemaal in orde is want, er komt een inspecteur langs. Wanneer de nieuwe televisie van SpongeBob en Patrick binnenkomt, houden ze de doos en gooien ze de televisie buiten.
nl
04:15
SpongeBob
SpongeBob krijgt de riem van de Meerminman in handen en verkleint per ongeluk een heleboel dingen. Mevrouw Puff neemt de schuld op zich van een ongeluk dat SpongeBob heeft veroorzaakt, en gaat de gevangenis in.
nl
04:40
SpongeBob
Spongebob heeft een cameo in een reclame voor de Krokante Krab en wordt al snel populair. Wanneer een blinde hem herkent, laat hij de roem naar zijn hoofd stijgen. SpongeBob vindt dat hij niet meer bij de Krokante Krab hoeft te werken.
nl
05:00
SpongeBob
SpongeBob wil café De Zoute Rochel in, maar daarvoor moet hij eerst bewijzen dat hij sterk genoeg is. Octo heeft zijn viraal, Squilliam, uitgenodigd om in zijn vijfsterrenrestaurant te eten, maar die heeft hij helemaal niet.
nl
05:25
SpongeBob
SpongeBob besluit een groot feest thuis te geven nu hij heeft geleerd hoe dat moet. Hij maakt een heel schema die de gasten moeten volgen.
nl
05:45
SpongeBob
SpongeBob en Patrick verkopen chocolade om wat geld te verdienen. De Mosseljongen wil Mosselman genoemd worden, maar niemand doet dit.
nl
06:10
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Alvin denkt dat Dave te veel schreeuwt, probeert een therapeut Dave te helpen om zijn woede te beheersen.
nl
06:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Dave en juf Smith horen dat er een tijdcapsule wordt opgegraven, moeten ze zorgen dat hun oude geheim niet ontdekt wordt.
nl
06:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
De Chipmunks en de Chipettes schrijven zich in voor een dodgeball-toernooi. Niemand verwacht echter dat Theo hun geheime wapen is.
nl
06:50
De Casagrandes
Carls liefde voor speelgoed dwingt hem tot een carrière als speelgoedrecensent. Frida's kunst krijgt een slechte recensie, dus de kinderen proberen een nieuwe veiling te organiseren om haar op te vrolijken.
nl
07:15
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar primo's proberen een wereldreis te winnen voor Maria. Wanneer Carlota Casagrande niet slaagt in het knippen van haar, gaat ze in de leer bij CJ, de meesterkapper.
nl
07:30
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
08:00
Huize Herrie
Sunset Canyon valt uit elkaar en Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om erachter te komen waarom. Als een vampier naar Royal Woods verhuist, moet Lucy hem overtuigen om de leden van de 'Mortician's Club' in vampiers te veranderen.
nl
08:20
Monster High
Om aan Monsterjagers te ontsnappen, moet Clawdeen accepteren wie ze is om zichzelf en Cleo te redden. Frankie's identiteitscrisis tijdens de schoolfoto's zorgt ervoor dat ze een camera verandert in een levend, zielenzuigend monster.
nl
08:45
SpongeBob
SpongeBob en Patrick slopen per ongeluk de robot van Hieronymus Want, de bedenker van het Handschoenpark, en moeten daarvoor de handschoenbajes in.
nl
09:10
SpongeBob
SpongeBob en Octo maken reclame voor de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. De dromen van SpongeBob, Octo en Patrick zijn met elkaar verweven.
nl
09:30
De Casagrandes
Nadat hij heeft gehoord over een wedstrijd om de volgende sidekick van El Falcón te vinden, wordt Carl El Pollito en probeert hij te winnen. Om de zieke Carlitos niet wakker te maken, moeten Carl en CJ muisstil met de El Falcón-actiefiguren spelen.
nl
09:55
De Casagrandes
Sid neemt het op tegen Lisa Herrie in de robotica wedstrijd, om de aandacht van zijn moeder te trekken. Wanneer Frida wordt geconfronteerd met een schildersblok, doet ze net alsof Lalo's schilderijen haar eigen schilderijen zijn.
nl
10:20
De Casagrandes
Ronnie Anne kiest ervoor om stage te lopen bij Bruno met zijn hotdog-kar. Het werk is alleen een stuk zwaarder dan ze had verwacht. Carl droomt ervan om te DJ'en tijdens de rust van de Gatos-wedstrijd. Hij gaat undercover met Alexis en de schoolband.
nl
10:45
The Patrick Star Show
De Patrick Show krijgt concurrerende sponsors. De familie bezoekt het paleis van Koning Neptunus.
nl
11:05
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
11:30
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick verbannen worden uit de dierentuin, besluiten ze zelf een dierentuin te beginnen met bubbeldieren. Iemand in de Krokante Krab heeft het mosselvirus, en het restaurant wordt in quarantaine gezet.
nl
11:55
SpongeBob
Plankton heeft hulp nodig bij het stelen van de formule, dus huurt hij een stagiair in die alles weet over meneer Krabs. Patrick krijgt een vernietigende aanval wanneer hij een bel hoort, dus helpen zijn vrienden hem op hun eigen manier.
nl
12:20
SpongeBob
Bikinibroek wordt binnengevallen door mosselen en SpongeBob moet ze weg zien te krijgen voordat ze de hele stad ruïneren.
nl
12:30
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara en Sokka moeten twee rivaliserende stammen door een grote canyon begeleiden. Makkelijker gezegd dan gedaan, want er is slechts één gids.
nl
13:00
De Casagrandes
Lieve Lalo wordt verwisseld met Malo en de Casagrandes moeten hun puppy terug zien te krijgen.
nl
13:10
De Casagrandes
Als de baan van meneer Chang misschien naar een snellere treinconducteur gaat, moet hij bewijzen dat hij net zo snel kan zijn als een robot. Adelheid probeert de straatkatten te temmen en te laten adopteren.
nl
13:35
De Casagrandes
Wanneer Bobby en Par de leiding krijgen over Ziggy's winkel, moeten ze weerstand bieden aan de muzikale schatten die er te vinden zijn. De familie probeert Hector van het roddelen af te krijgen, maar niks helpt. Tot ze de hulp inroepen van Greta.
nl
14:00
The Patrick Star Show
Cecil laat de snorrenverzameling van de familie zien. Patrick mag alle snorren dragen, behalve eentje. Tijdens het tuinieren stuit Patrick op een alruinwortel die zegt dat hij van één iemand een wens in vervulling zal laten gaan.
nl
14:20
SpongeBob
SpongeBob en Patrick slopen per ongeluk de robot van Hieronymus Want, de bedenker van het Handschoenpark, en moeten daarvoor de handschoenbajes in.
nl
14:45
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand.
nl
15:00
SpongeBob
Als de ouders van SpongeBob op bezoek komen, komt hun zucht naar spanning als een grote verrassing. Squidward en SpongeBob spelen de hoofdrollen in educatieve films.
nl
15:25
Huize Herrie
Lincoln probeert indruk te maken op de Fenomenale Brailster, als hij gekozen wordt om zijn assistent te zijn in het Illusie Château.
nl
15:50
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
16:10
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
16:35
Huize Herrie
De Herrie-kinderen helpen Flip om van zijn date met Kami een succes te maken. Lucy en haar vrienden helpen buurman Grauw met het wegjagen van een spook. Ze krijgen geld als beloning voor hun hulp.
nl
17:00
SpongeBob
SpongeBob koopt een eigenzinnige boot die hij niet hoeft te besturen. Patrick belandt in een rusthuis en gaat helemaal op in zijn nieuwe leven als oude man.
nl
17:25
SpongeBob
Wanneer Sandy met Patrick en Spongebob gaat kwallenvissen, vindt ze het maar saai. Ze probeert wat leven in de brouwerij te krijgen. Spongebob ziet dat er een draadje van Octo's shirt loszit en probeert het eraf te trekken.
nl
17:50
SpongeBob
Spongebob adopteert een verdwaald donderwolkje en moet deze zien te beschermen tegen een gestoorde weerman die het op hem heeft gemunt.
nl
18:05
SpongeBob
Plankton doet zich voor als Patricks geweten en probeert zo een Krabburger te pakken te krijgen. SpongeBob creëert een handpop, Chef Bob, die een eigen leven gaat leiden.
nl
18:30
Avatar: De Legende van Aang
Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Een plaatselijke visser beschuldigt Aang ervan de wereld in de steek te hebben gelaten.
nl
18:55
De Casagrandes
Frida heeft een expositie in de galerie van Romeo en haar kunst wordt geveild voor een goed doel.
nl
19:05
Huize Herrie
Pap is in zak en as als hij ziet dat zijn restaurant maar liefst 33 slechte beoordelingen heeft gekregen. Chandler heeft het niet op Lincoln en gunt het Actie Nieuwsteam hun succes niet. Toch probeert hij bij het team te komen.
nl
19:30
Huize Herrie
Als pap ontdekt dat het kamp waar hij als kind heenging wordt gesloten, neemt hij de familie mee voor een laatste bezoek. Ze ontdekken al snel een kaart die zou kunnen leiden naar een schat die een oude kamplegende kan bewijzen.
nl
19:55
SpongeBob
Plankton sluit zich aan bij S.L.E.C.H.T., zodat hij met een superschurkenteam het geheime recept van de krabburger kan stelen. Octo wint een vliegvakantie naar het schitterende Bora Bora Broek, maar SpongeBob en Patrick moeten mee.
nl
20:20
SpongeBob
SpongeBob blijkt een dubbelganger te hebben. SpongeBob sluit vriendschap met een school wilde schelpen.
nl
20:45
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen. Het is tijd voor de jaarlijkse medische controle.
nl
21:05
SpongeBob
Plankton vermomt zichzelf als geest in een fles en probeert zo de geheime formule in handen te krijgen. Een groep hippies neemt intrek in een pan soep in de Krokante Krab.
nl
21:30
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
21:55
SpongeBob
SpongeBob brengt een doos met nieuwe slaktraktaties mee naar huis, waar Gary alles voor zal doen.
nl
22:10
Kung Fu Panda
Po wil met Mantis naar het figuren festival, maar mag niet van Shifu. Hij gaat toch. Daar maakt hij per ongeluk Mantis verlamd. Hij weet niet hoe hij het ongedaan moet maken. Shifu blijkt er ook te zijn. Samen gaan ze opzoek naar mantis.
nl
22:35
Kung Fu Panda
Po heeft een uitnodiging gekregen om langs te komen bij zijn idool, Generaal Tsin. Tsin blijkt echter slechteriken te lokken en ze zonder goede reden op te sluiten en te bevriezen. Po besluit dat het niet goed is en redt de slechteriken.
nl
22:55
Kung Fu Panda
Po helpt Kraan om zijn zelfvertrouwen terug te winnen, nadat hij dat bij een liefdadigheidsevenement kwijtraakte.
nl
23:20
De Pinguïns van Madagascar
De Amarillo Kid keert terug naar de dierentuin en heeft de hulp van Private nodig.
nl
23:35
De Pinguïns van Madagascar
In de Zoo ontdekken de pinguïns dat er een kip is, die sportwedstrijden kan voorspellen. Als de pinguïns de voorraadschuur proberen te plunderen ontdekken ze dat Alice een duimscan heeft geplaatst.
nl
23:55
De Pinguïns van Madagascar
Skipper wil Junior meenemen naar de Lunacorns on Ice. Amarillo Kid keert terug naar de dierentuin en heeft de hulp van Junior nodig.
nl

Guide TV - mercredi, 03/04/2024

00:15
Avatar: De Legende van Aang
Sokka is sikkeneurig omdat Aang, Katara en Toph bijzondere gaven hebben en hij normaal is, Aang vindt dat hij ook een meester moet hebben. Ze vinden een beroemd zwaardvechter van de Vuurnatie die hem les wil geven.
nl
00:40
Avatar: De Legende van Aang
Zuko, Azula, Mai en Ty Lee gaan een weekendje naar het Sintel Eiland. Li en Lo zeggen dat het strand je je ware ik laat zien, en ze luchten hun hart. Aang, Sokka en Katara worden aangevallen door de moordenaar die Zuko op Aang afgestuurd heeft.
nl
01:00
Avatar: De Legende van Aang
Avatar Roku bezoekt Aang, om hem de geschiedenis van Vuurheer Sozin en hem te vertellen. Daardoor komt Aang te weten hoe de oorlog begon, en hoe hij hem kan beëindigen. Roku en Sozin waren jeugdvrienden. Later blijkt Sozin een Vuurheer te zijn.
nl
01:25
Best & Bester
Best wordt uitgenodigd voor een rondleiding in de donutfabriek van Fritz Frituur en Bester sluipt stiekem binnen. Tijdens het zoeken naar Slipper's sleutels stuiten Best en Bester op een amulet. Belle vertelt ze dat deze vervloekt is.
nl
01:45
Best & Bester
Bester is vastbesloten om voor Cupido te spelen en Raquel en Mopperkont te koppelen. Scheet heeft ruzie met Rocky en komt daarom bij Best en Bester logeren. Maar zij trekken de stank niet zo goed.
nl
02:05
Broodschappers
Riemen vast, de Broodschappers gaan de ruimte in. Ketta blijft logeren bij de Broodschappers, maar dat lijkt uit te draaien op een regelrechte ramp.
nl
02:25
Fairly Odd Parents
Timmy zorgt voor spoken in huis om het leven van pap en mam wat spannender te maken. De familie Turner is op vakantie in Hawaï. Timmy wenst dat zijn ouders de beste surfers ooit zijn maar ze worden elkaars concurrenten.
nl
02:50
Winx Club
De Winx gaan met frisse moed op zoek naar de verscholen magische totem. Daarin zit de zilveren speer verborgen, die zij nodig hebben om de Legendarium sleutel te smeden.
nl
03:10
Top Wing
Een familie IJsbeer is op drift geraakt in de warme oceaan. Penny en Team Top Wing schieten te hulp. Shirley Eekhoorn wil dolgraag vliegen. Ward Bever maakt een vliegmachine voor haar, maar moor de harde wind komt ze in de problemen.
nl
03:35
Top Wing
De piraten stelen Rhonda's citroenvoorraad. Team Top Wing gaat erachteraan. Penny gaat in de herkansing voor haar Kaartlees-badge. Onderweg stuit ze op piraten die de andere leden van Team Top Wing gevangen houden.
nl
03:55
SpongeBob
Patrick gaat mee naar school maar daardoor verliest SpongeBob een van zijn sterren. Meneer Krabs neemt SpongeBob en Octo mee met mosselvissen.
nl
04:15
SpongeBob
In het prehistorische Bikinibroek ontdekken SpongeGar, Patar en Squog voor het eerst vuur.
nl
04:40
SpongeBob
Meneer Krabs voelt zich niet lekker nadat hij een oude krabburger heeft gegeten. SpongeBob maakt een ongeluk met zijn schelp. Omdat hij bang is weer in een ongeluk terecht te komen, komt hij zijn huis niet meer uit.
nl
05:00
SpongeBob
Meneer Krabs wil geld verdienen op de kinderen die vrij zijn van school in de zomer en bouwt een speeltuin die eigenlijk heel gevaarlijk is. SpongeBob en Patrick kamperen twee meter van hun huis.
nl
05:25
SpongeBob
SpongeBob is wanhopig op zoek naar zijn naamkaartje die hij heeft verloren. Plankton wil dat zijn familie helpt met het stelen van het recept van de Krabburger.
nl
05:45
SpongeBob
SpongeBob wil leren vliegen en probeert dit op verscheidene manieren te doen. Patchy ontdekt een gloednieuwe aflevering van SpongeBob, maar raakt deze vervolgens kwijt.
nl
06:10
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Theodore ontdekt een toverhut die hem alles geeft wat hij wenst. Hij begint zich echter al gauw af te vragen of het wel een echte toverhut is, of dat er een luchtje aan zit.
nl
06:25
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Wanneer Theodore denkt dat hij de oudste broer is, probeert hij een rolmodel te zijn voor Alvin en Simon.
nl
06:35
ALVINNN!!! en de Chipmunks
Om Theodore te helpen midgetgolfen doet Alvin alsof hij hem zijn zelfvertrouwen geeft, maar wanneer Theodore Alvin's nieuwe game op het spel zet in een weddenschap met Derek krijgt Alvin al snel spijt van zijn daden.
nl
06:50
De Casagrandes
Sergio krijgt een traktatie als een groep babyvogels denkt dat hij hun moeder is. Ronnie Anne en Sid helpen Casey bij het runnen van zijn familie-foodtruck tijdens een Yoon Kwan-concert.
nl
07:15
De Casagrandes
De familie Casagrande vindt een schatkaart, en gaat op zoek naar het goud van Pancho Villa. Frida en Carlos gaan op een luxe vliegreis, maar Carl en CJ willen ook mee en proberen stiekem aan boord te glippen.
nl
07:30
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
08:00
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
08:20
Monster High
Toralei en Lagoona dreigen Draculaura te ontmaskeren als heks, en saboteren haar campagne om Hoofd Angstleider te worden; Clawdeen's vriendschap met Frankie en Draculaura wordt op de proef gesteld.
nl
08:45
SpongeBob
Meneer Krabs kan veel geld verdienen door de Krokante Krab open te stellen voor dieren. Karen sluit Plankton op tot hij een onverstoord romantisch avondje organiseert.
nl
09:10
SpongeBob
Het vlooiencircus van SpongeBob wordt per ongeluk bij Octo bezorgd. Als de vlooien ontsnappen, zorgt dat voor een heleboel heibel. En als Octo geen zin heeft om te werken, besluit hij zich ziek te melden.
nl
09:30
De Casagrandes
Arturo krijgt Beto op bezoek, een alpaca die hij destijds in Peru heeft grootgebracht. Deze probeert Bobby en Ronnie Anne weg te pesten. CJ wil voor zijn natuurkundeproject een raket de ruimte in sturen. Hector helpt hem en moedigt hem aan.
nl
09:55
De Casagrandes
Carlos moet een peetvader vinden voor Carlitos zijn doop, maar hij twijfelt over zijn beslissing. Carlota moet haar L.O.-punten halen om te kunnen slagen. Ronnie Anne helpt Carlota om de juiste sport voor haar te vinden.
nl
10:20
De Casagrandes
Rosa's familie-activiteit, vogels kijken in het bos, loopt mis wanneer Sergio wordt aangezien voor een zeldzame soort. Omdat hij het beu is geen eigen stek te hebben, verhuist Bobby in het geheim naar een leegstaand appartement in het gebouw.
nl
10:45
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren. Het is Thanksgiving en Patrick kijkt samen met Octina naar een speciale film op tv.
nl
11:05
The Patrick Star Show
Opat wordt de stuntdubbel van Patrick, maar dan gaat hij opeens ook alle leuke dingen van hem overnemen. Patrick's organen verlaten zijn lichaam en dus moet hij op zoek naar alternatieven.
nl
11:30
SpongeBob
Bubbelbas heeft een enorme onbetaalde rekening bij de Krokante Krab die hoognodig betaald moet worden. Meneer Krabs wil indruk maken op Mevrouw Puff met een etentje bij hem thuis en stelt SpongeBob en Octo aan om een chique diner te bereiden.
nl
11:55
SpongeBob
SpongeBob en Patrick slopen per ongeluk de robot van Hieronymus Want, de bedenker van het Handschoenpark, en moeten daarvoor de handschoenbajes in.
nl
12:20
SpongeBob
Spot, het hondje van Plankton, krijgt puppy's en dat brengt Plankton op een nieuw idee om de geheime burger-formule te stelen.
nl
12:30
Avatar: De Legende van Aang
Er komt een vreselijke storm aan als Aang, Katara en Sokka op de markt eten willen kopen. Een plaatselijke visser beschuldigt Aang ervan de wereld in de steek te hebben gelaten.
nl
13:00
De Casagrandes
Nadat Hector verneemt dat Vito torenhoge schulden heeft bij de winkel, wil hij het geld innen. Vito wil hem ook terugbetalen, maar eerst moet hij zelf het geld bij elkaar zien te krijgen.
nl
13:10
De Casagrandes
Nadat hij heeft gehoord over een wedstrijd om de volgende sidekick van El Falcón te vinden, wordt Carl El Pollito en probeert hij te winnen. Om de zieke Carlitos niet wakker te maken, moeten Carl en CJ muisstil met de El Falcón-actiefiguren spelen.
nl
13:35
De Casagrandes
Sid neemt het op tegen Lisa Herrie in de robotica wedstrijd, om de aandacht van zijn moeder te trekken. Wanneer Frida wordt geconfronteerd met een schildersblok, doet ze net alsof Lalo's schilderijen haar eigen schilderijen zijn.
nl
14:00
The Patrick Star Show
Patrick host een speciale awardshow, maar Oma Tentakel heeft een hekel aan awardshows en probeert de show te saboteren. Het is Thanksgiving en Patrick kijkt samen met Octina naar een speciale film op tv.
nl
14:20
SpongeBob
Plankton gaat de strijd aan met Meneer Krabs om kampioen armpje drukken te worden. De Krokante Krab krijgt controle van de vakbond. SpongeBob neemt voor de allereerste keer pauze op zijn werk.
nl
14:45
SpongeBob
Octo denkt dat buschauffeur zijn makkelijk is, totdat SpongeBob en Patrick erbij komen.
nl
15:00
SpongeBob
SpongeBob en Plankton moeten samenwerken om een eiland vol dodelijke monsters te overleven. SpongeBob leert Patrick fietsen.
nl
15:25
Huize Herrie
Lucy is de jaarlijkse feestelijkheden op haar verjaardag zat en spreekt een spreuk uit, zodat haar familie de dag vergeet. Als Zach moet nablijven, proberen Rusty en de andere vrienden hem weerbaar te maken tegenover andere nablijvers.
nl
15:50
Huize Herrie
Als de kinderen ontdekken dat Myrtle een duister verleden heeft, proberen ze haar te ontmaskeren voordat Pop Pop een aanzoek doet. Lynn en Liam maken ruzie wanneer ze gedwongen worden om samen te werken.
nl
16:15
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
16:35
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar ploeggenoten uit tot een cheer-duel, als Lynn ze afwijst als atleten. Lori wordt een instant beroemdheid als ze een hole-in-one slaat op een geducht, moeilijk parcours.
nl
17:00
SpongeBob
SpongeBob en Patrick creëren een mini-versie van elkaar zodat ze nooit alleen hoeven te zijn. De oma van Plankton komt op bezoek om te zien of ze op haar negentigste verjaardag eigenaar van de Krokante Krab is geworden.
nl
17:25
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.
nl
17:50
SpongeBob
SpongeBob en Patrick passen op een knorrig oud vrouwtje dat alleen maar wil ontsnappen.
nl
18:05
SpongeBob
SpongeBob laat Patrick kennis maken met zijn bibliotheek en wat blijkt? Patrick is geobsedeerd. Meneer Krabs is ervan overtuigd dat Plankton vandaag de geheime Krabburger formule gaat stelen, en hij doet er alles aan om dat te voorkomen.
nl
18:30
Avatar: De Legende van Aang
Sokka en Katara zijn ziek te ziek om te reizen. Aang gaat op zoek naar een geneesmiddel. Hij wordt gevangen genomen door Zhao, maar wordt geholpen door een mysterieuze blauwe geest.
nl
18:55
De Casagrandes
Een verdoemde kip terroriseert de gehele familie, maar Pedro blijkt de eigenlijke schuldige te zijn.
nl
19:05
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
19:30
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
19:55
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
20:20
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider. SpongeBob klimt op het dak om een krabburger uit de schoorsteen te halen, en durft vervolgens niet meer naar beneden.
nl
20:45
SpongeBob
Sandy heeft een nieuwe krabburger ontwikkeld, maar dat heeft monsterlijke gevolgen. Meneer Krabs en Plankton moeten na een aanrijding terug naar de vaarschool en belanden in dezelfde klas als SpongeBob.
nl
21:05
SpongeBob
Als de klarinet van Octo wordt gestolen, gaat hij als een ware Sherlock Holmes op onderzoek uit. Octo wil verlost zijn van SpongeBob en Patrick en laat ze aan een speurtocht beginnen.
nl
21:30
SpongeBob
De drie nichtjes van Sandy komen op bezoek, en SpongeBob werpt zich op als oppas. Patrick werkt als beveiligingsagent in het museum, en SpongeBob wordt zijn assistent. Octo probeert ondertussen stiekem zijn schilderij in het museum op te hangen.
nl
21:55
SpongeBob
Wanneer Plankton een gratis Krabburger wint, denkt hij dat het zijn kans is om het geheime recept te achterhalen. Daarom wil meneer Krabs voorkomen dat hij de prijs krijgt.
nl
22:10
Kung Fu Panda
Shifu heeft veel last van zijn rug en Po moet hem vervangen in het Jade Paleis.
nl
22:35
Kung Fu Panda
Wanneer Kung Fu niet meer gebruikt mag worden van agent Hu, besluit Po om een gemaskerde legende te worden om te vechten tegen criminaliteit.
nl
22:55
Kung Fu Panda
Po's ergste nachtmerrie van z'n jeugd wordt werkelijkheid als hij oog in oog komt te staan met huppelende spoken.
nl