Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

Guide TV - mardi, 14/05/2024

00:00
De familie Barbapapa
De kinderen hangen alsmaar voor de tv en Barbapapa en Barbamama willen dat ze in beweging komen.
nl
00:19
Peppa Pig
Peppa en George gaan naar de speeltuin. Peppa's vriendjes zijn er ook. Peppa gaat graag op de schommel. George niet, want hij heeft hoogtevrees. Papa Big helpt George om van de glijbaan te gaan omdat die te hoog is, maar hij komt vast te zitten.
nl
00:24
Peppa Pig
Papa Big belooft dat hij een foto van Peppa en George zal ophangen als Mama Big weg is. Hij beschadigt de muur per ongeluk, dus Peppa en George helpen Papa Big om de muur te repareren voor Mama Big thuiskomt.
nl
00:28
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar het strand. Daar doen ze van alles, zoals Papa Big ingraven in het zand. Als het tijd is om naar huis te gaan, vertrekken ze bijna zonder Papa Big, omdat die in slaap is gevallen.
nl
00:33
Peppa Pig
George vindt een spin in de wastafel op de badkamer. Peppa is heel bang, tot ze beseft dat hij haar geen kwaad wil doen.
nl
00:35
Peppa Pig
Peppa en George gaan een stukje varen met Opa Big in zijn boot. Danny Hond en Opa Hond zijn ook aan het zeilen. Opa Big en Opa Hond houden een race om te kijken welke boot het snelst is.
nl
00:43
Peppa Pig
Oma en opa Big komen op bezoek voor een etentje bij mama en papa Big. Peppa en George zijn te moe om te slapen, totdat ze een verhaaltje voorgelezen krijgen.
nl
00:48
Peppa Pig
Peppa neemt de 'Teddy van de klas' mee naar huis om samen verschillende avonturen te beleven, maar ze is bang dat hij het niet erg spannend zal vinden bij haar thuis.
nl
00:52
Peppa Pig
Henkie Hond is jarig en geeft een piratenfeestje. Samen met de hulp van Opa Hond en Opa Big, doen de kinderen mee aan een schattenjacht.
nl
00:57
Peppa Pig
Iedereen in de stad van Peppa zijn heel blij om meneer Pomfrieto te ontmoeten.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Terwijl ze op het landweggetje een mooie bloem zoeken om te fotograferen, zien Anna en Christopher een prachtige blauwe vlinder wegvliegen. Anna wil hem fotograferen, maar de vlinder blijft ervandoor gaan.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Al haar vrienden vragen Anna om hulp, maar ze kan niet overal tegelijkertijd zijn.
nl
01:15
PAW Patrol
Rubble droomt dat hij aan boord van een ruimteschip is genomen en zijn buitenaardse dubbelganger ontmoet. Als het schip op een buitenaardse planeet neerstort, heeft hij hulp nodig.
nl
01:30
PAW Patrol
Het nieuwe dansspel 'Pup Pup Boogie' is onderweg op de trein. Maar door een ontspoorde treinwagon is de rails verbogen. Het is erg mistig. Het licht van de vuurtoren is uitgevallen.
nl
01:50
PAW Patrol
Tijdens de ganzentrek blijven er ganzen slapen bij de uitkijktoren van de Paw Patrol. Als de ganzen willen vertrekken, is Pluisje nergens meer te vinden. Paw Patrol moet de burgemeester helpen.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Zeg de dinosaurus-truck trekt per ongeluk banden aan die hem laten stuiteren, en hij raakt de controle kwijt. Blaze en AJ helpen hem om weer op de grond te blijven.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Darington maakt een ritje over de grootste hindernisbaan en de anderen komen kijken. Crusher heeft Darington echter misleid en hem ver weg gestuurd.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Nadat Baby Shark een tand heeft verloren, werken hij en William samen met een onverwachte bondgenoot om de tand op te sporen. Een spelletje Barnacle Ball verandert in een reddingsmissie nadat Hanks steen in het hol van de kwijlende slak verdwijnt.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Wanneer Baby en zijn vrienden worden gevraagd om op te treden op een muziekfestival, kunnen ze niet beslissen welk genre liedje ze moeten spelen. Detective Baby Shark en William Watson lossen een krabachtig mysterie op.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Geïnspireerd door hun favoriete tv-show, willen Baby Shark en William superhelden worden. Nadat hij een leugen heeft verzonnen om dapper te klinken, wordt William gedwongen zijn angsten onder ogen te zien en naar het enge Kelpwoud te reizen.
nl
03:50
Deer Squad
Avontuurlijke Alex organiseert een avonturenkamp, maar de tweeling is supercompetitief en willen alle insignes winnen. Kai vindt een tuinkabouter uit om Jade te helpen bloemen te kweken, maar deze zuigt alle kleuren in het bos op.
nl
04:15
PAW Patrol
Jake en Everest organiseren een snowboardcompetitie, maar door sneeuwval is de baan niet meer te zien. Kapitein Turbot heeft een software systeem om zijn duikerklok mee te besturen.
nl
04:35
PAW Patrol
Alex en Meneer Porter krijgen onderweg naar het pizzafeest van Jake een klapband. Skye heeft met Ace afgesproken bij Jake, maar door een sneeuwstorm krijgt ze onderweg een ongeluk.
nl
04:55
PAW Patrol
De popster Luke Stars komt optreden in de Avonturenbaai, maar een storm vernielt de brug naar het dorp. Burgemeester Goodway schopt Chickaletta per ongeluk in de klif.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Hond Lucky pikt een sleutelbeen van de T-Rex die meneer Gruber in het museum heeft neergezet. Judy, Jonathan en Paddington beginnen een band om lekker samen te jammen.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington moet een misdaad oplossen als hij verkleed als politieagent erop uit trekt. Jonathan raakt zijn ballon kwijt en Paddington probeert een nieuwe ballon voor hem te vinden.
nl
06:00
PAW Patrol
Het is winter in Avonturenbaai en de vorst zorgt voor de nodige problemen.
nl
06:15
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger krijgt twee oppaskinderen op bezoek. En Everest moet de pups helpen wanneer de burgemeesters opgesloten zitten in een kas.
nl
06:35
PAW Patrol
Burgemeester Goodway raakt met haar neefje en nichtje verloren op zee. De Paw Patrol schiet te hulp. Als Burgemeester Humdinger de dierenwasmobiel van Katie steelt, gaan de pups er achteraan.
nl
07:00
PAW Patrol
Meneer Porter krijgt een robot die hem kan helpen in het café. Meneer Porter heeft een nieuwe oven waarmee hij heel veel taarten tegelijk kan bakken.
nl
07:25
Rubble & Crew
De pups willen hun vriend River helpen om een mooie foto te maken. De pups komen vast te zitten tijdens een wandeling. Rubble en zijn vriendjes slagen er echter in een oplossing te vinden.
nl
07:50
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
08:15
DORA
Dora en Boots zorgen voor een paar babykrokodillen. Dora en Boots krijgen de Trol zover om een van Benny's empanadas te proberen. Boots past nieuwe laarzen die Tico heeft uitgevonden. De tweeling gaat naar hun eerste piñata feest.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze transformeert in een sleepwagen en probeert Stripes te redden samen met AJ en Gabby.
nl
09:05
Deer Squad
Meneer Staal wil Mevrouw Flufpot verrassen met een spectaculair circus, maar de verrassing verloopt niet helemaal zoals gepland. Bobbi gebruikt de Super Schep van Kai om pinda's op te graven, maar hij is iets te enthousiast.
nl
09:27
Peppa Pig
Peppa en George gaan vliegeren, maar de vlieger komt vast te zitten in een boom. Naast de boom ligt een enorme modderpoel en dit maakt het moeilijk om de vlieger uit de boom te krijgen.
nl
09:32
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan picknicken. Papa Big valt in slaap omdat hij zoveel gegeten heeft. Maar dan krijgt hij wat beweging omdat er een wesp achter hem aan zit.
nl
09:37
Peppa Pig
Mama Big en Papa Big vinden een doos met instrumenten op zolder. Peppa en George proberen ze uit.
nl
09:41
Peppa Pig
Peppa en George vinden kikkers, wormen en vlinders in de tuin van Oma Big en Opa Big, en spelen ermee. Daarna springen ze in modderpoelen.
nl
09:45
Peppa Pig
Peppa en George maken iedereen aan het lachen als ze zich verkleden als Mama Big en Papa Big.
nl
09:50
De avonturen van Paddington
Meneer Curry wil Paddington niet meer in zijn huis hebben, maar dan wordt Paddington per ongeluk bij meneer Curry bezorgd. Judy heeft moeite met het vinden van een onderwerp voor haar huiswerk, totdat ze zich laat inspireren door Paddington.
nl
10:15
De familie Barbapapa
Een jonge olifant ontsnapt uit een wagen en wordt gevonden door de Barbakinderen. Zij willen hem in huis nemen en noemen hem Boris. Barbabee ontdekt dat Boris, de olifant, verlangt naar Afrika, waar hij oorspronkelijk vandaan komt.
nl
10:40
De familie Barbapapa
De Barbabies denken dat ze door hun eten van kleur en vorm kunnen veranderen.
nl
10:54
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar Windy Castle. Als ze daar zijn, hebben ze een prachtig uitzicht vanaf het dak.
nl
10:58
Peppa Pig
Chloé, de nicht van Peppa en George, komt op bezoek. Peppa wil Chloé laten zien dat ze een grote meid is, maar dat valt niet mee.
nl
11:03
Peppa Pig
Mama Big bakt pannenkoeken. Peppa en George helpen haar, maar Papa Big gooit zijn pannenkoek zo hoog dat hij aan het plafond blijft plakken.
nl
11:08
Peppa Pig
Oma Big en Opa Big passen op Peppa en George als Mama Big en Papa Big een avondje uitgaan. Peppa en George zijn te opgewonden om te kunnen slapen. Oma Big en Opa Big doen spelletjes met ze om ze moe te maken.
nl
11:10
Peppa Pig
Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Crusher doen mee aan de 100-eieren-race. Wie van de twee heeft het snelst honderd eieren verzameld? De winnaar wint een wel heel bijzondere trofee.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en zijn vrienden doen mee met de Midzomernachtsrace. Een race in het donker om een lichtgevende trofee.
nl
12:10
Deer Squad
Stu en Safia willen op een trampoline springen, dus bouwt Professor Scratch er een voor hen. Terwijl Jade en Lola in een grot zijn, raakt Lola bedekt met een poeder van rode kristallen die een negatief effect op haar emoties hebben.
nl
12:35
Deer Squad
Dinky de babyschildpad krijgt een speciaal kristal. Sir Steel wordt gekloond door Professor Scratch.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
Baby Shark en William willen als Superhaai en Kapitein Kelp buitenspeeltijd redden. Kapitein Kelp voelt zich niet serieus genomen in zijn rol. Baby Shark krijgt een heel klein huisdiertje, maar dat blijkt een grote verantwoordelijkheid.?
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Als mama een weekendje weggaat, besluit de rest van de familie de regels even op pauze te zetten.
nl
13:30
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger steelt een jukebox zodat hij de hele dag een irritant liedje kan afspelen. Chase en Rubble sporen hem op zodat ze de platen kunnen redden. Een hongerige adelaar verpest de koorddansles van burgemeester Goodway.
nl
13:55
PAW Patrol
Wanneer bij een mysterieuze storm hagelstenen vallen waar jonge Ruimtestenen uitkomen, moeten de pups ze beschermen. Een 3D-printer veroorzaakt problemen wanneer Eddie en Emmy 3D-kopiën van zichzelf maken en daar geintjes mee uithalen.
nl
14:20
Rubble & Crew
Wanneer plotseling het standbeeld uit de stad verdwijnt, zetten Chase, Rubble en Crew zich in om het ontbrekende beeld te vinden. Ze bouwen een gloednieuw Science Center om het mysterie op te lossen.
nl
14:45
DORA
Dora, Boots en Benny trekken dwars door het regenwoud om een grote, speciale taart te bezorgen bij Benny's oma. Dora en het Fiësta Trio onderzoeken een hard, vreemd geluid, dat ervoor heeft gezorgd dat ze hun instrumenten zijn kwijtgeraakt.
nl
15:05
De avonturen van Paddington
Paddington zoekt naar een manier om zijn herinneringen te bewaren. Maar 't gaat er wel een beetje anders uitzien dan anders. Paddington krijgt het idee om een tunnel te graven naar Peru. En hoewel niemand hem serieus neemt, gaat hij aan de slag.
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt pannenkoeken maar verliest zijn zelfvertrouwen wanneer hij zijn speciale pannenkoek-flip geluksspatel breekt. Kleine Chef maat S'Mores voor bij het kamperen en overwint zijn angst voor de duisternis met de hulp van zijn vrienden.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Barbapapa wil zijn kinderen leren brood te maken, maar het loopt niet zoals verwacht. De Barbababies planten een avocadoboom. Het duurt echter jaren voordat de eerste oogst kan plaatsvinden.
nl
16:15
Deer Squad
De Deer Squad heeft de griep dus grijpt Meneer Staal zijn kans om zelf een superheld te worden met chaos tot gevolg. Meneer Staal 'leent' water uit het Kristalmeer voor zijn zwembad in de stad maar alles loopt in de soep!
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Gabby heeft voor Blaze en zijn vrienden warme chocolademelk gemaakt. Daar hebben ze met het koude weer wel trek in. Maar Crusher wil niet delen; hij wil alle chocolademelk voor zichzelf.
nl
17:05
PAW Patrol
De pups gaan kamperen in de jungle, maar als het donker wordt, schrikken ze van een hard en eng geluid. Julia en Julius nemen hun klasdier mee naar Burgemeester Goodway, maar de hamster ontsnapt.
nl
17:30
PAW Patrol
Chickaletta en Roosterio vluchten weg van een kippenshow en komen vast te zitten bovenop een op hol geslagen drone. Als Bettina Jake's berg op klimt en in een sneeuwstorm terecht komt, is het aan de Paw Patrol om haar veilig naar beneden te brengen.
nl
17:50
PAW Patrol
De Paw Patrol lossen het mysterie op van de verdwenen schilderijen van het kunstmuseumfestival.
nl
18:00
Rubble & Crew
Opa leest tijdens theetijd graag voor onder een grote boom. De pups bouwen een combinatie van een bibliotheek en een theehuis. De crew bouwt een dansvloer voor de Bouwerdam Partnerboogie.
nl
18:30
DORA
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag. Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
nl
18:45
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:05
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:15
PAW Patrol
Op het meloenfestival speelt Burgemeester Humdinger vals met een nepmeloen. Boer Al en Boerin Yumi komen met Bettina vast te zitten op een brug.
nl
19:40
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil alle honing van Boerin Yumi hebben, maar daardoor neemt hij ook een kast vol bijen mee. Chickaletta raakt vermist en de Paw Patrol vind haar uiteindelijk terug bij het strand.
nl
20:05
PAW Patrol
Een vreemde lucht jaagt de dieren uit hun huizen. Olivia de struisvogel valt in een kloof. De pups proberen haar - en haar eieren - te redden.
nl
20:25
PAW Patrol
Gustavo komt gitaar spelen tijdens het kampvuurconcert. Burgemeester Humdinger wil ook een concert geven en zoekt naar een manier om mooie muziek te maken.
nl
20:50
Rubble & Crew
Rubble en zijn bouwvakkerpup-familie maken zich klaar om een brug te bouwen, maar ontdekken dat Speedmaster andere ideeën heeft. Rubble & crew moeten samenwerken om de boel te redden en een nieuwe, veilige brug naar Bouwerdam te bouwen.
nl
21:15
Rubble & Crew
Lucas en Lily delen limonade uit. Die is zo lekker dat ze die aan iedereen in Bouwerdam willen geven. De crew ziet hoe Knager een drukke weg oversteekt. Om het veiliger te maken, bouwen ze een brug.
nl
21:40
DORA
De tweeling is blij om hun eerste regenboog te zien, maar die mist een paar kleuren. Dora gaat op zoek naar blauw, rood en geel. Boots elastieken bal stuitert het Buurtige Bos in en hij moet deze terug gaan vragen aan Druzilla de Duizendpoot.
nl
22:05
Deer Squad
Kaj voegt zich bij alle hertenkarren en de voertuigen eindigen als een woeste trein in het Centrale Woud. De superkrachtige föhn van Don Steel veroorzaakt een gigantische tornado die Ivar, zijn eendjes en veel andere dingen opzuigt.
nl
22:25
PAW Patrol
Carlos is jarig en Tracker heeft een speciaal cadeautje voor hem besteld. De post komt alleen niet aan. Rubble droomt dat Burgemeester Goodway in een kikker verandert.
nl
22:50
PAW Patrol
Danny bezorgt pakketjes heel snel, maar in zijn haast verwisselt hij schildpadeieren met golfballen. Al heeft een machine waarmee hij zijn schapen kan scheren en wol produceren. De katjes van Burgemeester Humdinger vinden dat interessant.
nl
23:15
De familie Barbapapa
Barbabob wil meedoen aan een talentenjacht met zijn schilderijen. Hij krijgt de hik en het schilderen lukt niet. Barbabientje wil meedoen aan een schrijfwedstrijd. Ze heeft niet veel tijd en heeft rust nodig om te kunnen schrijven.
nl
23:35
De familie Barbapapa
De Barbapapa's bouwen een raket om naar Mars te gaan. Barbaborre heeft bonen meegenomen.
nl
23:55
De familie Barbapapa
De hele familie gaat naar het museum van de evolutie. Barbaborre wil graag dinosaurussen zien.
nl

Guide TV - mercredi, 15/05/2024

00:14
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de winkel voor tomaten, spaghetti, uien en fruit, maar Papa Big pakt ook chocoladetaart voor de kinderen.
nl
00:19
Peppa Pig
Peppa is jarig en ze geeft een feestje, waarvoor ze al haar vriendjes uitgenodigd heeft. Ze krijgt cadeautjes van Mama, Papa en George. Papa Big laat wat goocheltrucs zien.
nl
00:24
Peppa Pig
Papa koopt een nieuwe videocamera. Eerst laat Peppa hem zien hoe de camera werkt en dan filmt hij Peppa als ze raar doet.
nl
00:29
Peppa Pig
Peppa en haar vriendjes doen mee met een toneelstuk op school over Roodkapje, maar Pedro Pony heeft plankenkoorts.
nl
00:30
Peppa Pig
Oma en Opa Big gaan op vakantie. Ze brengen Polly Papegaai naar Peppa toe, zodat zij en George voor Polly kunnen zorgen. Maar dan vliegt Polly de boom in.
nl
00:41
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle neemt Peppa en haar vrienden mee op een treinreisje. De kinderen moeten alles wat ze zien, afvinken op hun werkblad.
nl
00:46
Peppa Pig
Het is talentendag op school en mevrouw Gazelle wil dat de kinderen allemaal laten zien waar ze goed in zijn. Wanneer iedereen behalve Peppa aan de beurt is geweest, blijft er niets speciaals meer over voor haar om te laten zien.
nl
00:51
Peppa Pig
Peppa Pig gaat met haar familie naar het museum om een tentoonstelling over de maan te zien.
nl
00:55
Peppa Pig
Opa Big neemt Peppa en George mee naar de speeltuin. De kinderen leren hem de regels van de speeltuin, maar Opa Big vindt het moeilijk zich aan de regels te houden en raakt hiervan erg in de war.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Froga is geobsedeerd door een gigantische aardbei en heeft geen tijd meer voor haar vrienden.
nl
01:05
Anna en haar vrienden
Froga heeft zoveel tegen haar plantjes gepraat dat ze doodmoe is. Ze besluit om niet meer te praten.
nl
01:15
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger en zijn kittens rommelen met de kleine clownauto van Blinky the Clown.
nl
01:25
PAW Patrol
De pups willen gaan snowboarden op de berg, maar Alex komt in de problemen. Paw Patrol redden hem. De pups vinden voetafdrukken in de sneeuw, die van een sneeuwmonster lijken. Als ze het 'monster' vinden, blijkt het toch anders te zijn.
nl
01:50
PAW Patrol
Het circus verlaat de stad, maar olifant Ellie ontsnapt. De Paw Patrol vindt haar en brengt haar terug. Chickaletta is verdwenen. Ryder en de Paw Patrol gaan op zoek en brengen haar terug naar burgemeester Goodway.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher en Pickle dagen Blaze en de anderen uit tot een zeilbootrace. Crusher probeert vals te spelen, maar zit uiteindelijk beide teams in de weg.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Op de dag van de Team Truck Challenge, kiest Crusher iemand anders dan Pickle als zijn partner. Daar is Pickle niet blij mee.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Na het ontdekken van een schatkaart naar een legendarische plek, splitst de Shark-familie zich op om de schat op te sporen. Baby overtuigt Papa om voor één dag overal ja op te zeggen.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Baby en vrienden gaan op weg om de Wensberg te beklimmen en een wens te doen op de legendarische vallende zeester. Schaduw daagt Baby Haai uit voor een wedstrijd om te bewijzen wie de sterkste haai is.
nl
03:50
Deer Squad
Kai heeft een uitvindersblok tijdens de uitvinderswedstrijd. De uitvinding van Schets werkt niet goed en zorgt voor chaotisch weer. Meneer Staal houdt van boba-thee, maar hij sloopt de boba-machine van Schets en overspoelt de straten met parels.
nl
04:15
PAW Patrol
Rubble droomt dat hij drie wensen mag doen, maar de geest heeft maar weinig ervaring. Francois Turbot wil het record koorddansen verbreken, maar heeft al snel hulp nodig van de pups.
nl
04:35
PAW Patrol
De oom van burgemeester Goodway is goudzoeker, maar al zijn materiaal is kapot. De televisie van burgemeester Humdinger is stuk en hij wil de televisie van de Paw Patrol krijgen.
nl
04:55
PAW Patrol
Burgemeester Goodway speelt met haar team tegen Boerengat, maar ze geen sterspelers. Marshall wint eindelijk een wedstrijd en wint een speciale halsband.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Paddington raakt diep onder de indruk van de voorlichting die de brandweer heeft gegeven, en hij wil vervolgens een kat uit de boom redden. Jonathan en Paddington mogen niet bij het geheime boomhutclubje als ze het juiste wachtwoord niet weten.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington vernielt per ongeluk het prachtige gazon van meneer Brown en moet het vervolgens verbeteren. Paddington, Jonathan en Judy proberen ook mevrouw Bird te vinden, die een professionele verstoppertje blijkt te zijn.
nl
06:00
PAW Patrol
Wanneer Turbot een foto wil maken van een zeldzame vogel, duikt zijn franse neef op en besluit hem te helpen.
nl
06:15
PAW Patrol
Wally de Walrus op zoek naar Kapitein Turbot. Burgemeester Humdinger steelt een busje vol Gummies.
nl
06:35
PAW Patrol
Liberty komt naar Avonturenbaai en ziet dat iedereen daar een dierenvriend heeft.
nl
07:00
PAW Patrol
Toerende Travis belandt in Avonturenbaai en heeft een exotische vogel meegenomen. Er wordt een zeepkistenrace georganiseerd voor de kinderen in Avonturenbaai. Burgemeester Humdinger wil ook meedoen, want er valt een grote beker te winnen.
nl
07:25
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
07:50
Rubble & Crew
Het water stijgt, de rivier treedt buiten zijn oevers en Bouwerdam dreigt onder te lopen. De crew moet snel een dam bouwen. Boerin Zoe houdt een boerenmarkt voor het groente en fruit.
nl
08:15
DORA
Oma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Crusher gebruikt een robotische plaat om Darington's verjaardagstaart te stelen. Zijn plan slaagt niet en al snel vliegt de taart weg. Het feest zou nu wel eens verpest kunnen zijn.
nl
09:05
Deer Squad
De Deer Squad doet mee aan een huttenbouw wedstrijd. Kai's hut is uitzonderlijk mooi, totdat hij iets bedenkt om extra stemmen te winnen. Iedereen viert het Winterlicht-festival, behalve meneer Staal want hij heeft er juist een hekel aan.
nl
09:27
Peppa Pig
Peppa gaat naar haar eerste balletles en ze ziet haar vriendjes daar. Ze besluit om Mama Big en Papa Big te leren dansen, maar ze ontdekt dat die hun eigen dansbewegingen hebben.
nl
09:32
Peppa Pig
Peppa en George zijn aan het picknicken, maar het gaat onweren. Ze gaan snel naar binnen. Ze zijn bang omdat het onweer zoveel herrie maakt. Maar dan bedenkt Peppa dat ze onweer leuk vindt, omdat er dan veel modderplassen ontstaan.
nl
09:37
Peppa Pig
Peppa en haar familie moeten de auto wassen als die vies is geworden. De auto moet schoon zijn voordat de familie op reis gaat.
nl
09:41
Peppa Pig
Peppa en George gaan lunchen bij Oma Big en Opa Big. Oma Big heeft een salade gemaakt, maar George houdt niet van groenten. Opa Big maakt een dinosaurus van de salade om George te helpen om de salade op te eten.
nl
09:45
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan kamperen, maar Papa Big is te groot voor de tent. Papa Big vindt het fijn om onder de sterrenhemel te slapen, tot het gaat regenen.
nl
09:50
De avonturen van Paddington
Mevrouw Brown is jarig, maar dat is meneer Brown vergeten. En dus stelt Paddington voor om een verrassingfeestje te organiseren. Judy heeft geen zin in vioolles en daardoor leert Paddington alles over leugentjes om bestwil, en vioolspelen.
nl
10:15
De familie Barbapapa
Barbapapa wil zijn kinderen leren brood te maken, maar het loopt niet zoals verwacht. De Barbababies planten een avocadoboom. Het duurt echter jaren voordat de eerste oogst kan plaatsvinden.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Barbabob heeft geen inspiratie en kan niks meer creëren. Zijn familie geeft hem allerlei tips.
nl
10:54
Peppa Pig
Peppa en George zijn aan het picknicken, maar het gaat onweren. Ze gaan snel naar binnen. Ze zijn bang omdat het onweer zoveel herrie maakt. Maar dan bedenkt Peppa dat ze onweer leuk vindt, omdat er dan veel modderplassen ontstaan.
nl
10:58
Peppa Pig
Peppa en haar familie moeten de auto wassen als die vies is geworden. De auto moet schoon zijn voordat de familie op reis gaat.
nl
11:03
Peppa Pig
Peppa en George gaan lunchen bij Oma Big en Opa Big. Oma Big heeft een salade gemaakt, maar George houdt niet van groenten. Opa Big maakt een dinosaurus van de salade om George te helpen om de salade op te eten.
nl
11:08
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan kamperen, maar Papa Big is te groot voor de tent. Papa Big vindt het fijn om onder de sterrenhemel te slapen, tot het gaat regenen.
nl
11:10
Peppa Pig
Papa Big vertelt Peppa en George een verhaaltje over een slaperige prinses. In het verhaaltje is Peppa de prinses, George is de prins, Mama Big is de koningin en Papa Big is de koning.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ racen in de jungle wanneer Blaze plotseling vast komt te zitten in de modder. Het is aan AJ en zijn vrienden om hem te redden.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Crusher wil de trofee van de Kampioenschapsrace hebben. Maar blijkbaar heeft Crusher nog niet geleerd dat je een trofee eerst eerlijk moet verdienen.
nl
12:10
Deer Squad
Sir Steel creëert chaos tijdens de parade. Iedereen krijgt enorme niesbuien door stuifmeel.
nl
12:35
Deer Squad
Ricardo organiseert een zonnebloemwedstrijd, maar Lola is bang dat haar zonnebloem ziek is. Lady Fluffpot wil een standbeeld van maansteen laten maken, maar dat blijkt geen goed idee te zijn.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
Iedereen vindt Baby Shark aardig en Shadow is daar jaloers op. Daarom besluit hij van het Wrak zijn eigen pretpark te maken. Als Baby Shark en z'n vriendjes riddertje gaan spelen mag Vola de prinses zijn. Maar eigenlijk wil ze dat helemaal niet.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Hank heeft zich pijn gedaan aan zijn vin. Hij moet naar de dokter, maar dat durft hij niet.
nl
13:30
PAW Patrol
Rubble's neef Charger komt net op tijd om te helpen wanneer een geiser Mr Pepper's restaurant verwoest. Burgemeester Humdinger saboteert de car wash-wedstrijd en de Paw Patrol moet de dag redden.
nl
13:55
PAW Patrol
Emmy en Eddie besluiten om stiekem te gaan varen. Tornado Harrigan en kaptein Turbot gaan op waterskies achter de boot hangen. Danny wordt de nieuwe assistent van burgemeester Humdinger.
nl
14:20
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
14:45
DORA
Dora en Boots zorgen voor een paar babykrokodillen. Dora en Boots krijgen de Trol zover om een van Benny's empanadas te proberen. Boots past nieuwe laarzen die Tico heeft uitgevonden. De tweeling gaat naar hun eerste piñata feest.
nl
15:05
De avonturen van Paddington
Paddington wil heel graag voor tante Lucy een foto maken van een passerende meteorietregen, maar dat valt nog niet mee. Meneer Brown heeft danstalent, en ook plankenkoorts. Maar hoe ga je daarmee om?
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Kleine Chef bakt koekjes om een lieveheersbeestje te verwelkomen die in de buurt komt wonen. Kleine Chef maakt erwtenroerbak en leert dat zijn vrienden goede keukenhulpjes zijn als hij moeite heeft om in zijn eentje te koken.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Barbabravo en Barbabright proberen het wereldrecord voor de grootste kaassoufflé ooit te vestigen. De Barbapapa's besluiten naar het park te gaan. Terwijl haar broer en zussen spelen, kan Barbalib het niet onder controle te houden.
nl
16:15
Deer Squad
Meneer Staal vraagt Professor Schets een anti-zwaartekrachtstraal te bouwen maar die blijkt levensgevaarlijk. Muffin's superstuiterbal dreigt het jaarlijkse Winterfestival de dwarsbomen en Kai zal een groot offer moeten brengen.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ willen met hun nieuwe vriend Roarian, de vliegende leeuw, spelen. Hij verliest echter zijn amgische zonnesteen, waardoor hij in een standbeeld verandert. Blaze en AJ moeten hem zoeken.
nl
17:05
PAW Patrol
Gehuld in een enorm konijn van chocolade wordt burgemeester Humdinger meegesleept door hongerige wasberen. Wanneer een goocheltruc misgaat, wordt het Avonturenbaai Paasfestival overspoeld door wilde konijnen.
nl
17:30
PAW Patrol
Rubble droomt dat hij aan boord van een ruimteschip is genomen en zijn buitenaardse dubbelganger ontmoet. De Pups moeten Burgemeester Humdinger en zijn kittens redden wanneer de auto van Blinky de Clown onklaar wordt gemaakt.
nl
17:50
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil de grootste omelet ter wereld maken, maar de kippeneieren komen uit.
nl
18:00
Rubble & Crew
Het water stijgt, de rivier treedt buiten zijn oevers en Bouwerdam dreigt onder te lopen. De crew moet snel een dam bouwen. Boerin Zoe houdt een boerenmarkt voor het groente en fruit.
nl
18:30
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
18:45
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:05
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:15
PAW Patrol
De trailer van Francois gaat stuk en zijn dieren lopen weg. Burgemeester Goodway denkt dat Chickaletta een ei heeft gelegd.
nl
19:40
PAW Patrol
Boer Al heeft een nieuwe koe besteld, maar er wordt een zeekoe afgeleverd. Alex laat per ongeluk de ahornsiroop vallen en gaat in het bos op zoek naar de boom waar hij nieuwe siroop uit kan halen.
nl
20:05
PAW Patrol
Piraten zeilen de woestijn in maar raken al snel verdwaald. Francois en Kaptein Turbot houden een vogelspotwedstrijd. Terwijl ze de mooiste foto's proberen te maken, komen ze allebei in nood.
nl
20:25
PAW Patrol
Chase droomt dat hij en Chickaletta van lichaam zijn verwisseld. Burgemeester Humdinger heeft een automatische zelfloopbroek ontwikkeld zodat hij de Magnifieke Atleetwedstrijd kan winnen.
nl
20:50
Rubble & Crew
Rubble en de pups bouwen net op tijd voor het Fietsfestival een grote fietsenwinkel. Wanneer Motor niet in bad wil voor de familiefoto, moeten Rubble en de pups een bouwkundige oplossing vinden.
nl
21:15
Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium extra speciaal maken. De crew bouwt iets speciaal voor Groenteboer Gabriel wanneer hij een speciale pindakaas-en-jam-dag houdt.
nl
21:40
DORA
Oma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
nl
22:05
Deer Squad
De replicator van Meneer Staal verspreidt chaos in het Centrale Woud met gigantische donuts. Kaj gebruikt zijn waterkracht op een ijsmachine, maar de machine verandert in een verwoestende ijsrobot.
nl
22:25
PAW Patrol
Luke Stars is op weg naar de Avonturenbaai voor een speciaal optreden. Onderweg raakt hij zijn hoed kwijt en de Paw Patrol moet hem helpen. Het is Kippendag, maar Chickaletta, de erekip, wordt vermist.
nl
22:50
PAW Patrol
Francois heeft zich klaar gemaakt om pinguïns te fotograferen, maar als het ijs breekt komt hij vast te zitten. Durfal Danny X wil een stoer huisdier en is ontzettend blij als hij een baby nijlpaard vindt.
nl