Disney Junior

Disney Junior

Disney Junior (voorheen: Playhouse Disney) is een digitale Nederlandstalige televisiezender voor jonge kinderen en hun ouders in het bezit van The Walt Disney Company.

Belgium

Guide TV - samedi, 11/05/2024

00:22
Alice's Wonderland Bakery
Wanneer Wonderland half dag en half nacht is, ziet Alice dat iedereen afhankelijk is van de zon. Alice en haar vrienden bakken een bijzondere pizza voor het pizzafeestje van de koningin.
nl
00:49
Alice's Wonderland Bakkerij
Hattie's Tanabata feest gaat mis. Alice en vrienden werken samen om zijn wensen uit te laten komen. Het pompoenpizzaseizoen is voorbij, maar de Wonderlanders willen meer.
nl
01:12
Alice's Wonderland Bakkerij
Kiki, Alice en vrienden bewijzen dat alle soorten vormen en maten hun voordelen hebben.
nl
01:36
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey gaat op zoek naar Bootsie nadat ze is gevangengenomen door Black Cat. Team Spidey besluit het hoofdkwartier van Iron Man te beschermen tegen Electro.
nl
01:39
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey gaat op zoek naar Bootsie nadat ze is gevangengenomen door Black Cat. Team Spidey besluit het hoofdkwartier van Iron Man te beschermen tegen Electro.
nl
02:02
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey neemt het onder water op tegen Doc Ock om te voorkomen dat hij het zeeleven verstoort. Ghost-Spider, Ant-Man en The Wasp willen voorkomen dat Green Goblin de minigolfbaan verpest.
nl
02:25
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey heeft zijn handen vol als Hulk in een baby verandert door Gobby's apparaat. Spidey en Spin plannen een verrassing voor Ghost-Spiders verjaardag, maar een groep schurken staat hun plannen in de weg.
nl
02:48
Mickey Mouse Funhouse
Om ze te helpen erachter te komen of draken goed of slecht zijn, neemt Funny Mickey, Minnie en hun vrienden mee naar het koninkrijk Majestica, waar ze worden getransformeerd in ridders, ridders en prinsessen.
nl
03:18
Mickey Mouse Funhouse
De vrienden willen een theekransje houden en Goofy en Katrien vinden allebei een perfect plekje. De vrienden storen per ongeluk een mama-wasbeer en haar baby's tijdens hun kampeertrip.
nl
03:41
Mickey Mouse Funhouse
De superhelden van Herotropolis zijn verdwenen. De wezels en de vrienden maken er een puinhoop van. Katrien denkt dat Donald vals speelt, maar leert dat goede vrienden elkaar moeten vertrouwen.
nl
04:13
Eureka!
De hitte in Rocky Falls zorgt ervoor dat Murphy 'snurft', een soort hik die uniek is voor mammoeten. Eureka biedt aan om voor zonsondergang een mysterieuze meteoriet uit de stad te verwijderen.
nl
04:36
Eureka!
De vrienden verkennen een grot. De stoere Pepper geeft toe dat ze bang is in het donker. Eureka's vriend KB kan niet beslissen of hij met kangadons moet springen of met vogels moet vliegen.
nl
05:00
Eureka!
Eureka wil van haar nieuwe uitvinding een schommel te maken die zichzelf kan duwen. Wanneer Barry's drumidool, Yurt, de stad komt bezoeken, is hij vastbesloten indruk op haar te maken.
nl
05:30
Mickey Mouse Funhouse
De vrienden merken dat Teddy zich anders gedraagt. Goofy vindt het magische groeigereedschap.
nl
05:58
Mickey Mouse Funhouse
Koning Ludwig brengt een nieuwe troubadour naar het koninklijk hof en de koninklijke troubadour maakt zich zorgen dat hij vergeten zal worden. Minnie voelt zich verdrietig als ze geen coole pod-mod krijgt om te testen.
nl
06:30
Kiya & the Kimoja Heroes
De drie helden beginnen aan hun capaciteiten te twijfelen, ook al laat Gogo Flo hen in zichzelf geloven. Kiya maakt zich zorgen over het perfecte recept voor haar moeders warme chocolademelk.
nl
06:59
Bluey
Bluey, Bingo en mama spelen Hooghoudertje rond het huis met hun laatste ballon, maar het wordt competitief wanneer papa meedoet.
nl
07:06
Bluey
Tijdens een picknick spelen Bluey en haar vrienden Schaduwland, maar als Coco steeds binnenwegen neemt, moet Bluey haar laten zien dat het spel leuker wordt als ze zich aan de regels houdt.
nl
07:13
Bluey
Bluey en Bingo spelen samen met papa in de tuin. Plotseling merkt Bingo een wandelend blad op. Ze wil het aan haar vader laten zien. maar hij is veel te druk bezig met het spel en merkt haar daarom niet op.
nl
07:33
Bluey
Bluey heeft een barbecue lunch in de achtertuin, maar het is aan Bingo om te zoeken naar paprika's voor de salade, zoals gevraagd door haar neven en nichten.
nl
07:40
Bluey
De kinderen hebben een paardenbruiloft in elkaar gezet om Socks af te leiden als ze Bluey's favoriete speeltje niet wil loslaten. Papa en oom Stripe zadelen op als de verloofde pony's.
nl
07:47
Bluey
Bluey en Bingo besluiten om een gek hotel te runnen met papa als hun verwaande gast. Maar wanneer Bingo ontslag neemt vanwege Bluey's controlerende aard, moet papa hen het belang van een compromis leren.
nl
07:57
Bluey
Bluey wil leren fietsen, maar raakt gefrustreerd als het niet meteen wil lukken. Totdat ze ziet dat andere kinderen in het park ook zo hun uitdagingen hebben en deze vervolgens overwinnen.
nl
08:04
Bluey
Op school is het Bingo's beurt om handpop Bob Buidel een weekend mee naar huis te nemen en hun belevenissen in zijn plakboek te noteren. En dan valt het ineens op hoeveel de familie op schermpjes zit te kijken.
nl
08:11
Bluey
Wanneer Bingo stopt met het spelen van Bluey's spionagespel in het park, werkt hun apparaat om de volwassenen te besturen niet meer goed. Bluey ziet nu hoe belangrijk Bingo is en ze moet haar terugwinnen.
nl
08:30
Star Wars: Young Jedi Adventures
De Jedi helpen een Wookiee met voorbereidingen voor Levensdag. De Jedi beschermen wellagrin-eieren.
nl
09:01
Pupstruction
Bailey is bang als ze erachter komt dat ze haar allereerste medische controle krijgt. Bobby Boots sluipt het Pupstruction hoofdkwartier binnen om Phinny's blauwdrukken voor een nieuw waterpark te bemachtigen.
nl
09:30
SuperKitties
De SuperKitties voorkomen dat Mr. Puppypaws al het hout in het park in apporteerstokken verandert.
nl
10:02
Bluey
Bluey, Bingo en vriendinnetje Judo spelen het spelletje 'vlinders' in de achtertuin, totdat Judo en Bluey weglopen en Bingo alleen achterlaten. En dat moet Bluey natuurlijk wel gaan goedmaken.
nl
10:09
Bluey
Als papa per se loempiaatjes wil meenemen als ze hun eten ophalen bij een restaurant, moeten ze vijf minuten extra wachten tot de bestelling klaar is. Maar in vijf minuten kan behoorlijk veel gebeuren.
nl
10:16
Bluey
Bluey en Bingo pakken papa's zitbal af zodat hij niet thuis kan werken. Natuurlijk gaan ze er mee spelen, maar voor Bingo is dat soms nog een beetje te ruw. Ze leert van zich af te bijten en tegen papa te zeggen wanneer ze het niet meer leuk vindt.
nl
10:34
Bluey
Op school kunnen Bluey en haar vriendjes zich uitleven in allerlei spelletjes. Juffrouw Calypso houdt de kinderen in het juiste spoor met een liedje of een wijze opmerking. Maar of de mysterieuze Pretzel ook gaat meedoen?
nl
10:41
Bluey
Honey kan niet wachten tot ze aan de beurt is bij Dr. Bingo, omdat andere patiënten met interessantere symptomen voor haar komen. Bluey, de receptioniste, nodigt haar uit om te wachten.
nl
10:48
Bluey
Mama en papa bouwen thuis hun eigen magische klauwmachine voor Bluey en Bingo om mee te spelen. Maar papa zorgt ervoor dat winnen niet gemakkelijk is.
nl
10:59
Star Wars: Young Jedi Adventures
De Jedi leren luchtsurfen. Kai en zijn vrienden helpen een familie te herenigen.
nl
11:29
Alice's Wonderland Bakery
Alice en haar vrienden gaan op zoek naar een zanger om het tuinkoor compleet te maken. Wanneer de cape van de koningin scheurt, vraagt Alice de hulp van haas om een nieuwe te maken.
nl
11:59
Mickey Mouse Clubhouse
Mickey en zijn vrienden beginnen aan een autorace waarbij ze allerlei soorten voertuigen gebruiken. Er staan verrassingen te wachten op speciale Mickey-mijlpalen. Goofy rijdt in het allerbeste voertuig van allemaal: de Clubhouse Rescue Truck.
nl
12:59
Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie en vrienden bezoeken Prehistoric World om op dinosauruseieren te passen.
nl
13:29
Pupstruction
De pups bouwen een helling voor Roxy; de pups ontwerpen een boomhut om hun buurman Ollie te helpen.
nl
14:00
SuperKitties
Mr. Puppypaws steelt Valentijnskaarten. Ginny vernietigt per ongeluk een cadeau van Bitsy.
nl
14:30
Spidey and His Amazing Friends
Spider-Man vormt samen met Gwen Stacy, ook bekend als Ghost-Spider, en Miles Morales het Spidey Team. Hierbij krijgen ze wat hulp van Spidey's komische maar loyale Spider-bot, Trace.
nl
14:59
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey wordt de grote attractie tijdens een grote optocht die voor ze georganiseerd is. Alle detectiveboeken verdwijnen uit de bibliotheek. Team Spidey gaat op onderzoek uit.
nl
15:30
Star Wars: Young Jedi Adventures
Kai en Nubs werken samen voor een trainingsoefening; Lys en Kai moeten Nubs redden van de Ganguls.
nl
16:00
Firebuds
De vrienden nodigen het nieuwe helikopter- en kinderduo van de stad uit om reddingsacties met hen te oefenen; De vrienden dwalen door het bos op zoek naar een specht om te proberen zijn habitat te redden.
nl
16:30
Firebuds
De vrienden stoppen een poging om een snoepfabriek te beroven; De Vuurvriendjes werken samen met Iggy en Rod om een dief te pakken in de Cut N' Chrome winkel.
nl
16:59
Firebuds
Wiley Riley duikt op wanneer zijn vrienden een logeerpartijtje hebben om een meteoriet te stelen; de vrienden proberen een auto te redden die vastzit in zijn achteruit.
nl
17:29
Firebuds
De vrienden helpen met het maken van een appeltaart voor het komende oogstfeest; de vrienden moeten een jonge auto redden die verdwaald is in het bos tijdens een storm.
nl
17:57
Mickey Mouse clubhuis
Er ontstaat een ramp wanneer het clubhuis verdwijnt met Mickey's vrienden erin. Mickey moet zijn vrienden redden en het clubhuis op tijd herbouwen voor het lentefeest.
nl
18:56
Mickey Mouse Funhouse
Mickey en de bende gaan naar Prehistoric World voor een logeerpartij bij een paar babydino's. Tijdens een bezoek aan Boris zijn moeder stappen Donald en Boris in een fontein van jeugd die hen in baby's verandert.
nl
19:30
Bluey
Judo wil in het vuil spelen met Bluey en Bingo, maar ze wordt niet geacht vies te worden.
nl
19:37
Bluey
Tijdens een wedstrijd cricket in de buurt hebben de vaders moeite om Rusty uit te schakelen.
nl
19:44
Bluey
Bingo vindt een speelgoedschildpad op de speeltuin en wil hem naar huis brengen, maar papa zegt dat het niet het gedaan is.
nl
19:55
Bluey
Als het Heeler-huis te koop staat, is Bluey helemaal niet blij met het nieuws.
nl
20:31
Pupstruction
Professor Frazzle blijft haar lab vernielen met explosieve experimenten; onder water helpt Pupstuction een chagrijnige krab en zijn buurman te scheiden door een muur tussen hun huizen te bouwen.
nl
20:59
Spidey and His Amazing Friends
Gobby en Rhino stelen de teleporterende pup Lockjaw, in de hoop hem medeplichtig te maken. Wanneer Zola The Thing, Spidey en Ghost-Spider onder een koepel vangt, moet Spin de boel redden.
nl
21:30
Star Wars: Young Jedi Adventures
Als er een doos eieren wordt bezorgd bij Hap, loopt de hele boel in het honderd. Als de Speeder van Nash wordt gestolen gaan onze vrienden op zoek naar de dader.
nl
21:59
Alice's Wonderland Bakery
De verjaardagstaart van prinses Rosa mislukt en Alice verrast haar met een niet-verjaardagstaart. De Cheshire Cat heeft een kolossale bestelling voor Alice die ze maar wat graag uitvoert.
nl
22:29
Mickey Mouse Funhouse
De groep helpt Boris the Mighty om een standbeeld van zichzelf uit een bergwand te houwen, maar wordt gedwarsboomd door de magie van Careabelle. Minnie en Martian Minnie spelen minigolf.
nl
22:59
PJ Masks
Wanneer Connor, Amaya en Greg hun pyjama aandoen en hun dierenamuletten activeren, veranderen ze in superhelden: Catboy, Owlette en Gekko.
nl
23:26
PJ Masks
Wanneer Connor, Amaya en Greg hun pyjama aandoen en hun dierenamuletten activeren, veranderen ze in superhelden: Catboy, Owlette en Gekko.
nl
23:53
PJ Masks
Wanneer Connor, Amaya en Greg hun pyjama aandoen en hun dierenamuletten activeren, veranderen ze in superhelden: Catboy, Owlette en Gekko.
nl

Guide TV - dimanche, 12/05/2024

00:20
Alice's Wonderland Bakkerij
Rosa vindt de moed om haar moeder te vertellen dat ze liever niet solo zingt op een koninklijk feest. Alice zoekt een alternatief voor pindakaas zodat al haar vriendinnen samen kunnen snoepen.
nl
00:46
Alice's Wonderland Bakkerij
De tijd staat stil en dat zorgt voor problemen. Alice en de koning proberen een taart te bakken.
nl
01:10
Alice's Wonderland Bakkerij
Alice loopt door de spiegel terwijl de Silver Queen haar helpt met bakken. Met de hulp van Alice en de Silver Queen krijgt Hattie het botercrème recept van haar familie onder de knie.
nl
01:34
Spidey and His Amazing Friends
Een apparaat van Green Goblin zorgt ervoor dat mensen niet kunnen stoppen met dansen. Spin en Ghost-Spider gaan op avontuur met Ant-Man en The Wasp nadat het museum is beroofd door mieren.
nl
01:57
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey komt vast te zitten in het gigantische zanddoolhof van Sandman. Het team komt in actie om het plezier terug te brengen nadat Electro het pretpark te veel heeft opgeladen.
nl
02:20
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Alle wegen naar de stad zijn geblokkeerd, waardoor families niet samen kunnen zijn op Thanksgiving. Team Spidey gebruikt Glow Webs om Kerstmis te redden nadat slechteriken het proberen te verpesten.
nl
02:48
Mickey Mouse Funhouse
Kapitein Salty Bones heeft de hulp van de vrienden nodig, nadat hij zijn geliefde schat kwijtgeraakt is. De vrienden reizen naar het Land van de Mythe om Woodsman Willie te zoeken.
nl
03:11
Mickey Mouse Funhouse
Klarabella is overweldigd door alles wat ze op taartendag moet doen. Minnie adopteert een puppy.
nl
03:34
Mickey Mouse Funhouse
Wanneer Donald een gigantische schelp openbreekt, veroorzaakt hij per ongeluk een vloek. De vrienden helpen Goofy zijn angst te overwinnen en vergezellen hem op een leuk slaapavontuur.
nl
04:13
Eureka!
Eureka en Bog werken samen aan een schoolproject, maar hun samenwerking wordt op de proef gesteld. Eureka, Barry en Pepper beleven veel plezier in de sneeuw, maar Murphy voelt zich buitengesloten.
nl
04:36
Eureka!
Eureka en haar klasgenoten doen mee aan een wedstrijd waarin ze een boom beklimmen om de zeldzame wafelvruchten te proeven. Iedereen krijgt heimwee tijdens een kampeertrip, maar Eureka lijkt er geen last van te hebben.
nl
05:00
Eureka!
Eureka ontdekt dat ze niet goed is in surfen, dus vindt ze een opgevoerde surfplank uit. Eureka en Pepper bedenken leuke namen voor het klassendier en willen dat hun klasgenoten hun idee kiezen.
nl
05:30
Mickey Mouse Funhouse
De bewoners van een verloren eiland kunnen hun kikkervriend niet vinden om hem te bedanken.
nl
05:59
Mickey Mouse Funhouse
De bende heeft de hulp van Crystal Clearwater nodig nadat ze ontdekt hebben dat de Weasels een buitenaardse soort hebben meegebracht; Trolland gaat op een episch avontuur om de heldhaftige ridder van Koning Ludwig te worden.
nl
06:30
Kiya & the Kimoja Heroes
Jay en Motsie maken ruzie over de vraag of vliegen of heel erg snel gaan het beste is. Jay is super enthousiast over de kans om de Kora van Kiya's familie te bespelen op een concert.
nl
07:00
Bluey
Bluey is overweldigd door alle opties op de markt, wanneer ze vijf euro heeft gekregen van de tandenfee. Maar wanneer zij en Indy op zoek gaan naar de perfecte aankoop, blijkt het uitgeven ervan moeilijk.
nl
07:07
Bluey
Bluey en papa plagen mama over haar kieskeurigheid, bij het inpakken om naar het zwembad te gaan. Maar wanneer ze onvoorbereid aankomen, realiseren ze zich dat mama al die tijd gelijk had.
nl
07:14
Bluey
Bluey, Bingo, mama en papa spelen een spelletje met handpoppen. Ze trekken door de Blauwe bergen en zijn de brutale vos te slim af, zodat ze de zachtste bedden ter wereld kunnen vinden.
nl
07:30
Bluey
Papa neemt Bluey en Bingo mee op een ritje met de huifkar naar het park. Bluey wil graag het klimrek uitproberen, maar ze moet leren om geduld te hebben wanneer papa blijft stoppen en met andere volwassenen blijft kletsen.
nl
07:37
Bluey
Mama gaat alleen op het strand wandelen, maar Bluey wil haar een schelp laten zien en rent achter haar aan. Voor het eerst reist ze alleen en treedt ze in de voetsporen van mama. Bluey heeft een aantal spannende ontmoetingen.
nl
07:44
Bluey
Bluey en haar vrienden hebben veel plezier met het doen alsof ze in de winkel zijn, maar als ze beginnen te twijfelen aan de regels in twijfel en veranderen wie wie speelt, weet niemand of het spel gaat eindigen.
nl
07:59
Bluey
Bluey doet alsof ze de eigenaar is van een taxi. Haar eerste passagier is zakenman Papa, die dringend naar het vliegveld moet zien te komen.
nl
08:06
Bluey
Bluey, Bingo en Missy gaan naar hoge zeeën en spelen piraatje op de hangmatschommel. Maar ze moeten al hun moed verzamelen om stormen en aanvallen van walvissen te overleven.
nl
08:13
Bluey
Bingo en Bluey kunnen het antwoord op een vraag niet bedenken terwijl ze doen alsof ze oma's zijn. Ze bellen Nana om uit te vinden of oma's eigenlijk kunnen dansen.
nl
08:30
Star Wars: Young Jedi Adventures
Yoda werkt met de Jedi om piraten tegen te houden. De Jedi moeten Taborr redden van de Ganguls.
nl
08:59
Pupstruction
Phinny moet een nieuwe brug bouwen zodat de kinderen van Petsburg naar school kunnen. Burgemeester Gilmore geeft Phinny de opdracht om een skatepark te bouwen, maar een onverwoestbaar rotsblok staat in de weg.
nl
09:30
SuperKitties
Amara brengt een puppy naar de "Purr 'N' Play", Bitsy vraagt zich af of ze genoeg aandacht krijgt.
nl
10:00
Bluey
Papa en de kinderen besluiten een tochtje te maken naar de plaatselijke sloot, nadat ze zich vervelen in de speeltuin. Bluey ziet de schoonheid van de natuur, maar ze voelt zich niet helemaal op haar gemak.
nl
10:07
Bluey
Er is tovenarij in het huis van Bluey. Staartjes zijn versierd, overal zitten stickers en mama heeft een baard van wasknijpers. Om de kleine onruststokers te stoppen, moet de familie nu bij elkaar staan en de bron zoeken.
nl
10:14
Bluey
Tijdens een spelletje werk neemt Pa Bluey en Bingo in dienst in zijn afvoerpijpenfabriek. Als Bluey de leiding neemt, is pa niet erg onder de indruk van haar niet dansen-regel.
nl
10:30
Bluey
Bingo ligt in het ziekenhuis. Om haar op te vrolijken hebben Bluey en papa samen met de andere vriendjes en familieleden een filmpje gemaakt over de missie van Barnicus en haar zieke puppy.
nl
10:37
Bluey
Indy en Rusty willen vadertje en moedertje spelen, maar ze krijgen een discussie. Indy heeft moeite om een nieuwe speelpartner te vinden en Rusty moet de baby spelen wanneer hij met Bluey speelt..
nl
10:44
Bluey
Als papa moet stoppen met spelen, omdat hij weer aan het werk moet gaan, proberen Bluey en Bingo allerlei dingen te verzinnen om hem zo lang mogelijk bezig te houden op de trampoline.
nl
11:00
Star Wars: Young Jedi Adventures
De Jedi onderzoeken wie torenspitsen op Batuu omhakt. Taborr en de Jedi moeten samenwerken.
nl
11:29
Alice's Wonderland Bakery
Wanneer mysterieuze cupcakes bij Alice worden afgeleverd, gaat de bende op onderzoek uit. Fergie denkt dat zijn trompet niet genoeg is voor zijn koninklijke optreden, maar Alice helpt hem zijn potentieel te zien.
nl
12:00
Mickey Mouse clubhuis
Er ontstaat een ramp wanneer het clubhuis verdwijnt met Mickey's vrienden erin. Mickey moet zijn vrienden redden en het clubhuis op tijd herbouwen voor het lentefeest.
nl
12:55
Mickey Mouse Funhouse
Mortimer gaat met de vrienden mee op een zeiltocht, wat tot stormachtige verrassingen leidt. De vrienden bouwen een nieuwe sneeuwpop en noemen haar Rosie, maar voor Sunny gaat het er wat te ruig aan toe.
nl
13:25
Pupstruction
Pupstruction verbouwt hun hoofdkwartier vanwege een vieze geur en iedereen heeft grootse ideeën. Phinny breekt per ongeluk een geliefde kiepwagen van oma Dee.
nl
13:54
SuperKitties
De Super Katjes moeten voorkomen dat een puppy de box van de dieren uitgraaft. Bitsy voelt zich vervangen wanneer Sparks SuperKitty Kit supersnel maakt om Roboctopus tegen te houden.
nl
14:24
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Electro en haar elektrische handschoen hebben de stroom van de nieuwe windturbine van de stad afgetapt. Het Spidey team stuit op schurken die proberen te voorkomen dat ze optreden tijdens een concert.
nl
14:54
Spidey and His Amazing Friends
Team Spidey voorkomt met hulp van Bootsie dat Sandman kostbare, Egyptische artefacten steelt. Team Spidey redt Halloween van de sluwe Green Goblin en zijn snoepstelende vogelverschrikkers.
nl
15:25
Star Wars: Young Jedi Adventures
De vrienden gaan op zoek naar een gestolen standbeeld. Nubs' plantje blijft maar doorgroeien.
nl
15:54
Alice's Wonderland Bakery
Cookie's strandtrip wordt geannuleerd vanwege het weer, dus Alice brengt het strand naar haar toe. Fergie is van streek omdat hij niet schoon kon blijven voor zijn familiefoto, dus Alice vrolijkt hem op.
nl
16:25
Alice's Wonderland Bakery
De Tweedles helpen Alice met haar keuze tussen de koninklijke bakkerij of de huidige bakkerij. Alice bakt een bruidstaart en moet een manier vinden om zowel bruid als bruidegom te representeren.
nl
16:55
Alice's Wonderland Bakkerij
Kiki, Alice en vrienden bewijzen dat alle soorten vormen en maten hun voordelen hebben.
nl
17:26
Alice's Wonderland Bakkerij
Alice loopt door de spiegel terwijl de Silver Queen haar helpt met bakken. Met de hulp van Alice en de Silver Queen krijgt Hattie het botercrème recept van haar familie onder de knie.
nl
17:55
Mickey Mouse Clubhouse
Mickey en zijn vrienden beginnen aan een autorace waarbij ze allerlei soorten voertuigen gebruiken. Er staan verrassingen te wachten op speciale Mickey-mijlpalen. Goofy rijdt in het allerbeste voertuig van allemaal: de Clubhouse Rescue Truck.
nl
18:55
Mickey Mouse Funhouse
De tandenfee heeft hulp nodig om de grote en zware tand van Woodsman Willie op te halen. Pete the Mighty doet mee aan de Heroic Games en onderschat Saiya, een korte Maya-held.
nl
19:29
Bluey
Mackenzie, Jack en Rusty spelen astronauten op een missie naar Mars, maar tijdens hun reis blijft Mackenzie vermist en niemand weet waarom, zelfs niet Mackenzie.
nl
19:36
Bluey
Bluey en Bingo bouwen een heel speciaal hok voor hun knuffel, Kimjim.
nl
19:43
Bluey
Bluey en haar familie hebben geen synchronisatie, dus mama laat iedereen muzikale beelden spelen.
nl
19:54
Bluey
Indy denkt dat ze niet goed is omdat haar modelpaard eruit ziet als een koe, maar Calypso moedigt haar aan om niet op te geven, dus probeert ze het te repareren met een beetje hulp van Winton.
nl
20:01
Bluey
Bluey en Bingo leren een goede manieren van Unicorse, zodat hij mama kan vragen op een date.
nl
20:08
Bluey
Papa denkt dat hij wat beweging nodig heeft, maar Bingo doet zich voor als de nieuwe werknemer van baas Bluey midden in papa's training in de achtertuin.
nl
20:22
Pupstruction
Voor de verjaardag van zijn zusje bouwt Phinny de wildste achtbaan ooit voor haar. De Pup Crew moet de grote opening van een nieuw Petsburg restaurant redden, maar Tank is te slaperig.
nl
20:55
Spidey and His Amazing Friends
Het team redt wilde dieren nadat Doc Ock een vulkaanuitbarsting veroorzaakt. Gobby steelt bijen.
nl
21:26
Star Wars: Young Jedi Adventures
Als de trein waar de jonge Jedi samen met de piraten op zitten ontspoort, moeten ze samenwerken om het tot een goed einde te brengen. Op Tharnaka ligt een verhaalsteen. Maar er zijn meerdere kapers op de kust.
nl
21:55
Alice's Wonderland Bakery
Bij Rosa's logeerpartij maakt Hattie zich zorgen als zijn bedtijdroutine verandert. Rosa en Alice maken een gerecht voor Abuelo, maar alles gaat mis.
nl
22:34
Mickey Mouse Funhouse
De Kerstman stort neer in Funhouse Forest. De bende helpt hem cadeautjes af te leveren.
nl