enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

Ohjelmaopas - keskiviikko, 17.04.2024

02.30
 7500
When terrorists seize control of a Berlin-Paris flight, the co-pilot struggles to save the lives of the passengers while forging a surprising connection with one of the hijackers.
lt
04.10
 After We Fell
Aistringų santykių tęsinys gresia visišku išsiskyrimu. Veikėjai per daug pavydūs. Kaip paaiškėjo, jų planai baigus studijas skirtingi ir tai tik apsunkina santykius.
lt
06.00
 The Secret Life of Pets
Naminiai gyvūnai gyvena labai turiningą ir įdomų gyvenimą. Ką jie veikia, kol mūsų nėra namuose? Patikėkite, jiems nenuobodu! Šeimininkai neturi apie tai žinoti, bet kodėl gi nežvilgtelėjus?
lt
08.00
 About My Father
When Sebastian tells his old-school Italian immigrant father Salvo that he is going to propose to his all-American girlfriend, Salvo insists on crashing a weekend with her tony parents.
lt
09.30
 Minuscule 2: les mandibules du bout du monde
Vos pirmasis sniegas nuklojo slėnį, skruzdės ėmė ruošti maisto atsargas. Jos pagalbon pasikvietė bičiulę boružėlę. Tačiau įvyko nelaimė _ boružėlė netyčia įkrito į kartoninę dėžę ir žmonės ją išsiuntė į tolimuosius Karibus. Greitai suorganizavę pagalbos būrį, vabzdžiai išsiruošia į tolimą kelionę, kad susigrąžintų savo draugę.
lt
11.30
 A Dog's Journey
Šuo Beilis laimingas gyvena fermoje su mylimu šeimininku Itanu ir jo žmona. Tiesa, dabar Beilis turi ir naują geriausią draugę. Tačiau vieną dieną laimingo ir beprotiškai mergaitę mylinčio šuns gyvenimas pasikeičia - jos mama nusprendžia su mergaite išvažiuoti gyventi kitur. Prieš šio savo gyvenimo pabaigą ir naują atgimimą kito šuniuko kūne Beilis pasižada, kad jo tikslas bus bet kokia kaina surasti savo draugę. Prasideda didžiosios Beilio kelionės etapas, kurio metu šuo patirs neeilinių nuotykių ir daugybei žmonių vėl padės suprasti, ką reiškia tikra draugystė, ištikimybė ir meilė.
lt
13.30
 Mortdecai
Veiksmo komedija, kurioje Johnny Depp vaidina Charles Mortdecai. Charles yra šelmiškas meno prekeivis, ieškantis pavogto piešinio, tariamai turinčio pamirštos, pilnos nacių banko sąskaitos kodą. 2015
lt
16.00
 My Little Pony: The Movie
Poniai laimingai gyvena stebuklingoje karalystėje, kurią valdo princesė Žėrutė. Prieš pat draugystės festivalį į mažųjų ponių karalystę įsiveržia karalius Uraganas. Žėrutė kartu su penkiomis ištikimosiomis draugėmis Obuoliuke, Vaivorykšte, Rausvute, Skraiduke ir Deimantuke pasiryžta išgelbėti gimtąjį miestą ir išsiruošia toli už Ponių šalies ribų. Kelionėje jos supranta, kad draugystė yra stebuklinga!
lt
18.00
 Vyras uz pinigus
Nuotaikinga romantinė komedija apie pinigus ir mokesčius, bei iš to išsirutuliojančią meilę. Kuomet atkakli mokesčių inspektorė (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) imasi dar vieno tyrimo, galinčio lemti didžiulį karjeros šuolį, žavusis mokesčių slėpėjas (akt. Justinas Jankevičius) primindamas tikrąsias vertybes tik apsunkina visą tyrimo eigą.
lt
19.50
 The Upside
A wealthy quadriplegic hires a struggling parolee to be his caretaker in his upscale New York penthouse. Despite coming from two different worlds, an unlikely friendship starts to blossom as both men rediscover the joy of living life to the fullest.
lt
22.00
 Retfærdighedens ryttere
Markusas _ nekalbus, neemocingas, visko matęs vyras iš kariuomenės. Grįžęs iš tarnybos, jis priverstas susitaikyti su tragiška žmonos netektimi. Ji žuvo susidūrus dviem traukiniams.
lt

Ohjelmaopas - torstai, 18.04.2024

00.00
 The Courier
Neįtikėtina tikra istorija paremtame šaltojo karo laikų trileryje "Kurjeris", "Oskaro" nominantas Benedict'as Cumberbatch'as įkūnija paprastą britų verslininką, tapusį nepaprastu pasaulinio lygio šnipu.
lt
02.00
 1917
1917 metų pavasarį Pirmasis pasaulinis karas visu pajėgumu drebina Europą. Britų karinė žvalgyba gauna informacijos, kad vienas jų batalionas žygiuoja tiesiai į priešo užimtą teritoriją. Kaip laiku perspėti 1600 karių, kas minutę artėjančių prie priešo linijos. Užduotis perduoti žinią apie pasalą patikima dviem jauniems eiliniams. Šofildas (George MacKay) ir Bleikas (George MacKay) privalo nepastebėti pereiti fronto liniją ir didžiulę priešo kontroliuojamą teritoriją. Tik sėkmės atveju šiaurės Prancūzijoje į pasalą žygiuojantys ginklo broliai liks gyvi. Neperdavus žinios, - jie žus visi iki vieno. Dviem šimtams apdovanojimų nominuota, šimtą trisdešimt keturis apdovanojimus, tarp jų ir tris Oskarus, laimėjusi karinė drama, kuri įtrauks ir nepaleis iki paskutinės minutės.
lt
04.00
 We Are Your Friends
Istorija rutuliojasi elektroninės muzikos ir Holivudo naktinio gyvenimo pasaulyje, kur perspektyvus 23 metų didžėjus, vardu Kolis Karteris, dienas leidžia su draugais, o naktimis dirba su savo hitu, kuris jį išgarsins visame pasaulyje. Viskas pasikeičia, kai jis sutinka garsų didžėjų, vardu Džeimsas, kuris imasi perteikti jam savo patirtį. Tačiau viskas tampa pasisuka netikėta linkme, kai Kolis pradeda įsimylėti daug jaunesnę Džeimso merginą Sofiją. Jis turi pasirinkti tarp meilės, lojalumo ir savo, kaip didžėjaus, ateities.
lt
06.00
 Seal Team
Ruonių gyvenimas nėra lengvas, nes šie mieli gyvūnai _ pagrindinis ryklių maistas ir tai vyksta daugybę metų. Bet kai vienas ryklys sumedžioja Bendžį _ geriausią ruonio Kvino draugą, pastarajam trūksta kantrybė. Kvinas nusprendžia imtis priemonių ir smogti rykliams atgal. Prikalbinęs kelis drąsius ir šiek tiek išprotėjusius savo draugus, jis kreipiasi pagalbos į kažkada kariuomenėje tarnavusį ruonį Klagartą _ kad paruoštų juos kovai. Po alinančių treniruočių ir techninio pasiruošimo vieną dieną Kvinas nusprendžia, kad atėjo laikas pakeisti nusistovėjusią maisto grandinės tvarką. Originalus pavadinimas "Seal Team".
lt
08.00
 9
Post-apokaliptiniame pasaulyje žmonija – ant išnykimo ribos, o Žemę valdo mašinos. Jos buvo sukurtos kilniam tikslui įgyvendinti – padėti atstatyti karo nusiaubtas teritorijas. Tačiau netrukus mašinos ėmė maištauti ir pačios pagamino specialius aparatus, galinčius nušluoti žmones nuo Žemės paviršiaus. Baisiųjų mašinų kūrėjas prieš pat mirtį įvykdo dar vieną stebuklą: sukuria keletą skudurinių lėlių, pavadina jas numeriais ir įpučia joms gyvybę. Skudurinės lėlės netrukus supras, kad jų tikslas – išgelbėti žmoniją nuo baisios pragaišties
lt
09.30
 Now You See Me 2
Kvapą gniaužiančiame trilerio tęsinyje vaidina Jesse Eisenberg ir garsių aktorių komanda. Keturi raiteliai vėl susivienija, kad pavogtų prietaisą, kuriuo galima surinkti didžiulį duomenų kiekį.
lt
12.00
 Only the Brave
Ypatinga istorija, paremta tikrais įvykiais, apie drąsą ir pasiaukojimą. Juosta nukelia į 2013 m. birželio 28 dieną, kai Arizonos valstijoje (JAV) kilo siaubingas miško gaisras. Daugybės aukų pareikalavusi tragedija dar kartą įrodė, kad tarp mūsų gyvena didvyriai, kurie gali susivienyti ir atiduoti net savo gyvybę, saugodami ir gindami kitus.
lt
14.30
 Paddington 2
Padingtonas, mielas ir draugiškas meškiukas, apsigyvena Braunų šeimoje. Čia jis tampa mylimu šeimos nariu. Ieškodamas gimtadienio dovanos tetai Liusei, meškiukas atranda senovinę knygą. Tačiau netrukus knygą kažkas pavagia. Kartu su šeima Padintonas pradeda tyrimą, norėdamas išsiaiškinti, kas pavogė knygą, ją sugrąžinti ir padovanoti tetai.
lt
16.30
 The Peanut Butter Falcon
Filmas pasakoja apie Dauno sindromą turintį vyruką Zaką. Šis dėl savo kitoniškumo paliktas šeimos senolių pensionate, tačiau pabėga ir susidraugauja su brutalios išvaizdos žveju Taileriu.
lt
18.30
 The Bourne Identity
Matt Damon vaidina amnezijos ištiktą vaikiną, kuris mėgina išsiaiškinti, kas jis toks, o CŽV pareigūnai stengiasi tą nuslėpti bet kokia kaina.
lt
20.30
 Jumper
Genetinės anomalijos dėka Deividas gali teleportuotis į bet kurį pasaulio tašką. Tačiau visus šią ypatingą galią turinčius žmones jau daugiau kaip tūkstantį metų medžioja slapta organizacija...
lt
22.00
 Smagen af sult
Megė ir Karstenas (aktoriai Katrine Greis-Rosenthal ir Nikolaj'us Coster'is-Waldau) - laiminga ir mylinti pora, auginanti du žavius vaikus. Megė - maisto antropologijos specialistė, Karstenas - talentingas virtuvės šefas; tad ir bendro restorano atidarymas porai praktiškai buvo neišvengiamas. Bendras jų talentų kūrinys - prašmatnus restoranas "Malus" - tampa tikra sensacija gurmaniškosios Kopenhagos padangėje. Maisto kritikų liaupsės glosto širdį, o užsakymai keliems mėnesiams į priekį - piniginę. Mėgaudamiesi sėkme, sutuoktiniai netrukus sutaria, kad dabar jiems tetrūksta vieno dalyko: prestižinės Michelin žvaigždutės. Iš pradžių tebuvusi kaip maloni, tolima svajonė, netrukus išsvajotoji žvaigždė užvaldo absoliučiai visas Karsteno mintis. Savo energiją nukreipęs vieninteliam tikslui, vyras atitolsta nuo vaikų, vis dažniau išlieja apmaudą ant restorano personalo ir Megės, o vieną dieną gautas anoniminis laiškas galutinai išmuša pagrindą jam iš po kojų. Laiške - vienintelė kompiuteriu spausdinta eilutė: "tavo žmona myli kitą". Mintys apie paslaptingą laiško siuntėją, galimą Megės neištikimybę ir užkeiktosios Michelin žvaigždutės siekimas kažkada kone tobulą Karsteno gyvenimą paverčia tikru pragaru. Ar jiems su Mege pavyks surasti išeitį iš susidariusios situacijos? Ar pavyks prisiminti, kad gyvenime skaniausi ir svarbiausi patiekalai - ne tie, už kuriuos dalijamos žvaigždės, o tie, kuriais daliniesi su mylimais žmonėmis?
lt