SVT24

SVT24

SVT24 (under en period enbart 24), är en svensk tv-kanal från Sveriges Television som främst inriktar sig på nyheter, sport och underhållning samt repriser från andra SVT-kanaler.

Sweden

Ohjelmaopas - perjantai, 19.04.2024

00.45
Hotell Romantik
Det stora äventyret är över. Nu väntar det avgörande beslutet. Det har duggat tätt med förälskelser och stugpar. Men vilka väljer att stanna kvar? Inget är självklart.
sv
01.45
Svenska scoop
Året är 1973. Två unga journalister, Peter Bratt och Jan Guillou, avslöjar en tidigare okänd militär spionbyrå, IB. Uppgifterna i FiB Kulturfront blir århundradets scoop.
sv
02.15
Mästarnas mästare - syntolkat
Det är dags för final! Efter tio veckor är fyra mästare kvar och slåss om en plats i Mästarduellen. Vem kommer lyfta bucklan och erövra den åtråvärda titeln Mästarnas mästare 2024?
sv
03.15
Inget program
Inget program
sv
05.00
Tjejer
Vanja tror inte på att Svarta madam finns.
sv
05.10
Killar
När Viggos storasyster får besök vill hon inte längre leka med honom.
sv
05.15
Killar
När Viggos storasyster får besök vill hon inte längre leka med honom.
sv
05.20
Inget program
Inget program
sv
06.00
I drömmarnas trädgård
Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.
sv
06.25
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
sv
06.40
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
sv
06.45
Min lillebror
Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.
sv
06.55
Hej Jycke
Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?
sv
07.00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
07.05
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
07.15
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
07.30
Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad.
sv
07.35
Familjen Robertsson
Tvillingarna Bim och Tom Robertsson älskar att leka och fantasin får extra fart tillsammans med lillebror Kippe och hunden Floppis.
sv
07.45
Daniel Tigers kvarter
Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i.
sv
08.00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
08.05
Fåret Shaun
När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Katt och råtta.
sv
08.10
Vegetasaurier
För länge, länge sen, dominerades världen av de färskaste och saftigaste djuren någonsin. De mäktiga Vegetasaurierna!
sv
08.15
PAW Patrol
Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!
sv
08.30
Pyjamashjältarna
På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.
sv
08.40
Bluey
Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa.
sv
08.50
Grace fantastiska maskiner
Har du nånsin sett en maskin och undrat vad den är till för och hur man kör den? Det har Grace - och hon undrar inte bara, hon kör också!
sv
09.00
Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!
sv
09.10
Paddingtons äventyr
Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond.
sv
09.25
Octonauterna
Den hemlängtande sjöstjärnan. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
sv
09.35
Biet Maya
Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en…
sv
09.45
Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.
sv
09.55
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
sv
10.05
Tilde
Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.
sv
10.15
Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att…
sv
10.25
Monsterbarnvakterna
Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
sv
10.40
Heidi
Välkommen tillbaka till de gröna ängarna högt upp bland silverbergen, där Heidis och farfars liv går sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Farväl lilla svan.
sv
11.00
Djupet
Familjen Nekton bor på ubåten Aronnax och älskar äventyr. Ett av havets största mysterier är Lemurien - en försvunnen civilisation - och flera generationer Nekton har sökt efter denna förlorade värld.
sv
11.25
Vilse i Oz
Solförmörkelsen. 12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
sv
11.45
Legendarerna
Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: En förtrollad förlovning.
sv
12.05
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
sv
12.35
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
sv
12.45
Andys dinosaurie-äventyr
Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan träffa dinosaurier på riktigt!
sv
13.00
Uppfinnar-Johanna - romani chib/kelderash
"Du får inte vara med", säger en taskig typ till Johanna och tar hårt i hennes arm. Johanna blir rädd och går hem. Hon tänker göra en ny uppfinning som får tyst på alla gaphalsar och taskmörtar.
sv
13.10
Fel väder - ukrainska
Vad kan man göra när det är helt vitt ute, när världen inte syns? Kanske är det roligt att leka kurragömma, men vad händer om det klarnar upp?
sv
13.13
Nyfiken på Sverige - ukrainska
Jämställdhet. Vad jämställdhet är, och hur jämställdheten ser ut i Sverige förklaras på ett enkelt sätt. Det finns mycket kvar som kan bli bättre!
sv
13.20
Nyfiken på Sverige - ukrainska
Enkelt förklarat om hur det kan vara att leva i Sverige; om olika sorters familjebildningar, och om barns rättigheter. Men också om vad det innebär att bli myndig, och om skillnaden mellan att vara gift eller sambo.
sv
13.30
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
sv
13.35
Pippi Långstrump
Nu kan Dunder-Karlsson och Blom inte bärga sig längre, de måste ha Pippis kappsäck. I Villa Villekulla har Pippi födelsedagskalas för Tommy och Annika, Herr Nilsson och Lilla Gubben.
sv
14.00
Andys förhistoriska äventyr
Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.
sv
14.15
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
sv
14.30
Robin Hoods rabalder och rackartyg
Robin Hood och hans vänner i Sherwood-skogen får nya, och gamla, knepiga kanaljer att handskas med!
sv
14.50
Super-duper-asgrymt!
Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!
sv
15.00
Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur.
sv
15.25
Lilla Aktuellt skola
Nyheter för barn och ungdomar.
sv
15.45
De magiska tingens byrå
Kyra, en vanlig tonårstjej upptäcker att hon har fått magiska krafter och inser att det inte bara är hon som har det.
sv
16.10
 Backstage
Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2.
sv
16.30
Elefantprinsessan
Tonårsflickan Alex går i skolan och spelar i en orkester. När hon fyller 16 möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur.
sv
16.55
Big Top Academy
Trots det som hänt hans pappa drömmer Nicholas om ett äkta cirkusliv. På den prestigefyllda cirkusskolan Big Top Academy känner han sig både välkommen och motarbetad. Har han det som krävs? Vet de nåt om hans pappa?
sv
17.15
 Glöd
Kims mamma och Jennys pappa har blivit kära i varandra. Inte nog med att Kim och Jenny går i samma klass, nu ska de bo ihop också! Det här är inte precis vad Kim hade tänkt sig.
sv
17.25
Den ostoppbara gula yetin
Kan det bli knasigare än att flytta till en helt ny stad där det alltid är vinter och det dessutom finns en gul yeti? Jodå - mycket knasigare!
sv
17.40
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
sv
17.50
Rita med Will
Lär dig rita med världsberömda serietecknaren Will Sliney, när han pedagogiskt och metodiskt visar och berättar hur man ska göra - steg för steg - för att rita allt möjligt!
sv
18.00
Ett fall för KLURO
Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: En ny Fröken O, del 1 av 2.
sv
18.10
Ricky Zoom
Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna.
sv
18.20
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
18.35
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
18.40
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
18.50
Fåret Shaun
Leranimerad humorserie. Fotografen. När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Fotografen.
sv
19.00
Bolibompafamiljen
För att ta blodprov måste man sticka sig i armen. Mamma är mer nervös än Star.
sv
19.05
Daniel Tigers kvarter
Vänner vill hjälpas åt. Daniel Tiger och hans vänner Madelina, Prins Onsdag, Kattis och ugglan Ho lär sig om känslor och sånt genom sång och fantasi.
sv
19.15
Astronella
Långt in i framtiden åker Astronella och hennes vänner på spännande upptäcktsfärder och äventyr. För i rymden finns oändligt många platser att utforska!
sv
19.30
Petronix
Varhelst skurkar försöker stjäla åt sig ett djur någonstans i världen finns våra fyra superhjältar med högteknologiska hjälpredor där för att rädda dem!
sv
19.40
Vilse i Oz
12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
sv
20.05
Spookys
Electro är tillbaka och dessutom starkare än någonsin. Spöklarmen tjuter över stan och hela elsystemet är i fara. Professorn får en ny briljant idé för hur eleverna ska få tag på Electro.
sv
20.25
Värst när det gäller
Familjen Bock rör ofta till det i livet men de ställer alltid upp för varandra. De är ju trots allt bäst när det gäller. Säsong 2
sv
20.50
Hunden Klapp
Hunden Klapp är en trogen vän och hjälper gärna sin matte när hon hamnar i trubbel. Detta avsnitt: Luvan är lös.
sv
20.55
Kylskåpsparty
Varje gång kylskåpsdörren går upp kommer det in ett nytt livsmedel. Det kan vara en grönsak, en frukt eller varför inte pasta. Och då blir det fest i kylskåpet!
sv
21.00
Ridsport: Världscupen
Världscupfinaler från Riyadh. Nu ska det avgöras vem som vinner världscupfinalen 2024 i dressyr. Det är inte för inte den här tävlingen kallas inomhus-VM. Nerverna lär ligga utanpå när ryttarna tar sig an küren.
sv
21.20
 Tre kärlekar
Freden innebär att flygvapnet ställer in nästan all verksamhet. Gösta är sysslolös och orolig, också för sitt äktenskap. Lilian har ensam flyttat in i sin stora våning och de talar inte med varandra.
sv
22.15
Jakten på förstasidan - teckenspråkstolkat
Emma och Eric befinner sig i Visby för att jaga förstasidan. Kan de nå förstasidan med ett nära reportage om amerikanska gästarbetare på ön? Om inte det så hoppas den mycket språkintresserade Eric Stern att sång på gutamål kan räcka.
sv
22.45
Seniorsurfarna - återträffen - teckenspråkstolkat
Marianne Mörck, Hasse Andersson, Siw Malmkvist och Carl Jan Granqvist har återvänt för att friska upp sina digitala kunskaper.
sv
23.15
Trädgårdstider
Denna vecka är fjärilar och pollinatörer huvudpersoner i programmet, och Pernilla Månsson Colt bestämmer att de ska anlägga en vild trädgård med bl.a. värdväxter för just fjärilar.
sv

Ohjelmaopas - lauantai, 20.04.2024

00.15
Mästarnas mästare - teckenspråkstolkat
Det är dags för final! Efter tio veckor är fyra mästare kvar och slåss om en plats i Mästarduellen. Vem kommer lyfta bucklan och erövra den åtråvärda titeln Mästarnas mästare 2024?
sv
01.15
Svenska scoop - teckenspråkstolkat
Året är 1973. Två unga journalister, Peter Bratt och Jan Guillou, avslöjar en tidigare okänd militär spionbyrå, IB. Uppgifterna i FiB Kulturfront blir århundradets scoop.
sv
01.45
Gift vid första ögonkastet - syntolkat
”Ska vi testa en puss?” Ett ögonkast och sedan är våra deltagare gifta. Vad händer nu? Familj och vänner är samlade. Uppfylls drömmarna och förväntningarna? En resa som oavsett hur det går kommer förändra livet för alltid.
sv
02.35
Gift vid första ögonkastet - eftersnacket - syntolkat
”Jag ser ju att jag håller på att dö”. Alla sa ja och är gifta! Helle Schunnesson gästas av programledaren och GVFÖ-fantasten Amie Bramme Sey, deltagaren Linnea och experten Kalle. Det finns oändligt mycket att diskutera!
sv
02.45
Älgfansen
"Pinkie" från USA älskar svenska älgar lika mycket som hon älskar Sagan om ringen. Det här är berättelsen om hur hon skapade älg-Frodo, älg-Gandalf och älg-Legolas - och om en nära-älgen-upplevelse som hon aldrig kommer att glömma.
sv
02.55
Hotell Romantik
Det stora äventyret är över. Nu väntar det avgörande beslutet. Det har duggat tätt med förälskelser och stugpar. Men vilka väljer att stanna kvar? Inget är självklart.
sv
03.55
Inget program
Inget program
sv
06.00
I drömmarnas trädgård
Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.
sv
06.25
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
sv
06.40
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
sv
06.45
Sara och Anka
Kurrande mage. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.
sv
06.55
Hej Jycke
Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?
sv
07.00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
07.05
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
07.20
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
07.30
Paddingtons äventyr
Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond.
sv
07.40
Octonauterna
Bröderna blobbfisk. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
sv
07.50
Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!
sv
08.05
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
sv
08.15
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
08.20
Familjen Robertsson
Tvillingarna Bim och Tom Robertsson älskar att leka och fantasin får extra fart tillsammans med lillebror Kippe och hunden Floppis.
sv
08.30
Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att…
sv
08.40
Fåret Shaun
Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård.
sv
08.50
Daniel Tigers kvarter
Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i.
sv
09.00
Edmond och Lucy
Edmond och Lucy bor i ett stort och ståtligt kastanjeträd. Varje dag är ett nytt äventyr och en ny lärdom om allt naturen har att ge.
sv
09.10
Pyjamashjältarna
På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.
sv
09.25
Hemma hos Elliot
Hos mormor och morfar finns ju den härliga trädkojan där man kan leka affär, men oj vad det har blivit stökigt! Vad bra att Elliot kan städa och fixa en skylt så alla kunderna kan hitta dit.
sv
09.30
Linneas sommarland
I dag ska hela Linneas familj ha en utflykt!
sv
09.35
Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel.
sv
09.45
PAW Patrol
Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!
sv
10.00
Labyrint
Tävlingsprogram i en fantasivärld fylld av slajm, labyrintspel och konstiga skapelser. Här härskar konstruktören och uppfinnaren Daidalos, som utmanar barn att söka efter den hemliga teleportern som leder vidare till hans…
sv
10.25
På rymmen i rymden
Seth och Charlotte befinner sig en bit bort. De kan inte förstå varför en Splöd inte får leka med en Splå.
sv
10.55
Lilla Aktuellt lördag
Veckans nyheter sammanfattas i Lilla Aktuellt lördag.
sv
11.10
Ett fall för KLURO
Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO löser problemen. Denna gång: En ny Fröken O, del 2 av 2.
sv
11.25
Djupet
Ombord på ubåten Arronax fortsätter familjen Nekton att värna om våra hav och dess invånare. Antes tid går dock mest åt till att försöka tyda Ephemychrons alla symboler. Kan de visa vägen till det försvunna Lemurien?
sv
11.45
Vilse i Oz
12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
sv
12.05
Zorro - legenden föds
Diligensen.
sv
12.30
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
sv
12.50
Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur.
sv
13.15
Super-duper-asgrymt!
Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!
sv
13.25
Heidi
På de gröna ängarna högt upp bland silverbergen går Heidis och farfars liv sin gilla gång - med både gamla och nya bekantskaper. Denna gång: Rico.
sv
13.50
Octonauterna
Valrosskungen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
sv
14.00
Biet Maya
Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en…
sv
14.15
Bernies Äventyr
Att vara en eremitkrabba på havets botten är inget kul, särskilt inte när ens bästis bor uppe på land! På botten är det botten, men hur tar man sig upp? Detta avsnitt: Den oönskade resan.
sv
14.20
Lilla Aktuellt teckenspråk
2024-04-18. Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.
sv
14.30
Lilla ridskolan - romani arli
Första dagen på ridskolan lär vi oss hur man ska bete sig i stallet, som är hästarnas hem. Juni, Alicia, Tilde och Alina får för första gången träffa stallchefen Ina, och lära sig om ordning och reda, och om säkerhet i ett stall.
sv
14.35
Lilla ridskolan - romani arli
I dag ska vi få lära oss hur man tar hand om hästar. På schemat står mockning, skötsel och utfodring. Vad äter egentligen hästar mer än hö? Vår ridlärare Karolina går igenom vilken typ av utrustning som en ryttare behöver.
sv
14.40
Lilla ridskolan - romani arli
I dag får eleverna på Lilla ridskolan sin allra första ridlektion. Men först lär vi oss hur man leder en häst, och hur man tar sig upp på hästryggen.
sv
14.45
Coola experiment
Sissel gör en egen ofarlig bomb av saker man har hemma.
sv
14.50
Coola experiment
Sissel experimenterar en egen elmotor.
sv
14.55
Coola experiment
Sissel tar reda på vad som händer när man häller mintgodisar i en flaska med läsk.
sv
15.00
Djuren på Djuris - teckenspråkstolkat
Satsumas är ledsen och vill inte vara med och leka. Ull och Fiolin försöker muntra upp Satsumas men ibland är man bara inte på lekhumör.
sv
15.10
Vims i rymden - teckenspråkstolkat
Ti har kommit bort. Ingen kan landa på Jupiter som är en gasplanet, inte ens en liten rymdvarelse. Men Jupiter har många månar att vimsa runt på så nu får Ki och Pi leta efter Ti.
sv
15.15
Allt finns på naturens meny - teckenspråkstolkat
I sälens hav finns näringsvävar och ekosystem där livet hänger ihop och där djur och växter är beroende av varandra. Här finns producenter och konsumenter, växtätare och rovdjur.
sv
15.30
Grejen med demokrati - teckenspråkstolkat
Mina vill veta vad grejen med demokrati är. Den ytliga influeraren Demokratiälskaren tar på sig uppdraget att få Mina att förstå det, men det går inte så bra. Demokratiexperten Jenny Madestam reder ut begreppen demokrati och diktatur.
sv
15.35
Sommaren före sexan - teckenspråkstolkat
Alexandra och Tindra vill dra till klipporna och Dushan hänger med - trots att han absolut inte får för sin mamma.
sv
15.45
Som en gnista
För Adeline Darrows börjar terminen tufft. Årets första tema är forna tiders häxjakt i hennes lilla by Juniper och Addie blir besatt av att ge dessa missförstådda människor upprättelse. De var bara annorlunda, precis som hon.
sv
16.05
 Backstage
Ett nytt skolår för de talangfulla tonåringarna, på berömda Keaton School of the arts, som försöker uppfylla sina drömmar om att arbeta som artister, dansare, konstnärer och allehanda kreativa yrken. Säsong 2.
sv
16.30
Elefantprinsessan
Tonårsflickan Alex går i skolan och spelar i en orkester. När hon fyller 16 möter hon indiern Kuru och hans elefant. Han säger att hon är en prinsessa och direkt arvtagare till landet Manjipur.
sv
16.55
Big Top Academy
Trots det som hänt hans pappa drömmer Nicholas om ett äkta cirkusliv. På den prestigefyllda cirkusskolan Big Top Academy känner han sig både välkommen och motarbetad. Har han det som krävs? Vet de nåt om hans pappa?
sv
17.15
 Glöd
Kims mamma och Jennys pappa har blivit kära i varandra. Inte nog med att Kim och Jenny går i samma klass, nu ska de bo ihop också! Det här är inte precis vad Kim hade tänkt sig.
sv
17.35
Andys akvatiska äventyr
Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!
sv
17.50
Ricky Zoom
Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna.
sv
18.05
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
18.15
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
18.20
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
18.30
Monsterbarnvakterna
Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
sv
18.45
Fåret Shaun
Leranimerad humorserie. Nu är det klippt! När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Nu är det klippt!
sv
18.50
Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.
sv
19.00
Emil i Enånger
Emil och Lill-Gurra leker med sina minitraktorer! De blir hungriga och åker ner på byns pizzeria för att äta pizza!
sv
19.05
Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad.
sv
19.10
Fix och trix - dags att bygga det
Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.
sv
19.25
Bluey
Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa.
sv
19.35
Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel.
sv
19.45
Sommarskuggan nr 9
Sommarskuggan busar runt på SVT Barn. Era och Ville letar efter spår. Men det gör också två mystiska personer.
sv
19.55
Agenterna
Hela KSSA är i chock över att den farliga skurken Falken har rymt. Men agenterna får genast ett nytt knepigt fall att lösa när falska pengar dyker upp på Krimsta Närlivs. En mycket skicklig pengaförfalskare är i farten och det är…
sv
20.25
Larva
Animerad serie om två maskar.
sv
20.30
Fotboll: Champions League: Lyon-PSG
Första semifinalmötet av två i damernas Champions League där Lyon spelar mot PSG i ett helfranskt möte. Kommentatorer: Chris Härenstam och Hanna Marklund.
sv
22.00
Tack för musiken - syntolkat
Niklas Strömstedt gästas av Per Gessle, en av Sveriges mest framgångsrika artister och låtskrivare. Det blir en musikalisk resa från sent 1970-tal till idag där vi lotsas igenom Gessles innehållsrika karriär och låtskatt.
sv
23.00
Muren
Trädgårdsmästare John Taylor ger odlingstips, professor Henrik Zetterberg förklarar DNA och vad kan AI egentligen om konst? Övriga experter är Edward af Sillén, Ebba Witt-Brattström och Johanna Westman.
sv