nl
Play More Kicks

Play More Kicks

Play More is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van zes betaalzenders waarmee voornamelijk films en series worden uitgezonden. Play More Kicks: spanning, actie, horror, fantasy. Vroeger noemde deze zender PRIME Action.

Belgium

Ohjelmaopas - perjantai, 12.04.2024

00.11
R.I.P.D. 2: Rise of the Damned
Een herrezen sheriff, gerekruteerd door de R.I.P.D., keert terug naar de aarde om de mensheid te redden van een poort naar de hel.
nl
01.49
The Hunger Games: Mockingjay, Part 1
Katniss Everdeen vernietigt de Hongerspelen en wordt het symbool van rebellie. Met haar vrienden probeert ze Peeta te redden.
nl
01.51
The Hunger Games: Mockingjay, Part 1
Katniss Everdeen vernietigt de Hongerspelen en wordt het symbool van rebellie. Met haar vrienden probeert ze Peeta te redden.
nl
03.49
Adriaan Van den Hoof - 't Zal schoon zijn als het af is
Adriaan Van den Hoof grasduint door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenissen en heldere inzichten én naar die aanstekelijke lachkrampen die het publiek na al die jaren van hem gewend is.
nl
05.49
John Early: Now More Than Ever
In zijn eerste comedy-special op HBO komt John Early naar het Roulette Intermedium in Brooklyn, New York, met zijn mix van scherpe commentaren, rocksterrenbranie en innemende hilariteit.
nl
06.50
Play More Highlights
film
nl
07.00
Hopper en de hamster der duisternis
Hopper is een bijzonder beestje, hij is half kip en half haas, maar toch is hij een echte held. Hij is geadopteerd door Koning Peter. Hopper wil net zo'n stoere avonturier worden als zijn vader. De oom van Hopper, de vijand van het Koninkrijk, probeert zijn vader van de troon te stoten, maar daar zal Hopper met zijn dappere vrienden een stokje voor steken.
nl
08.28
Sharp Stick
Sarah Jo woont met haar moeder en zus in Los Angeles. Ze besluit voor Zach te zorgen die een verstandelijke beperking heeft. Ook begint ze een affaire met diens vader Josh met wie ze haar eerste seksuele ervaringen deelt.
nl
10.00
Présidents
Het hedendaagse Parijs. Nicolas, voormalig president van Frankrijk, verveelt zich. Dan komt er een idee: hij gaat met zijn lijfwacht naar een klein dorpje om zijn voormalige rivaal te bezoeken. Het gaat om François, net als hij ook een ex-president.
nl
11.34
John Wick
Ex-huurmoordenaar Johh Wick heeft zijn verleden afgezworen en wil in alle rust genieten van zijn leven in New York. Maar wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en zijn hond doodt, kan hij niet anders dan in zijn oude gewoontes hervallen.
nl
13.11
Blade of the 47 Ronin
Een boze heks genaamd Yurei, van wie haar voorouder werd gedood door een van de 47 Ronin, duikt op in Boedapest om wraak te nemen. Alleen een afstammeling van de 47 Ronin kan dit kwaad verslaan. Lord Shinshiro wijst een New Yorker genaamd Luna aan als de voorspelde held. Hij belast Ronin Reo en Onami met het trainen van Luna. De overgebleven krijgers moeten al hun vaardigheden aanwenden om Yurei's magie te bestrijden.
nl
14.53
A Man Called Otto
Otto Anderson is een weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een vriendschap die Otto's leven op zijn kop zet.
nl
16.54
Missing
June's moeder Grace verdwijnt spoorloos terwijl ze in Colombia op vakantie is met haar nieuwe vriendje. June start een zoektocht, maar moet van de overheid geen medewerking verwachten. Aangezien ze in Los Angeles verblijft, pakt ze het creatiever aan. Ze gebruikt de nieuwste technologieën om haar moeder terug te vinden en stuit op geheimen die haar persona in een ander daglicht stellen.
nl
18.41
The Hunger Games: Mockingjay, Part 2
Katniss en haar vrienden Peeta, Gale en Finninck gaan het gevecht aan met President Snow. Samen met een eenheid van District 13 riskeren ze hun leven om de bevolking van Panem te bevrijden.
nl
20.53
Supereroi
Dit komische romantische drama uit Italië vertelt de liefdesgeschiedenis van de tegenpolen Anna en Marco: zij is een impulsieve cartoonist - hij is een natuurkundeprofessor die ervan overtuigd is dat alles een verklaring heeft.
nl
22.50
Love Again
Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische berichtjes naar zijn telefoonnummer. Wat ze niet weet, is dat dat nummer nu van journalist Rob is, die onder de indruk raakt van de openhartige berichtjes.
nl

Ohjelmaopas - lauantai, 13.04.2024

00.30
Aller/Retour
Vrachtwagenchauffeur Erika is op weg naar Zuid-Spanje als ze ontdekt dat migrant Idy zich heeft verstopt in haar vrachtwagen en stiekem met haar meereist. Ze besluit Idy niet weg te sturen, maar mee te nemen.
nl
01.56
John Wick 2
De gepensioneerde beroepsmoordenaar John Wick komt zijn oud-collega helpen als deze een plan beraamt om de controle over internationale organisatie van huurmoordenaars over te nemen. In Rome nemen ze het op tegen gevaarlijke moordenaars.
nl
03.53
The Lair
Wanneer Royal Air Force-piloot Kate boven Afghanistan wordt neergeschoten, zoekt ze haar toevlucht in een verlaten ondergrondse bunker. Daar vindt ze dodelijke, door mensen gemaakte biologische wapens: half mens, half buitenaards.
nl
05.26
Play More Highlights
film
nl
07.00
Good Mourning
London krijgt een vreemd berichtje van zijn vriendin Apple. Zijn vrienden komen langs en ze proberen erachter te komen wat het berichtje zou kunnen betekenen. Later die dag heeft London een afspraak met zijn impresario Maxime, die hem vertelt dat ze een grote rol in een film kan regelen. London is in tweestrijd. Hij is ervan overtuigd dat Apple het uitmaakt en vindt dat hij haar moet achtervolgen, maar dat kan betekenen dat hij de grootste carrièrekans van zijn leven misloopt.
nl
08.29
Summering
De vriendinnen Dina, Lola, Daisy en Mari willen voordat de middelbare school begint de laatste nazomerdagen samen doorbrengen. Ze realiseren zich dat hun leven zal veranderen en proberen er het beste van te maken door avonturen te beleven. Ze doen echter een gruwelijke ontdekking wanneer ze op een lijk stuiten. Dit mysterie pogen ze uit te pluizen en tekent voorgoed hun levens.
nl
09.51
Tout le monde aime Jeanne
Met een te hoge schuldenlast moet Jeanne naar Lissabon gaan om het appartement van haar moeder, die een jaar eerder is overleden, te koop aan te bieden. Op het vliegveld komt ze Jean tegen, een ietwat opdringerige voormalige middelbare schoolvriend.
nl
11.24
Les volets verts
Jules Maugin is een acteur die op het hoogtepunt van zijn glorie verkeerde in de jaren zeventig. Nu is echter zijn glorie vervallen. Ondanks zijn beroemde persoonlijkheid, zijn grote mond en zijn sociale kring, kent Maugin een intieme kant.
nl
12.59
The glass room
Het rijke pasgetrouwde Liesel en Viktor hebben de beroemde architect Rainer von Abt ingeschakeld om een nieuw huis voor hen te bouwen. Liesels vriendin Hana koestert onbeantwoorde romantische gevoelens voor haar, terwijl Viktor op heterdaad wordt betrapt met oppas Kata. Aan de vooravond van de nazi-invasie vluchten Liesel en Viktor met hun twee kinderen naar het neutrale Zwitserland. Bijna onmiddellijk mist Liesel haar vriendin en beseft ze dat haar gevoelens meer dan platonisch waren.
nl
14.39
The Gentlemen
De Amerikaanse expat Mickey Pearson heeft een winstgevend marihuana-imperium opgebouwd in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer het verhaal de ronde gaat dat hij uit de business wil stappen, leidt dit tot complotten, intriges, omkoping en chantage.
nl
16.27
The Son
Peter leidt een leven met zijn nieuwe partner en hun baby. Dat leven wordt op zijn kop gezet wanneer zijn ex-vrouw Kate met hun tienerzoon Nicholas aan zijn deur komt kloppen. Ze hoopt dat Peter hun zoon kan helpen om zijn levenslust terug te vinden.
nl
18.26
Buddy Games: Spring Awakening
Bobfather en zijn oude vrienden komen bijeen voor de begrafenis van een vriend. Ze vragen zich af wat ze met de urn moeten doen en besluiten op reis te gaan om het leven van hun vriend te herdenken op de plaats waar de Buddy Games begonnen.
nl
19.57
The Angel Maker
Rechercheur Laura is gespecialiseerd in cybercriminaliteit. Wanneer ze met ziekteverlof is vanwege een psychose, stuit ze op de zaak van een beestachtige seriemoordenaar. Ze besluit de zaak te onderzoeken.
nl
21.31
As Good as Dead
Bryant verhuist naar een Mexicaans stadje om opnieuw te beginnen. Hij raakt bevriend met de tiener Oscar, die onlangs zijn moeder heeft verloren. Bryant houdt de jongen op het rechte pad door hem kennis te laten maken met vechtsporten. Wat Oscar niet weet, is dat Bryant op de vlucht is voor een complex en gewelddadig verleden dat hij denkt achter zich te hebben gelaten. Als zijn verleden hem inhaalt, wordt hij gedwongen tot een strijd op leven en dood om zijn naam te zuiveren en Oscar te redden.
nl
22.56
Jeanne du Barry
Jeanne Bécu groeit in de achttiende eeuw op in armoede als dochter van een kleermaakster. Door haar drang naar cultuur en met behulp van haar intelligentie weet ze hogerop de sociale ladder te klimmen. Ze wordt een van de minnaressen van Lodewijk XV.
nl