Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

Ohjelmaopas - keskiviikko, 27.03.2024

00.00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings strijden vele keren om de hut van de boswachter, die ze niet willen delen. Uiteindelijk blazen ze de hut op.
nl
00.05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy weet de Lemmings te verpletteren met een van de koffers van de boswachter. De Lemmings zitten er aan vast en Grizzy gooit de koffer uit de hut.
nl
00.20
Grizzy en de Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
nl
00.25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings stuiten op een witte beer die via een stuk ijs is gearriveerd. Het stuk ijs begint langzaam te smelten.
nl
00.30
Grizzy en de Lemmings
Na het zien van een advertentie in een tijdschrift, vraagt Grizzy zich af of zijn favoriete berin meer in hem geïnteresseerd zou zijn als hij een mooie auto had.
nl
00.35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een vreemd meer in een Indiaanse grotto die wezens jonger kan maken als ze er een keer in stappen.
nl
00.45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
nl
01.00
Machtige Mike
Het is een mooie zomerdag en Mike besluit Iris te versieren met een verfrissende cocktail op basis van ananas, maar de pot die hij nodig heeft om het drankje te brouwen, staat boven de koelkast, waar Mike het niet kan vinden.
nl
01.05
Machtige Mike
Geïnspireerd door een stripboek speelt Mike een superheld met magnetische krachten om indruk te maken op Stella. Hiervoor heeft hij de hulp nodig van een enorme koelkastmagneet. Helaas stelen de wasberen de magneet van Mike.
nl
01.10
Machtige Mike
Wanneer Mike wakker wordt in de badkuip, ziet hij dat het huis overhoop ligt en dat de andere dieren heel raar doen. Ze gedragen zich als zombies en brengen al het eten naar buiten.
nl
01.25
Machtige Mike
Mike wil de volle maan romantisch met Stella door de telescoop zien. Maar Mercurius gebruikt de telescoop liever als wip en steelt hem samen met Freddy. Mike heeft een verwoestend ongeluk terwijl hij op jacht is.
nl
01.30
Machtige Mike
Mike haalt de schildpadden over om samen met hem en Stella een actiefilm te maken: hij als een dappere held en Stella als zijn mooie handlanger. Wanneer de wasberen op de set verschijnen, ontstaan er actiescènes die niemand had verwacht.
nl
01.40
Machtige Mike
Mercury's onhandigheid leidt ertoe dat zijn broer Freddy plots wordt opgesloten in de kluis. Daarom moet Mercury inbreken bij de Mikkelsens en iets stelen om Freddy eruit te krijgen.
nl
01.45
Machtige Mike
Mike en Stella spelen twister in Mike's achtertuin. De wasberen kijken naar de twee vanaf een veilige afstand en worden zich bewust van Stella's glinsterende kraag. Als Mike even niet kijkt, staat hij ineens alleen op het terras.
nl
02.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
02.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
02.25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een ondersteboven radiostudio bouwen voor Vera Vleermuis.
nl
02.35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Koningin Beatrice huurt bouwvakkers in om een werkplaats in haar bijenkorf te bouwen.
nl
02.55
Batwheels
De Batwheels zijn nogal afgeleid tijdens de feestdagen, dus besluit Batwing solo te gaan om het gemene kerstplan van Mr. Freeze te dwarsbomen. Maar al snel beseft Batwing hoe moeilijk het is om meneer Freeze in haar eentje tegen te houden.
nl
03.05
Batwheels
Nadat de andere Batwheels uitgeschakeld zijn en Gothams's mascotte IJs Pegel, gevangen is genomen door Meneer Freeze, realiseert Batwing zich dat ze zal moeten samenwerken met haar vrienden om Kerst in Gotham te redden.
nl
03.20
Batwheels
Redbird offert zijn stealth techniek op om net zo hard te kunnen ronken als de andere Batwheels, maar zijn aanpassingen werken tegen hem wanneer Robin zijn stealth kwaliteit nodig heeft om de ongrijpbare Catwoman te vangen.
nl
03.30
Batwheels
MOE wil weten hoe het is om lid te zijn van het Batwheels, maar de robot krijgt meer voor zijn kiezen dan hij had verwacht wanneer Bam hem meevraagt op een spannende missie om Poison Ivy te stoppen.
nl
03.40
Batwheels
Nadat de Joker de Batgrot heeft laten overstromen, vertrekken de Batwheels naar een parkeergarage om de hoek. Terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe huis, leren ze belangrijke lessen over de waarde van familie.
nl
03.50
De Batwheels
Batgirl's motor Bibi baant zich zigzaggend een weg naar de overwinning in deze energieke muziekvideo. Het maakt niet uit of het een stuntsprong is of een achtervolging op hoge snelheid, Bibi geeft altijd 110 procent.
nl
03.51
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over hun familie.
nl
03.55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy die terugkeert van een visreis, brengt onbewust een elektrode mee dat een robot kan besturen. De gadget vervult de elke behoefte van de beer, maar de jaloerse Lemmingen willen het voor zichzelf.
nl
04.05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen vinden tekeningen van tai chi-bewegingen in de tempel. Ze zijn er erg benieuwd naar en willen de bewegingen leren. De Lemmingen testen de bewegingen uit op Grizzy en gooien hem het huisje uit.
nl
04.10
Grizzy en de Lemmings
Een spel komt abrupt ten einde. De Lemmings belanden op het dak van een tempel, waarop allerlei tai chi-bewegingen zijn afgebeeld.
nl
04.20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmingen krijgen ruzie over de laatste pot chocopasta in de cabine. Dit leidt tot een ongeluk waardoor de pot chocopasta op de bodem van de lagune belandt. De beer maakt een duikpak om het te redden.
nl
04.30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt wakker na een dutje en is uitgehongerd. Dan blijkt de laatste pot Yummy chocoladepasta leeg te zijn en Grizzy komt op het idee om chocoladepoeder te mengen met kokosmelk. De Lemmings, die net zo gulzig zijn, willen hun deel van de drank.
nl
04.35
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een ruzie over een tablet, gooien Grizzy en de Lemmingen een legerkist omver die in het bamboebos valt. Kort daarna verschijnt er een vredesmissie-panda uit het bos die probeert te bemiddelen tussen de boze tegenstanders.
nl
04.40
Grizzy en de Lemmings
De opslagruimte van de cabine is leeg en Grizzy's maag knort. In zijn verrekijker ziet hij de Lemmingen muntjes een chocolade-automaat gooien. De beer gaat naar hen toe, maar moet dan op zoek naar muntjes.
nl
04.45
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy per ongeluk zijn favoriete bank vernielt, ziet hij een charmant vissershuisje op een naburig eiland. Hij grijpt de kano van de Lemmingen, maar ontdekt dat de hut vervallen is. Gelukkig is er een prachtige jacht in de buurt.
nl
05.00
Machtige Mike
Mike redt Fluffy uit het hol van de wasberen, maar heeft niet in de gaten dat het katje een van hun lievelingsspeeltjes heeft meegenomen. Fluffy en de schildpadden zijn dol op hun nieuwe muziekspeeltje.
nl
05.05
Machtige Mike
Mike wordt gedwongen tot actie wanneer de wasberen de schildpadden stelen om Freddy's nieuw gecreëerde troon omhoog te laten houden. De gekke wasbeer denkt dat hij koning is en de schildpadden passen perfect in zijn plan.
nl
05.10
Machtige Mike
Mike is bedlegerig door een vervelende verkoudheid, dus moeten Iris en de schildpadden van alles regelen. Zo moeten ze ook proberen de wasberen uit het huis te verjagen.
nl
05.25
Machtige Mike
Mike moet een dag buiten in zijn huisje blijven, omdat oma Mikkelsen allergisch is voor dierenhaar. Hij probeert er het best van te maken en nodigt Iris uit voor een buitenpicknick.
nl
05.30
Machtige Mike
Het huis van Mikkelsen is schoongemaakt en de vloer is gepoetst zodat hij mooi glimt. Mike is verteld om er met zijn poten van af te blijven. Helaas sluipen de wasberen naar binnen om te stelen en problemen te veroorzaken.
nl
05.40
Machtige Mike
Mike wil taco's maken voor Iris, maar Fluffy en Turtles maken het hem lastig.
nl
05.45
Machtige Mike
Mike moet vanwege een kleine verwonding een onhandige kraag dragen van de dierenarts. De wasberen besluiten van zijn situatie gebruik te maken door het terras te beroven.
nl
06.00
Mr.Bean
Mr. Bean is kwaad over de slordige straten en iedereen die zomaar afval op straat gooit. Hij besluit op een eenmansmissie te gaan om de stad op te ruimen.
nl
06.10
Mr.Bean
Mr. Bean moet een manier vinden om een ongewenste huisgast kwijt te raken. Maar de koppige rat weigert te vertrekken.
nl
06.25
Mr.Bean
Mr. Bean porbeert romantisch te zijn met Irma, maar hun ideeën over romantiek verschillen nogal.
nl
06.35
Mr.Bean
Mr. Bean is vergeten dat Irma bij hem zou komen eten. Hij gaat snel naar de supermarkt, waar hij deelneemt aan een taart-eetwedstrijd om een mandje gratis eten te winnen.
nl
06.55
Mr.Bean
Mr. Bean heeft een nieuwe boekenkast nodig en gaat naar een warenhuis. Wanneer hij de perfecte boekenkast vindt, blijkt dat hij hem zelf nog moet bouwen.
nl
07.05
Mr.Bean
Mr. Bean en Teddy gaan op een ontspannen vakantie aan zee. Ze ontmoeten een verwend meisje in het hotel, die Teddy voor zichzelf wil hebben.
nl
07.20
Mr.Bean
Mr. Bean krijgt eindelijk wat rust wanneer Mrs. Wicket met vakantie gaat. Het betekent ook dat hij gratis toegang heeft tot haar dagelijkse krant.
nl
07.30
Mr.Bean
Mr. Bean is op zoek naar een rustige plek om zijn boek te lezen en vertrekt naar de bibliotheek. Daar wordt hij echter afgeleid door grappige online video's en besluit zijn eigen video op te nemen.
nl
07.50
Mr.Bean
Mr. Bean wordt een dag scoutmaster, maar zijn obsessie met het verzamelen van badges helpt hem niet bij vrienden maken.
nl
08.00
Mr.Bean
Mr. Bean doet alsof hij superspion is, zijn favoriete televisie held. Wanneer hij ongewone activiteiten ziet in het huis van de buren, probeert hij de situatie recht te zetten.
nl
08.20
Mr.Bean
Mr. Bean wordt per ongeluk leraar en moet een drukke klas in toom zien te houden.
nl
08.30
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean in de bibliotheek zijn familiegeschiedenis bekijkt, ontdekt hij dat hij een Schotse Lord is. Hij gaat op visite bij zijn Schotse familie, die hem met open armen verwelkomd.
nl
08.45
Mr.Bean
Mr. Bean gaat eindelijk de confrontatie aan met Reliant Robin.
nl
09.00
Mr.Bean
Mr. Bean moet een bruid op tijd naar de kerk brengen wanneer hij haar per ongeluk aan heeft gereden. Wanneer Irma mr. Bean met een andere vrouw ziet, wordt ze helemaal gek.
nl
09.15
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag een smartphone, maar hij kan het niet betalen. Zeker wanneer hij er zelf een zou kunnen bouwen: de Bean-telefoon.
nl
09.25
Mr.Bean
Tijdens een wandeling in het park, gooit mr. Bean per ongeluk een tennisbal op het dak. De tennisspeler is echter een bullebak en wil zijn bal terug.
nl
09.35
Mr.Bean
Twee verwarde Japanse toeristen maken een fout en zien het huis van Mr. Bean aan voor een hotel. Mr. Bean probeert aan hen uit te leggen dat het niet zo is, maar door de taalbarrière kunnen ze hem moeilijk verstaan.
nl
09.45
De Batwheels
Een stukje kauwgum onder de motorkap van Bam veroorzaakt grote problemen waardoor Batman bijna de Joker niet kan vangen.
nl
10.00
Lu en de dolle boel minis
Het is opruimdag. Tijdens het opruimen verliest Biba haar ster van klei en raakt ze overstuur.
nl
10.05
Lu en de dolle boel minis
Lu en Biba vinden bosbessen tijdens het spelen en ze besluiten een speurtocht te organiseren.
nl
10.10
Lu en de dolle boel minis
Als Biba een speelgoeddinosaurus als verjaardagscadeau krijgt, is Lu erg jaloers.
nl
10.20
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over de natuur.
nl
10.21
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over wat ze grappig vinden.
nl
10.30
Baby Looney Tunes
Bugs en Lola vermoeden dat oma wil verhuizen. Ze zijn geschokt.
nl
10.40
Baby Looney Tunes
De kleine Looney Tunes gaan voor de eerste keer naar de markt en raken gefascineerd.
nl
11.00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy kan niet slapen als de Lemmingen een nachtclub beginnen in een iglo. Hij gooit iedereen eruit maar hierdoor stuiten de Lemmingen op een bijzonder bedieningspaneel.
nl
11.05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings draaien rond in de hut van Grizzy. Wanneer de beer wakker wordt gooit hij de Lemmings naar buiten. Ze belanden in het nabijgelegen wetenschapsstation en maken per ongeluk een mammoet wakker.
nl
11.10
Grizzy en de Lemmings
Voor een publiek bestaande uit pinguïns en walrussen voeren twee Lemmings-teams acrobatische sprongen uit en strijden om de prijs. Wanneer Grizzy per ongeluk in het spel terechtkomt, raakt hij er al snel in verstrikt.
nl
11.25
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy aan het vissen is, ontmoet hij een pinguïn die hem te helpt vis te vangen. Uit dankbaarheid brengt de beer de pinguïn terug naar de hut, waar deze aangename en vriendelijke nieuwe metgezel al snel de nieuwsgierigheid wekt van de Lemmings.
nl
11.30
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
11.40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn bevriend geraakt met een walrus. Grizzy moet er niets van weten en gooit de nieuwe vriend in een grot met bijzondere krachten.
nl
11.45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken gebruik van het feit dat Grizzy is gaan vissen om de hut in een gigantische ijsglijbaan te veranderen. Bij zijn terugkeer stopt de beer het bobslee-spel van de neerslachtige knaagdieren.
nl
12.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen een groot lichtjesfestival houden in Looneydam. Maar een enorme sneeuwstorm zorgt ervoor dat de inwoners niet kunnen komen.
nl
12.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen een groot lichtjesfestival houden in Looneydam. Maar een enorme sneeuwstorm zorgt ervoor dat de inwoners niet kunnen komen.
nl
12.30
Batwheels
Tot ieders verbazing is Bam bang in het donker. Als Poison Ivy alle stroom in Gotham uitschakelt, moet Bam zijn angst overwinnen om haar te stoppen.
nl
12.40
Batwheels
Redbird probeert net als 'V-8 de superspion' te spioneren. Al snel beseft hij dat dit niet makkelijk is. Samen met Bibi probeert hij de entertainment zone te redden uit handen van Dr. Spion.
nl
12.55
Tom en Jerry Show
Tom gebruikt een uitvinding van de professor om zichzelf meerdere keren te klonen en wordt zo een levende nachtmerrie voor Jerry.
nl
13.00
Tom en Jerry Show
Tom moet alles voorbereiden voor het verjaardagsfeest van Rupert, het neefje van de Hertogin. Maar Jerry is vastbesloten om alles in het honderd te schoppen.
nl
13.10
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry werken samen om te voorkomen dat een levende kalkoen het hoofdgerecht van een feestmaal wordt.
nl
13.25
Tom en Jerry Show
De koningin komt op bezoek en Tom moet zorgen dat de havezate er piekfijn uitziet.
nl
13.30
Tom en Jerry Show
Ginger en Rick gaan weg en zorgen dat Tom verantwoordelijk is voor de donuts in hun afwezigheid. Maar dan barst de strijd lost om de laatste doos donuts.
nl
13.35
Tom en Jerry Show
Nibbles is opgewonden na het zien van de sport en wil leren voetballen, dus leert Jerry hem spelen.
nl
13.45
Tom en Jerry Show
Tom gebruikt een bezem die hij heeft gevonden om klusjes te doen. Maar al snel blijkt dat de bezem achtergelaten is door een heks en de bezem is er niet blij mee. Tom en Jerry moeten proberen om de bezem te kalmeren.
nl
14.00
Mr.Bean
Mr. Bean porbeert romantisch te zijn met Irma, maar hun ideeën over romantiek verschillen nogal.
nl
14.10
Mr.Bean
Hij wordt aangezien voor een ontsnapte crimineel dus Mr Bean wordt naar de gevangenis gebracht waar hij ontdekt dat het best gezellig kan zijn met een beetje fantasie. De echte gevangene heeft het zwaar met Mr Beans hospita.
nl
14.25
Mr.Bean
Mr. Bean wordt achtervolgd door een jong Japans jongetje in een museum. Mr. Bean vindt het vervelend en wil van het jongetje afkomen, totdat hij ziet wat voor gatgets het jongetje allemaal heeft.
nl
14.40
Mr.Bean
Mr. Bean krijgt een ongenode gast op bezoek, die beweert dat hij zijn oude schoolvriend is. Ondanks dat mr. Bean hem zich niet kan herinneren, geeft hij hem wel onderdak voor een paar dagen. Dat blijkt al snel een vergissing.
nl
14.50
Thomas de Stoomlocomotief
Nia, een groot muziekliefhebber, komt vast komt te zitten vlak voor een concert waar ze zich zo op verheugde. Thomas laat het er niet bij zitten en besluit het concert naar haar te brengen.
nl
15.00
Lu en de dolle boel minis
Declan maakt Lu en Barnaby boos als hij zich niet aan de regels houdt.
nl
15.05
Lu en de dolle boel minis
Lu maakt Barnaby boos wanneer ze zijn favoriete liedje gebruikt.
nl
15.10
Lu en de dolle boel minis
Lu maakt Elodie boos als ze lacht om een onvrijwillig geluid dat ze maakt.
nl
15.20
Tom en Jerry
Het is weer een warme, klamme dag in Singapore, maar Tom blijft Jerry zelfs op het hete strand achtervolgen. Dan zien ze een traktatie: Ice Kachang!
nl
15.30
Baby Looney Tunes
Oma bakt heerlijke koekjes, en Sylvester kan de verleiding niet weerstaan om ze op te eten. De anderen schieten hem te hulp en zeggen dat een monster de koekjes heeft opgegeten.
nl
15.40
Baby Looney Tunes
Oma leert Bugs en zijn vrienden hoe je de tijd in de gaten houdt, maar Daffy is niet geïnteresseerd.
nl
16.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Leghorn huurt The Looney Builders in om een waterrad te bouwen in het bos. Porky maakt zich vooral zorgen over een mythisch wezen dat zou rondwaren in het bos genaamd Big Feet.
nl
16.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef-kok Hector huurt The Looney Builders in om een hamburgerrestaurant voor hem te bouwen, maar Daffy is zo gefocust op het verslaan van zijn handheld-game dat hij de bouw in de soep laat lopen.
nl
16.30
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
16.40
Batwheels
Bibi wenst dat ze net zo'n regelvrij leven kan leiden als Jestah en besluit om zich alleen te focussen op plezier maken. Maar als haar acties Batgirl in gevaar brengen, moet Bibi stoppen met lol trappen om Harley tegen te houden.
nl
16.55
Tom en Jerry Show
Wanneer Jerry verkouden wordt, krijgt hij geen hulp van Tom. Sterker nog, Tom gebruikt de tijd om Jerry te beschimpen en zijn favoriete snacks op te eten.
nl
17.00
Tom en Jerry Show
Zoals het een grote broer betaamd, moet Jerry een slaperige Tuffy uit bed trekken, wassen, zijn rugzakje geven en naar school sturen.
nl
17.10
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry leggen een verband tussen verschillende zaken waarbij huishoudelijke artikelen zijn verdwenen. Bij iedere zaak is een bovennatuurlijke schattige kitten waargenomen.
nl
17.25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry willen afkoelen in de zinderende hitte en gebruiken magie om het te laten sneeuwen. Ze veranderen de wereld van een heks in een spookachtig winter wonderland.
nl
17.30
Tom en Jerry Show
Wanneer een haas de grootste race van het jaar verliest van een schildpad, denkt hij dat de schildpad valsspeelt. Tom en Jerry moeten erachter komen wat er precies is gebeurt.
nl
17.35
Tom en Jerry Show
Butch vindt een wensbotje in het afval en maakt Tom wijs dat al zijn wensen zullen uitkomen als het botje van Tom zou zijn. Tom ruilt het botje tegen een dozijn blikjes kattenvoer.
nl
17.45
Tom en Jerry Show
Een overvolle prullenbak met verfrommeld papier, wijst erop dat Tom een boek aan het schrijven is. Tom realiseert zich al gauw dat zijn boek in het echt uitgespeeld wordt.
nl
18.00
Baby Looney Tunes
Daffy wil zijn oude speelgoed niet opgeven, ondanks dat hij deze ontgroeid is.
nl
18.10
Baby Looney Tunes
De baby's besluiten allerlei sprookjes van hun eigen eindes te voorzien.
nl
18.20
Lu en de dolle boel minis
De klas praat over dingen die hen na aan het hart liggen.
nl
18.30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met een magneet en Grizzy ziet allerlei objecten rondzweven.
nl
18.35
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy zich voorbereidt op een bereleuk feest, komt hij erachter dat de lemmingen zijn heerlijke ingrediënten voor een ander etentje hebben gebruikt.
nl
18.40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekken een klein wasbeertje vlakbij de hut. Hij besluit 'm te adopteren.
nl
18.55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de geneugten van videogames op de console van de ranger. De Lemmings willen het spel ook proberen, maar Grizzy weigert zijn kartracespel te onderbreken.
nl
19.00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy bouwt een robot om de Lemmings weg te houden, terwijl hij zich klaarmaakt voor een feestje met de berin. De kunstmatige intelligentie van de robot laat nog veel te wensen over.
nl
19.10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's berin stoot haar hoofd en denkt vervolgens dat ze een Lemming is. Grizzy wil dat ze weer normaal wordt en denkt dat nog een klap voor haar hoofd wel zal helpen.
nl
19.15
Grizzy en de Lemmings
Door een met bessen gevulde meteoriet wordt een fazant steeds groter. Het is een droom voor de lemmingen, maar voor Grizzy is de enorme vogel een nachtmerrie.
nl
19.30
Batwheels
Iedereen verdenkt Harley Quinn ervan dat zij de dader was bij een roof. Maar terwijl Batman en Bam achter Harley aanzitten, beginnen Bibi en Redbird te vermoeden dat ze misschien wel onschuldig is.
nl
19.40
Batwheels
De Badcomputer neemt Bibi gevangen en Jestah gaat vermomd als Bibi naar de Batgrot om het moederbord van de Batcomputer te stelen. Kan Bibi zichzelf op tijd bevrijden zodat ze de bedrieger kan ontmaskeren?
nl
20.00
Mr.Bean
Mr. Bean is op zoek naar een rustige plek om zijn boek te lezen en vertrekt naar de bibliotheek. Daar wordt hij echter afgeleid door grappige online video's en besluit zijn eigen video op te nemen.
nl
20.10
Mr.Bean
Mr. Bean wordt een dag scoutmaster, maar zijn obsessie met het verzamelen van badges helpt hem niet bij vrienden maken.
nl
20.25
Mr.Bean
Mr. Bean doet alsof hij superspion is, zijn favoriete televisie held. Wanneer hij ongewone activiteiten ziet in het huis van de buren, probeert hij de situatie recht te zetten.
nl
20.40
Mr.Bean
Mr. Bean wordt per ongeluk leraar en moet een drukke klas in toom zien te houden.
nl
20.55
Grizzy en de Lemmings
Er zit alleen nog maar een bevroren zalm in de hut van de boswachter. De Lemmings proberen deze uit de vrieskist te halen.
nl
21.05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een doos vol met fonteinen die sprankelend licht geven. Ze hebben er plezier mee, maar Grizzy kan met al die herrie niet in slaap vallen.
nl
21.10
Grizzy en de Lemmings
De lemmingen doen zich ongemerkt te goed aan de laatste pot Yummy-chocoladepasta, terwijl Grizzy een schattige wasbeer traint om op de reuk het zoete goedje op te sporen.
nl
21.25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heeft last van zijn rug en steelt de robot van de Lemmings om deze als butler te gebruiken, zodat hij op de bank kan blijven zitten.
nl
21.30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's gesnurk zorgt voor veel getril en dat brengt de Lemmings op een nieuw idee. Wanneer Grizzy zich echter omdraait en het getril ophoudt, zoeken de Lemmings ergens anders getril.
nl
21.35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een verjaardagspiñata. De Lemmings proberen te voorkomen dat Grizzy deze kapot maakt, omdat ze deze liever willen gebruiken als speelgoed.
nl
21.45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een magisch spel in een mysterieuze grot. Wat er tijdens het spel gebeurt, zal ook in het echte leven plaatsvinden.
nl
22.00
Alice & Lewis
De koningin en de koning wijzen Alice en Lewis aan om in hun plaats Kroki-kroka te spelen.
nl
22.10
Alice & Lewis
Dinah moet de koningin het perfecte cadeau geven, nadat ze haar skateboard in beslag heeft genomen. Gelukkig heeft Lewis een cadeauautomaat, maar hier moeten ze wel voorwerpen in gooien die overeenkomen met de smaak van de koningin.
nl
22.30
Alice & Lewis
Alice en Lewis gaan op een gevaarlijke missie waarbij ze over een koord moeten lopen.
nl
22.40
Alice & Lewis
Nadat de koningin haar kroon iets te lang verkeerd draagt, verliest ze volgens de officiële regels haar koninklijke bevoegdheden. Dit is voor haar een kans om eens in de huid van haar onderdanen te kruipen.
nl
22.50
Lu en de dolle boel minis
De klas praat over luisteren.
nl
23.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
23.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
23.25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een ondersteboven radiostudio bouwen voor Vera Vleermuis.
nl
23.35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Koningin Beatrice huurt bouwvakkers in om een werkplaats in haar bijenkorf te bouwen.
nl
23.50
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
nl

Ohjelmaopas - torstai, 28.03.2024

00.00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
nl
00.05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
nl
00.20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
nl
00.25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
nl
00.30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
nl
00.40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
nl
00.45
Grizzy en de Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
nl
01.00
Machtige Mike
Mike vliegt met zijn wagen in een leeg zwembad, omdat de schildpadden deze hebben leeggehaald. De wasberen bedenken een geniepig plan.
nl
01.05
Machtige Mike
Iris' favoriete hoed belandt op het dak, en Mike ziet zijn kans om de held uit hangen.
nl
01.10
Machtige Mike
De wasberen zijn van plan om Toms robot te stelen, zodat ze de buit naar hun nest kunnen brengen. Mike gebruikt zijn sculptuur om zijn territorium te verdedigen.
nl
01.25
Machtige Mike
Mike zoekt naar Stephans verdwenen sleutels, maar Stephan denkt niet dat het hem zal lukken. De aanwijzingen stapelen zich op en de wasberen komen dicht bij de waarheid.
nl
01.30
Machtige Mike
Louise vindt een oud stuk speelgoed in haar koffer waar Mike vroeger bang voor was. De wasberen gebruiken het om de mopshond bij ze weg te houden.
nl
01.40
Machtige Mike
Mike zit midden in een yogasessie met Cindy wanneer Fluffy hem maar blijft ergeren. Hij duwt Fluffy in een zak houtskool waarna hij er als een kleine wasbeer uit ziet.
nl
01.45
Machtige Mike
De wasberen kunnen niet tegen de kou en proberen Mike's knusse huis in te komen.
nl
02.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De broertjes Bever vragen de Looney Bouwers een blokhut te bouwen, maar raken al snel afgeleid.
nl
02.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een skatebaan, maar dat hindert Oeroe Slagpen en zijn vrienden.
nl
02.25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders herontwerpen de laatste hole van de ACME Acres minigolfbaan. Porky is vastbesloten om deze precies goed te maken voor de kinderen die erop zullen spelen.
nl
02.35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs, Lola, Daffy, Porky en Tweety gebruiken hun voertuigen om bouwprojecten aan te pakken.
nl
02.55
Batwheels
Redbird wil met Batman, Robin en Bam naar het strand. Maar dan duikt de Joker onverwachts op en lopen de strandplannen in de soep. Bam helpt hem te beseffen dat, ook al ging het niet volgens plan, ze toch een te gekke dag hebben gehad.
nl
03.05
Batwheels
Het zoom legioen is het beu om altijd maar te verliezen. Ze besluiten een voorbeeld te nemen aan de Batwheels en als team samen te werken voor een gedurfde inbraak.
nl
03.20
Batwheels
Als de Batcomputer uitgaat vanwege een noodgedwongen systeemupdate, moeten de andere Batwheels het gevecht overnemen en Batman helpen in de strijd tegen Harley Quinn.
nl
03.30
Batwheels
Als het Zoemlegioen met valsspelen de Gotham Grand Prix wil winnen, komen de Batwheels in actie om ervoor te zorgen dat de race op een eerlijke manier gewonnen wordt.
nl
03.40
Batwheels
Iedereen verdenkt Harley Quinn ervan dat zij de dader was bij een roof. Maar terwijl Batman en Bam achter Harley aanzitten, beginnen Bibi en Redbird te vermoeden dat ze misschien wel onschuldig is.
nl
03.49
De Batwheels
Robin's partner Redbird stort zich op de zaak met zijn snelheid en detectivevaardigheden. Al sluipend en speurend probeert hij de gevaarlijkste schurken van Gotham te stoppen.
nl
03.50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over het uiten van hun emoties.
nl
03.55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen maken grapjes bij de zandsculpturen van Grizzy. Woedend jaagt hij ze ver weg en maakt van hun afwezigheid gebruik om het meest grandioze sculptuur van zichzelf te maken.
nl
04.05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn op hun hoofden geslagen en raken gehypnotiseerd door een fitnessposter. Vervolgens denken ze dat ze sportcoaches zijn. Ze sporen Grizzy aan om keihard te trainen, maar die zou veel liever zitten.
nl
04.10
Grizzy en de Lemmings
Als de vissen maar niet willen bijten, is Grizzy de wanhoop nabij. Dan ziet hij een fantastische zwaardvis zwemmen in de lagune. Likkebaardend ziet de beer hoe de Lemmingen op de rug van de vis zitten.
nl
04.20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze met een paar druppeltjes Tabasco een krachtige stoomwolk kunnen veroorzaken. Grizzy, die net een dutje wil doen in zijn hangmat, pakt het flesje af. Maar hij realiseert zich niet dat de Lemmings een hele voorraad hebben.
nl
04.30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben besloten een race te organiseren met twee zandjachten die ze op het strand hebben gevonden. Ze willen Grizzy als tegenstander en zetten de slapende beer op een van de jachten.
nl
04.35
Grizzy en de Lemmings
Wanneer hij ziet hoe makkelijk een krab een kokosnoot kan openen, pakt Grizzy het schaaldier en gebruikt hem om al zijn kokosnoten te openen. De Lemmingen vinden een afstandsbediening in een grot waarmee ze een reuze krab kan besturen.
nl
04.40
Grizzy en de Lemmings
Een helikopter landt op het strand om een voedselvoorraad te brengen. Maar nadat de helikopter weer vertrokken is ontstaan er problemen wanneer wordt duidelijk wordt dat de voedselvoorraad op slot zit.
nl
04.45
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
05.00
Machtige Mike
Wanneer Mike met Louise en haar pop aan het spelen is, komt hij op een idee: hij doet net alsof hij de pop moet redden om indruk te maken op Cindy.
nl
05.05
Machtige Mike
De wasberen worden jaloers als ze zien hoe Mike het zich gemakkelijk maakt in zijn woonkamer.
nl
05.10
Machtige Mike
Laura is haar telefoon thuis vergeten en Mike vindt daar een hilarisch filmpje van Cindy op die hij aan haar wil laten zien. Maar de wasberen zijn ook uit op de telefoon.
nl
05.25
Machtige Mike
Omdat Mike indruk wil maken op Cindy doet hij een strikje om, zodat hij eruit ziet als een geheim-agent. De schildpadjes hebben een harpoen met een lijn afgeschoten en de wasberen zien een uitgelezen kans om hier gebruik van te maken.
nl
05.30
Machtige Mike
Mike probeert indruk te maken op Iris door een circus op te zetten op de patio. Mike speelt de circusdirecteur en Fluffy doet alsof ze een wilde tijger is.
nl
05.40
Machtige Mike
Wanneer Stephan een nieuwe robot heeft gekocht die precies op Mike lijkt, krijgt hij een idee. Hij kan de robot gebruiken als een stuntbubbel en daarmee indruk maken op Iris.
nl
05.45
Machtige Mike
De wasberen stelen Mike's ijsmaker, en veranderen het zwembad in een ijsbaan.
nl
06.00
Mr.Bean
Mr. Bean gaat op een fotografie tripje op het platteland om de natuur te fotograferen. Hij ziet een vogel, een vos en een dinosaurus.
nl
06.10
Mr.Bean
Mr. Bean moet voor Mrs. Wicket zorgen wanneer ze zich heeft bezeerd. Ze heeft echter niet de gemakkelijkste verzoeken.
nl
06.25
Mr.Bean
De auto van mr. Bean is kapot gegaan terwijl hij onderweg was naar Irma bij de opera. Wanneer mr. Bean eindelijk arriveert, wordt de toegang geweigerd vanwege zijn vuile kleding.
nl
06.40
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean een lekke band heeft, neemt hij een taxi. De taxi-chauffeur denkt echter dat hij mr. Bean wel voor de gek kan houden. Wanneer de taxi-chauffeur uitstapt, neemt mr. Bean de taxi over.
nl
06.55
Mr.Bean
Mr Bean moet indruk maken op Irma, die verliefd is geworden op een knappe bezorger. Mr. Bean probeert zijn lichaamsbouw te verbeteren in de sportschool, maar heeft weinig succes. In plaats daarvan kiest hij voor een opblaasbaar spierpak.
nl
07.05
Mr.Bean
Mr Bean gaat op fotojacht in de natuur op zoek naar de gebruikelijke wilde dieren - een vos een vogel een dinosaurus. EEN DINOSAURUS?!! Mr Bean is doodsbang tot hij beseft dat hij hier beroemd en rijk mee kan worden. Heeft hij de foto van zijn...
nl
07.20
Mr.Bean
Mr Bean ziet een charmant autootje in de etalage van een warenhuis. Maar als hij naar boven wil naar het speelgoed, zit hij vast in de lift, in het gezelschap van een kleine jongen die dezelfde auto wil hebben.
nl
07.35
Mr.Bean
Mr. Bean graaft een gat in deze tuin en tot zijn verbazing vindt hij daar een bom begraven.
nl
07.50
Mr.Bean
Mr. Bean gaat naar het theater voor een optreden van de hypnotiseur Dr. Daze. Hij wil heel graag op het podium worden geroepen om mee te doen aan de show. De hypnotiseur laat hem echter denken dat hij een hond is.
nl
08.05
Mr.Bean
Mr. Bean bouwt een machine die auto wast en trekt de aandacht van allerlei mensen die gebruik willen maken van de machine.
nl
08.15
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean Scrapper door het huis achtervolgt omdat hij Teddy heeft gepakt, valt haar kast om. Mr. Bean ziet een klein beetje vacht onder de kast uitsteken en denkt dat hij Scrapper heeft platgedrukt.
nl
08.40
Mr.Bean
Mr. Bean helpt mevrouw Wicket om al haar geld te verzamelen nadat ze getuige is geweest van een overval. Met al haar geld opgesloten in een bankkluis, ontdekt mevrouw Wicket dat ze een nieuwe bewonderaar heeft.
nl
08.45
Mr.Bean
Mr. Bean houdt van Halloween en bereidt zich voor om de kinderen uit de buurt wat trucs en traktaties te geven die ze niet snel zullen vergeten. Hij laat zich echter een beetje te ver meeslepen in het Halloween spektakel.
nl
09.00
Mr.Bean
Mr. Bean spettert wat groene verf op zijn behang terwijl hij een schilderij van Teddy aan het schilderen is. Maar in plaats van het schoon te maken, besluit hij zijn hele kamer te schilderen.
nl
09.15
Mr.Bean
Mr. Bean is geen fan van worstelen, maar stemt ermee in om met mevrouw Wicket en haar vriendin mevrouw Wince te vergezellen naar een wedstrijd. Wanneer hij het backstage-gebied in rent en door een deur struikelt, komt mr. Bean in de ring terecht.
nl
09.30
Mr.Bean
Mr. Bean wil een zeer zeldzame vogel spotten uit zijn vogelboekje. Wanneer hij in zijn schuilplaats op de vogel wacht, verveelt hij zich snel. Dus besluit hij een foto van de vogel te schilderen.
nl
09.40
Mr.Bean
Mr. Bean gaat naar een safaripark en raakt bevriend met een aapje dat in zijn auto glipt en met hem vertrekt. Het kleine aapje wordt echter al gauw overal in het land gezocht. Mr. Bean is een onvrijwillige ontvoerder geworden.
nl
09.50
Thomas de Stoomlocomotief
Wanneer de ballon die Nia naar de optocht moest brengen wegwaait, helpt Thomas haar te improviseren en de ballon terug te vinden.
nl
10.00
Lu en de dolle boel minis
Declan leert dat er dingen zijn waar mensen gewoon het antwoord niet op weten, en dat dit oké is.
nl
10.05
Lu en de dolle boel minis
Lu en Biba vinden bosbessen tijdens het spelen en ze besluiten een speurtocht te organiseren.
nl
10.10
Lu en de dolle boel minis
Lou wil heel graag met een dier spelen, maar het lijkt niet geïnteresseerd te zijn.
nl
10.20
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over grappige stemmetjes.
nl
10.30
Baby Looney Tunes
De baby's worden erg creatief tijdens een reisje naar een museum. Uiteindelijk veranderen ze in regelrechte kenners.
nl
10.40
Baby Looney Tunes
De kleine Looney Tunes gaan voor de eerste keer naar een stadium voor een honkbalwedstrijd.
nl
11.00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert een beeld van de Lemmingen te pakken te krijgen waar hij mee zou kunnen toveren door er een foto op te prikken. Hij plakt er een foto van een berenvrouwtje op.
nl
11.05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
11.10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil graag een pot Yummy te pakken zien te krijgen en gaat achter de Lemmingen aan, die wegrijden in hun bestuurbare auto.
nl
11.25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een plan bedacht om hun pot Yummy weer terug te krijgen en weten zichzelf heel erg klein te maken.
nl
11.30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt hongerig wakker, maar de kasten zijn leeg. Terwijl de Lemmingen met een olifant in de buurt spelen, steelt de beer hun voorraad pinda's. Helaas besluiten de Lemmingen de zak pinda's op te halen.
nl
11.40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen openen een nachtclub en bedenken een ritje dat geschikt is voor een kermis. Grizzy stuit op een verjaardagspiñata in de woonkamer van de boswachter en ergert zich aan een voorwerp dat vastzit in de bank.
nl
11.45
Grizzy en de Lemmings
Om een beker vol snoep te winnen, nemen Grizzy en de Lemmingen deel aan een fotosafari wedstrijd in een wildreservaat. Ze moeten de portretten vastleggen van een lijst met wilde dieren die in het park aanwezig zijn.
nl
12.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef-kok Hector huurt The Looney Builders in om een hamburgerrestaurant voor hem te bouwen, maar Daffy is zo gefocust op het verslaan van zijn handheld-game dat hij de bouw in de soep laat lopen.
nl
12.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers doen mee met een zandkastelenwedstrijd. Tweety verliest zijn zelfvertrouwen.
nl
12.30
Batwheels
Als de goedaardige Buff een groep zwerfhonden uit de handen van Catwoman redt neemt hij ze allemaal mee naar de Batgrot, inclusief de heldhaftige Ace, en probeert hij ze te verstoppen voor de Bat-familie.
nl
12.40
Batwheels
De Bathweels wisselen van moederborden en leren hoe het is om in elkaars wielen te staan. Op deze manier weten ze ook het naderende Zoomlegioen tegen te houden.
nl
12.55
Tom en Jerry Show
Tyke krijgt een splinter in zijn poot en Spike realiseert zich dat de tuin en het huis gevaarlijke plekken zijn. De overbezorgde Spike doet er alles aan om zijn dierbare pup te behoeden voor onheil.
nl
13.00
Tom en Jerry Show
Lach je stuk met dit letterlijke kat-en-muisspel. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt... Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry's neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
nl
13.10
Tom en Jerry Show
Het wordt een beestenboel op de boerderij als na een wilde achtervolging een kippenei terechtkomt in een schildpaddennest.
nl
13.25
Tom en Jerry Show
De bekende basketbal-speler Hoops McJumpalot, van de Bay City Boomers, schakelt de hulp in van Tom en Jerry om uit te zoeken wie ervandoor ging met zijn vermiste paar gelukssneakers.
nl
13.30
Tom en Jerry Show
Rick maakt een modelvliegtuig af met supersterke secondelijm. Tom, Jerry en Spike breken het vliegtuig en proberen het te maken, maar hierdoor worden Tom en Spike aan elkaar vastgelijmd.
nl
13.35
Tom en Jerry Show
Papa vertelt het verhaal van een magische snorkel waardoor het dorp van Tom en Jerry in vrede kon leven. Helaas wordt de snorkel gestolen. Hungry, Tom en Jerry krijgen magische bonen aangeboden die hen naar een kasteel in de wolken leiden.
nl
13.45
Tom en Jerry Show
Er verschijnt een spin in huis, dus Tom moet er vanaf. De kat is echter doodsbang voor het nieuwe, ongewenste gezinslid. Wanneer hij er per ongeluk in slaagt de spin het huis uit te gooien, wordt hij een held.
nl
14.00
Mr.Bean
Wanneer de televisie ontploft tijdens een ruzie tussen mr. Bean en Irma over wat ze willen kijken, ontwikkelt mr. Bean zijn eigen vorm van entertainment om een nieuwe televisie te kopen.
nl
14.10
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag piano leren spelen en een piano kopen. In de muziekwinkel is hij een meneer te slim af en koopt de vleugel. De meneer blijkt echter zijn toekomstige pianoleraar te zijn.
nl
14.30
Mr.Bean
Mr Bean neemt deel aan een marathon door Londen waar hij een rivaliteit begint met een andere hardloper. Tijdens het rennen bedriegen Mr Bean en de hardloper door een taxi te nemen en te vertrekken zonder de ritprijs te betalen.
nl
14.40
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean een taart probeert te maken, verschijnt er een monster in zijn taartmix. Het blijkt echter een babyvogel te zijn die uit een eitje is gekomen. Mr. Bean besluit er voor te zorgen.
nl
14.50
Lu en de dolle boel minis
De beestjes praten over de natuur.
nl
15.00
Lu en de dolle boel minis
Declan laat zich meeslepen wanneer hij de leiding krijgt over een almachtige bloem.
nl
15.05
Lu en de dolle boel minis
Lu besluit dat ze met Elodie naar Frankrijk gaat en pakt haar koffer.
nl
15.10
Lu en de dolle boel minis
De insecten helpen een nieuwe leerling om zich welkom te voelen op school.
nl
15.20
Tom en Jerry
Jerry heeft zijn zinnen gezet op Toms vangst van de dag, maar Tom laat zich niet zomaar de vis van het brood eten. Wie gaat er met de vangst vandoor?
nl
15.30
Baby Looney Tunes
Baby Daffy traint Taz zodat hij Lola kan verslaan in een badmintonwedstrijd.
nl
15.40
Baby Looney Tunes
Voor ze grote Looney Tunes-sterren werden, waren ze de Baby Looney Tunes! Half zo groot en twee keer zo lastig voor arme Granny. Bugs, Daffy, Taz, Tweety, Lola en Sylvester zijn bij elkaar, spelen met elkaar, en belanden met elkaar in Looney Tunes-achtige problemen. Je favoriete Looney Tuners in peuterformaat, ze zijn jong, dom en klaar om wat herrie te schoppen!
nl
16.00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers doen mee met een zandkastelenwedstrijd. Tweety verliest zijn zelfvertrouwen.
nl
16.10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers helpen Petunia met het bouwen van een groentekas. Veel geduld heeft Petunia niet, en ze kan niet wachten tot de groenten rijp zijn. Ze doet alles om het proces te versnellen.
nl
16.30
Batwheels
Green Arrow en zijn Arrowplane, Goldie helpen Batman met de Riddler. Batwing brengt Goldie tot leven en de twee worden beste vrienden. Maar als Goldie uiteindelijk weg moet, leert Bawing dat afscheid nemen niet altijd voor altijd is!
nl
16.40
Batwheels
Nadat Buff de Riddler heeft uitgeschakeld met een indrukwekkende move, geven de Batwheels Buff de bijnaam, straffe Buff. Maar Buff wil geen bijnaam en de Batwheels noemen hem weer gewoon Buff.
nl
16.55
Tom en Jerry Show
Hildie en Beatie komen terug van de kermis met prachtige prijzen die ze hebben gewonnen met ballen gooien.
nl
17.05
Tom en Jerry Show
Butch ziet Toodles lopen en probeert uit alle macht indruk op haar te maken.
nl
17.10
Tom en Jerry Show
Ginger neemt een vogel mee naar huis die iedereen imiteert en wanorde schept in het hele huis.
nl
17.25
Tom en Jerry Show
Ginger probeert Tom wat meer te laten bewegen en neemt hem mee uit wandelen. Jerry en Tuffy maken misbruik van het lege huis.
nl
17.30
Tom en Jerry Show
Tom is verantwoordelijk voor een sterk ruikende kaas en moet zorgen dat Jerry deze niet op eet.
nl
17.35
Tom en Jerry Show
Wanneer er per ongeluk een kleine octopus in huis belandt, moet Jerry zorgen dat Tom hem niet opeet.
nl
17.45
Tom en Jerry Show
Madame la Duchesse wil graag een potje croquet spelen en vraagt Tom de tuin voor te bereiden op een groots croquet toernooi. Jerry wil echter ook wel croquet spelen op het perfect gemaaide gazon.
nl
18.00
Baby Looney Tunes
De haren van Lola worden te lang en beginnen in haar gezicht te komen. Oma heeft een afspraak gemaakt bij de kapper maar Lola is bang en begint te twijfelen. Oma haalt haar over om het toch te gaan knippen.
nl
18.10
Baby Looney Tunes
Daffy heeft geen zin in schoonmaken en schuift al het vuil onder een tapijt.
nl
18.20
Lu en de dolle boel minis
De insecten praten over plezier maken met hun broertjes en zusjes.
nl
18.30
Grizzy en de Lemmings
De ontdekking van een verborgen schatkaart in een ondergronds doolhof motiveert Grizzy en de lemmingen om naar de smakelijke rijkdommen op zoek te gaan.
nl
18.35
Grizzy en de Lemmings
Een eeuwenoude scepter verandert de lemmingen in trouwe dienaren van Grizzy. Er is één dappere lemming die het effect van de toverspreuk om kan draaien.
nl
18.40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op een berin en maakt een houten beeld van haar. De Lemmings beginnen echter aan het beeld te knagen.
nl
18.55
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen een verrassingsfeestje geven voor een van hun kameraadjes, heeft Grizzy nog maar één doel: een eind maken aan de festiviteiten.
nl
19.00
Grizzy en de Lemmings
De bloem van de berin vliegt weg. Grizzy gaat ernaar op zoek om indruk op haar te maken.
nl
19.10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt gefascineerd door een paar magische vazen van de Amerikaanse indianen. Maar het hek is van de dam als de ondeugende lemmingen de betoverde potten ontdekken.
nl
19.15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een oude stopwatch in de garage waarmee je zestig seconden terug de tijd in kan.
nl
19.30
Batwheels
Nadat de Batwheels door de Pinguin gezapt zijn met de Liedjesmaker- straal, kunnen ze alleen nog maar communiceren met zang! Ze leren hoe ze als team in harmonie moeten werken om de muzikale grappenmaker te verslaan.
nl
19.40
Batwheels
ngt de Catmobile van Catwoman, Kitty, tot leven, zodat de Batwheels gelijke teams kunnen maken voor hun potje Bat-bal. Maar Kitty is te wild om zich aan te passen, ondanks Bam's pogingen haar te temmen.
nl
20.00
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean in de bibliotheek zijn familiegeschiedenis bekijkt, ontdekt hij dat hij een Schotse Lord is. Hij gaat op visite bij zijn Schotse familie, die hem met open armen verwelkomd.
nl
20.10
Mr.Bean
Mr. Bean gaat eindelijk de confrontatie aan met Reliant Robin.
nl
20.25
Mr.Bean
Mr. Bean moet een bruid op tijd naar de kerk brengen wanneer hij haar per ongeluk aan heeft gereden. Wanneer Irma mr. Bean met een andere vrouw ziet, wordt ze helemaal gek.
nl
20.40
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag een smartphone, maar hij kan het niet betalen. Zeker wanneer hij er zelf een zou kunnen bouwen: de Bean-telefoon.
nl
20.55
Grizzy en de Lemmings
De Lemming denken dat een pop een Super Lemming is die sterker is dan Grizzy en beginnen hem te gehoorzamen.
nl
21.05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat er in de hut van de boswachter een Halloweenfeest heeft plaatsgevonden. De Lemmings springen in een pot vol met marshmallows.
nl
21.10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil de berin een plastic ring geven, maar moet deze eerst zien te wassen. De Lemmings gebruiken de enige zeep in het huis echter als een bobslee.
nl
21.25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een vreemd beeldje die de geesten van twee wezens kan omwisselen. Hij komt hierdoor vast te zitten in het lichaam van een kariboe.
nl
21.30
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy een oude handspiegel vindt die wel van een prinses lijkt, komt hij in een wereld terecht waar hij alleen maar van kon dromen.
nl
21.35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een magische stok die van een circusgroep was. De stok kan voorwerpen tot leven brengen.
nl
21.45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy gebruikt zijn instinct om de berin te verleiden, maar maakt zichzelf belachelijk.
nl
22.00
Alice & Lewis
De Koningin en Alice spelen een wedstrijd croquet tegen elkaar, maar wel op de manier zoals dat hoort in Wonderland. Alice eist dat alle inwoners van Wonderland in de toekomst mogen winnen als ze dit potje van de Koningin wint.
nl
22.10
Alice & Lewis
Het is Vorstmist in Wonderland en iedereen moet het vieren. Maar de feestdag bestaat voornamelijk uit cadeautjes geven aan de Koningin. Maar daar is Alice het niet helemaal mee eens.
nl
22.25
Alice & Lewis
Terwijl Lewis bezig is met aan de klok werken, laat Alice hem schrikken. Hierdoor ontsnapt de koekoek. Dit zorgt voor een groot probleem, want de Koningin weet nu niet wanneer ze haar thee krijgt.
nl
22.40
Alice & Lewis
Alice en Lewis spelen een potje tennis en de Koningin ziet hoeveel plezier ze samen hebben. Daarom maakt de Koningin Alice haar beste vriendin, zonder te weten hoe vriendschap echt werkt.
nl
22.50
Lu en de dolle boel minis
Lu maakt de andere insecten boos als ze weigert de leukste rol in een spel te delen.
nl