Filmbox Premium

Filmbox Premium

Kanali koji pripadaju FilmBox paketu su filmski kanali distribuirani od strane Kino Polska TV S.A.

Serbia

Guía de TV - domingo, 26/05/24

01:20
Hlor
Porodica iz predgrađa pokušava da sačuva život na visokoj nozi u preterano materijalističkom društvu Nove Engleske. Kada klimakterična supruga gurne svog nesposobnog muža u ekstremno loš posao s nekretninama, opstanak porodice doveden je u pitanje.
sr
02:55
Američka jagorčevina
U kalifornijskom pustinjskom gradu, Itan Inglebrink je ekscentrični, agorafobični narkoman opsednut svojom baštom. Ova mračna komedija prati poslednje dane njegovog života u potrazi za smislom, pre nego što postane prekasno. Na pragu izbacivanja iz stana, on užurbano sadi razno bilje, u nadi da će pobediti na takmičenju Bašta godine i osvojiti sto hiljada dolara, kako bi konačno mogao da plati kiriju. Njegov stariji brat Tod uveren je da je Itanovo spasenje u opasnosti, pa upomoć poziva lokalnog paroha. U urnebesnoj borbi protiv komšije za najbolju baštu, Itan mora ispraviti svoj iščašeni život i spasiti svoju ljubav. Podsvesno svestan predstojeće smrti, odlučuje da će, ako već mora da ode, otići sa stilom.
sr
05:35
Ted - Izgubljeni pustolov
Avanturista u pokušaju, Ted Džons, traži izgubljeni grad u spektakularnoj 3D komediji, koja će vas prošetati od amazonske džungle do planinskih vrhova Anda.
sr
07:05
Princ i ja 2: Kraljevsko venčanje
Princ i ja 2: Kraljevsko venčanje nastavak je romantične fantazije iz 2003. godine. U prvom filmu, Pejdž, studentkinja sa Srednjeg zapada, zaljubljuje se u Edvarda, kada shvati da je on zapravo danski princ. U nastavku, Pejdž i Edi suočeni su sa nekoliko vekova starim dekretom, prema kome danski princ koji oženi običnu ženu, koja nije plemenite krvi, mora da preda tron.
sr
08:40
Božićna ljubavna priča
Šarlota Marton je mlada stečajna upravnica koja sanja o širenju horizonata, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Krajem decembra, Šarlotina pariska pravna kompanija šalje je u Švedsku da zatvori francusku kompaniju koja proizvodi drvene lutke i već nekoliko godina je u finansijskim problemima. Za to će joj trebati samo nekoliko dana, pa bi Šarlota trebalo da se vrati do Božića. U Švedskoj upoznaje Martijala, srdačnog direktora kompanije koji podiže decu svoje pokojne sestre najbolje što može, vodeći ujedno posao kao idealista s prevelikim snovima. Šarlota je pre mnogo godina prestala da veruje u pravu ljubav, ali je šarmirana ovim velikim sanjarem zaboravila zašto je došla u grad u kome iznova otkriva želju za životom i ljubavlju.
sr
10:15
Vampirice
Dve vampirice u današnjem Njujorku suočavaju se sa zastrašujućim ljubavnim mogućnostima.
sr
11:45
Dadilja za fudbal
Lords Traci, Lilleheie H?vard, Daniels Spencer, Ryan Sanders Kendall, Murnik Peter SYNOPSIS: Kad Helen Hejzlton angažuje Odmunda, norveškog fudbalera, da radi kao dadilja za njenu dvojicu sinova, Odmund u kuću donosi smeh i deli svoju ljubav prema fudbalu s gradićem u Kanzasu.
sr
13:20
Monky
Mali majmun ima veliku tajnu.
sr
14:50
Peščani čovek
Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?
sr
16:20
Reči
Pisac se suočava s mračnom tajnom.
sr
18:00
Tajna zmajevog pečata
Engleski putnik Džonatan Grin dobija od Petra Velikog nalog da mapira ruski Daleki istok. Još jednom kreće na dugo putovanje ispunjeno neverovatnim avanturama koje će ga konačno odvesti do Kine. Kartograf će neočekivano naići na mnoštvo izvanrednih otkrića, susresti bizarna stvorenja, upoznati se s kineskim princezama i suočiti sa opasnim majstorima borilačkih veština, pa čak i sa kraljem svih zmajeva.
sr
20:00
Nevolje sa Di Di
Ekscentrična, društveno aktivna i bogata žena, poznata po nemogućim, divljim avanturama, potpuno je izgubljena kad shvati da je otac milioner ostavio bez ičega, kao i da joj je sin, tinejdžer, okrenuo leđa.
sr
21:20
Plan B
Dominantni suprug koji želi stabilnu porodicu vraća se unazad kroz vreme kako bi pokušao da promeni tok događaja i ishod svog propalog braka.
sr
22:05
Poslednja želja
Doktor Pol Kerzi (Brus Vilis) je hirurg koji posledice nasilja u svom gradu vidi tek kada stignu u njegovu hitnu službu, sve dok njegova supruga (Elizabet Šu) i njegova ćerka studentkinja (Kamila Moron) ne dožive brutalan napad u svom predgrađu. Policija je preopterećena zločinima, pa Pol, u želji za osvetom, kreće u potragu za napadačima na svoju porodicu, kako bi im doneo pravdu. Dok anonimna ubistva kriminalaca privlače pažnju medija, grad se pita da li je ovaj smrtonosni osvetnik anđeo čuvar ili smrt lično.
sr
23:50
Strašni vrtovi
Francuska pod nemačkom okupacijom tokom Drugog svetskog rata: Dva čoveka inspirisana slobodnom francuskom radio stanicom sabotiraju nemačke snage, nesvesni posledica po sebe i svoje sugrađane.
sr

Guía de TV - lunes, 27/05/24

01:25
Rat je završen
Nakon bombardovanja Kosova 1999. godine, porodica Rahmani s troje dece emigrira u Švajcarsku. Nakon više godina života u novom domu, porodicu očekuje moguća deportacija. Niko se ne ponosi izbegličkim statusom, ali nije me sramota onog što jesam, kaže Rasim, glava porodice i bivši nastavnik muzičkog obrazovanja. U očajničkom pokušaju da ostane, Rasim pokreće albansku folklornu grupu, očekujući podršku od albanske zajednice. Film istražuje migracije, teret odlaska, proces integracije i adaptacije na novo podneblje, uticaj svega toga na porodicu i uvek, žal za domovinom.
sr
03:10
Bilo koji metak će poslužiti
Radnja se odvija 1876. godine u Montani, gde nemilosrdni lovac na glave prati svog brata kroz njene planinske predele uz pomoć mladog tragača za krznom.
sr
06:40
Arktik
Čovek koji je nakon avionske nesreće ostao zarobljen na Arktiku, mora da odluči da li će ostati u relativnoj bezbednosti svog improvizovanog kampa ili će krenuti na smrtonosni put kroz nepoznato.
sr
08:15
Berni
Berni je crna komedija u vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Džek Blek) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Šrlej Maklejn). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Ričard Linklater (Škola rocka), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tajda koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartadž, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin.
sr
09:55
Pisac iz senke
Pisac iz senke angažovan je da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život.
sr
12:00
Ikbal i tajni recept
Trinaestogodišnji Ikbal je maštovit i šarmantan dečačić, što, prema tvrdnji njegovog oca, nije dovoljno za uspeh u ovakvom svetu. Ali kada Ikbal, njegov mlađi brat Tarik i drugarica Sile slučajno dignu školu u vazduh, otac će mu biti najmanji problem. Dvojica prevaranata, Izelman i Svajn, žele da se dočepaju tog eksploziva i raznesu Tivoli, kako bi napravili najveće parking zdanje na Skandinaviji. Kako bi ucenili decu da im daju recept, nitkovi kidnapuju njihovog preslatkog brata Dindua. Počinje trka za oslobađanje Dindua i spas Tivolija, a to zahteva saradnju, hrabrost i mnogo mašte... za šta je Ikbal pravi ekspert.
sr
13:30
Delikatnost
Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje s Markusom, njenim radnikom. Odnos se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega do čega im je neobično stalo.
sr
15:20
Asteriks na Olimpijadi
Za vreme olimpijskih igara, Brutus, usvojen sin Cezara, boriće se za srce princeze Irine. Irinu voli isto jedan od Gala - Romatiks. Njegovi prijatelji na čelu s Asteriksom i Obeliksom uradiće sve da pobede Brutusa. Zloban Brutus hoće da postigne još jedan cilj koji nema ništa zajedničko sa plemenitom olimpijskom idejom. Pogledaj svoje omiljene junake u potpuno drugom izdanju. Samo tu možes da sretneš i međunarodne zvezde sporta i to M. Šumahera, Žana Todta i Zinedine Zidana.
sr
17:15
Gradonačelnica poslastičarka
Meri je neškolovana, provincijska žena pekar, majka troje dece i odlična domaćica. Njen miran život je uzdrman u trenutku, kad njena ćerka prijavljuje nju na konkurs za gradonačelnika. Kad dosadašnji gradonačelnik nije u stanju da izvršava svoje obaveze, Meri mora da preuzme njegove obaveze. Grad ima velike dugove. Žena brzo shvata da ne postoje nemoguće stvari, kad imaš mnogo dobronamernih pomoćnika.
sr
18:40
Čarolija malina
Istorija jedanaestogodišnje Monike koja smatra da je kriva za probleme u porodici. Devojčica je ubeđena da ako pobedi u naučnom konkursu, tata će se vratiti kući a mama pobedi emocionalne probleme i depresiju. Monika eksperimentiše. U prelepom šumskom predelu, uz terapiju dodirom, pomaže malinama da brže rastu. Devojčica se pita šta ima veći značaj za maline ili priroda ili to kako se ponaša prema njima. Zbog problema u porodici Monika shvata da odgovor na to pitanje nije lak ni očigledan.
sr
20:00
Čovek iz senke
Priča o Diku Čejniju, nenametljivom birokratskom insajderu iz Vašingtona, koji je tiho koristio ogromnu moć kao potpredsednik Džordža V. Buša i preoblikovao Ameriku i ostatak sveta kakav danas poznajemo.
sr
22:10
Prevaranti
Dve prevarantkinje, jedna iz nižeg, druga iz višeg društvenog sloja, udružuju se kako bi se obračunale sa muškarcima koji su im naneli zlo.
sr