Hero

Hero

Hero on leffakanavien kingi ja täydentää loistavasti Nelonen Median tv-kanavatarjontaa. Kanava esittää leffoja joka päivä parhaaseen katseluaikaan ja lisäksi jokainen sunnuntai on pyhitetty pelkästään elokuville. Leffojen lisäksi kanava tarjoaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä sarjoja.

Finland

TV vodic - Četvrtak, 02.05.2024

00:00
Paratiisihotelli Tanska
Kausi 16. Jakso 25/48. Äijäbileet ja tyttöenergiaa. Hotelliin astelee kaksi uutta asukasta. Toinen heistä on suorapuheinen tapaus. Asukkaille järjestetään äijäbileet ja tyttöenergiabileet. Kesken bileiden tulee yllättävää postia. Tanskalainen sarja.
fi
13:30
Superkauppiaat
Superkauppiaat sarjassa sukelletaan K-Supermarket -kauppiaiden elämään ympäri Suomen. Sarja valottaa kauppiaiden arkea myyntitiskien, tarjousten ja asiakastoiveiden takana. Kauppiaana oleminen on elämäntapa ja intohimo, ja haastetta tuokin erottaa siviilielämä työstä ja löytää riittävästi aikaa perheelle. Superkauppiaat-sarja kertoo puolen vuoden ajalta todelliset tapahtumat kuudesta K-Supermarketista ympäri Suomen.
fi
14:15
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 34/35. Karppikalastusta. Tunnettu kriitikko tulee Ranskaan arvioimaan Markin ja Alisonin kalavesiä. Toisaalla Ranskassa Tony ja Judy yrittävät saada lisää jäseniä nurmikeilailukerhoonsa. Espanjassa taas Blair ja Fiona testaavat uutta venevuokraushankettaan. Englantilainen realitysarja.
fi
15:05
Toisenlaiset teiniäidit
Kausi 2. Jakso 9/12. 26-vuotias Anette odottaa seitsemättä lastaan, joka sai alkunsa hetken huumasta. Anette pitää kuitenkin jokaista lasta siunauksena ja saa voimaa uskosta, kun välit lasten isiin hiertävät. Kotimainen realitysarja
fi
15:50
Farmi Suomi
Farmin voittaja selviää, mutta kisa on kova, kun kaikki farmin lajit käydään läpi kaksintaisteluareenalla.
fi
17:00
Rikkaat ja rahattomat
Kehopostitiivisuus- ja wellbeing-bloggaaja Veera Bianca sekä nuori eläkeläinen ja opiskelija Linda Kouhia löytävät toisistaan yllättäviä samankaltaisuuksia. Vaihtoviikolla kohdataan lähiökammo sekä päästään pintaa syvemmälle.
fi
18:00
Brittien ökyimmät myyntikohteet
Kausi 1. Jakso 2/5. Mennyttä loistoa. Tässä jaksossa Sotheby'sin välittäjät myyvät muun muassa ränsistynyttä linnaa, jossa on juhlittu Walesin prinssiäkin, sekä modernia kartanoa, joka on täynnä mitä ällistyttävimpiä yksityiskohtia. Englantilainen dokumenttisarja.
fi
19:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 35/36. Shokkiratkaisu. Finaali on nurkan takana, ja luvassa on uhriseremonia, jossa ensimmäisenä parinsa uhrannut saa varman finaalipaikan. Voivatko kaikki luottaa pariinsa varauksetta? Lopulliset finaaliparit ratkaistaan kauden viimeisessä pariseremoniassa.
fi
20:00
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 15/22. Väärät syylliset. Poliisi pysäyttää Roundtreen ja hänen siskonsa ja syyllistyy etniseen profilointiin. Koko tiimi tukee Roundtreeta tapauksen selvittelyssä. He tutkivat myös asevaraston laiturin rakentamista seuranneen valokuvaajan murhaa. Amerikkalainen draamasarja.
fi
21:00
Beck
Komisario Beck kollegoineen selvittää kolmen naisen murhaa. Kaikkien kasvot on tuhottu hapolla.
fi
23:15
Amerikan rajavartijat
Kausi 3. Jakso 17/20. Paperit kuntoon. Tällä kertaa päänvaivaa aiheuttavat niin puuttuvat asiakirjat kuin liialliset, luvattomat paperit. JFK:n lentokentällä selvitellään korulähetyksen arvoa. Amerikkalainen realitysarja.
fi
23:45
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi
23:50
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi

TV vodic - Petak, 03.05.2024

00:00
Paratiisihotelli Tanska
Kausi 16. Jakso 26/48. Parit vaihtoon. Uusille asukkaille pitää saada kumppanit. Kaikki eivät noudata sovittuja asioita. Suuri ryhmäkin alkaa hajoilla. Tytöt saavat tehdä päätöksen, joka liittyy seuraavaan pariseremoniaan. Tanskalainen sarja.
fi
13:25
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 30/35. Ruokaa ja majoitusta. Emma ja John omistavat majoitusyrityksen ja tarjoavat myös ruoanlaittokursseja. Kevinin ja Fionan aamiaismajoitus saa osakseen sekä menestystä että vastoinkäymisiä. Chrisin ja Lloydin uusi baari suorastaan kärsii menestyksestä, ja velatkin pitäisi maksaa Englantilainen realitysarja.
fi
14:15
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 31/35. Pastaa Aurinkorannikolla. Corrina ja Rob perustavat pastaravintolan Costa del Solille kekseliäällä konseptilla. Stephen ja Claire remontoivat Corrèzessa moottoripyöräilijöille suunnattua majataloa, mutta hommat eivät edisty toivotunlaisesti. Alison ja Mark omistavat Limousinin alueella B&B:n ja kalastusjärven, jonka kunnostamisessa riittää puuhaa. Englantilainen realitysarja.
fi
15:05
Toisenlaiset teiniäidit
Iloisen some-kuoren takana Tanjan elämässä on myös synkkiä pilviä. Uuvuttaa, ja uuden miehen kanssa vastuun jakaminen mietityttää. Ripsihuolto laukaisee synnytyksen.
fi
15:50
Farmi Suomi
Kausi 3. Jakso 11/14. Elämän kiertokulku. Farmilaiset saavat yllättävän tehtävän ja joutuvat pohtimaan elämän suuria aiheita, syntymää ja kuolemaa. Maatiloilla on entisaikoina synnytetty saunassa ja vainajat on hyvästelty omille maille. Mutta mitä tämä tarkoittaa Farmilla? Kotimainen realityohjelma. (64')
fi
17:00
Rikkaat ja rahattomat
Petrus Pennanen ja Roosa Sandelin pääsevät tuntemaan, mitä on muuttaa Ullanlinnan arvoalueelta Myyrmäen lähiöön. Rahattomien teini-ikäinen tytär saa kerrankin nauttia mahdollisuudesta ostaa.
fi
18:00
Rikkaat ja rahattomat
Juontaja ja yrittäjä Lauri Salovaara pääsee lähemmäs henkistä pääomaansa vaihtoviikolla, kun osat vaihtuvat musisoivan nuorisotyöntekijä Jaakko Jääskeläisen kanssa. Viikon aikana pohditaan työn merkityksen ja palkan suhdetta, eikä kyyneliltäkään vältytä.
fi
19:00
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 36/36. Finaaliseremonia. Entiset asukkaat palaavat äänestämään voittajaparin. Pakka on mennyt niin sekaisin, ettei kukaan osaa ennustaa, kumpi pari voittaa ja miten voittosumma jaetaan.
fi
20:05
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 16/22. Koira haudattuna. NCIS-tiimi joutuu varsin poikkeuksellisen sieppaustehtävän pariin. Samin isä aiheuttaa päänvaivaa, ja Callen jatkaa menneisyyden selvittelyä. Amerikkalainen draamasarja.
fi
21:05
Rocketman
Hänen musiikkinsa inspiroi, hänen elämänsä yllättää. Rocketman on ainutlaatuinen musikaali, jota tahdittavat Elton Johnin rakastetuimmat kappaleet. Koe tarina ujosta pikkukaupungin pojasta, josta tulee yksi rock & rollin ikonisimmista hahmoista. Tämä tähtinäyttelijöiden esittämä ennennäkemätön, vaikuttava ja sähköinen tarina on täynnä hätkähdyttäviä musikaaliesityksiä.
fi
23:30
Amerikan rajavartijat
Kausi 3. Jakso 18/20. Vanhempi kuin Mooses. JFK:n rahtikeskukseen saapuneen muinaisesineen aitoutta selvitellään. Amsterdamista palaava matkustaja joutuu tarkempaan syyniin tyhjien lääkepurkkien takia. Amerikkalainen realitysarja.
fi