DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang er på kort tid blevet Danmarks største børnekanal. Dermed har DR Ramasjang overhalet kanaler som Disney Channel og Cartoon Network som har flere år på bagen. Grunden kan da være, at Ramasjang er en licenskanal, og ikke betalingskanal, som bl.a. Disney Chanel og Cartoon Network er. Alle med digitalt- og MPEG-4-signal kan få DR Ramasjang, så længe de betaler DR-licens.

Denmark

TV vodic - Petak, 26.04.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:31
Hunden Ib - læsser jorden af
2015
da
05:35
Sultne bjørne - julemagi
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
05:55
Luk op Luk i - en god ven
Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden
Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.
da
06:45
Sarah og And
2013
da
06:50
Hey Duggee
2020
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:04
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon II
2018
da
07:15
Simon II
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:25
Onkel Reje og børnenes brevkasse
Hans Ole er en mand med to hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kender en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber.
da
07:40
John Dillermand
John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
Da Leo forsvinder, må Basker hjælpe Sprinter med at finde hende. Alle spor peger på Cleopatra, men hun vil ikke indrømme noget. Men snart er Basker også forsvundet! Flere forsvinder, og Sprinter indser, at Cleopatra bruger udelukkelsesmetoden for at få fat i ham. Der er kun én ting at gøre - han må lade sig fange, så han kan frigøre alle de andre.
da
07:50
Paddington II
2021
da
08:05
Mission Valhalla
Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!
da
08:20
Ricky Zoom
2019
da
08:30
Pyjamasheltene
2019
da
08:45
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:09
Vilde vidunderlige dyr: Husmåren er en æggetyv
En sulten husmår er på jagt efter noget at spise. Da den ser en musvåge flyve væk fra sin rede, kravler husmåren op til reden, for at stjæle et æg. Spørgsmålet er om musvågen opdager æggetyven, før den slipper væk?
da
09:15
Vilde vidunderlige dyr: Rålammet gemmer sig for ræven
Et rålam er alene mens dets mor er ude for at finde mad. Ikke langt derfra er en ræv på jagt. Men rålammet gemmer sig godt i det høje græs. Det må ligge helt stille, for ikke at blive opdaget og spist af ræven.
da
09:20
Sød, nuttet og i fare – Sælen fra Hvidovre Havn
En stor sælunge ligger på bådebroen i havnen og vifter underligt med den ene luffe. Hannah og Julius beslutter at de vil hjælpe den, så de finder ud af, om den fejler noget. Der er mange hundeluftere på havnen, så børnene laver plakater, der advarer folk mod at gå alt for tæt på sælungen, der ser stresset ud. Men sælen bliver liggende...
da
09:30
MikroMakkerne II
MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.
da
09:42
Dinolaboratoriet
Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!
da
09:45
Jonahs dyreverden
2020
da
09:50
Odderen Svenn
2020
da
09:58
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:05
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:15
Cirkusliv i savsmuld
Cirkusdirektørens fætter har mange internationale artister i sit cirkus, og det vil cirkusdirektøren også have. Han bliver derfor meget glad da to sorte artister fra Afrani møder uanmeldt op i hans cirkus.
da
10:35
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at vi kan mærke lyde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en elefant med kæmpe ører og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes elefanten Sigurd Superører at redde sin bedste ven ud i naturen.
da
11:05
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.
da
11:30
Skæg med bogstaver - Æ
I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ.
da
11:55
Sovedyr eventyr II
Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.
da
12:10
Sprinter Galore III – Udklædning
Der er udklædningsdag i Magnus' klasse, og Sprinter ser det som en oplagt mulighed for at snige sig med i skole - på en måde er han jo klædt ud i forvejen og vil ikke vække opsigt. Men ægte superheltekræfter er åbenbart sværere at skjule end som så ...
da
12:25
Sprinter Galore III Afsked
Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...
da
12:45
Luk op Luk i - frygt
Jakob og Thomas er på telttur. Selvom Thomas godt ved, at der ikke findes monstre, så er han alligevel ret bange. Jakob tror ikke på monstre, for de findes jo ikke. Han er til gengæld bange for noget, han har set i TV-Avisen. Han har nemlig set, at isen smelter. De to venner finder sammen ud af, hvad man kan gøre, når der er noget, man er bange for.
da
13:04
John Dillermand
Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:30
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
Tegnefilm.
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:01
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:05
Oda omvendt
Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!
da
14:15
Onkel Rejes sørøvershow II
Dr. John har kidnappet Konrads fætter Gabriel for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et pusterør med forgiftede pile, Høvdinge Grethes små flyvemaskiner og kæmpegorillaen Bing Bong på Mandehatten. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.
da
14:35
Motor Mille på cirkustur
Motor Mille vil så gerne optræde i et cirkus med sin motorcykel, men i Cirkus Arli bliver hun i stedet til klovnen Miletto og finder ud af, at det faktisk er ret svært at spytte med vand.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:14
Hey Duggee
2016
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:30
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:50
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
Vovserne redder en hopper + Vovserne redder en laks.
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Oda Omvendt II
Oda Omvendt kommer Emil til undsætning. Da Emils forældre vil bruge al for lang tid på at bygge korthuse og lave maratonhøjtlæsning, hurtig-zapper Balder dem. Sammen laver Oda og Emil en skøn tidslomme med børnetid, så de kan bygge korthuse og læse lige så længe, de har lyst. Balder, der nu bor i børnehaven, får besøg af Amalie fra Allerhøjeste Sted, og han lover at sætte en stopper for Odas tidsbobler.
da
17:10
Spørg Kristian - Hvorfor er statuer nøgne?
Hvorfor er vand vådt? Hvad er Lego lavet af? Hvad betyder først til mølle? Og hvorfor er statuer ofte nøgne? Se med, når Kristian og hans seks eksperter finder svarene!
da
17:20
Spørg Kristian - Hvordan flyver en raket?
Kan man drikke tis? Hvordan flyver en raket? Og kan en ged hoppe op på ryggen af et menneske? Se med, når Kristian og hans seks eksperter finder svarene!
da
17:30
Den magiske klub - Fodbold magi
Felix låner Merles fodboldsko, som viser sig at være magiske. Felix har succes på fodboldbanen, men pludselig vil Merle have skoene tilbage. Se Den magiske klub med magi og MGP sange.
da
17:45
Den magiske klub - Skildpadden Leo
Merle bliver ked af det, da Gro og Luna har en hemmelighed for hende. Men da klubbens skildpadde Leo pludselig kan tale, får hun en idé: Sammen med Leo vil hun afsløre hemmeligheden. Se Den magiske klub med magi og MGP sange.
da
17:59
John Dillermand
John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.
da
18:05
F for Får VI
2020
da
18:10
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:25
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:50
Zig og Sharko
2016
da
19:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
19:10
Remy og Boo
2021
da
19:20
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
19:30
Peter Pedal
2021
da
19:45
Ernest & Celestine
2015
da
20:00
Ainbo: Amazonas' vogter
Ainbo er en ung pige, der vokser op i den dybeste jungle i Amazonas. En dag opdager hun, at hendes hjemland er truet, og indser, at der er andre mennesker i verden, udover hendes eget folk. Med hjælp fra hendes åndelige guider, bæltedyret Dillo og tapiren Vaca, begiver hun sig ud på en rejse for at søge hjælp hos Amazonas mest kraftfulde modersjæl, den enorme skildpadde Motelo Mama. Hun kæmper for at redde sit paradis fra grådighed, udnyttelse og ulovlig guldminedrift.
da

TV vodic - Subota, 27.04.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:31
Hunden Ib - ser noget, der blinker
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:45
Pip og Poppy
2021
da
06:00
Luk op Luk i - glad
Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden
Nu har Motor Mille og Børnebanden kortet til de sure mænds rigtige lager af Vokseværk. Børnebanden forklæder sig som tønder, så de kan komme ind på lageret, og Motor Mille bruger en knallert og en monstertruck til at lokke de sure mænd væk.
da
06:40
Sarah og And
2013
da
06:50
Hey Duggee
2020
da
06:55
Gurli Gris IX
2020
da
07:03
Gurli Gris IX
2020
da
07:05
Simon II
2018
da
07:10
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Peter Pedal - eventyr i junglen
Da Peter Pedal bliver bedt om at deltage i en yderst vigtig rummission, betyder nogle abekattestreger, at han må nødlande i Afrika. Mens Manden med den gule hat bekymret leder efter ham, udforsker Peter Pedal modigt junglen og får nye venner.
da
08:45
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
09:01
Gigantosaurus II
2022
da
09:10
Vilde Kræ IV
2018
da
09:35
FredagsTamTam
Helt nye og klassiske tegnefilm for hele familien: Mød den tapre prins Ivandoe og Zig & Sharko og følg med i nye eventyr med Fluernes Herman og Smølferne.
da
10:35
Kasper og Sofie
Kasper og Sofie mødes igen
da
10:50
Kasper og Sofie
2013
da
11:00
Pax' jordiske eventyr II
Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. På rideskolen sidder de to-benede jordboere oppe på de firbenede. Den sure dame får sin ridetime grundigt ødelagt, og Pax lærer muligvis, hvad der er for og bag på en hest.
da
11:15
Pax' jordiske eventyr II
Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Golfbanens største snob, Den sure dame, får dagen forstyrret af en grønhåret alien uden nogen som helst golfviden. Pax bruger sine overjordiske kræfter på en forkert måde og formår at slå bolden i hovedet på flere jordboere samtidig.
da
11:30
Dora udforskeren
2012
da
11:55
Dora udforskeren
2012
da
12:18
Dyrs våben: Krokodille
Sumpens dræbermaskine angriber ikke uden grund. Sult og forsvar kan gøre den aggressiv og den forvandler sig til en dødsens farlig modstander - vi ser på krokodiller.
da
12:25
Sprinter Galore IV
Sprinter er på vej mod en øde ø, da han pludselig får problemer og styrter ned med sit rumskib. For at fikse rumskibet leder han efter ledninger på et autoværksted, hvor han møder Max, som leger i en gammel bil, der desværre skal skrottes. Sprinter kan måske fikse bilen - men er det nu også en god idé?
da
12:40
Sprinter Galore IV
Livas far har et pizzeria, og Liva vil hjælpe ham med at lave pizzaer - men ovnen er i stykker. Sprinter lander sit rumskib og kan da hurtigt lige fikse sådan en smule ovn for hende; men måske fikser han den faktisk for godt?
da
12:55
Luk op Luk i - Løgn
Thomas kommer hjem efter en fed ferie til Thailand. Han fortæller Jakob om alle de ting, han har oplevet, og hvor dejligt det hele var. Jakob har ikke været nogen steder, og det synes han er lidt pinligt, så han begynder at lyve. Han begynder at digte en historie om, at han har været i Grønland. Jakobs historie starter godt, men efterhånden som løgnen vokser, så bliver den sværere og sværere at tro på.
da
13:14
John Dillermand
John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.
da
13:20
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
13:24
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
13:30
Oda omvendt
Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?
da
13:40
Onkel Rejes sørøvershow II
Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en ufo med en ægte ond rummand.
da
13:55
Motor Mille på cirkustur
Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.
da
14:10
Galaktiske Ella
2023
da
14:25
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
14:37
Hey Duggee
2016
da
14:45
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:00
Peter Pedal
2021
da
15:10
Spidey og hans fantastiske venner
da
15:35
Spidey og hans fantastiske venner
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:15
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
Vovserne mod Nullernas + Vovserne redder lyser-i-mørket-festen.
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Tegnetrix: Lynhurtig robot
Lasse har inviteret to af sine venner til at tegne en sej robot. Sammen med Ellen og Oliver tegner han en mega hurtig, kagelskende og virkelig skør robot.
da
17:10
Motor Mille og Børnebanden
Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.
da
17:25
Motor Mille og Børnebanden
Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.
da
17:40
Babylons stol
Mor Katrine bliver mere og mere træt af, at Babylons Stol optager plads i garagen, alt imens Karl Otto og Rosa kæmper videre inde i spillet, hvor banen pludselig er doblet op i sværhedsgrad.
da
17:50
Babylons stol
Karl Otto er meget distraheret af den mystiske Bella, og det bliver fatalt for Eske og Karl Ottos forsøg på at klare banen "Den gamle ruin". Nu er det op til Rosa at løse gåden.
da
18:05
Babylons stol
Der er kun én polet tilbage, og den har Falke. Meget imod sin vilje må Karl Otto indse, at han har brug for sin irriterende nabo, men kan gruppen lokke ham til at hjælpe med at klare "Den gamle ruin"?
da
18:15
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:30
Gnompatruljen
Chloe og hendes mor skal flytte igen. De tvinges til at flytte ind i et faldefærdigt gammelt hus, som er fyldt med havenisser. Chloe opdager snart, at huset skjuler en skræmmende, stor hemmelighed.
da
19:50
Mesterlige monsterbørn
De mesterlige monsterbørn dykker dybere ned i tidsslimens fascinerende verden. Denne substans er monsterjægerens mest effektive våben.
da
20:05
Godnat - nu går vi i seng
da
20:20
Ramasjang sover
da