ТВ Справочник - петък, 10.05.2024

0:35
 Law & Order: Organized Crime
Stabler måste ta konsekvenserna efter att ha korsat en farlig gräns med Kosta. Bell och Jet tar fram en plan för att säkra hemlig information från stadens alla kriminella gäng.
sv
1:15
 The pact
Megans bröllopsdag är här, men dagen visar sig bli något helt annat än väntat för familjen Rees. Connor dyker upp med förödande information på en usb-sticka, vilket tvingar Christine att kliva fram och kämpa för sina barns säkerhet.
sv
2:15
 The pact
Efter de förödande händelserna på Megans bröllop tar Christine tjuren vid hornen och skapar en riskabel familjepakt. Beths efterforskning om Harry bär äntligen frukt - vilket leder till att Megan och Jamie äntligen får viktiga svar…
sv
3:15
 The Sounds
Seriestart. Full av förväntan anländer Maggie till Marlborough Sounds för att återförenas med sin make. Glädjen blir dock kortvarig när han försvinner efter en kajaktur och Maggie tvingas inse att hon kanske inte känner sin man så…
sv
4:00
 The Sounds
Hemligheter kommer upp till ytan i samband med att sökandet drar igång. Flera kvinnor delar med sig av sina historier gällande Tom och Maggie vet inte längre vad hon ska tro.
sv
4:45
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
5:15
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
5:40
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
7:15
 Sånger från Manhattan
Singer-songwritern Gretta irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän Dave. Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.
sv
8:55
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa "50 shades of Grey". Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
10:40
 Green Book
Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap.
sv
12:45
 Solsidan
Alex och Annas son Love har kraftig klimatångest. Mickan och Fredde får reda på sanningen om sonen Viktors studentbetyg och framtidsplaner. Annas pappa Rune hamnar på sjukhus, där Ove och Anette vakar över honom.
sv
13:10
 Solsidan
Fredde får åldersnoja och vill förändra sitt utseende. Alex har ett dilemma: dottern Wilma vill inte leka med kompisen Millie, men Alex vill gärna umgås med Millies pappa. Mickan får en roll i pjäsen som Anna håller på att repetera.
sv
13:35
 Handen på hjärtat
Ava tycker att det går för fort mellan henne och John och vill ta ett steg tillbaka. Då rycker Markus ut för att ge John några välvilliga men oombedda kärleksråd.
sv
14:00
 Handen på hjärtat
När Ava och John blir inbjudna som ett par för att fira Billies fyramånadersdag står det tydligt att John tar deras relation mer seriöst än Ava.
sv
14:25
 Sjölyckan
Familjen Kling får en ny granne, techmiljonären Abbe, som det visar sig att Lily känner sedan barndomen. Abbe visar Berndt allt man kan göra med en smartphone, samtidigt som Ruth har kraftig mobilabstinens.
sv
14:50
 Sjölyckan
Klara får nog av influencerparet Ebba och Celine som dyker upp överallt på ön. Tomas märker oroande tecken på att han börjar bli som sin pappa Berndt. Ludde dricker på tok för mycket energidryck.
sv
15:15
 Padeldrömmar
Seriestart. Fabian och Hasse är ett omaka kompispar som driver en halvdan badmintonhall i en sömnig svensk småstad. De känner sig ganska misslyckade och trötta på var de befinner sig i livet när de plötsligt får en idé som kan ändra…
sv
15:40
 Padeldrömmar
Hasse och Fabian har lite olika syn på hur man startar padelhall, vilket märks tydligt när de medverkar i en intervju för Radio Uppland.
sv
16:05
 Robssons
Robert och Roberta inser att det är viktigt att skaffa sig en sysselsättning och initierar sin första kontakt med Arbetsförmedlingen.
sv
16:25
 Robssons
Robssons upptäcker att det finns något som kallas humor, ett fenomen med tydlig koppling till människornas konstigt gnäggande läten. Roberta provar att klä ut sig till clown medan Rob satsar på att bli en slapstickmästare på Youtube.
sv
16:50
 Robssons
Rob skaffar en robotdammsugare som husdjur och familjen upptäcker människans komplexa uppdelning mellan vita lögner och dåliga lögner.
sv
17:15
 Korridoren
Saga följer med Jenny till professor Paula för att fråga om hon läst Jennys “skuggtenta”. På vägen dit träffar de Kočí, som frågar om Saga vill följa med honom till Paris.
sv
17:35
 Korridoren
Flora och Larsson försöker att muntra upp Jenny genom att ta med henne på en baklängesgask. Jenny får mansgrisen Rickard som bordsgranne och Oliver säljer knark. Jenny tappar kontrollen efter ett tråkigt besked från professor Paula.
sv
17:55
 LasseMajas Detektivbyrå
Polismästaren blir oväntat uthängd som pepparkakstjuv och flera andra Vallebybor råkar ut för liknande anklagelser i den lokala tidningen. Vem ligger bakom de välskrivna bluffartiklarna?
sv
18:40
 Ture Sventon och jakten på ungdomens källa
Silver har fått allt hon behöver för att lokalisera ungdomens källa, och nu återstår bara att frita Ville Vessla. Efter en dramatisk flykt från Rimbo-anstalten beger sig Vessla och Silver till Indusdalen.
sv
19:05
 Ture Sventon och jakten ungdomens källa
I Indusdalen är Vessla och Silver frustrerade. En stor port hindrar dem från att komma in i grottan där det magiska vattnet från ungdomens källa finns.
sv
19:25
 Astrid & Lilly Save the World
Rektor Varshidi blir besatt av en demon, och Astrid och Lilly måste utföra exorcismen.
sv
20:10
 Joe vs. Carole
Joe tar med sig John och Reinke på en biltur för ett oanmält besök på Big Cat Rescue. Carole bygger ett fall mot en vettlös tigerägare, och Joe och John fördjupar sin relation ytterligare.
sv
21:00
 Bäckström
Nya bevis dyker upp i utredningen kring Miguels död och pekar mot en oväntad misstänkt i Bäckströms absoluta närhet. Dessutom väntas en stor smuggellast med kokain landa i Palma inom kort.
sv
21:45
 Beck - Dödläge
En man som hittats brutalt mördad var känd för sin medverkan i ett stort rån där bytet aldrig hittats. Men utredningen tar en dramatisk vändning för polisen när en av deras egna försvinner.
sv
23:15
 Dredd
I en framtid där polisen är både domare jury och bödel samarbetar en polis med en polisaspirant för att ta fast ett gäng som smugglar drogen SLO-MO.
sv

ТВ Справочник - събота, 11.05.2024

0:50
 Anna
Under ytan bakom Annas slående skönhet döljer sig en hemlighet som kommer att släppa loss hennes outsläckliga styrka, och göra henne till en av världens mest fruktade statsavlönade lönnmördare.
sv
2:45
 1917
De två unga brittiska soldaterna, Scofield och Blake, kastas in i ett till synes omöjligt uppdrag. I en kamp mot klockan måste de korsa fientligt territorium för att förhindra en förödande attack.
sv
4:40
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
4:50
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
4:55
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
5:05
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
5:15
 Nils Karlsson Pyssling
Bertil är ensam hemma. Han ligger på sängen och känner sig ensam. Plötsligt hör han små, små trippande steg under sängen. När han böjer sig ner över sängkanten får han se något underligt.
sv
6:25
Emil i Lönneberga
Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla "EEEMIIL" så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden. Snickeboa.
sv
8:00
 Karlsson på taket
En dag när Lillebror känner sig ensam får han plötsligt oväntat besök av en vacker, lagom tjock och genomklok man i sina bästa år - nämligen världens bästa Karlsson!
sv
9:15
 Lyckligare kan ingen vara
Romantisk komedi som utspelar sig i Stockholm och kretsar kring en rad människor i olika generationer. Deras liv vävs samman av både tillfälligheter och avsiktliga val, där den gemensamma drivkraften är sökandet efter kärlek.
sv
11:05
 Tills Frank skiljer oss åt
Svensk komedi om singeln Vera som längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på…
sv
12:45
 Wonder
Baserad på New York Times-bästsäljande bok. En hjärtevärmande historia om den osannolika unga hjälten August ”Auggie” Pullman, född med en grav ansiktsdeformation.
sv
14:35
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
16:35
 SOS - en segelsällskapsresa
Komedi med Lasse Åberg och Jon Skolmen.
sv
18:15
 Now you see me
FBI:s främsta detektiver hamnar i en katt och råttalek med en grupp illusionister som kallar sig the Four Horsemen. Magikerna lyckas utföra en radda smarta kupper inför öppen publik med korrupta affärsmän som offer.
sv
20:10
 Fejkpatient
Albin räddar ”fejkpatient-programmet”, tack vare sitt trovärdiga skådespeleri. Albin, som börjar förbereda sig på det värsta, möter upp Chippen på en bar men stämningen är kylig.
sv
20:35
 Fejkpatient
Säsongsavslutning. Albin gör ännu ett test för tv-serien i Stockholm och blir ombedd att fylla i en hälsodeklaration. Ska han vara ärlig för en gångs skull eller ska han fortsätta ljuga?
sv
21:00
 P-Valley
Sätt dig ned och ta del av Mississippis historia...
sv
22:00
 P-Valley
Andres kampanj för att bli borgmästare får medvind när konflikten mellan Autumn och Uncle Clifford eskalerar. Mercedes tillvaro i Memphis blir alltmer tilltrasslad samtidigt som Lil’ Murda hjälper Big Teak att finna fotfästet i en…
sv