live
M2

M2

Az M2 a magyar közmédia egyik tematikus csatornája (0–12 éves korosztály).

Hungary

ТВ Справочник - събота, 18.05.2024

0:24
A38 Archív
hu
M2
1:21
A38 Eklektronika
A38 Eklektronika néven új sorozat kerül a képernyőre, ami a hazai underground elektronikus zene emblematikus alakjait mutatja be a csodálatos panorámával rendelkező A38-as hajóról.
hu
M2
2:25
Akusztik miniprogram
Csak dallam és a ritmus, tisztán.
hu
M2
2:36
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
3:03
Esti Kornél
A műsor a hazai zenei élet kincseire, inspiráló formációkra és kulturális újdonságokra hívja fel a figyelmet. Az élő műsor nem csak a mának szeretne szólni - így...
hu
M2
3:57
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2
4:49
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
5:05
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
6:00
Mekk Elek az ezermester
Az egerek macskafogó szerkezetet rendelnek. Mekk mester szomszédját, a Kandúrt hívja segítségül a szerkezet megépítéséhez.
hu
M2
6:07
Pom-Pom meséi I. sorozat
Picur folyton sóhajtozást hall egy pincéből. Kiderül, hogy egy magányos, elfelejtett szamovár búslakodik ott. Picurék beszervezik hozzá az egereket mindennapi teázásra, és a szamovár már nem érzi magát fölöslegesnek.
hu
M2
6:15
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf megtalálja és alaposan megleckézteti a csúzlijával vandál módon romboló, vásott gyereket.
hu
M2
6:23
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
6:32
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
Ugrifüles és Tüskéshátú a beteg babát meglátogatják. Fel akarják vidítani, ezért a fűtőtesten koncertet adnak számára.
hu
M2
6:40
A nagy ho-ho-ho horgász II. sorozat
A háztetőn egy kormos kéményseprő pucolja a kéményeket, húzgálja a drótszárú kefét. A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász végignéz a háztetőkön, a sorakozó kéményeken és megszületik a téli ötlet, a pompás ötlet fejében. A halboltot a kéményen keresztül fogják lehalászni...
hu
M2
6:47
Mirr-Murr kandúr kalandjai - III. sorozat
Mirr-Murr és barátai jelmezbálba készülnek, de előtte eldöntik, kié a legjobb jelmez díja...
hu
M2
6:56
Gyerekversek
Végh György: A képzelet varázspálca című versét Csengeri Gyöngy mondja el.
hu
M2
6:58
Töf-Töf elefánt IV. sorozat
Robi és Töf-Töf távolugró pályát épít. A Torna Club fáradságos, de hangulatos ugró tanfolyamán még a bömbölő csecsemő is kedvet kap az ugráláshoz, repüléshez.
hu
M2
7:05
Bogyó és Babóca (II. évad)
hu
M2
7:12
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
7:15
Zou- 3. évad
Dédi zongoráját haza kellene szállítani, mert délután jön a zongorahangoló. Zavier, Zigmund és Zoroaster segít Zou-nak és Nagyapának, ám Zaviernek nagyon meggyűlik a baja a zongorával.
hu
M2
7:26
Zou- 3. évad
Zou és barátai goblenezni tanulnak Zigmunddal és Zoroasterrel. Zou gyöngyöket is szeretett volna felhasználni a művéhez, de Zak véletlenül elhasználja az összeset.
hu
M2
7:40
A Mancs őrjárat - 4. évad
Kaland-öbölben táncpartit szerveznek, amikor Goodway polgármester észreveszi, hogy denevérek jelentek meg fényes nappal. A Mancs őrjáratnak össze kell terelnie őket, és visszavezetni a barlanghoz, ahol élnek. / Marshall nagyon szeretné megszerezni a zöld övet a mancs-fuból. Ebben Yumi gazda segít neki, de egy rossz mozdulatnak köszönhetően leesnek egy szirtfokra. Ráadásul egy nagy vihar tart feléjük. A Mancs őrjáratnak sietnie kell.
hu
M2
8:02
A Mancs őrjárat - 4. évad
Goodway asszony megkéri a Mancs őrjáratot, hogy ők legyen a parti őrség is, vagyis mentsék a vízben bajba jutottakat is. Ehhez azonban a kutyiknak vizsgát kell tenni. Gyorsan ki is próbálhatják magukat, mert Turbó kapitány bajba kerül a tengeren. Egy "szörny" támadja meg, így a hajó elsüllyed.
hu
M2
8:25
Ütemmutató
Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. Az Ütemmutató kétperces epizódjaiban különleges helyszíneken játszanak a művészek: barlangban,...
hu
M2
8:30
Zoom, a fehér delfin 1. évad
A nagy szörfversenyen a szigetet Auru, Timeti és Yann képviseli. A versenyt megelőző napon Ramana arra figyelmezteti Aurut, hogy a sziget legjobb szörfösét baleset éri, ezért Auru nem szeretne versenyezni, de nem tudja kihúzni magát a feladat alól. Vajon beigazolódik Ramana jóslata?
hu
M2
8:42
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Ramana nem találja a védelmező tokiját, ezért úgy gondolja, ellopták. Eközben Timeti eltűnik a faluból, így nem csoda, ha mindenki összefüggést lát a két esemény között. Még szerencse, hogy Yann és Auru segítségével kiderül az igazság.
hu
M2
8:56
Mása és a medve (5. évad)
Mása és a Medve horgászás helyett kirándulni mennek. Mása egy fotóalbum alapján kapott kedvet a túrázáshoz. A kislány jól szórakozik, ám Medvét megviseli ez a szokatlan erőpróba.
hu
M2
9:04
Mása és a medve (5. évad)
Mása mindenre kíváncsi, így arra is, mi van az óra, az öntöző és a repülő belsejében. Természetesen mindent szétszed, majd újra összerak. Ez az utóbbi azonban nem sikerül tökéletesen, ami sok kalandnak a forrása.
hu
M2
9:13
Jankó és a bárány
Hrusicében, a csodás kisfaluban egy fekete bárány születik, és ezt a polgármester szerencsétlenségnek tartja. Ám Krampusz a kis bárány bebizonyítja, hogy nem szerencsétlenséget, de szerencsét hoz! Ennek ellenére a barika gazdája Jankó és Krampusz elindulnak világot látni...
hu
M2
9:22
Panda és Kivi
Morcos Sapi egyre erősebb csapdákat állít az állatoknak, ezért Hihiék építenek egy kilátótornyot és egy erődöt, hogy megvédjék magukat és felváltva őrködnek. Azonban hamar komolytalanságba fordul át az őrködés és ennek meg is lesz az ára. Morcos elkapja a makikat és Hihiék mennek utánuk, hogy kiszabadítsák őket.
hu
M2
9:34
Panda és Kivi
Hihiék strandolnak, de Arisztódit nem hívják, mert a makik túl lassúnak tartják. Arisztódi be szeretné bizonyítani, hogy nincsen igazuk, ezért gyorsasági versenyt tartanak. Eközben Morcos Sapi csapdát állít, amibe a majmok bele is esnek, Hihiék nem tudják megmenteni őket, márcsak Arisztódin múlik, hogy kiszabadulnak-e.
hu
M2
9:47
A dzsungel könyve - III. évad
Triki, a kismajom, összebarátkozik egy kis krokodillal, ám ezt a szüleik nem nézik jó szemmel. Ám, amikor a kis barátok eltűnnek, a szülők összefognak a keresésükre – amit nagyon jól tesznek, mert Sir Kán is portyázni indul...
hu
M2
9:58
A dzsungel könyve - III. évad
Maugli, akaratán kívül, egyik percről a másikra egy nagy csapatnyi állatkölyök felvigyázója lesz. Szerencsére Bagira és Balu is besegít az újdonsült óvóbácsinak – és bizony el is kél a segítség mert a csintalan csemetékre Sir Kán is feni a fogát.
hu
M2
10:10
Matrica - Triangulum
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat zenével foglalkozó rovata a Triangulum, amelyben Tibus bohóc hangszereket próbál ki. Minden vágya az, hogy az összes hangszeren...
hu
M2
10:15
Pipp és Polli
Polli egy kedves játékkal lepi meg Pippet, egy pingvinkalóz bábúval. Pipp nagyon örül neki, és mivel nem szeretné a barátját megbántani, nem mondja el, hogy van már pingvinkalóza. Ám sokáig nem lehet titkolna, és még Polli is örül neki, amikor együtt játszhatnak.
hu
M2
10:23
Pipp és Polli
Pipp nem érzi túl jól magát, úgy tűnik, megfázott. Polli viszont elemében érzi magát, és ha már a parkba nem mehetnek, orvosost játszik Pippel. Pippnek viszont nyugalomra lenne szüksége, nem a kis barátnője hangoskodására.
hu
M2
10:31
Anna és barátai
Breki minden évben csokrot köt a kertjében található napraforgókból. Idén azonban a növények elhervadtak, így nincs miből csokrot készíteni. A többiek megpróbálnak segíteni, és végül támad egy remek ötletük. Napraforgók kartonpapírból - vagyis egy kedves barátságcsokor.
hu
M2
10:39
Anna és barátai
Ron színes leveleket talál az erdőben, és a barátai arcát rajzolja rá. Mindenkinek tetszik a kedves ötlet, ám egy elszabaduló porszívó kifújja a levélképeket az üvegházból. Anna és a többiek futásnak indulnak, de vajon megtalálják-e a leveleket?
hu
M2
10:46
Anna és barátai
Breki megállíthatatlanul csuklik, pedig a többiek mindent megpróbálnak, hogy elmúljon. Úgy tűnik, a legjobb módszer, egy igazi, szívből jövő nevetés.
hu
M2
10:53
Számoljunk Paulával 5. évad
Farmer bátyó Paulára és barátaira bízza az állatait egy rövid időre. Amikor hazatér, nagy felfordulást talál a farmon, amit csak a gyerekek és egy kerti törpe tudnak rendbe hozni.
hu
M2
11:04
Számoljunk Paulával 5. évad
Kereskedő bácsi pavilonjába új játék érkezett. Paula és barátai azonnal kipróbálják a trambulint, ám a nagy ugrásokkal kilyukasztják a tetőt. Vajon sikerül megcsinálniuk mire Kereskedő bácsi hazatér?
hu
M2
11:16
Edmond és Lucy - 1. évad
Lucy épít egy erődítményt, ám a lehulló sok hó tönkreteszi, ezért a kis bocs nagyon elszomorodik- De Harry és Georgie remek ötletet ad neki, hogyan lehet tartós és mutatós várat építeni.
hu
M2
11:28
Edmond és Lucy - 1. évad
Lucy összetöri Uhu-Georgie tálját, és szeretnének egy újat készíteni neki agyagból. Az új tál azonban nem úgy sikerül, ahogyan azt szeretnék, ezért valami mást kell kitalálniuk.
hu
M2
11:39
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
11:42
Milo
Milo és barátai felfedezőnek állnak és Vattapamacs parancsnoknak segítve megkeresik az Andok-hegységben található legendás arany habverőt.
hu
M2
11:53
Agi Bagi
Egy messzi-messzi galaxisban van egy kedves kis bolygó, Agi Bagi. Ezt a bolygót két törzs, az agingák és a bagingák lakják. Mindkét törzs nagy odafigyeléssel gondozza a helyi növényeket és állatokat, és tisztelettel adóznak a saját bolygórészük növény-és állatvilágának. A bolygó a törzseken túl otthont ad még egy csínytevő és kissé mafla teremtésnek is, aki nem más, mint Bumbly. Bumbly egy kis odúban lakik és mohóságával és csínyeivel sok bajt okoz a bolygón. Szerencsére az agingák és bagingák ügyesen helyreállítják bolygójuk harmóniáját.
hu
M2
12:06
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Mozart műve, a Varázsfuvola tagadhatatlanul az egyik legszebb opera a zenetörténelemben. Bár Gergő eleinte unalmasnak tartja, Marci előadásában, no és az operaházban átélt kalandok hatására belátja: az opera igenis egy izgalmas műfaj.
hu
M2
12:18
Nene
Nene és barátai a hegyre mennek csillaghullást nézni, de Nene nem tudja, hogy mit is kívánjon.
hu
M2
12:25
Ricky Zoom 2. évad
A mocimbik mocifocizni indulnak, de a sportpálya foglalt, ovis mociknak rendeznek versenyt rajta. Dudi is szívesen elindulna, de a fárasztó gyakorláshoz nem fűlik a foga. Vajon ennek ellenére is sikerül majd Rickynek, a csodaedzőnek és társainak, a mocimbiknek vérbeli versenyzőt faragni a kislányból?
hu
M2
12:38
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Az iskola diákjait nem érdekli a suli újság, ám egyszer csak valaki pletykákat kezd benne irkálni Theodore nevében, és egyre többen kapkodnak a lap után. Kevin örül a népszerűségnek, de nem mindenki van ezzel így. Simon és Eleanor nem hajlandók egy bulvárlapnak dolgozni, és mivel Eleanor hisz Theodore ártatlanságában, nyomozni kezd...
hu
M2
12:50
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Jeanette, a természet és az állatok nagy védelmezője felháborodva látja, hogy Bocarter egy majomkölyköt tart odahaza ketrecben. A mókusok és a mókuslányok elhatározzák, hogy kiszabadítják a foglyot. Alvin máris akciófilmbe illő tervvel áll elő!
hu
M2
13:01
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave-et felkéri Smith tanító néni a szülői jótékonysági vásár levezénylésére, amit nem ártana szórakoztatóbbá tenni némi stand-up színezettel. Mivel Alvin szerint Dave erre alkalmatlan, határozottan aggódik és próbálja meggyőzni az apját, hogy mondjon nemet a felkérésre...
hu
M2
13:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon a laboratóriumban ügyködik. Alvin és Theodore kíváncsiak rá, mivel foglalatoskodhat, csakhogy okos testvérük nem hajlandó elárulni. Ezért Alvin és Theodore titokban bemennek, Alvin pedig a kotnyeleskedése eredményeképpen azonnal feltöltődik egy virtuális világba...
hu
M2
13:26
Tom Sawyer
Jo kivágja az erdő fáit, hogy jó pénzért eladhassa azokat. Tom és barátai értesítik a serifet, ám az most mással van elfoglalva, Jo pedig bosszúból még Huck fáját is a kivágandók közé sorolja. A kis csapat szerencséjére, Polly néni a mindig csavargó Tom nyomába indul, megmentve ezzel a gyerekeket és a fákat is.
hu
M2
13:49
Tom Sawyer
Egy erdei kaland közben Tomot megkarmolja egy farkas. Huck, aki hisz a legendákban, úgy gondolja, Tom farkassá változik a következő holdtöltetkor. Tom és barátai elhatározzák, hogy megtörik az átkot, ezért Waniki, az erdei indián kunyhójához mennek, ahol Jo, a tolvaj is megjelenik...
hu
M2
14:13
Kérem a következőt! I. sorozat
A szarka család kleptomániában szenved. Dr. Bubo hipnózissal próbálkozik, hogy kigyógyítsa őket a lopásból.
hu
M2
14:25
Kérem a következőt! I. sorozat
A vadkandúr áriája őrületbe kergeti a szomszédokat, Bubo doktor azonban igazi tehetséget sejt a kandúrban, ezért koncertet szerveztet.
hu
M2
14:38
Vakáción a Mézga család III. Sorozat
Paula és Kriszta az egymillió dollárral visszaindulnak kiszabadítani Gézát és Aladárt. A pénz persze nem Huffnágel Pistitől érkezett, Púpos Bill akarja a bőröndnyi hamis dollárt átjuttatni a határon. Az események azonban egészen másképpen alakulnak, s végül a bőrönd kalandos úton Gézához és Aladárhoz kerül. Micsoda véletlen! Egy filmforgatás kellős közepére csöppenek mindannyian, még Máris szomszéd is...
hu
M2
15:04
Vakáción a Mézga család III. Sorozat
Mézga Géza és fia, Aladár hőlégballonnal szöknek tovább a forgatás helyszínéről, így a nagy találkozás elmarad. Ám a pénz is oda, mert véletlenül Géza kidobja azt a kosárból. Paula a nála megmaradt dollárokból kifizeti Máris szomszédot, s mivel a sok 100 dolláros őt is gyanúba keveri, lelépnek Krisztával. Hiába, a hamis pénz miatt az Interpol már a nyomukban. Először Máris szomszédot kapcsolják le, Paulát és Krisztát azonban megfigyelik. Hagyják, hogy Indiába utazzanak, így fel tudják göngyölíteni a szálakat....
hu
M2
15:30
Hétszerszép
Hétszerszép, a gyönyörű lány egy kis hercegségben él szüleivel. Nemcsak szép, de okos is, sokat olvas és ismeri a gyógynövények hatását. Egy nap megismerkedik a trónörökös herceggel, aki szintén szeret olvasni, egy igazi könyvmoly. A herceg még nem is látta Hétszerszép arcát, de máris beleszeretett a tudnivágyó lányba. Szüleik nem nézik jószemmel a folytonos olvasást, Artúr herceg édesapja pedig tiltja fia és a szegény lány házasságát. Valódi csoda kellene ahhoz, hogy Hétszerszépből és Artúrból egy pár legyen. De a mesékben vannak még csodák!
hu
M2
16:31
Bobby és Bill - 2. évad
Bobby és Bill szerint Tizedes már nem tud vadászni, így fogadnak vele. Csak arra nem gondolnak, hogy Tizedes elindul bebizonyítani az igazát a parkba, ahol madárbarátaik is élnek.
hu
M2
16:43
Bobby és Bill - 2. évad
Plüss szörnyen horkol, amitől a város lakói megijednek. Bill számára ez pont jókor jön.
hu
M2
16:57
Matrica - Triangulum
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat zenével foglalkozó rovata a Triangulum, amelyben Tibus bohóc hangszereket próbál ki. Minden vágya az, hogy az összes hangszeren...
hu
M2
17:02
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
17:05
Tip, a kisegér - 1. évad
Tipnél pizsamaparti van, de a kisbarátok nagyon félnek, mivel kint tombol a vihar. Mindenkinek van egy jó ötlete, hogyan űzzék el a félelmüket.
hu
M2
17:13
Tip, a kisegér - 1. évad
Tip otthon marad az apukájával, de a Papának dolgozni kell. Nem csoda, ha a kisegér unatkozik. Miközben megpróbálja elfoglalni magát, véletlenül a Papa egyik tervrajzából hajtogat repülőt, amit felkap a szél. Nincs más hátra, vissza kell szerezni a tervrajzot.
hu
M2
17:22
A dzsungel könyve - III. évad
Balu és Bagira a nyomolvasást tanítják Mauglinak, aki frissen szerzett tudását próbára is teheti, amikor segít a feledékeny Ágninak megtalálni a titkos fészkét. Közben arra is fény derül, hogy ki és miért adott a mókusnak feledékenységet okozó bogyót.
hu
M2
17:33
A dzsungel könyve - III. évad
Ponya, a vöröspanda elindul a hófödte hegyekbe. Mauglit annyira érdeli a hó, hogy titokban utána oson...
hu
M2
17:46
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A mókusok megismerkednek Dangus közrendőr testvérével, Dirkkel, aki bár kiváló nyomozó, de rendkívül utálatosan viselkedik az öccsével. Alvin persze eleinte le van nyűgözve a szuperhőstől, de Simonék megsajnálják Dangust, és úgy döntenek, segítenek neki bizonyítani, hogy ő is értékes tagja a rendfenntartásnak.
hu
M2
17:57
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Kezdődik a nyári vakáció. Alvin terjedelmes listát ír azon nyári tevékenységekről, melyekre feltétlenül sort kell keríteni, hogy értelmesen töltse el a szünidőt. Csakhogy egész nyáron el sem lehet rángatni a videó játék mellől. Amikor már csak két nap van hátra a szünetből, rádöbben, hogy eltékozolta a nyarat és ekkor úgy dönt, hogy megpróbálja egy hétvége alatt bepótolni a kihagyott mulatságokat.
hu
M2
18:10
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon elkészít egy helyes kis robotot és úgy dönt, hogy érzelmi intelligenciát is táplál belé. Ezért leülteti a számítógép elé és tévé műsorokkal szórakoztatja, hogy abból tanulja a helyes viselkedést. Csakhogy történik egy kis gond és a gyerekprogramokról egész más fajtára vált a számítógép. A kis robot pedig rosszalkodni kezd.
hu
M2
18:21
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Brittany beteg és az igényeivel lassan az őrületbe kergeti Eleanort, bár Jeanette egész békésen tűri. Alvin tanácsára megleckéztetik, és betegséget színlelve folyamatosan ugráltatják Brittany-t.
hu
M2
18:35
Panda és Kivi
Miközben az állatok a tengerparton játszanak, Hihiék találnak egy hajóroncsot. Kikinek annyira megtetszik, hogy ott marad nézelődni a hajón, míg a többiek uzsonnáznak. Azonban a dagály egyre nagyobb és Kiki csapdába kerül, s közben Morcos Sapi is elakarja fogni. Hihinek és Pöttöm Úrnak kell kitalálniuk egy tervet amivel, megmentik Kikit.
hu
M2
18:46
Panda és Kivi
Hihi találkozik egy szentjánosbogárkával, aki elveszett a többi bogártól. Segítenek neki visszajutni a családjához és közben megcsodálják az éjszakai égbolt szépségeit. Morcos Sapi kieszel egy furfangos tervet, amivel sikerül elkapnia az állatokat, de a szentjánosbogarak segítségével és Morcos tájékozatlansága miatt megmenekülnek.
hu
M2
19:00
Hurvinyek és a mágikus múzeum
Hurvinyek egy okos, de kicsit izgága fiú, akinek egyetlen célja van, hogy befejezze számítógépes játékának utolsó szintjét és felkerüljön a dicsőségfalra, hogy szórakozott apja végre büszke lehessen rá. A játék befejezése azonban csak a kezdete egy igazi kalandnak, amely Hurvinyeket, kutyáját Zseriket és barátját Manyicskát a város régi bábmúzeumának elfeledett birodalmába viszi.
hu
M2
20:23
Pat, a kutya
Lola másik kedvencének, a kapucnis cicának, Hoddie-nak a bohókás mindennapjait követhetjük nyomon.
hu
M2
20:26
Gus, az icipici lovag - bónuszok
Ismerd meg Gust, az icipici lovagot, akinek az az álma, hogy ő legyen a királyság legnagyobb lovagja.
hu
M2
20:29
Gus, az icipici lovag - bónuszok
Ismerjük meg Karamell Királyságnak az összes csínytevőjét, "rosszfiúját". Troy Trollington, Bibircsók és Árnyéklovag, akit valójában Archibaldnak hívnak, mind-mind a birodalom lakói.
hu
M2
20:34
Állatkölykök
A polip visszatér az éjszakai vadászatból. hogy pihenni menjen. Egy kis repedés a sziklában jelzi a barlangja bejáratát, de az erős áramlat miatt homok és alga rakódott rá, így nehezen látható. Miután megtisztítja, aludni tér.
hu
M2
20:37
Pocoyo - II. évad
Pocoyo megígéri Szundimadárkának, hogy megtanítja a Zummantót vezetni, sokáig azonban csak hitegeti a madárkát. Megelégeli ezt Szundimadárka, aki önállóan útnak indul. Mivel vezetni nem tudja a járművet, ezért balesetveszélyes helyzetekbe kerül. Pato segítségével megállítják a veszélyes járművet, és szerencsére senkinek sem esik bántódása. Pocoyo megtanulja, hogy az ígéretet be kell tartani, Szundimadárkát megtanítja vezetni.
hu
M2
20:44
Pocoyo - II. évad
Elly elveszítette a babáját. Pocoyo detektív segít a megtalálásában, nyomok után keresgél. Amíg a kis nyomozó a tett helyszínét vizsgálja, Elly megtalálja a babáját, ami mindvégig nála volt. Elly azonban szégyelli bevallani figyelmetlenségét, ezért nem szól Pocoyonak, aki mindezek ellenére kideríti az igazságot és megfejti a rejtélyt.
hu
M2
20:51
Matrica - Négyzetgyök
A matematika könnyű és izgalmas. Ezt szeretné megmutatni a nézőknek Laci bácsi, azaz Major László matematikus. Játékos feladatokon keresztül ismerhetik meg a gyerekek...
hu
M2
20:54
Rímerdő versfilmek
A gyermekirodalom legszebb verseit filmesíti meg az M2 Gyerekcsatorna. A Rímerdő című saját gyártású nyolcrészes sorozatban kisiskolások adják elő a klasszikus és...
hu
M2
21:01
Házibuli
A szombat esténként jelentkező új zenés házibuli műsor a legaktuálisabb magyar dalokat, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket bemutatja be,...
hu
M2
23:09
Hans Zimmer prágai koncertje
Hans Zimmer európai turnéjának utolsó állomása a cseh főváros volt. A prágai O2 Arena a kritikusok által egekig magasztalt turné teljes stábjának, összesen 72 zenésznek adott otthont. Az Oscar-díjas mestert elkísérte többek között egy teljes szimfonikus zenekar és kórus, valamint 21 fős saját csapata, legközelebbi zenészbarátai és munkatársai, köztük Johnny Marr gitáros. A telt házas esten Zimmer mintegy 17.000 néző előtt mutathatta be élőben páratlan karrierjének legkiemelkedőbb filmzenéit, a legmodernebb 3 dimenziós fénytechnikával, és díjnyertes hangtechnikával kiegészülve.
hu
M2

ТВ Справочник - неделя, 19.05.2024

0:15
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
1:11
A38 Eklektronika
A38 Eklektronika néven új sorozat kerül a képernyőre, ami a hazai underground elektronikus zene emblematikus alakjait mutatja be a csodálatos panorámával rendelkező A38-as hajóról.
hu
M2
2:22
A38 Eklektronika
A38 Eklektronika néven új sorozat kerül a képernyőre, ami a hazai underground elektronikus zene emblematikus alakjait mutatja be a csodálatos panorámával rendelkező A38-as hajóról.
hu
M2
3:23
Mit kíván?
A naponta jelentkező új zenés kívánságműsor a legaktuálisabb magyar zenéket, a fiatal feltörekvő, értékteremtő zenei tehetségeket, valamint zenei legendákat mutat...
hu
M2
3:52
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
4:44
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
4:55
Hullámhossz
Száz zenekar, ezernyi stílus, s még annál is több történet röviden és velősen! A pandémia alatt rendezett Vasárnapi iskola koncertsorozatban a magyar zenei élet ritkán látott különleges arcai, friss színei, szokatlan hanghordozói, üdítő szereplői láthatók-hallhatók rövid, 8-12 perces portréadásokban. Ismerd meg a jövőt, a láthatatlant, a klubélet mélyen dobogó életének szereplőit!
hu
M2
5:08
Az A38 Hajó színpadán
hu
M2
6:00
Mekk Elek az ezermester
Helén tehén rózsaszedés közben csúnyán kiszakítja a ruháját, ezért kétségbeesetten hazaszalad. Mekk mester azonnal felajánlja segítségét...
hu
M2
6:07
Pom-Pom meséi I. sorozat
Picur az iskolába menet tintát vásárol, de az üvegeket elejti. Pom-Pom, a Bátor Tintanyúlról szóló mesével vigasztalja meg...
hu
M2
6:14
Töf-Töf elefánt I. sorozat
Töf-Töf szomorú. Békétlen nap a mai. Bunyózó, egymást püfölő gyerekek, civakodó, perlekedő, veszekedő felnőttek, egymásra vicsorgó állatok. Mit kellene tenni az egymást megértő békességért? Egy szép madár és egy általa kapott mag segítségével Töf-Töf megtalálja a megoldást.
hu
M2
6:23
Mesélj nekem!
Klasszikus meséket hallhatunk ismert színészek felolvasásában. Mesélő: Schell Judit.
hu
M2
6:31
A legkisebb Ugrifüles I. sorozat
A bagoly elpanaszolja Ugrifülesnek és Tüskéshátúnak, hogy már hosszú ideje nem tud aludni. A két barát mindent elkövet, hogy új ismerősüket elaltassák.
hu
M2
6:40
A nagy ho-ho-ho horgász II. sorozat
A Nagy Ho-Ho-Ho-Horgász bevásárolni indul Főkukaccal. Útközben mi másról, ha nem a halakról álmodoznának. Egy mellettük elsiető nő kosarából is a halat szeretnék kifogni. Amikor aztán egy halcsárdához érnek, mámorító érzés fogja el őket, főleg attól, hogy egy halat látnak megszökni...
hu
M2
6:48
Mirr-Murr kandúr kalandjai - III. sorozat
Az egerek megtréfálják Mirr-Murrt április elsején: előbb eljátszák, hogy fáznak, majd a meleg miatt mindent levesznek. A kandúr nem haragszik meg, inkább megbeszéli az egerekkel, hogy a kakukkot és a legyet együtt vicceljék meg...
hu
M2
6:57
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
7:00
Töf-Töf elefánt IV. sorozat
Egy meglehetősen vézna fiú emelés helyett csak elgurítani tudja Robi különlegesen összeállított súlyzóját. Töf-Töf ötletes és praktikus gyakorlattal kifejleszti a fiú súlyemeléshez szükséges izmait.
hu
M2
7:08
Bogyó és Babóca (II. évad)
hu
M2
7:15
Tickety Toc
Van valahol egy csodálatos órabolt, ahol az órákban él egy kislány Tallulah, egy kisfiú Tommy, Megszerel, a mester, Vahuhu, a kutyus-vonat, Csikiti, a csibe, Madame Muúci, a tehén és sokan mások. Különleges dolgok történnek itt. Kincskeresés Megszerel műhelyében, és bújócskázás Vahuhuval, a hatalmas kutyavonattal, aki sehová sem tud elbújni.
hu
M2
7:38
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
7:42
A Mancs őrjárat - 4. évad
Humdinger polgármester Katie kozmetikájában hagyja a cicusokat, és Rubble vállalja, hogy vigyáz rájuk. Ám a cicák korántsem olyan szófogadóak, mint ahogyan azt a polgármester állítja, és nagy felfordulást csinálnak. Amikor megfürdenek egy speciális samponban, elszállnak a kozmetikából. Rubble gyorsan szól a többieknek. / Marshallnak különös álma van: egy zsugorító eltalálja, és összemegy. Ebben az álomban a Mancs őrjáratnak a barátjukon kell segíteni.
hu
M2
8:05
A Mancs őrjárat - 4. évad
Roger, a fagyasztós autó vezetője kétségbeesetten hívja Rydert. Az autó ugyanis defektet kapott, és még azelőtt segíteni kell, mielőtt a fagyasztott áru kiolvad. / Yumi gazda állatai elszabadulnak, és a város felé tartanak. Alex is Bettina hátán ragad, így őt is minél hamarabb el kell kapni.
hu
M2
8:30
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Yann, Auru és Timeti tévedésből Crook üres hajójára keverednek, amit Auru meggondolatlanul elindít, majd automatára kapcsol. A száguldó hajó egyenesen a sziget felé tart, és a gyerekek nem tudják megállítani. Vajon hol van a hajó személyzete és ki tud segíteni ebben a helyzetben?
hu
M2
8:42
Zoom, a fehér delfin 1. évad
Tuanaku papa már megint elfelejtette a házassági évfordulójukat, amiből óriási balhé lesz. Timeti és Yann megpróbálnak az elkeseredett Aurunak segíteni, hogy kibékítse a szüleit, de ez nem egyszerű feladat.
hu
M2
8:56
Mása és a medve (5. évad)
Mása barátnője, a kis tudós Szása érkezik vendégségbe. A kislány a vándormadarakat szeretné tanulmányozni, míg Mása pocsolya-ugrálósat akar játszani. Ezért, hogy minél több idő maradjon a játékra, Pingvint mutatja be, mint vándormadarat.
hu
M2
9:04
Mása és a medve (5. évad)
Medve egyik nap nagyon elszomorodik, és Mása szeretné felvidítani. A kis barát tévesen az hiszi, a méz miatt szomorkodik a nagy mackó, ezért megpróbál a méhektől mézet szerezni, amit a szorgalmas méhecskék nem vesznek jónéven. Ám Mackó ennek köszönheti, hogy újra mosolyog!
hu
M2
9:12
Jankó és a bárány
Jankó és Krampusz vándorútjuk során egyszer csak furcsa hangokat hallanak. Egy tyúk kiált segítségért, mert a gazdája le akarja vágni. Nosza, Jankó kieszel egy tervet a tyúkocska megmentésére!
hu
M2
9:22
Panda és Kivi
Miközben az állatok a tengerparton játszanak, Hihiék találnak egy hajóroncsot. Kikinek annyira megtetszik, hogy ott marad nézelődni a hajón, míg a többiek uzsonnáznak. Azonban a dagály egyre nagyobb és Kiki csapdába kerül, s közben Morcos Sapi is elakarja fogni. Hihinek és Pöttöm Úrnak kell kitalálniuk egy tervet amivel, megmentik Kikit.
hu
M2
9:33
Panda és Kivi
Hihi találkozik egy szentjánosbogárkával, aki elveszett a többi bogártól. Segítenek neki visszajutni a családjához és közben megcsodálják az éjszakai égbolt szépségeit. Morcos Sapi kieszel egy furfangos tervet, amivel sikerül elkapnia az állatokat, de a szentjánosbogarak segítségével és Morcos tájékozatlansága miatt megmenekülnek.
hu
M2
9:46
A dzsungel könyve - III. évad
Balu és Bagira a nyomolvasást tanítják Mauglinak, aki frissen szerzett tudását próbára is teheti, amikor segít a feledékeny Ágninak megtalálni a titkos fészkét. Közben arra is fény derül, hogy ki és miért adott a mókusnak feledékenységet okozó bogyót.
hu
M2
9:57
A dzsungel könyve - III. évad
Ponya, a vöröspanda elindul a hófödte hegyekbe. Mauglit annyira érdeli a hó, hogy titokban utána oson...
hu
M2
10:11
Matrica - Triangulum
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat zenével foglalkozó rovata a Triangulum, amelyben Tibus bohóc hangszereket próbál ki. Minden vágya az, hogy az összes hangszeren...
hu
M2
10:16
Pipp és Polli
Polli átmegy Pipphez aludni, de otthon hagyja az alvókáját, Brekit. Pipp nagylelkűen felajánlja a sajátját, Malackát, de így meg ő forgolódik álmatlanul.
hu
M2
10:23
Pipp és Polli
Polli szeretne Pippel játszani, de a barátját most jobban érdekli Jaki játéka. Ez nem esik túl jól Pollinak, ezért elveszi Jaki markolóját, aki kissé mérges lesz az egérlányra. A megoldás, ha közösen játszanak, és ennek csodás végeredménye is van.
hu
M2
10:32
Anna és barátai
Látogatóba érkezik Benji, Krisztofer unokatestvére. A kis kukac egy napig király lehet, de sajnos nem viselkedik túl szépen, így a többiek végül elmagyarázzák neki, hogy így bizony nem jó.
hu
M2
10:39
Anna és barátai
A kisbarátok arra készülnek, hogy a kert leszüretelése után elkészítik a zöldséges pitéjüket. Ez főleg Breki kedvence, de ő most inkább az eprekre vigyázna, hogy a gyümölcsök rendben legyenek.
hu
M2
10:47
Anna és barátai
Bubu, Ron és Krisztofer szeretnék megköszönni Anna és Breki ebédmeghívását. Egyenként kitalálnak egy-egy meglepetést, de sajnos végül se Ron, se Anna, se Krisztofer nem tudják magukban tartani.
hu
M2
10:54
Számoljunk Paulával 5. évad
Aamil hercegnek új, házi madara van, ám a szárnyas nem tud repülni. Ez nem is csoda, hisz Eszter, a madár egy emu!
hu
M2
11:05
Számoljunk Paulával 5. évad
Paula és barátai a tengerparton homokvárat építenek. Vörösszakáll kapitány azt hiszi, a vár alatt van a kincse elásva, ezért matrózával körbe ássák azt. Paula és barátai vizesárkot csinálnak belőle.
hu
M2
11:17
Edmond és Lucy - 2. évad
Mathilda, a tyúk, eltűnik, Edmond és Lucy pedig attól tartanak, hogy a róka vitte el. A keresésére indulnak, és Georgie megnyugtatja őket, hogy Mathilda barátja, a szajkó biztosan mindenkit figyelmeztetett volna, ha a róka a környéken jár. De akkor hová tűnhetett Mathilda?
hu
M2
11:28
Edmond és Lucy - 2. évad
Közeledik a tél, így Mima meleg takarókkal lepi meg Edmondot és Lucy-t. Másnapra is sok előkészületet tervez, hogy felkészüljön a hidegre, ám az időjárás nem sok jót ígér. Edmond és Lucy úgy döntenek, segítenek Mimának, hogy mindennel kész legyen, de a vihar egyre közelebb ér, így igyekezniük kell.
hu
M2
11:41
Milo
Milo és barátai ki szeretnék próbálni milyen lehet riporternek lenni. Eleinte semmi izgalmas eseménnyel nem találkoznak...
hu
M2
11:52
Agi Bagi
Egy messzi-messzi galaxisban van egy kedves kis bolygó, Agi Bagi. Ezt a bolygót két törzs, az agingák és a bagingák lakják. Mindkét törzs nagy odafigyeléssel gondozza a helyi növényeket és állatokat, és tisztelettel adóznak a saját bolygórészük növény-és állatvilágának. A bolygó a törzseken túl otthont ad még egy csínytevő és kissé mafla teremtésnek is, aki nem más, mint Bumbly. Bumbly egy kis odúban lakik és mohóságával és csínyeivel sok bajt okoz a bolygón. Szerencsére az agingák és bagingák ügyesen helyreállítják bolygójuk harmóniáját.
hu
M2
12:05
Kelj fel, Marci! - 4. évad
Haspók király udvarában bált trendeznek, de egy szemtelen egér folyamatosan megdézsmálja az ünnepségre felszolgált ételeket. Marci, mint csizmás kandúr jó szolgálatot tehet a királynak, ha elkapja az egeret. Ám a varázscsizmájára másnak is szüksége van.
hu
M2
12:17
Nene
Meggájver egy csomagot kap ajándékba Rákoly bácsikájától, de Nenével nem tudják megfejteni, hogy ami benne van, mire is használható.
hu
M2
12:24
Ricky Zoom 2. évad
Robina előbb mocifoci-bíróvá, majd sikerén felbuzdulva segédrendőrré programozza át Röpszemet. Az Őrszemmé átkeresztelt drón lelkesen veti magát a munkába, de egy idő után ráun, és inkább valami jópofa szórakozás után néz. A mocimbiknek bizony minden tudásukra és fortélyukra szükségük van, hogy úrrá legyenek a rendfenntartóból lett rendbontó okozta káoszon.
hu
M2
12:38
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
A mókusok megismerkednek Dangus közrendőr testvérével, Dirkkel, aki bár kiváló nyomozó, de rendkívül utálatosan viselkedik az öccsével. Alvin persze eleinte le van nyűgözve a szuperhőstől, de Simonék megsajnálják Dangust, és úgy döntenek, segítenek neki bizonyítani, hogy ő is értékes tagja a rendfenntartásnak.
hu
M2
12:49
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Kezdődik a nyári vakáció. Alvin terjedelmes listát ír azon nyári tevékenységekről, melyekre feltétlenül sort kell keríteni, hogy értelmesen töltse el a szünidőt. Csakhogy egész nyáron el sem lehet rángatni a videó játék mellől. Amikor már csak két nap van hátra a szünetből, rádöbben, hogy eltékozolta a nyarat és ekkor úgy dönt, hogy megpróbálja egy hétvége alatt bepótolni a kihagyott mulatságokat.
hu
M2
13:00
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon elkészít egy helyes kis robotot és úgy dönt, hogy érzelmi intelligenciát is táplál belé. Ezért leülteti a számítógép elé és tévé műsorokkal szórakoztatja, hogy abból tanulja a helyes viselkedést. Csakhogy történik egy kis gond és a gyerekprogramokról egész más fajtára vált a számítógép. A kis robot pedig rosszalkodni kezd.
hu
M2
13:12
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Brittany beteg és az igényeivel lassan az őrületbe kergeti Eleanort, bár Jeanette egész békésen tűri. Alvin tanácsára megleckéztetik, és betegséget színlelve folyamatosan ugráltatják Brittany-t.
hu
M2
13:25
Tom Sawyer
Egy forró nyári napon Alfred elhatározza, hogy megszerzi Tomék folyóparti tanyáját. Csapatot szervez, fogadást köt, amelyben csalással győz, így a tanyát Tom és barátai elvesztik. Ám a szerencse forgandó, és a tanya a nagy csúzli párbajok közben többször is gazdát cserél.
hu
M2
13:48
Tom Sawyer
Tom a Johnsonwille-i vásárba vágyik, és barátait is szeretné elvinni. Szerencséjére talál egy musztángot, akit be akar törni, hogy így jussanak el a messzi mulatságba. Polly néni balesete miatt azonban otthon van Tomra szükség, így elmarad a barátai mellől. Tom nehéz döntés előtt áll!
hu
M2
14:12
Kérem a következőt! II. sorozat
Ursulában a tavasz beköszöntével tombolnak az érzelmek örök szerelme, a doktor iránt. Magára alkalmazza a reménytelenül szerelmes páciensnek tett javaslatot, és végzetes lépésre szánja el magát.
hu
M2
14:24
Kérem a következőt! II. sorozat
A garázdaság ellenszere a megelőzés, azaz téli elfoglaltságról kell gondoskodni a tétlenkedő ténfergők számára, győzködi Bubo doktor Csőrmestert. Csak ne akarna Ursula lépten-nyomon elaludni!
hu
M2
14:39
Vakáción a Mézga család III. Sorozat
Mézga Géza és Aladár a hőlégballonnal Indiában tűnnek el, ahol a Nagy Csodatévő Dzsagudár fogságába esnek. Paula és Kriszta azonban megtalálja és ki is szabadítja őket. Ám a családra most az Interpol csap le a hamis dollárok miatt. A tárgyaláson szerencsére kiderül, mind az öt magyar áldozat, csak eszköz volt a maffia kezében. El kell azonban hagyniuk Indiát. Pénz hiányában nincs más lehetőség, zsoldosnak jelentkeznek Dél-Afrikába. Amikor a kiképzésen kiderül számukra, hogy ez egy terrorista szervezet, szökést eszelnek ki...
hu
M2
15:05
Vakáción a Mézga család III. Sorozat
A hősként ünnepelt Mézga család Máris vezetésével sajtókonferenciát tart a leleplezett terrorista szervezetről. Közben levél érkezik az olajsejkké avanzsált Huffnágel Pistitől, aki olajkutak ígéretével csalogatja a Camel oázisba a családot és persze Máris szomszédot is. A már hazafelé tartó gépet Mézgáék eltérítik, s leszállnak a sivatagban. Olaj azonban sehol...
hu
M2
15:32
Piroska és a farkas - Készült a Grimm fivérek meséje nyomán
Egy nap Piroska, anyukája nélkül, egyedül kel útra az erdőben élő nagymamájához. A félős kisfiú, Anton, Piroska után megy, hogy figyelmeztesse őt a veszélyes farkasra. Igen ám, de a kislány nem ijed meg a vén farkastól, pedig a végén a hasában végzi a nagymamával együtt. Szerencsére Anton és a vadász is megérkeznek a nagymama házához…
hu
M2
16:32
Bobby és Bill - 2. évad
Bobby-nak meg kellene fürdetnie Bill-t, de ezt csak úgy tudná kivitelezni, ha előtte becsapja őt. Ám Bobby rájön, hogy nem teheti ezt meg a legjobb barátjával.
hu
M2
16:44
Bobby és Bill - 2. évad
Bobby és Bill kincsvadászatosat játszanak. Aki kitalálja a megfejtést, az az ajándékot is megtalálja. Csakhogy a nyereményeknek nyoma veszik.
hu
M2
16:58
Matrica - Triangulum
Az M2 Matricák ismeretterjesztő sorozat zenével foglalkozó rovata a Triangulum, amelyben Tibus bohóc hangszereket próbál ki. Minden vágya az, hogy az összes hangszeren...
hu
M2
17:03
Tip, a kisegér - 1. évad
Tip a boltban hagyja Teddy-t, és amikor rájön, nagyon elszomorodik. Úgy dönt, hogy édesanyja tiltása ellenére, maga megy vissza, hogy elhozza a játékmackót. Betty elkíséri, de még így is félelmetes a két kis kölyöknek egyedül az erdőben.
hu
M2
17:11
Tip, a kisegér - 1. évad
Tip megfázott és a torka is fáj, de nem szeretne elmenni az orvoshoz. Anya tudja, hogyan vegye rá, hogy ne féljen a doktor bácsitól, és mire Tip észreveszi, már túl is vannak a vizsgálaton.
hu
M2
17:20
A dzsungel könyve - III. évad
Ká tanítványokat gyűjt maga köré a dzsungel állataiból, és hogy tudását bizonyítsa, hipnotizálja Balut és Bagirát. Szerencsére Sir Kán is hipnózisban van, madárkának képzeli magát, így Maugli barátait nem fenyegeti veszély, s végül Ká helyrehozza a dolgot.
hu
M2
17:33
A dzsungel könyve - III. évad
Tabaki, a sakál, megfázással küzd, és Bagirához fordul segítségért. A méz azonban fogyóban van, így Maugli Baluval elindul mézbeszerző körútra, ám a méhkasokat valaki összetörte és kifosztotta. Vajon ki lehet a tettes, és hogy lehet helyrehozni a dolgot?
hu
M2
17:46
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave az érettségi találkozóján előad egy dalt, ami felkerül a netre. Amikor a mókusok látják, hogy kapott néhány kedvezőtlen kommentet, úgy döntenek, nem hagyják, hogy apjuk lássa ezeket és megakadályozzák, hogy számítógép közelében legyen. A laptopját átviszik Miller nénihez, aki azt hiszi, hogy valódi trollok költöztek a számítógépbe...
hu
M2
17:57
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Alvin felháborodva hallja, hogy Bocarter nem hívta őt, a testvéreit és barátait a szülinapi bulijába, amit egy jachton tart. Ezért úgy dönt, hogy titokban felosonnak a hajóra. Csakhogy eltévesztik a kikötőszámot és egy kalózhajóra surrannak fel...
hu
M2
18:10
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Dave szeretne regisztrálni az Instant Gramra, és Alvintól kér segítséget. A mókus megijed, hogy akkor az apja minden feltöltésüket látja, illetve cikis fotókat töltene fel róluk, ezért azt füllenti, hogy Dave telefonja nem Instant Gram kompatibilis. Csakhogy a lányok megoldják a problémát, ezután Alvin legnagyobb bosszúságára Dave roppant népszerű lesz, még Alvin álmainak lánya is követi és üzenget neki.
hu
M2
18:22
Alvin és a mókusok - 4. sorozat
Simon és Jeanette jelentkeznek a biológia szakkörbe, ahol Jeanette tanulópárja Bocarter lesz. Amikor bevállalják a szakkör kígyójának gondozását, a kígyót Bocarter viszi haza, de a tápláléknak szánt egeret Jeanette-nek adja, mert az anyukája nem tűr egeret a házban. Jeanette és a többi mókuslány nagyon megszeretik a tündéri kis jószágot, ezért megpróbálják megakadályozni, hogy kígyó-ebédként végezze.
hu
M2
18:35
Panda és Kivi
Az állatok a parton játszanak. Kiki szomorú, mert honvágya van és bántja, hogy rég találkozott másik Kivi madárral. Hihi szeretné boldoggá tenni ezért eljátssza, hogy egy Kivi madár, de sokkal nehezebb, mint gondolta. Morcos Sapi küld egy Kivi madárnak álcázott robotot, hogy elcsalogassal Kikit a csapdájába, de Hihi hamar rájön a cselre és végül Morcos beragad a saját csapdájába.
hu
M2
18:46
Panda és Kivi
Morcos elkapja az állatokat. Arisztódi segít nekik kiszabadulni, de ahelyett, hogy örülnének, mindenki a másikat hibáztatja. Ezért Arisztódi próbára teszi őket, egy versenyt rendez, ahol bebizonyosodik, hogy nem képesek egyedül megnyerni a versenyt, csak ha összedolgoznak. Morcos Sapi közben elkapja Arisztódit és a többieknek össze kell fognia, hogy megmentésk őt. Megtanulják, hogy csapatban jobb, mint egyedül és hogy mindenkinek megvan a maga értéke.
hu
M2
19:00
Vuk
A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává fejlődik. Okosságát bizonyítja akkor is, amikor a rókalányt kiszabadítja a vadász fogságából. Egy hajtóvadászat során Karak feláldozza életét a fiatalok megmentéséért. Vuk és Iny családot alapítanak, majd sok borsot törnek a vadász és kutyái orra alá.
hu
M2
20:15
Állatkölykök
A nap véget ér, leszáll az éjszaka, az utolsó munkás darazsak is visszatérnek a kaptárba. A lárvák pedig ott várnak rájuk, hogy enni kapjanak.
hu
M2
20:18
Pocoyo - II. évad
Pocoyo és Pato megtalálják Elly rollerjét és elhatározzák, hogy visszaadják neki. Pato annyira belelendül a rollerezésbe, hogy egy-kettőre elfelejti, nem is az övé. Egyre vagányabb és bátrabb trükköket mutat be, míg nem a roller darabokra törik. A két barát megpróbálja megszerelni az eltört rollert, de nem sikerül nekik. Vajon hogyan mondják el Ellynek? Kerülik az igazságot, de hamar be kell vallaniuk, hogy mi történt. Szerencsére Elly cseppet sem dühös, mert van egy új rollerje. Igazat mondani jó dolog!
hu
M2
20:26
Pocoyo - II. évad
Pocoyo látogatóba megy földönkívüli barátjához, aki körbevezeti a különös bolygón. Annyira belemerülnek az új dolgokba, a mókázásba, hogy eltévednek. Eleinte mindketten kétségbe esnek, végül segítségül hívják a narrátort és a nézőket, hogy megtalálják a helyes utat. Közösen visszaemlékeznek az utolsó ismerős helyre, ami segít rábukkanni a haza vezető útra.
hu
M2
20:33
Pocoyo - II. évad
Pocoyo legújabb szórakozása, hogy mindenkire ráijeszt. Csak néhányan ijednek meg tőle, vagy találják fárasztónak a játékot, ez azonban még jobban bátorítja Pocoyot. Szegény Pato azonban nem bírja ezt a viccelődést. Ezt látva, Elly megleckézteti Pocoyot és jól ráijeszt. A kis főhős ijedtében hatalmasat ugrik. Ezt először egyáltalán nem találja viccesnek Pocoyo, ám később mind rájönnek, hogy egy kis tréfálkozás senkinek sem árt.
hu
M2
20:40
Derítsük k!hívás 2024
A Derítsük ki! című ismeretterjesztő sorozatban háromfordulós játékos felhívásra invitálja a 4., 5., és 6. osztályos tanulókat az M2 Gyerekcsatorna. Tudor Kukac a...
hu
M2
20:43
Dínók nyomában
Hallottál már az Ajkaceratopsról? Tudod mi a különbség a Hungarosaurus és a Magyarosaurus között? Láttad már Magyarország egyetlen épen maradt dínótojását? Nem...
hu
M2
20:47
M2 matricák - Neked van testvéred?
Az M2 gyerekcsatorna pályázatot hirdetett iskolásoknak. A nézők a testvéreikkel kapcsolatos történeteket írtak, ezek közül választotta ki a szerkesztőség azokat,...
hu
M2
20:57
Ütemmutató
Dallamos, lüktető, szórakoztató hangszerbemutató gyerekeknek. Az Ütemmutató kétperces epizódjaiban különleges helyszíneken játszanak a művészek: barlangban,...
hu
M2
21:03
Az A38 Akusztik
Csak dallam és a ritmus, tisztán. A legendás Akusztik műsor visszatért, a legnagyobb hazai sztárokkal az A38 hajó színpadán. Hétfő esténként 22.40-től.
hu
M2
22:08
Falu Fessön
Egy Isten háta mögötti, poros kis faluba költözik Dia, a divattervező. A helyi Női Egylet kupaktanácsot tart, nehogy a csinos nő elhódítsa a férjeiket. A jövevény hatására a hagyománytisztelő faluban hódítani kezd a divatőrület. De nemcsak a külső megjelenés, hanem az eddig elnyomott, álmok, vágyak is új színben tűnnek fel.
hu
M2
22:40
Kulisszák mögött - az A38 hajón
A kulisszák mögött – az A38 Hajón részei az A38-as hajó koncertjeit mutatja be, a személyes hangvételre, a háttértörténetekre, a beszélgetésekre a művészeti...
hu
M2
23:37
A38 Archív
hu
M2