enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

ТВ Справочник - неделя, 12.05.2024

0:00
 Red Joan
(2018, Drama) Judi Dench, Sophie Cookson. Director: Trevor Nunn. The story of Joan Stanley, who was exposed as the K.G.B.'s longest-serving British spy.
lt
2:00
 Guy Ritchie's The Covenant
During the war in Afghanistan, a local interpreter risks his own life to carry an injured sergeant across miles of grueling terrain.
lt
4:00
 The Tomorrow War
Iš ateities atvykę Žemės gyventojai paprašo pagalbos kovojant su Žemė užpuolusiais ateiviais. Prasideda priverstinė mobilizacija į ateitį. Tarp karių patekęs rūpestingas tėvas ir buvęs seržantas pralenkia savo gyvenimą ir atsiduria ateityje, kur už kiekvieno kampo tyko mirtinas pavojus, o ramybės neduoda egzistenciniai klausimai. Ar jiems pavyks išsaugoti savo ir savo vaikų ateitį? Originalus pavadinimas "The Tomorrow War".
lt
6:00
 The Bourne Identity
Matt Damon vaidina amnezijos ištiktą vaikiną, kuris mėgina išsiaiškinti, kas jis toks, o CŽV pareigūnai stengiasi tą nuslėpti bet kokia kaina.
lt
8:00
 Jungle Beat: The Movie
When an alien crash-lands on Earth, his new crew of talking animal friends helps him get back home and try to save the world.
lt
9:30
 Kaptein Sabeltann og den magiske diamant
Piktasis džiunglių princas Mega Kanas ir Karibų jūros piratas kapitonas Kardadantis jau seniai seka stebuklingojo deimanto pėdsakais... Šis brangakmenis nepaprastas. Per mėnulio pilnatį jis gali išpildyti visus troškimus. Tačiau visos paieškos nueina šuniui ant uodegos, kai netyčia stebuklingą brangakmenį atranda džiunglėse klaidžiojęs berniukas Markas. Džiunglės prisipildo gaudynių ir lenktynių! Kam pavyks pirmajam pajusti deimanto galią? Juk pilnatis visai netrukus... Originalus pavadinimas "Kaptein Sabeltann Og Den Magiske Diamant".
lt
11:00
 High Strung
Jis _ smuikininkas, priverstas groti metro, kad užsidirbtų pragyvenimui. Ji _ balerina, besimokanti prestižinėje meno mokykloje. Atrodytų, ką su tuo bendro turi hiphopas? Tačiau būtent tokiu ritmu jie suras bendrą kalbą, kuri amžiams pakeis jų gyvenimą.
lt
12:50
 Spycies
Ypatingas katinas gali įvykdyti bet kokią misiją, nes yra be galo sumanus agentas. Deja, šalia talento yra ir siaubingas užsispyrimas, verčiantis priešintis valdžios nurodymams. Vadai nusprendžia nebesitaikstyti su tokiu pavaldinio elgesiu, todėl išsiunčia katinėlį į plaukiojančią laboratoriją su nuobodžia, bet labai svarbia misija. Pasirodo, katinas ten atvyksta pačiu laiku! Ar jis spės sustabdyti nenaudėlius, ketinančius sunaikinti daugybę Žemės gyvūnų? Originalus pavadinimas "Spycies".
lt
14:30
 Jumper
Genetinės anomalijos dėka Deividas gali teleportuotis į bet kurį pasaulio tašką. Tačiau visus šią ypatingą galią turinčius žmones jau daugiau kaip tūkstantį metų medžioja slapta organizacija...
lt
16:00
 Jason Bourne
Pavojingiausias buvęs CŽV operatyvininkas turės atskleisti šokiruojančią tiesą apie savo praeitį.
lt
18:00
 Mission: Impossible: Fallout
(Mission: Impossible _ Fallout). Rež.: Christopher McQuarrie. Vaid.: Tom Cruise, Henry Cavill, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin.
lt
20:30
 Bride Wars
Dvi geriausios draugės virsta karingomis varžovėmis, kai jų vestuvės netyčia pradedamos planuoti tą pačią dieną.
lt
22:00
 Rocketman
Kultinės dainos garbei pavadintas filmas "Rocketman" nušvies berniuko Reginaldo Dwighto virsmą pasaulinio lygio žvaigžde _ Eltonu Johnu. Būsima superžvaigždė užaugo darbininkų šeimoje, mažame Anglijos miestelyje. Todėl vargu ar kas galėjo pagalvoti, kad drovus, raudonplaukis ir apkūnus vaikis vieną dieną taps muzikine sensacija. Karališkoji muzikos akademija, įspūdingi koncertai, ekscentriškas elgesys, netradicinė seksualinė orientacija, depresija ir narkotikai _ "Rocketman" žada drąsų ir atvirą žvilgsnį į E. Johno gyvenimą.
lt

ТВ Справочник - понеделник, 13.05.2024

0:00
 The Protégé
Tarptautiniuose vandenyse puikiai žinomas samdomas žudikas Mūdis Datonas po vienos iš gaujų žudynių Vietnamo mieste Danange, slėptuvėje aptinka mergaitę. Vaiką smogikas pasiima su savimi ir išmoko visko, ko pats moka. Mergaitė vardu Ana užauga į nuostabaus grožio moterį, turinčią neįtikėtinų sugebėjimų. Savo dvare Anglijoje atšventęs septyniasdešimtąjį jubiliejų Mūdis paprašo Anos paslaugos. Mergina privalo susekti jį dominantį asmenį,- Lukasą Heivą. Net nenutuokdama į kokį pavojų veliasi, mergina sutinka. Visai netrukus ji tampa Mūdžio mirties liudininkė ir dabar dega vieninteliu, keršto troškimu. Prasideda beprotiškas paslapčių tinklo narpliojimas. Kaip Anna sureaguos, sužinojusi, kad Mūdis suvaidino savo mirtį? Ir kas tas nepažįstamasis, kurio taip desperatiškai ieškojo Mūdis?
lt
1:50
 The Northman
A young Viking prince sets out to avenge his father's murder. Action adventure starring Alexander Skarsgård and Nicole Kidman.
lt
4:10
 City of Lies
Disgraced LAPD detective Russell Poole teams with journalist Jack Jackson to uncover the truth behind the murders of Tupac Shakur and The Notorious B.I.G.
lt
6:00
 The Lorax
Tedas iki ausų rusvaplaukę Odrę. Įsimylėjęs paauglys tarsi riteris dėl mylimosios pasiryžęs žygdarbiams. Vos vienas merginos noras - pamatyti paskutinį gyvą medį žemėje, ir Tedas leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę, kurios metu patenka į neįtikėtiną apelsino spalvos padaro, medžių užkalbėtojo, vardu Loraksas pasaulį. Mielas ūsuotas bambeklis, apdovanotas magiškomis galiomis, bando išsaugoti natūralią gamtą ir savo aplinką.
lt
7:30
 Bayala: A Magical Adventure
Kadangi iš Bayala karalystės drakonai beveik dingo, stebuklingosios fėjų galios silpsta. Pasakų princesės Sera ir Sura apsidžiaugia, kai atranda, kad savo rankose turi pasaulio išgelbėjimo raktą: drakono kiaušinį! Dabar seserys turi pasiekti drakonų kalnus ir leidžiasi į nuotykių kelionę į nežinomybę ...
lt
9:00
 Miraculous: Le film
Ordinary teenager Marinette's life in Paris goes superhuman when she becomes Ladybug. Bestowed with magical powers of creation, Ladybug must unite with her opposite, Cat Noir, to save Paris as a new villain unleashes chaos unto the city.
lt
11:00
 Minions: The Rise of Gru
The Minions aid Gru in his rise to supervillain status. Star-studded animated prequel with the voices of Steve Carell and Julie Andrews.
lt
12:30
 Early Man
Vos išsiritęs iš kiaušinio paukštelis Ričis tryško gyvenimo džiaugsmu - jis trokšta skraidyti ir pamatyti pasaulį. Vargšelis ne iš karto pamatė, kad skiriasi nuo savo tėvų. Tėvai gandrai priglaudė Ričio kiaušinį, kuris iš tikrųjų buvo žvirblio. Jis, deja, dydžiu nė negali lygintis su savo netikrais tėvais. Artėja žiema ir gandrai išskleidžia sparnus kelionei į Afriką, Ričis, kadangi yra žvirblis, turi likti žiemoti, bet jis irgi nori skristi į pietus! Tokia kelionė labai pavojinga, tačiau kai susirandi ištikimų draugų, viskas yra įmanoma! Ar šiam žaviam žvirbliukui pavyks įrodyti, kad jo mažame kūne plaka didelio gandro širdis?
lt
14:00
 Les as de la jungle
Morisas yra pingvinas. Tiksliau, pingvinas tik iš išorės. Širdyje Morisas yra tikras tigras. Išaugintas mamos tigrės ir išmokęs visų kung-fu gudrybių, Morisas vadovauja bebaimiam "Džiunglių būriui", gelbstinčiam tuomet, kai niekas kitas padėti nebegali. Saugančiam džiungles nuo pavojų ir piktavalių, kurių aplink niekad nepritrūksta.
lt
15:40
 Fast X
Dom Toretto and his family are targeted by the son of drug kingpin Hernan Reyes. Action sequel. Strong language/violence/flashing images.
lt
18:00
 Marley & Me
Sprendimas pradėti naują gyvenimą naujoje vietoje buvo teisingas, tačiau įsigyti šunį!.. Akimirksniu visas jaunos sutuoktinių poros gyvenimas ėmė suktis apie keturkojį augintinį!
lt
20:00
 Meet the Spartans
"Paties baisiausio filmo" kūrėjų sukurta epinės dramos parodija apie Spartos lyderį Leonidą ir 13 jo karžygių, pasiryžusių išgelbėti tėvynę nuo įsibrovėlių persų.
lt
22:00
 Host
Follow the ordeal of six friends who connect with a hired medium over Zoom and are disturbed by an evil spirit. The evening takes a dark turn soon after.
lt
23:00
 The Nest
Ambicingas verslininkas Roris visuomet turėjo didžiulių planų gyvenimui. Užuodęs naujas verslo galimybes gimtojoje Didžiojoje Britanijoje, vyras įkalba savo amerikietę žmoną Elison bent jau laikinai palikti Ameriką ir pabandyti laimę Senajame žemyne. Vis tik greitai paaiškėja, kad naujasis gyvenimas nebus toks, koks atrodė iš pirmo žvilgsnio.
lt