Galaxy4

Galaxy4

Downton Abbey, Mr. Selfridge, Agatha Christie-krimik, Kisvárosi gyilkosságok, Murdoch nyomozó rejtélyei, Született feleségek, Szex és New York - a STORY4 a világ elegáns, szép, romantikus, mégis hiteles arcát mutatja meg a nézők számára. Látványos, kosztümös sorozatai a századelő hangulatát idézik vissza, Agatha Christie krimijei mindig rejtenek egy-egy váratlan fordulatot. A STORY4 a család minden tagja számára kínál szórakozást, kerülve az erőszakos tartalmakat; a legjobb európai és amerikai forgalmazók filmjei és sorozatai találhatók meg a csatornán.

Hungary

ТВ Справочник - сряда, 22.05.2024

0:20
Sherlock Holmes
Karácsonyi ajándék E36. A sorozat újra feldolgozta Conan Doyle viktoriánus detektívjének kalandjait, olyan részletességgel, hogy olykor még a Strand magazinban megjelent eredeti 19. századi illusztrációkat is láthatjuk.Mary Cushing megbízza Sherlock Holmes-t, hogy találja meg eltűnt testvérét, Susan-t. Miután Mary házassága Jim-mel véget ér, Mary beleszeret Alec Fairnburn-be ? tragikus következményekkel. Alec-ot és Mary-t meggyilkolják, a füleiket levágják és a testüket a tóba dobják. A gyilkosságokkal Mary egyik barátját vádolják. Sherlock Holmes az egyetlen aki tudja, ki a valódi gyilkos... Actors: Jeremy Brett (Sherlock Holmes) (1984)
hu
1:35
Sherlock és Watson
Pandúrból rabló S05 E09. Egy lehetséges elkövető személyleírása Shinwell Johnsonra illik, aki Watson és Sherlock segítségét kéri, hogy bizonyíthassa ártatlanságát.Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél... Director: Aidan Quinn. Actors: Jonny Lee Miller (Sherlock Holmes), Lucy Liu (Dr. Joan Watson), Jon Michael Hill (Detective Marcus Bell), Nelsan Ellis (Shinwell Johnson), Dorian Missick (Agent Whitlock) (2016)
hu
2:20
Harry Bosch - A nyomozó
A kilátó S06 E01. Lassan egy év telt el Daisy Clayton halála óta, de Bosch még mindig a gyilkosát keresi. Közben Edgar korrupt rendőröket akar elcsípni, Irvin Irving pedig elindítja polgármesteri kampányát.Harry Bosch, a Los Angeles-i gyilkossági nyomozó, fáradhatatlanul dolgozik, és bármi áron kész igazságot szolgáltatni az áldozatoknak, még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja önmagát vagy szeretteit. Ám a megingathatatlan külső mögött egy olyan férfi rejtőzik, akit kísért a saját múltja, és aki egyre nehezebben marad hűséges személyes alapelvéhez: "Vagy mindenki számít, vagy senki sem." Director: Daisy von Scherler Mayer. Actors: Titus Welliver (Harry Bosch), Jamie Hector (Jerry Edgar), Amy Aquino (Lt. Grace Billets), Madison Lintz (Maddie Bosch), Lance Reddick (Irvin Irving) (2020)
hu
3:10
Harry Bosch - A nyomozó
Mindkét oldalon jó ember S06 E02.Harry Bosch, a Los Angeles-i gyilkossági nyomozó, fáradhatatlanul dolgozik, és bármi áron kész igazságot szolgáltatni az áldozatoknak, még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja önmagát vagy szeretteit. Ám a megingathatatlan külső mögött egy olyan férfi rejtőzik, akit kísért a saját múltja, és aki egyre nehezebben marad hűséges személyes alapelvéhez: "Vagy mindenki számít, vagy senki sem." Director: Alex Zakrzewski. Actors: Titus Welliver (Harry Bosch), Jamie Hector (Jerry Edgar), Amy Aquino (Lt. Grace Billets), Madison Lintz (Maddie Bosch), Lance Reddick (Irvin Irving) (2020)
hu
3:55
Harry Bosch - A nyomozó
Három özvegy S06 E03.Harry Bosch, a Los Angeles-i gyilkossági nyomozó, fáradhatatlanul dolgozik, és bármi áron kész igazságot szolgáltatni az áldozatoknak, még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja önmagát vagy szeretteit. Ám a megingathatatlan külső mögött egy olyan férfi rejtőzik, akit kísért a saját múltja, és aki egyre nehezebben marad hűséges személyes alapelvéhez: "Vagy mindenki számít, vagy senki sem." Director: Patrick Cady. Actors: Titus Welliver (Harry Bosch), Jamie Hector (Jerry Edgar), Amy Aquino (Lt. Grace Billets), Madison Lintz (Maddie Bosch), Lance Reddick (Irvin Irving) (2020)
hu
5:45
Oxfordi gyilkosságok
A pecsét S05 E02. Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett.Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett. Director: Andy Wilson. Actors: Shaun Evans (DS Endeavour Morse), Roger Allam (DCI Fred Thursday), Sean Rigby (DS Jim Strange), James Bradshaw (Dr. Max DeBryn), Anton Lesser (Chief Superintendent Reginald Bright) (2018)
hu
7:45
Miss Marple
Holttest a könyvtárszobában S01 E01. Ez a reggel is ugyanúgy kezdődik mint máskor, azzal a kivétellel, hogy a szobalány egy halottat talál a könyvtárban. Vajon ki lehet ez az ismeretlen platinaszőke lány?Ez a reggel is ugyanúgy kezdődik mint máskor, Bantry ezredes rezidenciáján, a St. Mary Mead-beli Gossington Hallban. Mary, a szobalány végigjárja a szobákat, széthúzza a függönyöket és kitárja az ablakokat. Csakhogy ezen a napon elakad a könyvtárszobában. Ott ugyanis egy szokatlan látvány fogadja. Egy fiatal lány holtteste fekszik a földön, megfojtották. Vajon ki lehet ez az ismeretlen platinaszőke lány? Hogy került a könyvtárszobába? És kinek volt útjában? Mielőtt még a detektívek megjelennének a helyszínen, Dolly Bantry, a ház asszonya azonnal felhívja öreg barátnőjét és szomszédját, a bájos vénkisasszonyt, hogy megossza vele a hírt. Jane, vagyis Miss Marple, a környék kitűnő "magánnyomozója" haladéktalanul Gossington Hallba siet. Director: Andy Wilson. Actors: Geraldine McEwan (Miss Marple), Ian Richardson (Conway Jefferson), Tara Fitzgerald (Adelaide Jefferson), Jamie Theakston (Mark Gaskell), Giles Oldershaw (Edwards) (2004)
hu
9:50
Oxfordi gyilkosságok
Vasúti vonalak S05 E03. Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett.A vasúti társaság áll annak a nyomozásnak a középpontjában, ahol Endeavour egy helyi nő eltűnését vizsgálja. A nyomozó úgy sejti, hogy az elűnésnek köze lehet egy több éve meggyilkolt tinédzser megoldatlan esetével. Director: Jim Field Smith. Actors: Shaun Evans (DS Endeavour Morse), Roger Allam (DCI Fred Thursday), Sean Rigby (DS Jim Strange), James Bradshaw (Dr. Max DeBryn), Anton Lesser (Chief Superintendent Reginald Bright) (2018)
hu
11:45
Vera - A megszállott nyomozó
Egy bizonyos szamaritánus S02 E04.Vera Stanhope nyugdíjas nyomozó főfelügyelő, a Northumberland- rendőrség alkalmazottja, megszállottja a munkájának, folyamatosan pörög, tervez, aki nemcsak a megoldatlan ügyekkel, hanem a kollégáival is törődik. Vera és társai, Joe Ashworth és Aiden Healy őrmesterek, lélegzetelállító környezetben, ám borzalmas gyilkossági rejtélyek sorozatával néz szembe nap mint nap. Director: Edward Bazalgette. Actors: Brenda Blethyn (DCI Vera Stanhope), David Leon (DS Joe Ashworth), Paul Ritter (Billy Cartwright), Jon Morrison (DC Kenny Lockhart), Cush Jumbo (DC Bethany Whelan) (2012)
hu
13:45
Kisvárosi gyilkosságok
Régi bűn, hosszú árnyék S23 E02. Barnaby főfelügyelő és Ben Jones őrmester Midsomerben nyomoznak, és a csendes vidéki élet színfalai mögött ármányra és a veszélyre találnak.A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó. Director: Gill Wilkinson. Actors: Neil Dudgeon (DCI John Barnaby), Nick Hendrix (DS Jamie Winter), Fiona Dolman (Sarah Barnaby), Annette Badland (Fleur Perkins), Tom Conti (Sebastian Cabot) (2022)
hu
15:55
Vera - A megszállott nyomozó
Mezitláb a homokban S02 E03.Deverson törzsőrmestert holtan találják egy katonai bázison. Fejbe lőtték. Öngyilkosságnak tűnik, de a nyomozás során kiderül, hogy nem az. Deverson csapatának egy másik tagja is hasonló módon hunyt el, mint Deverson. A két katona halálának okai elvezetnek Afganisztánig is? Director: Julian Holmes. Actors: Brenda Blethyn (DCI Vera Stanhope), David Leon (DS Joe Ashworth), Paul Ritter (Billy Cartwright), Jon Morrison (DC Kenny Lockhart), Ben Aldridge (Alex & Ollie Barton) (2012)
hu
17:55
Sherlock és Watson
Lógnak a szeren S05 E10. Watson nevével visszaélve, egyik volt munkatársa gyógyszerfüggőknek ír fel recepteket. Mire a doktornő rendelőjébe érnek Sherlockkal, ott már csak két hullát találnak...Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél... Director: Jeremy Webb. Actors: Jonny Lee Miller (Sherlock Holmes), Lucy Liu (Dr. Joan Watson), Jon Michael Hill (Detective Marcus Bell), Nelsan Ellis (Shinwell Johnson), Aidan Quinn (Captain Thomas Gregson) (2016)
hu
18:55
Miss Marple
Holttest a könyvtárszobában S01 E01. Ez a reggel is ugyanúgy kezdődik mint máskor, azzal a kivétellel, hogy a szobalány egy halottat talál a könyvtárban. Vajon ki lehet ez az ismeretlen platinaszőke lány?Ez a reggel is ugyanúgy kezdődik mint máskor, Bantry ezredes rezidenciáján, a St. Mary Mead-beli Gossington Hallban. Mary, a szobalány végigjárja a szobákat, széthúzza a függönyöket és kitárja az ablakokat. Csakhogy ezen a napon elakad a könyvtárszobában. Ott ugyanis egy szokatlan látvány fogadja. Egy fiatal lány holtteste fekszik a földön, megfojtották. Vajon ki lehet ez az ismeretlen platinaszőke lány? Hogy került a könyvtárszobába? És kinek volt útjában? Mielőtt még a detektívek megjelennének a helyszínen, Dolly Bantry, a ház asszonya azonnal felhívja öreg barátnőjét és szomszédját, a bájos vénkisasszonyt, hogy megossza vele a hírt. Jane, vagyis Miss Marple, a környék kitűnő "magánnyomozója" haladéktalanul Gossington Hallba siet. Director: Andy Wilson. Actors: Geraldine McEwan (Miss Marple), Ian Richardson (Conway Jefferson), Tara Fitzgerald (Adelaide Jefferson), Jamie Theakston (Mark Gaskell), Giles Oldershaw (Edwards) (2004)
hu
21:00
Kisvárosi gyilkosságok
Végzetes hiba S12 E04. Barnaby főfelügyelő és Ben Jones őrmester Midsomerben nyomoznak, és a csendes vidéki élet színfalai mögött ármányra és a veszélyre találnak.A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó. Director: Richard Holthouse. Actors: John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Laura Howard (Cully Barnaby), Barry Jackson (Dr Bullard) (2009)
hu
23:05
Sherlock Holmes
Karácsonyi ajándék E36. A sorozat újra feldolgozta Conan Doyle viktoriánus detektívjének kalandjait, olyan részletességgel, hogy olykor még a Strand magazinban megjelent eredeti 19. századi illusztrációkat is láthatjuk.Mary Cushing megbízza Sherlock Holmes-t, hogy találja meg eltűnt testvérét, Susan-t. Miután Mary házassága Jim-mel véget ér, Mary beleszeret Alec Fairnburn-be ? tragikus következményekkel. Alec-ot és Mary-t meggyilkolják, a füleiket levágják és a testüket a tóba dobják. A gyilkosságokkal Mary egyik barátját vádolják. Sherlock Holmes az egyetlen aki tudja, ki a valódi gyilkos... Actors: Jeremy Brett (Sherlock Holmes) (1984)
hu

ТВ Справочник - четвъртък, 23.05.2024

0:20
Sherlock Holmes
A magányos biciklista S01 E04. Iskolájából rabolják el Lord Saltire-t, Holdernesse hercegének kilencéves fiát. Az emberrablással egy időben tűnik el Herr Heidegger, az iskola némettanára.Egy koratavaszi napon, szokatlanul késői órán szépséges betolakodó jelenik meg Holmes Baker Street-i szállásán. Violet Smith kisasszony oly kemény elszánást tanúsít, hogy Holmes nem utasítja el. A kisasszony elmeséli, hogy atyja halála után édesanyjával nagy szegénységben éltek, míg egy nap megismerkedtek Mr. Carruthers-szal és Mr. Woodley-val. A két úr Dél-Afrikából érkezett, ahol Smith kisasszony néhai nagybátyja is élt, aki halála előtt arra kérte két társát, gondoskodjanak szegény rokonairól. Mr. Carruthers ennek értelmében felkérte a kisasszonyt, hogy tartson zeneórákat tízesztendős kislányának a birtokán, Chiltern Grange-ben. Idilli környezetben, békésen teltek a napok, amíg Mr. Woodley meg nem jelent a birtokon és nem kezdte udvarlásával zaklatni a kisasszonyt. Egy este a két férfi közt tettlegességig fajult a vita, és Mr. Carruthers kiutasította Mr. Woodley-t a birtokáról. Azóta Smith kisasszonyt, aki minden szombaton kerékpáron megy a vasútállomásra a londoni vonathoz, egy sötét alak követi az erdő melletti elhagyatott szakaszon, majd eltűnik, mint akit a föld nyelt el...Ki lehet a titokzatos idegen? És vajon ki lehet az új bérlő, aki a szomszédos Charlington kúriát egész nyárra kivette? Miért izgatta fel Mr. Carruthers-t a magányos biciklista híre? Holmes úgy véli Smith kisasszonyra veszély leselkedik és ha így folytatja, fölöttébb zavaros vizek felé evez... Felkerekedik hát, hogy próbára tegye feltevéseit... Director: Paul Annett. Actors: Jeremy Brett (Sherlock Holmes), David Burke (Dr Watson), Barbara Wilshere (Violet Smith), John Castle (Carruthers), Michael Siberry (Woodley) (1984)
hu
1:35
Sherlock és Watson
Lógnak a szeren S05 E10. Watson nevével visszaélve, egyik volt munkatársa gyógyszerfüggőknek ír fel recepteket. Mire a doktornő rendelőjébe érnek Sherlockkal, ott már csak két hullát találnak...Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél... Director: Jeremy Webb. Actors: Jonny Lee Miller (Sherlock Holmes), Lucy Liu (Dr. Joan Watson), Jon Michael Hill (Detective Marcus Bell), Nelsan Ellis (Shinwell Johnson), Aidan Quinn (Captain Thomas Gregson) (2016)
hu
2:20
Harry Bosch - A nyomozó
Az alku része S06 E04.Harry Bosch, a Los Angeles-i gyilkossági nyomozó, fáradhatatlanul dolgozik, és bármi áron kész igazságot szolgáltatni az áldozatoknak, még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja önmagát vagy szeretteit. Ám a megingathatatlan külső mögött egy olyan férfi rejtőzik, akit kísért a saját múltja, és aki egyre nehezebben marad hűséges személyes alapelvéhez: "Vagy mindenki számít, vagy senki sem." Director: Michael McDonough. Actors: Titus Welliver (Harry Bosch), Jamie Hector (Jerry Edgar), Amy Aquino (Lt. Grace Billets), Madison Lintz (Maddie Bosch), Lance Reddick (Irvin Irving) (2020)
hu
3:10
Harry Bosch - A nyomozó
A pénz az oka mindennek S06 E05.Harry Bosch, a Los Angeles-i gyilkossági nyomozó, fáradhatatlanul dolgozik, és bármi áron kész igazságot szolgáltatni az áldozatoknak, még akkor is, ha ezzel veszélybe sodorja önmagát vagy szeretteit. Ám a megingathatatlan külső mögött egy olyan férfi rejtőzik, akit kísért a saját múltja, és aki egyre nehezebben marad hűséges személyes alapelvéhez: "Vagy mindenki számít, vagy senki sem." Director: Trey Batchelor. Actors: Titus Welliver (Harry Bosch), Jamie Hector (Jerry Edgar), Amy Aquino (Lt. Grace Billets), Madison Lintz (Maddie Bosch), Lance Reddick (Irvin Irving) (2020)
hu
5:45
Oxfordi gyilkosságok
Vasúti vonalak S05 E03. Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett.A vasúti társaság áll annak a nyomozásnak a középpontjában, ahol Endeavour egy helyi nő eltűnését vizsgálja. A nyomozó úgy sejti, hogy az elűnésnek köze lehet egy több éve meggyilkolt tinédzser megoldatlan esetével. Director: Jim Field Smith. Actors: Shaun Evans (DS Endeavour Morse), Roger Allam (DCI Fred Thursday), Sean Rigby (DS Jim Strange), James Bradshaw (Dr. Max DeBryn), Anton Lesser (Chief Superintendent Reginald Bright) (2018)
hu
7:45
Miss Marple
Gyilkosság a paplakban S01 E02. Ismét itt van Agatha Christie és Miss Marple. A gyilkosság a paplakban története arról nevezetes, hogy ez volt az első, amelyben feltűnt a kedves vénkisasszony, Miss Marple.A gyilkosság a paplakban története arról nevezetes, hogy ez volt az első, amelyben az azóta, világhírt és számtalan megformálást megélt kedves vénkisasszony, a vidéki St. Mary Mead lakója, a kiváló megérzésekkel és okfejtési kepességekkel rendelkező Miss Marple megjelent. A tüneményes Joan Hickson figurája után íme a legújabb Miss Marple az elegáns Geraldine McEwan alakításában. St. Mary Mead gyülekezete adakozást rendezett az Anglikán Egyház Missziós Tarsaságának javára. Csakhogy a pénzből úgy tűnik valaki elvett. Protheroe ezredes, - akit mellesleg egyöntetűen utál az egész falu -, mint presbiter és a hajdani titkosszolgálat ügynöke vizsgálatot rendel el. Találkozót beszél meg Leonard Clement tiszteletessel a paplakban, a tiszteletes dolgozószobájában A tiszteletest azonban a találkozó előtt elhívják egy "sürgős" ügyben. Mire - némi késedelemmel - visszaér a paplakba, Protheroe ezredest holtan találja. Az ügyet még az is bonyolítja, hogy előtte való este vacsora volt a parókián, ahol a tiszteletes, és káprázatosan szép felesége vendégül látta a helybéli notabilitásokat, akik az asztal körül azon viccelődtek, ki hogyan tenné el láb alól az utálatos Protheroe ezredest. Csak Marple kisasszony marad ki a játékból és a többieket is figyelmezteti, hogy ne kísértsék a sorsot. Mindenki más gyanús. Director: Charlie Palmer. Actors: Geraldine McEwan (Miss Marple), John Owens (Photographer), Jana Carpenter (May Ainsworth), Tim McInnerny (Rev. Leonard Clement), Siobhan Hayes (Mary Hill) (2004)
hu
9:50
Oxfordi gyilkosságok
Színek S05 E04. Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett.Az 1960-as években játszódó sorozat Endeavour Morse-ot követi korai éveiben rendőrként. Morse részt vesz egy sor nyomozásban Oxfordban partnere, Fred Thursday detektívfelügyelő mellett. Director: Robert Quinn. Actors: Shaun Evans (DS Endeavour Morse), Roger Allam (DCI Fred Thursday), Caroline O'Neill (Win Thursday), Jules Robertson (Präsident der Debattiergesellschaft), Caroline Goodall (Lady Bayswater) (2018)
hu
11:45
Vera - A megszállott nyomozó
Mezitláb a homokban S02 E03.Deverson törzsőrmestert holtan találják egy katonai bázison. Fejbe lőtték. Öngyilkosságnak tűnik, de a nyomozás során kiderül, hogy nem az. Deverson csapatának egy másik tagja is hasonló módon hunyt el, mint Deverson. A két katona halálának okai elvezetnek Afganisztánig is? Director: Julian Holmes. Actors: Brenda Blethyn (DCI Vera Stanhope), David Leon (DS Joe Ashworth), Paul Ritter (Billy Cartwright), Jon Morrison (DC Kenny Lockhart), Ben Aldridge (Alex & Ollie Barton) (2012)
hu
13:45
Kisvárosi gyilkosságok
Az igazság magva S23 E03. Barnaby főfelügyelő és Ben Jones őrmester Midsomerben nyomoznak, és a csendes vidéki élet színfalai mögött ármányra és a veszélyre találnak.A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó. Director: Paul Gibson. Actors: Neil Dudgeon (DCI John Barnaby), Nick Hendrix (DS Jamie Winter), Fiona Dolman (Sarah Barnaby), Annette Badland (Fleur Perkins), Robert Gilbert (Tom Larkton) (2022)
hu
15:50
Vera - A megszállott nyomozó
Légvárak S03 E01. Lövések dörrennek éjszaka egy kies üdülőfalu környékén. Vajon vadakat vesznek célba vagy embereket?Vera Stanhope nyugdíjas nyomozó főfelügyelő, a Northumberland- rendőrség alkalmazottja, megszállottja a munkájának, folyamatosan pörög, tervez, aki nemcsak a megoldatlan ügyekkel, hanem a kollégáival is törődik. Vera és társai, Joe Ashworth és Aiden Healy őrmesterek, lélegzetelállító környezetben, ám borzalmas gyilkossági rejtélyek sorozatával néz szembe nap mint nap. Director: William Sinclair. Actors: Brenda Blethyn (DCI Vera Stanhope), David Leon (DS Joe Ashworth), Paul Ritter (Billy Cartwright), Jon Morrison (DC Kenny Lockhart), Sonya Cassidy (Celine Ashworth) (2013)
hu
17:45
Sherlock és Watson
Légy a vendégem S05 E11. Watson nincs megelégedve Shinwell teljesítményével, de kiderül, hogy a férfi azért be tud szerezni használható információkat az eltűnt bevándorló lány ügyében.Sir Arthur Conan Doyle népszerű és legendás karaktere mostantól a CBS új krimi-sorozatában tűnik fel. A modern Sherlock napjaink New Yorkjának lakója és frissen szökött egy szanatóriumból, ahol rehabilitáción vett részt, mivel komoly magánéleti gondjai adódtak, melyeket kábítószerrel és alkohollal igyekezett megoldani, de legalább is elviselni. Jómódú édesapja éppen ezért egy segítőt rendel mellé, akinek a dolga a férfi szemmel tartása. Holmes könnyed hanyagsággal veszi tudomásul az új helyzetet, amit Dr. Watson közöl vele, azaz, hogy az elkövetkezendő időszakban együtt fognak élni. Holmes azonban rövid ismerkedés és elemzés után rögtön beleveti magát egy nő elrablásának ügyébe, ugyanis mindeközben tanácsadóként működik közre a rendőrségi ügyeknél... Director: Maja Vrvilo. Actors: Jonny Lee Miller (Sherlock Holmes), Lucy Liu (Dr. Joan Watson), Jon Michael Hill (Detective Marcus Bell), Nelsan Ellis (Shinwell Johnson), Aidan Quinn (Captain Thomas Gregson) (2016)
hu
18:55
Miss Marple
Gyilkosság a paplakban S01 E02. Ismét itt van Agatha Christie és Miss Marple. A gyilkosság a paplakban története arról nevezetes, hogy ez volt az első, amelyben feltűnt a kedves vénkisasszony, Miss Marple.A gyilkosság a paplakban története arról nevezetes, hogy ez volt az első, amelyben az azóta, világhírt és számtalan megformálást megélt kedves vénkisasszony, a vidéki St. Mary Mead lakója, a kiváló megérzésekkel és okfejtési kepességekkel rendelkező Miss Marple megjelent. A tüneményes Joan Hickson figurája után íme a legújabb Miss Marple az elegáns Geraldine McEwan alakításában. St. Mary Mead gyülekezete adakozást rendezett az Anglikán Egyház Missziós Tarsaságának javára. Csakhogy a pénzből úgy tűnik valaki elvett. Protheroe ezredes, - akit mellesleg egyöntetűen utál az egész falu -, mint presbiter és a hajdani titkosszolgálat ügynöke vizsgálatot rendel el. Találkozót beszél meg Leonard Clement tiszteletessel a paplakban, a tiszteletes dolgozószobájában A tiszteletest azonban a találkozó előtt elhívják egy "sürgős" ügyben. Mire - némi késedelemmel - visszaér a paplakba, Protheroe ezredest holtan találja. Az ügyet még az is bonyolítja, hogy előtte való este vacsora volt a parókián, ahol a tiszteletes, és káprázatosan szép felesége vendégül látta a helybéli notabilitásokat, akik az asztal körül azon viccelődtek, ki hogyan tenné el láb alól az utálatos Protheroe ezredest. Csak Marple kisasszony marad ki a játékból és a többieket is figyelmezteti, hogy ne kísértsék a sorsot. Mindenki más gyanús. Director: Charlie Palmer. Actors: Geraldine McEwan (Miss Marple), John Owens (Photographer), Jana Carpenter (May Ainsworth), Tim McInnerny (Rev. Leonard Clement), Siobhan Hayes (Mary Hill) (2004)
hu
21:00
Kisvárosi gyilkosságok
Apróságok S12 E05. Barnaby főfelügyelő és Ben Jones őrmester Midsomerben nyomoznak, és a csendes vidéki élet színfalai mögött ármányra és a veszélyre találnak.A Kisvárosi gyilkosságok egy olyan sorozat, amely napjaink Angliájának gyönyörű vidéki környezetében játszódik tele színes egyéniségekkel és intrikával. A város nem éppen átlagos lakói között találhatjuk a nyugodt és összeszedett bűnüldöző, Barnaby főfelügyelőt és fiatalabb, lassabb asszisztensét, Troy őrmestert. Összetett gyilkosságoknak kell a végére járniuk ebben a csipkefüggönyös, tökéletesre nyírt pázsitú kisvárosban, Midsomerben. Úgy tűnik ez a vidék több gyilkos pszichopatának ad otthont, mint a legrosszabb városi gettó. Director: Peter Smith. Actors: John Nettles (Tom Barnaby), Jason Hughes (Ben Jones), Jane Wymark (Joyce Barnaby), Barry Jackson (Dr Bullard), Kirsty Dillon (Gail Stephens) (2009)
hu