HBO 3

HBO 3

HBO je komerční televizní stanice. Vysílání HBO je zpoplatněné a stanice se soustřeďuje zejména na filmovou a seriálovou tvorbu.

Czechia

ТВ Справочник - понеделник, 20.05.2024

0:35
Král zabijáků
Skupina medzinárodných nájomných vrahov dostane mimoriadne dôležitú úlohu: majú zničiť jedného zo svojich kolegov. Okrem odmeny 10 miliónov dolárov je tu niečo oveľa hodnotnejšie. Ten, kto splní úlohu, prevezme dres lídra a bude prezývaný „Kráľ vrahov“. Plán je jednoduchý – uloviť obeť a usmrtiť ju. Problémy však nastanú, keď sa partička dostane na požadované miesto a zistia že práve oni môžu byť terčom...
cs
2:05
Spy/Master (1)
Victor Godeanu, pravá ruka prezidenta Nicolaea Ceausesca, vede dvojí život jako tajný agent Sovětů... Má jedinou šanci uniknout z Rumunska, než bude jeho tajemství prozrazeno.
cs
2:55
Bojovník III (1)
Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama "Bojovník" se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin.(Cinemax)
cs
3:50
Velký George Foreman
Příběh George Foremana a jeho pozoruhodného návratu k profesionálnímu sportu vycházející ze skutečných událostí... Foreman dělá vše pro to, aby se stal olympijským vítězem v těžké váze. Tragédie ho však donutí opustit profesionální sport a stát se duchovním. Zatímco jeho komunita čelí problémům, Foreman se vrací do ringu a zapisuje se do historie.
cs
6:00
Black Adam
Téměř 5000 let poté, co byl obdařen všemocnou mocí egyptských bohů – a stejně rychle uvězněn – je Black Adam vysvobozen ze svého pozemského hrobu a připraven rozpoutat v moderním světě svou jedinečnou formu spravedlnosti.
cs
8:05
Piráti odvedle 2: Nindžové odnaproti
V pobřežním městečku Sandsborough se pirátská rodina Blunderbussů plně začlenila mezi místní obyvatele. Vesnice se však obrátí vzhůru nohama, když se do sousedství nastěhují nindžové, úhlavní nepřátelé pirátů! Zatímco se pirátský kapitán Hektor snaží nových sousedů za každou cenu zbavit, jeho syn Billy se sblíží s Yukou, dcerou z nindžovské rodiny. Piráti proto vyzvou nindži k rozhodujícímu souboji na každoročních vesnických hrách. Kdo zvítězí? Nindžové jsou rychlejší a pružnější, ale piráti jsou zas největší podvodníci na světě...
cs
9:40
Teorie velkého třesku IV (Nedostatečnost omluvy)
Seriál USA (2011). Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám... Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu.
cs
10:00
Teorie velkého třesku IV (Jednadvacetisekundové vzrušení)
Seriál USA (2011). Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám... Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu.
cs
10:20
Stříbrňák
Šestnáctiletá Esmee miluje koně. Žije však s babičkou, která jí na nich nechce dovolit jezdit. Esmee najde mladého hřebce Stříbrňáka, který uprchl po požáru stáje, kde byl chován. Mezi oběma se vytvoří zvláštní pouto. Po požáru stáje nabídne Esmee pomoc obchodnice s koňmi, ale dá se jí věřit? A jaké plány má se Stříbrňákem, potomkem drezurní hvězdy Whitestara? Esmee zjistí, že se děje něco podivného, ale nikdo ji neposlouchá. Aby Silverstara zachránila, uteče s ním z domova...
cs
11:50
Jeanne má každý rád
Jeanne měli vždycky všichni rádi. Ona sama se však dnes nenávidí a kvůli velkým dluhům musí odjet do Lisabonu a prodat byt po své zesnulé matce. Na letišti narazí na Jeana, podivínského a trochu dotěrného bývalého spolužáka ze střední školy.
cs
13:25
Létání pro začátečníky
Bojíte se létat? Oni taky, ale rozhodli se to řešit. Přepracovaná podnikatelka, válečný veterán a výstřední influencerka se svým zakřiknutým partnerem se pod odborným dohledem vydávají pokořit svůj strach z létání. Na konci špičkového kurzu měl účastníky čekat krátký let, místo toho se však vydávají na Island. Odložený let, náhradní nezkušený lektor, turbulence a závada na letadle jsou pak jen začátkem cesty lemované šlamastykami. Když je nesourodá skupina nakonec donucena strávit noc v luxusním hotelu uprostřed islandské pustiny, začíná přituhovat a strach z létání se stává tím nejmenším problémem. Turbulentní komedie Létání pro začátečníky odhaluje ty nejbláznivější lidské vlastnosti, které se ukážou vždy, když se to člověku nejméně hodí.
cs
15:00
Vlajka smrti (3)
Seriál je volně inspirován skutečnými dobrodružstvími Stedeho Bonneta (Rhys Darby), zhýčkaného aristokrata, který se vzdal svého privilegovaného života a stal se pirátem. Objeví se zde také držitel Oscara Taika Waititi v roli "Černovousa", nejobávanějšího a nejuctívanějšího piráta historie.
cs
15:30
Ve víru tajemství
Když je manažerka italsko-amerického řetězce restaurací vybrána na speciální školení v italské Pise, představuje si evropský půvab a romantiku. Ukáže se však, že cesta je úplně jiná – a mnohem nebezpečnější – než exotický útěk, který si vysnila.
cs
17:15
Tichý zahradník
Zahradník Narvel Roth vede zdánlivě poklidný život, ale jeho zaměstnavatel ho zaskočí neobvyklým požadavkem. Aby ochránil věci, na kterých mu záleží, musí se postavit své minulosti plné krve a hněvu.
cs
19:10
Banshee II (1)
Banshee je malé mesto v Pennsylvánii, v blízkosti ktorého žijú Amiši. Hlavným hrdinom seriálu je práve prepustený tajomný zločinec a expert bojových umení Lucas Hood (Antony Starr), ktorý sa vydáva za zavraždeného šerifa. Do role muža zákona vkladá svojský prístup k spravodlivosti a zároveň sa snaží o to, aby mu výklad zákonov pomohol dosiahnuť jeho vlastné záujmy.(nessbeal)
cs
20:00
Banshee II (2)
Banshee je malé mesto v Pennsylvánii, v blízkosti ktorého žijú Amiši. Hlavným hrdinom seriálu je práve prepustený tajomný zločinec a expert bojových umení Lucas Hood (Antony Starr), ktorý sa vydáva za zavraždeného šerifa. Do role muža zákona vkladá svojský prístup k spravodlivosti a zároveň sa snaží o to, aby mu výklad zákonov pomohol dosiahnuť jeho vlastné záujmy.(nessbeal)
cs
21:00
Sympatizant (Orientální modus destrukce)
Tento temně komediální špionážní thriller sleduje komunistického špiona v posledních dnech vietnamské války a jeho následný přesun do USA.
cs
22:00
Uzavřený kruh (3)
Přísaha pomsty se stane impulsem k nezdařenému únosu, který odhalí dávno pohřbená tajemství v současném New Yorku. Thriller z dílny režiséra Stevena Soderbergha a scenáristy Eda Solomona.
cs
22:55
Delirium
Přesně tak je na tom náš hlavní hrdina (Topher Grace). Vrací se z psychiatrické léčebny na rodinné sídlo, které zdědil po svých rodičích. Ale protože je jeho propuštění z ústavu jen podmínečné, po dobu třiceti dnů se musí pravidelně hlásit své probační dohlížitelce a nesmí opustit dům. Jinak mu hrozí další internace na psychiatrii. A tam zpátky rozhodně nechce. Na rozloučenou dostal od svého psychiatra léky, které musí pravidelně užívat a jednu radu: „Věř rozumu, ne svým očím.“ Jenže v opuštěném domě zaplněném vzpomínkami na něj číhají nečekaná překvapení. Zprvu nenápadná, ještě celkem vysvětlitelná normálním rozumem. Ale když se začnou zhmotňovat vzpomínky a odehrávat další paranormální jevy, začne o svém zdravém rozumu pochybovat. Je v domě doopravdy sám? A pokud není, skrývají se v něm skuteční lidé, nebo to jsou nějaké děsivé přízraky, které si vyvolal ve své hlavě? Co z toho všeho je vlastně skutečné?(CinemArt)
cs

ТВ Справочник - вторник, 21.05.2024

0:30
Noční zvířata
Susan Morrow (Amy Adams), má všetko, po čom kedy túžila, a predsa sa ocitá v životnej pasci. Kurátorka galérie moderného umenia sa snaží svoju vnútornú prázdnotu vypĺňať vystavovaním šokujúcich exponátov a po nociach bdie v zlatej klietke, v luxusnom dome v L.A., z ktorého, občas asi aj pred ňou, nápadne často uniká jej partner. Rukopis románu Nočné zvieratá, ktorý napísal jej bývalý manžel Edward (Jake Gyllenhaal), by mohol byť dokonalým liekom na nespavosť, keby jeho dej nebol taký znepokojujúci..... Hlavným hrdinom románu je Tony (tiež Jake Gyllenhaal). Spokojný muž v strednom veku zoberie ženu a dospievajúcu dcéru na rodinnú dovolenku do Nového Mexika, ktorú však drsne pretrhne náhodné nočné stretnutie s trojicou násilníkov na opustenej texaskej diaľnici. Tony nemá proti presile žiadnu šancu a nedokáže zabrániť únosu svojich najbližších. Na druhý deň sa s pomocou cynického detektíva (Michael Shannon) vydáva po stopách zločincov, ale šanca na záchranu ženy a dcéry sa zdá byť mizivá. Ďaleko od tejto drámy, v spiacom L.A., si vydesená Susan pri čítaní rukopisu uvedomuje, že krutý text je paralelou k jej vzťahu s bývalým manželom. Že je neobvyklou pomstou za to, ako strašne mu kedysi ublížila.(CinemArt SK)
cs
2:25
Sympatizant (Orientální modus destrukce)
Orientální modus destrukce. Seriál USA (2024). Tento temně komediální špionážní thriller sleduje komunistického špiona v posledních dnech vietnamské války a jeho následný přesun do USA.
cs
3:25
Uzavřený kruh (3)
Přísaha pomsty se stane impulsem k nezdařenému únosu, který odhalí dávno pohřbená tajemství v současném New Yorku. Thriller z dílny režiséra Stevena Soderbergha a scenáristy Eda Solomona.
cs
4:20
Steve McQueen: Ztracený film
Hollywoodská ikona Steve McQueen přemýšlel, zda je herec závislý na závodění, nebo závodník se slabostí pro herectví. Nedokončený film Day of The Champion měl propojit oba jeho světy a vzdát hold Formuli 1 na stříbrném plátně, kde chtěl autenticky vykreslit nebezpečí i vášeň spojenou s tímto jedinečným sportem. Vysněný projekt se však rychle proměnil v souboj dvou velkých hollywoodských studií, která se přetahovala o to, kdo uvede svůj film do kin jako první. Přestože měl chystaný snímek několikaměsíční náskok před svým konkurentem, provázely ho komplikace a byl pozastaven dříve, než se McQueen vůbec postavil před kameru. Až dosud se předpokládalo, že se z natáčení nedochovaly žádné materiály.
cs
6:00
Létání pro začátečníky
Bojíte se létat? Oni taky, ale rozhodli se to řešit. Přepracovaná podnikatelka, válečný veterán a výstřední influencerka se svým zakřiknutým partnerem se pod odborným dohledem vydávají pokořit svůj strach z létání. Na konci špičkového kurzu měl účastníky čekat krátký let, místo toho se však vydávají na Island. Odložený let, náhradní nezkušený lektor, turbulence a závada na letadle jsou pak jen začátkem cesty lemované šlamastykami. Když je nesourodá skupina nakonec donucena strávit noc v luxusním hotelu uprostřed islandské pustiny, začíná přituhovat a strach z létání se stává tím nejmenším problémem. Turbulentní komedie Létání pro začátečníky odhaluje ty nejbláznivější lidské vlastnosti, které se ukážou vždy, když se to člověku nejméně hodí.
cs
7:35
Ve víru tajemství
Když je manažerka italsko-amerického řetězce restaurací vybrána na speciální školení v italské Pise, představuje si evropský půvab a romantiku. Ukáže se však, že cesta je úplně jiná – a mnohem nebezpečnější – než exotický útěk, který si vysnila.
cs
9:20
Teorie velkého třesku IV (Komplikovanost vztahů)
Seriál USA (2011). Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám... Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu.
cs
9:40
Teorie velkého třesku IV (Hypotéza o cizím parazitovi)
Seriál USA (2011). Ani nadprůměrně vysoké IQ nezaručuje, že člověk rozumí všemu. Například ženám... Kultovní sitcom o partě mladých nepraktických fyziků se slabostí pro počítačové hry, komiksy a vědu.
cs
10:05
Batman: Duše draka
Dobrodružství se odehrává v bouřlivých 70. letech minulého století a sleduje Bruce Wayna, který trénuje u mistra bojových umění. Je to nezapomenutelná doba, kdy Bruce absolvuje výcvik po boku dalších elitních studentů.
cs
11:25
Jízda s Madeleine
Dvaadevadesátiletá Madeleine si zavolá taxi, aby mohla jet do domova důchodců. Charles, řidič s laskavým srdcem, souhlasí, že pojede kolem míst, která poznamenala její život. Projížďka pařížskými ulicemi odhalí Madeleininu neobyčejnou minulost.
cs
12:55
Downeyho auta snů (6)
Dlouhý a podivný výlet. Dokument. Robert Downey ml. využívá všech svých schopností vyjednávání, aby koupil použitá auta, která vždy chtěl. Samozřejmě je hned první den rozebere a znovu sestaví!
cs
13:45
García a García
Dva muži se stejným jménem si na letišti nečekaně vymění role: Javier García, nezaměstnaný letecký mechanik v depresi, má vypracovat obchodní strategii pro upadající nízkonákladovou cestovku Hispavia. A druhý Javier García, zkušený konzultant mezinárodních leteckých společností, který ani neví, jak vyměnit propíchnutou pneumatiku, musí opravit letadlo.
cs
15:25
Zakladatel
Skutočný príbeh muža, ktorý bol stelesnením amerického sna a vybudoval najznámejšiu sieť rýchleho občerstvenia na svete. V roku 1954 dostal Ray Kroc (Michael Keaton) objednávku na 6 mixérov na výrobu obľúbených mliečnych šejkov od bratov McDonaldovcov, ktorí prevádzkovali malú reštauráciu s hamburgermi v južnej Kalifornii. Toto nezvyčajne veľké množstvo ho okamžite zaujalo a rozhodol sa, že dodávku vybaví osobne. Od tohto momentu sa začala písať história obrovského impéria McDonald, do ktorého dnes patrí neuveriteľných 35.000 pobočiek po celom svete.(Forum Film SK)
cs
17:20
Barbie
Žít v Zemi Barbie znamená být dokonalou bytostí na dokonalém místě. Pokud tedy nemáte úplnou existenciální krizi. Nebo jste Ken.
cs
19:15
Banshee II (3)
Banshee je malé mesto v Pennsylvánii, v blízkosti ktorého žijú Amiši. Hlavným hrdinom seriálu je práve prepustený tajomný zločinec a expert bojových umení Lucas Hood (Antony Starr), ktorý sa vydáva za zavraždeného šerifa. Do role muža zákona vkladá svojský prístup k spravodlivosti a zároveň sa snaží o to, aby mu výklad zákonov pomohol dosiahnuť jeho vlastné záujmy.(nessbeal)
cs
20:05
Banshee II (Pokrevní linie)
Banshee je malé mesto v Pennsylvánii, v blízkosti ktorého žijú Amiši. Hlavným hrdinom seriálu je práve prepustený tajomný zločinec a expert bojových umení Lucas Hood (Antony Starr), ktorý sa vydáva za zavraždeného šerifa. Do role muža zákona vkladá svojský prístup k spravodlivosti a zároveň sa snaží o to, aby mu výklad zákonov pomohol dosiahnuť jeho vlastné záujmy.(nessbeal)
cs
21:00
Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta II (5)
Dokument USA (2024). Vyšetřování pokračuje dalších osm let a odhaluje skryté materiály a výslechy svědků, kteří se dosud nepřihlásili.
cs
21:45
Severní vody (2)
Seriál Severní vody se odehrává ve Velké Británii a v arktické pustině koncem 50. let 19. století. Vypráví příběh bývalého vojenského chirurga Patricka Sumnera (Jack O'Connell), který se přihlásí jako lodní lékař na velrybářskou výpravu do Arktidy. Na palubě potkává harpunáře Henryho Draxe (Colin Farrell), brutálního zabijáka, jehož nemorální a zrůdné chování má původ v krutém světě, kde vyrůstal. Summer se pokouší uniknout vlastní ponuré minulosti. Na strastiplné cestě s psychopatickým vrahem se ocitá v drsném mužském světě. Snaží se najít vykoupení a bojuje o přežití v arktické pustině.
cs
22:45
Rod draka (3)
Epický seriál Rod draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů.
cs